Папата от Египет: Блокирайте потоците от пари и оръжия

Папа Франциск призова да се "блокират потоците от пари и оръжия", за да се "попречи на конфликтите и да се установи мир".

Обратно в новината

Коментари - Папата от Египет: Блокирайте потоците от пари и оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аха, за сега новините за папата са само на всеки два дни. Малко са прекаляващи съобщенията за неговата псевдо-дейност. Бог да пази нашите духовници и всички православни християни по света

Блокиранто на потоците от оръжия най-лесно се прави като се блокират хората, които искат да стрелят. Тя пушка сама не стреля, а като няма пушка и с кухнески нож може да се убива.

"Папата от Египет: Блокирайте потоците от пари и оръжия" Аз това откога го повтарям - дано поне папата го чуят и послушат "големите", които всичките се кълнат, че са срещу терора и тероризма, поне на думи! И един съвет към папата - да внимава кого гали по главата, че после ... оплешивява неподходящо погаленият.

Погалил е бат Боко Асфалт паша и покорител на стиропора!

Пол Марчинкус, шеф на Ватиканската банка от 1971 до 1989 г., обвинен от италианските власти през 1982 г. за престъпленията в Banco Ambrosiano за 3,5 милиарда долара. Но заради американския произход на Марчинкус (от Чикаго) той никога не беше осъден в Италия, а като служител на Ватикана имаше имунитет срещу съдебно преследване. Последва серия от убийства - известни и неизвестни, преди и след атентата на Йоан Павел II, които бяха отражение на битката на масоните във Ватикана. Сред тях беше убийството на банкера Роберто Калви, намерен обесен под моста Blackfriers в Лондон, престъпленията на свободните масони от Propaganda Due (Р2) и Prieure du Sion, и дълбокото въвличане на Ватикана в тайната световна организация, известна като Илюминатите, а на своите членове - като "Семейството", "Орденът" или "Избраните". Доста от тези тайни се разглеждат преднамерено повърхностно или изопачено в "Шифърът на Леонардо", но повечето остават и досега неразкрити.

ръстът на една балканска икономика ше иде по дяволите, а нейния първи ше ближе сол и гъзурчи като овца по пладне.

Какви патоци и какви оръжия ще блокирва тоя лицемер ?! Те и кухненския нож, Камиона и теслата могат да са оръжия, както виждаме. . . . Оръжията сами не стрелят. . . . някой ги управлява или натиска спусъка . . ! Тези някои са ясни кои са . . . ! (май само на папото не са му ясни, ама надали) Дори и никой да не им продаде никакво оръжие, те пак ще намерят с какво да убиват . . . !

Е, ти какво искаш да каже, че пророка и ходжите ли да са виновни . . . ?! Че те нали са същите като него !? Гарван, гарвану око не вади ! Продължаваме да търсим виновника не там, където трябва ! И едно допълнение - има много хора с оръжие, които не убиват никого !

...НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО ПАПА ФРАНЦИСК.ЗАЩОТО НАСИЛНИЦИТЕ ПРЕДИ ДА ИЗВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СИ ПРОИЗНАСЯТ "АЛАХ АКБАР".БОГ ЧУВА ТЕЗИ ДУМИ НО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ БЪДЕ ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ ПРЕСТЪПНИКА. ЗА МЕН ПАПА ФРАНЦИСК Е ЕДИН МЪДЪР ЧОВЕК И ИСКА ДА ВРАЗУМИ ЕМОЦИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ И ДЖИХАДИСТИ.

Висш представител на вавилонската блудница - отстъпилата от Божията истина римокатолическа езическа църква - майка на блудниците, която служи на човек на греха и погибелта, а не на светият Бог, и от амвоните на която се проповядва езотеризъм и гибелни човешки учения - виното на ваивлон, от което много хора ще имат тежък махмурлук, след като вавилон бъде сринат стремително от Ммогъщитя Бог, има амбицията да стане духовен "наставник" на нациите и да ни диктува морала и съвестта. Носен на гребена на вълната на вавилонските медии.

ЛЪЖЕпапата отново е направил метан на исляма - посетил е международна конференция за мир, организирана от ... сунити! Кога този слуга на глобалистите ще се заеме с проблемите на ХРИСТИЯНИТЕ ?!? Кога ще вдигне глас против насилието над ХРИСТИЯНИТЕ, извършвано от варварите от ИДИЛ ?!? Що се отнася до потоците от пари - ЛЪЖЕпапата да погледне в собствения си двор, защото историята на ватиканската банка, свързана с масонската ложа на Личо Джели, П-2, не е никак за пример!!

сатанист.... тоя папа не е папа, а сатана!

По тоя вариант и Путя не е Путя а ..........................ас!:)))

Съвършено вярно - слуга на рогатия, а не на Иисус е ЛЪЖЕпапа Франциск.

симо

Много трудно ще бъде!!!!!Тези,които владеят светът положиха и полагат титанични усилия да ОВЛАДЕЯТ всички транзитни пътища за пари ,дрога,оръжия,контрабанда,ХОРА,че е абсурдно да ги оставят!!!!Папата,този папа е СВЯТ човек ,но добродетелите ,който проповядва пречат на простотията, алчността и печалбите.!Затова и СВЕТИТЕ хора са толкова обругавани ,както си личи по-долу.... от

Папата е член на нашата хомодружинка, затова е свят човек.

Отче, тези лакардии не на нас! Заповядай ги на РАВИНА на АМЕРИКА Мендел Кесин, където под негова юрисдикция е Ротшилдовия клан. 1849: Гутле Шнапа, съпругата на Майер Амшел Ротшилд, преди да умре тя заявява: "Ако моите синове не искат да има войни, няма да има". Уви, те искат постоянно все повече и повече, Отче.

А да не ти стъпи повече кракът в САЩ, искаш ли Папа?

Аха значи според негово светейсещво да оставим дрогата и измамите настрани /дребни са/? То така трябва да простим на Путя и Корейския свинчо?