Тилърсън: Заплахата от ядрено нападение от Пхенян е реална

Заплахата от ядрено нападение срещу Япония и Южна Корея от Северна Корея е реална, каза пред Съвета за сигурност на ООН държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън: Заплахата от ядрено нападение от Пхенян е реална | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СВЕТЪТ СЕ БОРИ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ САЩ И ТОВА СПОРЕД ТИЛЪРСЪН Е НЕЗАКОННО???ЗАЩО АГРЕСИЯТА НА САЩ НАД РЕДИЦА СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ ДА Я НАЛАГАТ ЗА ЗАКОННА???САМО СИЛНА РУСИЯ В СЪЮЗ С КИТАЙ ЩЕ ГАРАНТИРА РЕД И ЗАКОННОСТ В СВЕТА!!!

Идеята на САЩ е да рекетират азиатците с изкуствено провокиране на война със С.Корея затова е целия този шум заради икономическите облаги от евентуална война в този регион. Реално американците искат само да налеят масло в огъня и да оставят Ю.Корея , Япония и Китай сами да се оправят с последиците. Но не ми ся вярва азиатците да са талкова прости да се вържат на тази схема но ще видим.

Ако не спрете да се правите на бабаити, е реално да отнесете шамарите. Началник Ким има една задача - да пази мира и независимостта на страната си и я изпълнява отлично. Затова от време на време ви взема страха.

друго си е ядреното...... кога ше нападат?

Време е отново да размахат епруветка в ООН - този път със зелен прах - и да кажат "Имаме неопровержими доказателства", че вече го позабравихме този епизод от историята.

Бизнеса с елементи от системата им за ПРО хич не върви, та рекламите са вече и от трибуната но ООН. Ю. Корея отказва да си купи, за Япония ще разберем по-късно. От цирка печеливш е май само Ким Северния - играе си ролята като за Оскар.

Сигурно ще да е реална ядрената заплаха срещу Япония и Южна Корея, щом го казва Рекс Тилърсън. Пък и нали всички знаем за ядрените бомби, които навремето Северна Корея е хвърлила над Хирошима и Нагасаки, така че сега може и да повтори.

Преди хвърлянето на тези бомби е имало ултиматум, който японците са отхвърлили. Известно ли ви е, че японците използват бииологическо оръжие срещу китайците в завзетите от тях територии. Истината не е точно черна и бяла по случая.

Кривиш си душичката продажна и пишеш глупости. Едната бомбардировка иди-дойди по твоята логика... Ами втората, над Нагасаки, тя заради какво точно беше, освен за нова проба на боеприпаса?

Ами що не смееш да пръцнеш, а само плавате като ято тъпи патки около корейските брегове? Защото се сещаш какво ще стане, нали?!

А де голям кеф.ф.ф.

Само аз ли не мога да разбера, защо едни държави като САЩ, Русия, Китай, Англия, Франция, Индия, Пакистан и Израел, могат да имат ядрени оръжия, а други да не могат . . . ?!

Ами- представи си, че всички в София си закупят по един ТИР да си го карат напред-назад...ей за тва става дума.

...Тирове може само за БХ и Лаврентий с циментовата глава,другите от БКП да духат супата!

Този ястреб ми е неприятен и освен това не му се доверявам.По-добре да не нападат Северна Корея,това не е Ирак.

Не беше ли обратното?

тилърсън, абе защо на вас, комунетата - еврейски никой не ви верва, въпреки пропагандата и цензурата ви фашистка по всички медии на комсомолците меркел, хайко маас, борисов, и плевенлиев, а и туск?

Принципно Тилърсън е прав. Ооообаче?? Сега съществуващите ядрени държави използват тази факт да шантажират и нападат по- слаби държави. Така че - Тилърсън НЕ е прав.

Сега съществуващите ядрени държави изпозват по-малките и неядрени като боксови ръкавици. Така че- не само Тилърсън не е прав. Никой не е прав.

Заплахата от ядрено нападение срещу Япония и Южна Корея от Северна Корея е реална, каза пред Съвета за сигурност на ООН държавният секретар на САЩ Рекс ТилърсъТова го казва дипломат от чиято страна беше открито ядренното оръжие и чиято страна го използва първа върху цивилни хора и деца!!! Дали да му вярвам?!?!

ако не бяха бомбардирали англичаните инсталациите на хитлер , щеше да видиш кои е открил атомната бомба ...

а заплахата от комунягите в уса е не само реална, но и фашистка. няма по-голяма опасност за света от глобализма на евреите!!!

тоя рошльо или много тъп и то пределно тъп ( корея исползват старао съветско оръжие) или много хитър за да нападне на корея

Тилърсън: "Заплахата от севернокорейско ядрено нападение срещу Сеул и Токио е реална и е вероятно само въпрос на време.." А Тилърсън показа ли някоя епруветка?????? ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ МИ ВТРЪСНА!

Ми той Ким е ваш човек, а вашата основан специалност е цирка. Но на глобалисти им трябват глобални проблеми за да оправдават "нуждата" от глобален контрол по идея на лукавият за да получи поклонението ная света чрез едниина световна религия с която да контролират съвестта на хората като в тъмното средновековие. Ако няма такива проблеми ги създават. Като глобалният тероризъм действащ под фалшивият влаг на митичната ислямска държава. Или като тази внезапно възбникнала криза и "опасност", точно когато папата има нужда да се "утвърди" като морален стожер на света и духовен "наставник" на нациите. Но ако не могат да създадат глобални проблеми ги измислят. Като мита за глобалното затоплене, който много учени оспорват. Или мита за искуственият интелект, който с лупа да го търсим, не може да го намерим, но вавилонските медии и техните професионални гурута ни осведомяват обилно от всякъде постоянно.

Тука нещо стана тотално объркване. Теоретична каша със сладко-кисел сос.

Изтеглете ударните си групировки и оръжия от териториите в непосредствена близост със Северна Корея и седнете на масата за преговори! Сключете мирен договор със Северна Корея и в него включете клауза за търговско-икономическо, суровинно, енергийно и технологично сътрудничество срещу твърд ангажимент от двете страни за ненападение! Дайте възможност на севернокорейския народ да има достъп до всички технологични, комуникационни и други общо достъпни за всички хора от света новости като съфинансирате тяхното внедряване и развитие в тази страна! Само след като направите това имате право да търсите отговорност от Северна Корея за неизпълнение на поетите ангажименти, защото сега се опитвате да налагате волята си на и да търсите отговорност от държава с която от 1953 година до сега имате временно примирие, но нямате мирен договор и практически сте във война!

А Ким какво да го правим?

на севернокорейците които ще имат достъп до всички тези неща и никак и на тях не им се иска да воюват с никого, защото и те са хора и искат да живеят в мир и да имат всичко, което имат и другите хора по света.

Ким с ориз ...може и чер пипер ...на фурна :)))

Добре че С.Корея не е богата на петрол, газ и други изкопаеми.Щеше веднага да долети и "демокрацията".И преоритет щеше да бъде смяната на Ким с марионетка както навсякъде в света където замирише на газ и петрол.

"това ще означава да приемем една ядрена Северна Корея" А защо бяха приети ядрен Пакистан, ядрена Индия, ядрен Израел? Не са ли виновни Щатите за изработването на първата атомна бомба и така отвориха кутията на Пандора? Когато човек прочете "Проектът Манхатън" остава поразен САЩ какви неимоверни усилия и планини от пари са тръшкали за да направят първата атомна бомба с технологии от 1943-44. Десетки хиляди хора са били впрегнати в тази наистина много трудна задача. И за какво?

Е, то е ясно за какво - за да има чичо Сам (Самуил, Семюъл, сиреч чедата израилеви, управляващи УСА-то) да има още по-голяма и мощна сопа за респектиране на непослушковците по цял свят.

В същото време 2 дни назад САЩ тества ядрена ракета Минутеман, но без ядрена глава, като я изстреля по точка в Пацифика в Тихият океан. Ще накаже ли ООН САЩ, за този тест? ;) Може и да тестват, да не са ръждасали ракетите много, че последната такава произведена била 1978г., а са по технология от 1970г. За да е забавно потвърждението, ще ви пусна видо от Русиан Тодей ;), а вие си намерете друго (слепете линка): youtube . com /watch ?v=FnQJwoVDUpM Само да не се готвят за война със Северна Корея.

Там всъщност твърдят, че е от днес, е намерете си го.

Надявам се това "Минутеман" да е бъзик, защото ако наистина смяташ, че така се произнася името на ракетата, си в грешка. Името е Минитмън.

Последното изречение кърти. Няма 6-5.

TIREX

а спрямо израел кога санкции а саудитска арабия? израел напада Сирия? Корея кого е нападнала? или щото единствена има пленен американски кораб дай да я отупат?

Заден ход! Време беше! Светът не иска война!

като намерят самолетоносаче ще го пратят в кореа :))

а имате ли достатъчно памперси гусин тилърсън,че страха е голяма работа и големи нужди предизвиква

не е до страх пич, подготвят световната общественост че ще използуват ядрено оружие.

ами нека,да ги видим,дали ще имат смелостта самички да се опълчят,щото джапанките и южните жълтури са в обсега на северните,а и някоя ракета може да излети изпод океана на път към калифорния,нали знаеш защо на краварите им викат пиндоси в целия свят

да питат първо японuя ,китаи ,южна кореа и руuся дали им се диша уран ...

Пържете свинята докато е време!