Тарантулата иска свобода, имал проблем с хазарта

Районният съд в Благоевград остави за постоянно в ареста 27-годишния Илия Илиев-Тарантулата, който ограби банковия офис в сградата на КАТ в града.

Обратно в новината

Коментари - Тарантулата иска свобода, имал проблем с хазарта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откога у нас глобите към КАТ се плащат в ерво? Или кукуте са внасяли там подкупите ?

Обран е банков офис, който се намира в непосредствена близост с районното. В този офис, освен нормалната му работа като банков офис, са се извършвали и преводите за глоби от КАТ...

Знам един лек. Много добре, направо безотказно действа в такива случаи. Лошото е, че действа сигурно само ако пациентът е на не повече от седем години. Лошото е, че сега го отричат. Даже го наричат домашно насилие...

Това с теслата е опасен рецидив ! Може случайно да забие някой пирон и така да изкара някой лев. А, веднъж циганите научат ли се, че може и без кражби да се живее, какво става с цялата ни правосъдна система, а . . . . ?!

че теслата е с дървена дръжка! Мноооого е загазил тоя вид паяк!

Е Тарантула, щом си признаваш, че имаш "хазартно заболяване" (и много лош български), най-разумното за теб е да си седиш в затвора, мой човек. В затвора няма хазарт и изкушения и ще те излекуват най-добре.... Айде и умната....

Хазартната зависимост на крадеца не му е попречила за часове до залавянето му да похарчи 3200 лв,обаче. Ето това е стандарт- искаш да харчиш-отмъкваш чужда каса и съдът те пуска след 2 дни.

Освободете човека да се лекува и той има заболяване. :)

Тоя трябва да изгние в завора. Така ще се излекува хубаво от хазартната си зависимост.

дайте му я. Така ще има прецедент - това в правото значи, че ще освободят ВСЕКИ, който има същите основания. И ще настане такъв живот....

Тъй като обирът е станал на метри от дежурните на Второ управление на полицията в Благоевград, чиято сграда е в съседство с тази на КАТ, шефът на благоевградската полиция Николай Хаджиев разпореди спешна дисциплинарна проверка сред престъпния контингент (който също е подчинен на органите на реда). За много кратко време престъпникът беше установен -нещо невиждано за стандартите на българската полиция.

като гледам, само заради теслата ще отнесе 5 години, ..... ех мечтиии

това е предварителен арест. На бас, че съдиите ще го освободят щом са освободили черната вдовица, ама ще кажете че тя била фрашкана с долари.

лейко да го пуснат, ама той като има зависимост може и теб да ограби, пък може с теслата и да те фрасне по главата. Мисля, че в затвора най-добре ще го излекуват - ще му излезе болестта през носа, а може и през някои други части на тялото ха-ха.

Ааа, като крадеш от банките - прошка няма! Виж, цялата банка да откраднеш - гарантирано ще ти се размине ;))

ко го държите в затвора, той само ограбил за п-ти път. Колко убийци ги освобождават условно, да не е убил човек, когато убие тогава в затвора, да.

ако дрехите бяха женски, а теслата с метална дръжка, не ми се мисли :)).

А черната вдовица и човекът-паяк - те отдавна са на свобода.

За всякакви изроди и престъпници бях чела! Ама чак да държат мъжки дрехи и тесла с дървена дръжка в дома си.. накъде върви този свят, бе, тцъ-тцъ..

А с каква дръжка да е теслата, с каменна ли?