Завой към Запада: Черна гора утвърди членството в НАТО

Парламентът на Черна гора ратифицира договора за членство в НАТО, с което направи исторически завой към Запада въпреки протестите на Русия и проруската опозиция

Обратно в новината

Коментари - Завой към Запада: Черна гора утвърди членството в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебала на черногорците!Готини хора и много красива страна.Руснаците да го духат!Навсякъде където са стъпили са направили кочина.

Както казва Тръмп, "Като искат да ги пазим, да си плащат." Е още едни които ще си плащат.

Айде идва ред на Беларус да срита руското пале.

На България да се върне в родината. Да живее Турция. Щом не уважавате дядовците си, така да бъде.

Малоумниците нека да вият из улиците и задници да ръфат!!!НАТО Е СВОБОДА ОТ ПОТИСНИЦИ И ФАШИСТИ!!!ФАШИСТКА РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ЗАВИНАГИ!!!

Мисля че има правила, за насаждане на омраза. Но не се бой . Ще гориш в същият огън.

Тия руснаци си мислят че още е СИВ и ще могат да се месят из Европа както си искат, ама много са се излъгали. Това не им е Чехия, Унгария и др. бивши соц. за да пращат войски ако не им харесва правителството на някоя демократична страна. Сега вече ще се съобразяват , защото иначе ще ядат бой.

А защо ли нямаше референдум? Глас народен, глас Божи! Нали цяла Европа и САЩ се кълнат в демократическите евроатлантически ценности?

Много ми е кеф. Руснаците пак загубиха. Путя да се захапе отзад.

Информацията е подвеждаща. Русия не е против членството на Черна гора в НАТО, а е против незаконната процедура за това членство - липсата на референдум. Както е известно такова незаконно и нетрадиционно членство в пакта има небеизвестната България, сега така готвят Черна гора, а в бъдеще така готвят и Украйна. Естествено такова членство е незаконно и реално несъществуващо. Същото важи и за членството в ЕС.

Явно някой руснак е писал конституцията на Черна Гора :-)) и там пише ,че за всеки въпрос трябва да се прави референдум:-)).Както м/у другото често се правят референдуми и се удължават мандатите на президентите в РФ-)).И така от референдум на референдум президента в РФ стана там пожизнен и наследеяван по серебрена линия:-))) За зло или за добро черногорците така се решили(за сведение това е народ който ми е доста неприятен)...но това е положението.

отговаря за законността на каквото и да е в чужди държави и те трябва да се съобразяват с нея? Къде се намирате вие, бе?! И какво си въобразявате, ДЕВМ имперска недоклатена! Я марш да тренирате морски битки с овце!

Браво, браво! Добро дошли у НАТО, црно-горски братя!

Сега и талибаните ще чуят за звучното " Монте Негро"!? ..Пушечно месо за горещите точки на НАТОто!

Клед като такава световна военна сила се мууна у НАТОто , ръшите ще си подвият опашките и бегом обратно от Сирия и .. Донбас!?!?

Черногорският парламент се самодекларира като поредната сбирщина от идиоти.

Слава на НАТО-расте и не старее!

Я си погледни в гащите!

ха ха ха ...нито расте, нито младее.. ха ха

Хайде, още една страна на Балканите беше превзета от БЛАТО с помощта на национални предатели!

Хехе..Путкин пак наритан по кокалчетата...:) Само така !

Трябваше на направите военен съюз с Того. Я вижте овцете им как млатят руснаците!

На черногорци не са им обяснили НАТО не е безплатно?Набутай се после ще съжаляват толкова средства зорлем хвърлени .

ха ха ха,пореден "успех" за Путьо. Миналата година опита преврат срещу правителството на Черна Гора.Руските служби одариха на камък. На ред е Сърбия.

Глупости на търкалета!

И къде ще е НАТО когато албанци, турци и "сирийци" дружно започнат да колят всичко славянско на Балканите? Както преди 100 години Великите Сили ще се правят, че нямат пръст в тази работа, "това си е някакъв ваш вътрешен проблем, оправяйте се както можете варвари-балканци."

Да "колят" ? Ама вие в Русията само за колене мислите бре. А НАТО си е у дома на Балканите.

Нато може и да е българите не сме

Я кажи нещо за путин, защото двамата диктатори обявиха годежа си и съвсем откровено се опитват да си поделят балканите.

какво става и те ли го турнаа на "братята"

сега ще ги брулят да си плащат за Нато.Европа не трябва да се превръща в монопол на Нато и Ес.

А б монопол на русия ли?

въпрос на договорки .Черна влиза България излиза.Монополизирайки ги превръща автоматично още черна светлина.Едва ли всички изпълняват критериите и едва ли въобще има критерии. Стават като окупаторски организации.

НАТО е престъпна организация!

Ако не ти харесва, самонаври си го отзад!

ха ха ха ..това го владеете само вие... ха ха

а Русия е престъпна държава.

Бой по руските манерки...

АМЕРИКАНСКИЯ СЕНАТ ОТ ОРЪЖЕЙНИТЕ МАСОНИ ПОТРИВАТ РЪЦЕ ЗА КЕЛЕПИРА КОЙТО ЩЕ ПОТЕЧЕ И ОТ ОРЪЖИЯ КОИТО ЩЕ ПРОДАВАТ.СЪВРЕМЕННОТО РОБСТВО.АРМИЯТА Е ПОДЧИНЕНА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ЗАВИСИМОСТИ А НЕ СВОБОДА.

какви оръжия ще купи черна гора от сащ??? два самолета след 50г. ЕВЕНТУАЛНО! дори ние ще купуваме грипени не ф тъпи овце ще си останете

Взеха правилното решение и се отказаха от влиянието на най-мракобесната съвременна държава (РФ). Предпочетоха цивилизованият свят и демокрацията. А местните мурзилки - ако това не им харесва, да се оплачат на арменският поп! (и да духат горещата супа)

Ако Русия беше нормална, цивилизована държава, можеше и да сме с нея, ама тя какво предлага - интриги, болшевики, мизерия, лъжи и пропаганда и ГУЛАГ, ако всички това не ти харесва. Ако тях това ги удоволетворява си е тяхно право, но нямат право да нареждат на никой друг, как да живее!

Който е толкова "страшен и могъщ", че може да се противопостави на всеки курник с кокошки. На по-големи животни не смеят - особено след скорошният случай с овците.

Ааа, имат и лосиони и шампоани, И всичкото това без акциз.

ми той и волен правеше митинги срещу нато, ама миналата седмица - кандиса и разписа докимента , че е пръв евро-атлантик!

Волен свири, каквото му плащат! Наричат се такива дами - свиркаджийки!

Нормално по добре в Европа, отколкото в Азия

И с какво Европа е по- добре от Азия? Когато видиш европейски запалянковци след футболен мач на който отбора им е загубил, да станат и да си съберат боклуците от семки и пуканки, след което мирно и тихо да се приберат вкъщи тогава може да говорите че Европа е по- добре от Азия. Защото това аз съм го видял в Азия, а не в Европа.

те затва индийците лапат с ръце. Ял съм и на една маса с китайци - гнус, плюят на масата.

Забележително! Как така, в една независима държава, каквато е Черна гора, има опозиция, която е про-някоя чужда държава? В случая пророссийска? Т.е. това е опозиция, която лансира интересите на чужда държава, в разрез с тези на собствената си? ... Бе какво ли съм се зачудил? Нима в България си нямаме БСП, "Патриоти", "дост"-ове... и още други знайни и незнайни, явни и потайни, прокарващи основно интересите на россия и тюркия, но не и българските.

в БГ всички партии са проруски тая тръба за газа до гърция от 2008г. я правят!!!! всички са слуги на империята

Перфектно ясно и точно казано!

На това, което ти пъхат отзад - тръба ли казваш?

Странно заглавие! "Завой" предполага промяна на направлението. А такова никой не е регистрирал, поне през последните 20 години.

Значи Россия била против Черногория в НАТО, защото имали особен интерес към района? А дали россиянските интереси са интереси и на Черна Гора? Едва ли. Явно не.

всеки гледа хубавото нормално само платените русофили пищят

Вече съм спокоен, тия сигурно имат къде по-голяма армия от нашата?

Путя имам три пръста на дясната си ръка- за теб остана само средния!:)))

Какъв Путя бе ташак, ти не гледаш ли новини, да те светна , че в Черна Гора има всекидневни протести против членствотот в Нато, това май Нова и Бтв не го отразяват ? Аз ти казвам дано и там депутатите не ядът дървото!

Тоя е пълен тъпанар, остави го, едно време пишеше, че е от Канада, кой знае от кой обор пише!?

тези депутати на Черна гора, са следвашите пребити, каот вчера Македонските им колеги.....гопсод да име на помощ !

Интересно... Пореден удар по суратя на късака! А сърбия не е зле да се поогледа малце и да разбере, че ватниците на са им "бракя", а само използвачи! Т.нар. "подарени" таралясници МиГ29 са всъщност данайски дар, който няма да донесе нищо добро за нашите съседи сърби. Който е тръгнал след Россия, на добро не е стигнал! Би трябвало сърбето вече от собствен опит да са го научили.

А който е тръгнал срещу Русия, все е успял, нали, безпаметен и безмозъчен краварски смрадлив подгъзурник?!Кой и с какво свали невидимият СТЕЛТ, бе цървул?!