Газова бутилка се взриви в жилищен блок в Русе (снимки)

Взрив на газова бутилка разтърси блок "Съединение" в Русе тази сутрин. Инцидентът се e разминал без сериозно пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Газова бутилка се взриви в жилищен блок в Русе (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е с готвила'нещо ядене без. Надзор.и започна друга работа да върши и маркучи сее Запалил

Блокове от това типово строителство , а именно типове Бс-2-63 , Бс-VIII-Сф, Бс-2-64, Бс-VIII-НипроИТИС-69, Бс-V-VIII-Сф, както и Бс-69-Сф-Уд, БП-87 да се събарят . Освен опасни за живущите , на какви стандарти отговарят ? Нали , празни , непродадени жилища се редят на опашките . Синергетични ефекти от Бс-2-63 , Бс-VIII-Сф, Бс-2-64, Бс-VIII-НипроИТИС-69, Бс-V-VIII-Сф, както и Бс-69-Сф-Уд, БП-87 се равняват не към нула , а даже излизат отрицателни , предвид социалните доплащания . Най-вероятно за всяка една община , общинска администрация , общински съвет , кмет и прочее , стройтелство от тип Бс-2-63 , Бс-VIII-Сф, Бс-2-64, Бс-VIII-НипроИТИС-69, Бс-V-VIII-Сф, както и Бс-69-Сф-Уд, БП-87 представлява особен момент за радоста , кифли , сърмички , хляб и сол .

да не сме строителни техници за да познаваме под кой инициал какъв блок стои......ако взема да ти говоря на моя професионален език има да се чудиш за какво става дума:)

капиталово стройтелство в България зациклира на ниски нива . Как да се развива , щом масово евтин , амортизирани , остарялото се предлага ? Единственото какво се повишава е цена на ток , предвид консоматори отпреди 50 години на мрежта , чудно ли да бъде , че гърмят сокетс по евро-стандарт , стопят се като маргарин при яко дърпане на нивата 180 волта . а това не е резултат , не , вместо това е последица .

високите сметки за ток и вода са непосредствено свързани с онова стройтелство . лежим върху загубите и се нарадваме на уж евтиното . Но , никой се захваща с тоз въпрос : какви ще са последици след още едно етапно подмяна на демографията се вижда добре в френските бидонвил-ове, сиреч блокове , амортизирани край големите френски градове . Социалните разходи се размножават , а в центрове на френският град , цените на квадрат стават недостижими . Нека да се нарадват тези , които смятат това като начин на развитие .

я показаха по БТВ.....стандартна бутилка....целеничка:)) Само едно не можах да вдена/много бърз беше репортажа/ котлона се монтира на голямата бутилка,също като туристическите.....без редуцил вентил ....някои искат да живеят на магия.

руската газ е вредна за здравето,живота и имуществото на Вас и всички около Вас.

каква си ряпа:)) Говорим за бутилка пропан-бутан която кой знае с каква газ е пълнена. Метанът е друга бира,не си дорасъл за нея:))

Не обиждайте репите. Тоя плевел не е дорасъл до нивото на ряпа, защото е щир... ;-)

се взриви газова бутилка половината блок щеше да е сринат. Имало е теч на газ в затворено помещение и после някой е светнал лампата или запалил цигара,без искра няма как да стане.

Газова бутилка се взривила и запалила апартамент... или След пожар в апартамент се взриви газова бутилка.

Българския е много труден език....

Труден е, особено за Надету. Тя измерва вафлите в литри, обема в киловати, налягането в сантиметри, тока във волтове, дължината в кубични милиметри и т.н.

като гледам и останалите снимки... явно взрива на тази газова бутилка има силата на руска ракета - ни един прозорец не е счупила.

тези в съседните апартаменти имат еб*ти яките прозорци. нищо не е счупено.

Да се забранят всички газови бутилки ! Собствениците да се арестуват !

"четири-пет жени"... точно и ясно!

Новината е че е ВЪЗНИКНАЛ ПОЖАР в апартамента... Избухването на бутилката е ...СЛЕДСТВИЕ на този пожар ... По същата причина ,могат да "избухнат" и флакони с дезодоранти,дори и бурето със кисело зеле ,ако е затворено здраво и все още не е изхвърлено ...

газовите бутилки не гърмят и аналогията с флакона с дезодоран е неуместна. По-скоро е имало изтичане на газ, който се е възпламенил.

Нагрей една пълна газова бутилка, пък даже и с въздух да е. И ако останеш жив, опиши събитието...