Поругаха паметника на Рейгън в София

Новооткритият бюст на бившия американски президент Роналд Рейгън, който бе открит вчера в столичния Южен парк, бе обруган само часове след церемонията.

Обратно в новината

Коментари - Поругаха паметника на Рейгън в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ми прилича на Брежнев...

Това кръвта на СССР ли е по устата на стария вампир? :))

Световно известният гражданин Пелев ни сигнализира от Фейса за оцапания Рейгън, допринесъл за страната ни с ....не си спомням и едно нещо! Интересно, що не хвана кофата и парцала и не го изчисти, а само блее по форумите? Айде, батка, действай! Не плачи за опетнения Рейгън като вдовица за чеп!

Ще ти кажа с какво допринесе. :) С това, сега да има компютър у вас и Интернет, да не се притесняваш, че ще те приберат, ако не си съгласен с правителството, да не знаеш какво е бригада в селското стопанство, изходяща виза, ОФ събрание, ленински съботник, дефицит на стоки и услуги, анонимен донос, ДС, Партията, стенвестник, Магурата, Кореком, партиен секретар.

Баш Рейгън ли бе, крети със смъкнати гащи и наведен дирник... Та това е световният прогрес, да не би Рейгън да е купил компютрите на хората, бе роб тъп. Ние нямаме паметници на истински великите Рузвелт и Вашингтон, на тоя слуга на злото сме цъфнали паметник баш на входа, да не може човек да влезе спокойно в най-хубавия парк на София. Едно време, когато минавах покрай мавзолея на Георги Димитров си обръщах главата на другата страна, а сега я обръщам от тоя. Та той е никакъв за България, какво е снаправил за нас, напроти, и той като Обама ни е мразел, а с мръсника Горбачов нарушиха световното равновесие, доведоха до невиждано в историята изстъпление на злото и развихряне на извращението в света. Остава и и на Горбачов да цъфнете паметник до него, да си дружат в злото, родено от ранен Алцхаймер. Нещастни плужеци, хрантутници на зловещи фондации за по-тлъст комат и майка си убивате бе, вампири.

Смърт за извършителите-поклоници на руския фашага!!!Долу Путлер.в газова камера за престъпления срещу човечеството!!!ДА ЖИВЕЕ РОНАДЛ РЕЪГЪН-НАЙ-ВЕЛИКИЯ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ-ДАЛ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА БАНДИТСКАТА ДЪРЖАВИЦА -ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!!!

се изказа поредният плиткоумен тъпак

Още веднъж - Браво, браво, браво!

Евгени Бакърджиев къде си? Има нещо за взривяване.

Ей това еврогейлиберастите са голямо зло! Подменят всичко, подменят ни ценностите, подменят ни приоритетите! За какъв чеп ни е Рейган? Въпреки всички постижения, които му се приписват си беше поредната марионетка-президент и не може да се мери на Кенеди например. Актьор-държавник ще е да е смешно, ако беше вярно....

Атеистите и вривяващите църкви , друго не могат да измислят в празните си тикви. Те гледат руските телевизии с надеждата да им пратят хабер, как да почнат пак да взивяват влакове. Те това го умеят най-добре.

Президенте, Освободителю, признателна България!

ДГД

Да направим и паметник на Сюлейман паша на връх Шипка. :)

От хората взивяващи църкви и кланящи се на мумии, друго не може да се очаква!!! Вампирите са в Кремъл, мачкащи собственият си народ, нашите чугунени тикви тръгнали с Рейгън да се сравняват!!!

Риган казваш, лечебна билка :)

че няма достатъчно паметници на български владетели. Минала работа. Този паметник е за да ни напомня кои сега са владетелите на България, благодарение на господсващата в момента партия-държава.

Това лакейничество и подгъзване в стил ГЕРБ вече минава всякакви граници! За какъв ... ще слагат паметник на тоя тиквеник, нещо добро ли видяхме от него, че го славим и му се кланяме? Поредния позор - гарантирано от ГЕРБ! Апропо, оня простак Вежди ли се подписа за този паметник и кой колко комисионна прибра в джоба си?

Този човек победи комунизъма без нито един изстрелян куршум. На него и на Горби трябва да има паметници навред из Източна Европа, даже и Русия

нека тогава паметника да е на Рейгън и Горбачов. Двамата са си стиснали ръце, даже се целуват малко. Петър Младенов ги гледа и им се радва, а Пенчо Кубадински тегли хобота на току-що убит слон. така мисля, че няма да е зле.

Срамът за България сте вие бе, феновете на Сидер Ага и миньона от Москва.

jingiby

Колко български владетели имат паметници в София? Мисля само Самуил. Затова пък имаме паметник на Рейгън! Не че ми е несимпатичен, но от какъв зор?

на кого е нужен този паметник? и какво "опаметява"?

Саудитска Арабия е една от най бързо развиващите се държави. Планира се през 2020 година да бъдат завършени т.нар. икономически градове. С построяването на тези градове се очаква доходите на глава от населението да нараснат на до $33,500. Градовете ще бъдат пръснати из различни краища на страната, за да се развива местния поминък.

А по темата ???

разката играта на комунистите и тъпите им дечица, поклон на него и лейди Татчър

това са недоубитите дървосекачи като Динко с 300 думи в речника

Хлъц Нали беше проява на висша гражданска активност , върха на съвременно изкуство и себеизразяване, когато вапцаха на няколко пъти разни паметници в Шоплука Но сега на свой ред вапцали и ненужния паметник на Рейгън и о, чудо, вапцането на паметници изведнъж се превръща в поругаване. По същество - винаги си е поругаване Друг е въпросът на кого трябва да издигаме паметници? И също - на кого никога не бива. От " страницата си във Фейсбук някой си неолиберал Александър Пелев кълне . "Бог ще накаже имбецилите, които с празните си цинкови кофи посегнаха върху този знак на уважение към един от великите човеци и победител в Студената война!"" Че и Бог е набъркан :) Чий Бог ? Оня, който непрестанно зове към геноцид ли ? От Стария завет ?! Представяте ли си някой смее да се подиграва с този, който ни е победил. Ей, това неолибералите по нищо отвратително не се различават от комунистите. Първо онези издигат паметници на победилата ни Съветска армия, после другите на победилите ни псевдодемократи от САЩ Бих казал,че вампирското звучене на тунингования "паметник" е в тон с реалната политика на Империята. Чието рекламно лице се явяваше и Великия третокласен актьор от Холивуд, назначен за президент. А виждаме и сега колко струва един президент на САЩ. Ако пък струва напук на Системата- гръмват го :)

...защо не напишете чiя е била идеята и кои е порачал този паметник...после кои е дал разрешение и избрал мiaстото каде да се постави ?!?...ама така с имена че да станат известни и участниците в това порнографко деяние....даите им имената и мога да предлоja сащо на "големя " борец за балгарщина и балгарското C. Tрифонов да ги покани за сабеседване в предаването си . ще им предложи ефир да разкаjaт за подбудите си за изваршеното хем ще прибави още една точка в "борбата " си за правдини в Bалгарiя ....правили ви впечатление ,че никои политик не заема гражданска позицiя по вапроса относно тази нелепост ?!?..сега всички ще избягват темата и ще се снишават..ще шикалкавят...софiянци да организират подписка протест за да се махне тази нелепост от града им ! не може балгарите да сме до такава степен принизени,oпростяли,доведени до положение да се подиграват с нас в собствената ни страна ...

Предпочитам чашка водка пред кравешка фъш..ия. Някои предпочитат фъш...та. Въпрос на вкус.

Да се свети името му вечно! БПЦ да го канонизира немедленно! Един от хората допринесли БПЦ да стане свободна и хората да могат да изповядват Православието отново!

Стига с вашето лицемерие бе тикво! Тия изроди отнеха изконна сръбска земя и създадоха държава на ислямските престъпници в сърцето на Балканите, промитите мозъци протестантски. "Защитниците" на православието. Хайде бягай с простотиите си оттук!

Краварите - в Краваристан! Ако някой много му се кефи на тоз третокласен оперетен артиС, да си тури негов паметник у хола! В паркове, в градинки, по площади трябва да се слагат преди всичко паметници на нашите величия!

Браво на бояджията, но другия път пратете бомбаджия.

Ло добре да бяхте направели паметник на Винету. Той поне е истински и е жертва на завоевателите на Америка.

vasil

Винету е чисто измислен герой на сладкодумния германски пандизчия Карл Май,но по -добре Карл Май,отколкото Карл Маркс.

кръвчицата на Съветския съюз? Глупости! СССР си беше обезкръвен от собствените си душмани.

КОЙ е пък тоя Пелев???? Не съм чувал за такъв досега.... Служител на Сорос ли или....

Това е паметник на тези, които ни бомбардираха в София през ВСВ, и избиха хиляди българи !

и загробвали България, каквито ги извършиха "братята" руснаци...

Kак да не са, вече 27години сме под американска окупация, 27 години ни ограбват американските окупатори.

Абе, как така ги пляскат тия паметници на размешано, където им падне и по какви съмнителни критерии? Нямаше ли някакъв държавен протокол в който да е разписано, по какви заслуги да се изграждат паметници, особено на чужденци. И така, тоя акт на "паметничество" към гражданин на друга страна, пък макар и със статут на техен президент, не е ли един вид декларация на лизачество и нагаждачество...

Рейгън-Апостола на свободата който ни освободи от руско иго.

Ми направи му бибитка, тогава

веднага, вие цял живот свирите на комунистите, а те са мръсни и неграмотни

ПИПО

С пожелания да се видите по скоро...

Такива безсмислени паметници, като тоя на Рейгън, Бай Тошо, на американските самолети, на съветската армия и прочее идиотии, трябва да бъдат събаряни, а не само боядисвани!

Всъщност, понеже Бай Тошо е българин и малко от малко има някакъв принос, пък макар и спорен, за него компромис - обществено обсъждане или референдум, но другите - с багера в самосвала и беседка на теяхно място!

Къде сравняваш най-големия български политик Т. Живков с тоя американски боклук рейгън, съсипал живота на милиони.

искам да питам соросите, абе верно ли некво много малко джудже, не повече от лакът, се било качило на паметника на великия Рони, и го било наплескало с боя ?

От амбасадата на ул. Козяк 16 да вземат да пратят Асан Генов и Иветка да го пазят от поругаване.

титан от световно ниво,който заедно с великия Михаил Горбачов,срутиха империята на злото СССР.Трябва да се признае и положителната роля на Елцин,за унищожаването на КПСС.

Не само, и на Нанси и на Раиса и на бутилката водка - Те имат още по-голям принос като са помагали на горецитираните във взимането на решения хахах.

А, паметник на Осман Паша и до него приживе на новия Турски Диктатор Ердоган, кога ? Престъпление е в България да няма паметници на великите Османски Поробители на нашите Български земи !

В Ислямска Република Косово, има от години паметник на Бил Клинтън и Хилари, а това съвсем не е шега.....Попитайте някой в Косово или погледнете фейса на Магдалена Ташева, дава цял клип от Косово.....Няма да се учудя, ако ние си поставим в България паметник на Мохамед Адбул ЛИДЕРА НА ислямска държава!!!!! Ние сме идиоти!

Евала и на пичовете, които по традиция боядисват Паметника на Съветската армия на 9 май. Не че ги познавам....

Евала на пича който го е направил и анонимен да си те поздравявам!

Господа ама то соросоидите надминаха и соц времената . Сега очаквам паметник на Батман. Относно боята малко са използвали трябвало е още.

ЛУД СИ БЕШЕ, МИР НА ПРАХА МУ! АЛЦХАЙМЕР НЕ СЕ ПОЯВЯВА ОТ НИЩОТО!:)) ... както живя-тъй и умря---като малоумен!

Точно така! Защо е този паметник? Аааа защото Рейгън е дал много пари на България, засилил е икономиката ни, стана ли сме истинска национална държава ахаааа! Я фак бе в твойта краварщина! Немаш место ни в България, ни в Перник.

Са в тъмното с фенерче и жилетка наопаки Хасан Генов притичва до паметника да го избърше с лубрикант. На жилетката отвътре пише АЗ съм педераст соросояден.

Каква връзка има този с България?Какво ме интересува кой пореден номер президент на друга държава са изтъпанали да му гледаме физиономията ? Да го махат по-скоро..Няма паметници на заслужили българи, а този ще го почитаме с паметник ???? За какво,на кого е нужен ???

Тази алея трябва да я превърнат в алея на славата на президентите на САЩ от Републиканската партия! Те са носителите на прогреса не само за САЩ, а за цялото човечество!

Клинтън и Обама ще ревнат, че ги няма в Южния парк. Предлагам шпалир на алеята на славата в южния - от дясно републиканците - от ляво демократите. Туй си е редно...Хахаха):

Съединените щати най-после имат президент, достоен последовател на Роналд Рейгън. Тръмп ще направи Америка отново велика!

Лимиончо ще му тури спица в достойнството, бъди рад!

Кимиончо, да река, ама и Лимончо става, щото е жълт пезевенк!

На много централно място го цапнали, бре!

Направо да слагат до него Буш Старши със първите и особени заслуги по запалването на Близкия изток, който уви за нас е близък и сега ни пари под краката, а за САЩ е далечен. На това се казва да вършеш злини и да оставаш ненаказан далеч, далеч между двата океана...

Новината "Кой изми паметника" ще предизвика още по-голям фурор- Хасан Генов или някой друг от "Америка против България".

Комундета няма да могат да оценят заслугите на Рейгън в студената война за срутването на комунистическата система в Източна Европа. Те не могат да оценят и заслугите на Маргарет Тачър, на Папа Йоан Павел Втори, но те не са виновни, чугуна, чугуна в главите им е проблема. Да се молят Д-р Москов да стане пак министър, само той може да им бъде полезен. Той знае как се разбива чугун в главата!

Ти си мръсно червено комунде! Много се кефиш май, че Рейгън ви остави да обирате и рекетирате народа, а в политиката и на всички ключови места в държавата вегетират толерираните от САЩ комунистически изверги, мутри, ченгета и червени мафиоти!!!! Ясно, че ще оценяваш добре заслугите на Рейган по окопаване на комунистическата номенклатура, червен плужек такъв!!!

Ееееееей, уй сплескан, аз па не съм комунде, и мразим еднакво и Рейгън и руснаците! Нещо против?

А майка си поне обичаш ли?