ЕС: Насилствените действия в Македония са неприемливи

Насилствените действия в Македония са напълно неприемливи.

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Насилствените действия в Македония са неприемливи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте КАКВОТО ПОЙСКАТ ШИПТАРИТЕ,НИЕ ДАДОХМЕ КАКВОТО ПОИЗКАХА ДУГАНОВЦИТЕ,ЗА НАС ОСТАНА МУЗЕРИЯТА,КАТО СЛЕД ВОЙНА.

Македонският президент изгони еврочиновниците и служителите на Държавния департамент..

А приемливо ли е да се изпъчиш в парламента и да предизвикваш нарочно всички като дрънкаш на албански? В Брюксел на арабски ли говорят?

Какво спокойствие бе еврочиновници.Вашата е село се пали баба си е реши.

ЗАТОВА ПЛАЧАТ БРЮКСЕЛСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ :)))

"Европо, блуднице Вавилонска, кръвнице Македонска, трижди да си проклета и триклета. Немци и англичани, французи и италианци сакат да сме под робство" Това е изпял народа ни след Берлинския, а не след Московския договор.Това е и мнението на българите от Македония за Европа. Песента е забранена и в Бългтария и в Македония, а е по текст на Трайко Китанчев, основател на БМОРО в Солун.

знаят ри го???? Щото не се имат за българи тези предатели на бащи и дядовци.

Джрдж Тенет, по баща Тенети, албанец, обучи ,въоръжи и изпрати в Косово, а след това в Македония бандитите от АОК.САЩ създадоха Косово. Избиха 2800 сърби, от които 480 деца, хвърлиха 37000 ббомбш , половината с обеднен уран, но уран. сега американците квичат за Крим и Осетия.Еврозелките също. А агресорът НАТО нападна Сърбия на Великден.България в лицето на Костоф даде коридор.Гърция и Турция отказаха. България от първите призна джихадисткото Косово и така предаде българите в Македония. Преди това ЖЖ призна Македония и държавният и език-Македонски. Две предателства на българите там.Първото е на Фердинанд.

Ама нито Костов, нито Фердинанд са българи

ЗА предателството на македонците, които плюят България и отричат,че са българи???? Но това .... сравнено с това да забравиш смъртта на дядо си, убит от сръбската власт, защото се определял като българин????? Това какво е? Не е ли предателство и отцеругателство, да предадеш кръв, род, народ и родина???? И история и минало, аааа? СЛАВА на всички воеводи, бойци и герои от македонския край, дали живота си за БЪЛАРИЯ!!! А днес техните внуци ги пасат какви били. И те не знаят какви са. Сърби ли? Или управляващит, за да ги грабят , ги успокояват, че били велики наследници на Ал. Македонски. А той имал войска от тракийски воини! Че и ДНК-изследванията доказаха, че най-многобройните наследници на Македонски, протомакедоните са 11-13% от българския народ. ГОЛЯМ СМЯХ!!!!

А не е ли насилствено налагане на албанския в Македония където албанците все още са по малко от 1/3??? Нямат наяждане тия дебили, нямат чест и достойнство след като с двоен аршин съдят престъпниците и по този начин истинските жертви стават виновни...

"Насилствените действия в Македония", скоро и в други страни от региона, а защо не и в Европа.

На чужд гръб и 100 призовавания са малко!

ЕС дебили ли са?! Албанец им застава начело на македонците и започва речи в парламента на албански... алооо ако маймун може да държи речи на талибански в германския парламент, то на балканитте това не може, набийте си го в тъпите брюкселски кратуни.

Тези, които създадоха в Сърбия, Косово и в Албания и сега откъсват половината Македония и я дават на Албания, призовават за спокойствие---ДОЛНИ ЛИЦЕМЕРИ И ЕВРОПЕДЕРАСТИ !

ако ни бях а дали годунката досега мозе би по друг начин щяхме да мислим за политиката..

ЕС И ТЯХНАТА ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ВИНОВНА ЗА ТОВА В МАКЕДОНИЯ----ТРЯБВА ДА СЕ УБИЯТ С КАМЪНИ ВСИЧКИ ЕВРОДЕПУТАТИ В БРЮКСЕЛ И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЗИ, ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО НИ ДОНЕСЕ САМО ТАЛИБАНИ И ИСЛЯМИСТИ! СМЪРТ ЗА ДЕМОКРАТИТЕ ОТ ЕС, КОИТО НАЛАГАТ ДИКТАТ И ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ

Ама кравешкият тор ... облагородява. /ТРИУРАНОВИЯ238ПЕТООКИС-обеднен уран 235 след окисление/ Я вижте лично аз, какви "цветни революции" спретнах, за да оправдая НОБЕЛОВАТА И НАГРАДА ЗА МИР?!

МОЖЕ, НО САМО ОТ СТРАНА НА АЛБАНИЯ.

Докога спокойствие?! Докогата ги завладеят албанците, пък после ще ему мислят... каквото каже Сорос

Уважаеми ЕС, а вие с колко кръвопролития си донесохте демокрация. Май с половин затрита Европа! А ние тука, овцете, да си трайкаме с подвити опашки, когато ни претопяват нацията, когато ни ограбват и политиците ни правят на маймуни. Наглеци!

A насилствената ислямизация и албанизация, е приемлива, така ли?

Първо драснат клечката, после викат - по-спокойно!