Министерска оставка в Скопие. Заев: Имаше опит за убийство

Македонският вътрешен министър обяви, че ще подаде оставка и поиска отговорност от шефове в МВР. Това беше опит за убийство, каза битият опозиционер Зоран Заев.

Обратно в новината

Коментари - Министерска оставка в Скопие. Заев: Имаше опит за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ПУСНАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.

За съжаление неуспешен...

От страх да не бъде съден, ако изпусне влстта, груйо ще предизвика гражданска война. Той до вчера беше в коалиция със същите тези албанци, срещу които скача сега.

Агим Нихау е цист маке и потомък на български възрожденци!Македония е превзета!

ПопоСки, ВеляноСки - хак им и на сите! Смениха си думообразуването, в т.ч. на фамилните имена, само О само да доказват, че не са камили, е, сега Ша ги правАт на индианци.

Комунистите от България мразят комунистите от бившата югославска република Македония и ги наричат предатели, а " Антикомунистите " от ВМРО - ДПМНЕ са им братя. Ако не ги познава, човек има много да се чуди.

...ха така....а в нашiят парламент ...кога?...ватре си заслуjaва да влезнеш с калашник и да почнеш та доде марда някои !...всички тези национални предатели ,кардци и мафиоти дето ми каканиjaт тиради за HATO и за EC !...нямате си представа какво отвращение ме обхваща като им видя ехидните ,крадливи и пpедателски мутри !...времето това да се случи и унас е дошло !...наглите копелдаци (политици ) разпродадоха дарjaвата ни сякаш им е бащинiя !...тези дебили дето се готвят да управляват остатаSIте от страната ни какво патриотично са направили ?...Bоико освен да краде и с газа си какво друго е направил...ще ви каja ...спортни зали и магистрали от които е крал като световен шампион !...магистралите пропадат а спортните зали са неизползваеми....народа гладува !

Последните събития в Република Македония са класически пример за това до какви опасности води външната намеса във вътрешните работи на една страна. Това заяви унгарският министър на външните работи Петер Сийярто.

от кого е тази ВЪНШНА намеса - защо не се уточнява?Никой не се уточнява и не се разбира ЗА КАКВО е В КРАЯ НА КРАИЩАТА този протест. Иначе е ЯСНО, че македонци и албанци са две враждуващи групи, от които едната е мнозинвство, а другата.....може би в бъдеще?

Колкото да ги бият депотатите винаги е късно и малко . Ислямизирането на Европа това е проблема . Да бъдем добри ,да подсигурм джамии и помощи , а за благодарност атентат , бунт в лагера и разрушаване . Горене на националния трибагреник . Американския план за ислямизация започна с Югославия . Време е да изхвърлим боклука

Нашата Тиква дали гледа и може ли да си направи изводите от играта на мечката при съседите. Доста си играе с търпението на народа и скока на цените - да не остане изненадан!!!

Всеки нормален човек при подобна народна любов би изчезнал някъде, но не и националните предатели и провокатори, като тоя капут Заев! И продължава да дразни най-нагло - било планиран опит за убийство от бандити - хахахха! Заев и лъжливите български национални медии за пореден път изкараха народа бандити, както по-рано в Катуница. Ясно е че работят за едни и същи чужди господари! Радио Свободна Европа е американско радио и не подлежи на коментар!

Дано скоро и българите изловят депутатите в народното събрание и да ги млатят подобаващо,ама да не пропускат Боко тиквата,Цвъки физкултурника и лилавата свинкя!

Стават такива работи в България, и в Сърбия, и в Македония. Когато ни изнася, наричаме извършителите умни и красиви, в противен случай ги назоваваме хулигани.

За разлика от нашите национални предатели и продажници македонците не търпят предатели и чужди фактори да им диктуват кое как трябва да става! И мутрата Борисов вместо вместо цял ден да дава интерюта да се замисли дали трябва да продължи да е слуга на Брюксел след като официално поеме управлението! ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО МАКЕТА, ТАКА СЕ ПРАВИ!!!

да вземем напр. Доган да е ПРЕДСЕДАТЕЛ /или Лютви - все тая/ на Парламента ни? То не че този Председател има някакви други, освен представителни функции, но ....си е наглост

Като чета такива новини и умирам от кеф :) Баси тъпите "македонци" хаахахахахахахаха :)

СОРОСОИДИТЕ , ИСЛЯМИСТИТЕ И ДЬОНМЕТАТА СА КАТО РОМЛЯНИТЕ ... НАГЛИ АГРЕСИВНИ ПРОСТИ... И КАТО ПОЧНЕШ ДА ГИ БИЕШ ВИКАТ ЕС И НАТО :))

Македонците имаха само един шанс и той беше да гласуват на референдум обединение с България. За съжаление дългогодишното промиване на мозъци от външни сили не им даде този шанс. Сега вече е твърде късно, програмата беше стартирана, ще ги разкъсат на две парчета, част ще бъде погълната частично от Албания, другата най-вероятно от Сърбия. И една част от България ще бъде затрита. Дано македонците още да имат шанс да се закачат към нас, но се страхувам, че няма да им позволят.

Не ни трябва да си присъединяваме Македония. Нека да се учим от чуждите грешки,.... ДА СИ СПОМНИМ, КОЙ, ЗАЩО И КОГА БЕ ПУСНАТА ТУРСКАТА АРМИЯ В КИПЪР?

че нали Кипър си е бил турска територия?

За разлика от нас, братята македонци не търпят национални предатели! И сега вече разбирам, дори съм убеден, че това, което в Европа най-цинично наричат "демократизиране" е всъщност чиста проба ислямизиране! Нашият бесепаро-натовски президент току що се изцепи по Хоризонт, че за решението на проблема трябвало да се уповаваме на ЕС и НАТО, а резултатите от натовските решения си ги знаем: "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В съседна Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор на 31 август 2016г. под заглавието "Тренировъчни лагера на ИДИЛ в Косово и Босна" (Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", le 31.08.2016, Les Observateurs).

тека е - куманягите обожават да подменят думички и да се дегизират периодично - преди беха куманисти, сега са соцялисти, а всащност са ционисти :) и през целото време внасят ислам в европа..... и отказват да затворат границите за ислама.

стига бе! - Верно ли???????????? КАК ТАКА - има ли държава?

щом нема труп - нема се оправат работите.

Тоя Заев е явно амриканската подлога и проводник на задокеански интереси, а бе, изобщо национален предател, албанска подметка и си заслужава това , което е получил !!

Със социал-демократи и нахални малцинства--само Сталин се е оправял!;)

Предлагам на Бойко Борисов да назначи за председател на Българския парламент, Карадайъ от Дпс и Делян Пеевски за шеф на Данс, за да е сигурно, че ще влезнем и ще му резнем тъпата бетонена кратуна ! Аз се хващам на бас, че на Борисов не му стиска да направи Карадайъ, шеф на Булгарисия парламент!!!!!!!!!!!

Това недоразумение трябва просто да бъде размазано по стените на парламента за да послужи за назидание какво очаква резнякопоклонниците.

Браво на македонците. те не са роби като нас българите, за трети път да избереме гьотверени които трябваше да арестуват Местан на излизане от Турското посолство

Ама при предните бяха във властта умнико недоклатен.

Ти продажнико македонски да се благодаряш ,че са те оставили жив.

голямо нещастие е това да те налазат албанци

Ами Турци? макар, че разлика нямат, едни с друго, защото Албанците са подчовеци с Турски корени!

Не че съм запознат, но от тук изглежда, че все едно са си избрали Пеевски за председател на парламента, само че някакъв албанец. Ами да си подаде оставката и ще се оправят нещата.

Яяяяя имало ефект значи.