Станишев: ПЕС подкрепя Заев и осъжда насилието в Македония

ПЕС осъжда насилието срещу законно избраните членове на македонския парламент и е възмутена от безотговорното поведение на местните правоохранителни органи.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: ПЕС подкрепя Заев и осъжда насилието в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам снимката - съселът станал на хамстер, я колко европейски благинки е натъпкал в бузките! Скоро ще си ги слага на раменцата направо. Само актл няма къде да посъбере, ама не му и трябва. Щом това недораУмение жеше премиер, провали се два пъти и пак го взеха в Европа, значи и без акъл се живее! И се живее добре!

Това леке ще подкрепи и извънземните, ако му наредят. И неговата партия също. Те са предатели на българщината и първи ще сложат чалмата, само и само да са си на топлото политическо местенце, по възможност на Женевското езеро някъде. Лично бих му цепнал кавуня на този безочлив и надут търтей.

тия навремето си създадоха дпс и от солидарност към събратята си по убеждения,искат да натресът "дпс синдром" и в Mакедония! по лабилно и умопомрачено същество от социалистическо такова...нема!!!

хак им е на македонците. Забравиха се в антибългарската омраза и забравиха опасността която ги дебне от бързо размножаващото се албанско население. Албанците са вече мнозинство и ще ги лапнат и претопят щом не искат да са българи. При това САЩ подкрепят размириците на Балканите и налагат Велика Албания. По- рано Косово, сега Скопие. да се готви България.

Политическата мафия скочи от цял свят да се защитават!!! Нашата основна задача е да им натрошим канчетата когато нипадне. Браво македонци!!! Съсел и твоя ред ще дойде и бих желал да свършиш в някое боклучийско кошче както направиха в Украйна, твоята родина.

ПЕС СИ Е ПЕС вари го печи го за тях само интернационала е важен .Важно е да са комуняги , нищо че народа не ги иска. За да са на власт комунистите са готови и с дявола да се съберат. Ами не е ли така и у нас Със БСП никой не иска да управлява .Те само с ДПС могат. Станишев е готов и в нашия парламент да се пуска турси химн, само и само за да е на власт. Цялата им партия е продажна.Под руско нареждане от собствения си народ се отказаха,пишеха ги Македонци.ПРОДАЖНИЦИ.......

СЛЕД КАТО МЕ ИЗГОНИХТЕ ОТ ПОЛИТБЮРО НА БСП АЗ ПЪК ЩЕ ПОПРЕЧА НА НИНОВА ,ТЯ НИНОВА СИ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКО ОТ НЕЯ ЗАВИСИ ,СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ЗАВИСИ И ОТ МЕН И ЦЯЛАТА ХОМОДРУЖИНКА С КОЯТО ТЛАСКАМЕ ЕС КЪМ ИСЛЯМИЗИРАНЕ,ДА ЖИВЕЯТ ГЕЙПАРАДИТЕЕЕЕ, УРАААА.....

АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ ,ТИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

Тази подкрепа ще свали още от доверието в БСП.

Я, очилатия съсел пак се появи...

В кратуната на това същество никога не е имало мисъл за интересите на България. Точно както и на Соц-интернационала на баща му, заради който Македония не е област от България, а македонците не са българи... Срам и за украинците и за евреите и за мен, българина! Утехата ми е, че "за всяко прасе по някое време идва Коледа"...

тоя лисугер сега на пес ли се прави?

боже прости го пак не е в час...

Трай би хамстерски задник. Харчи крадените пари от българският народ и не дразни.

Трай би хамстерски задник. Харчи крадените пари от българският народ и не дразни.

евреина си остава евреин --- независимо от това къде се е родил и какъв е единият от множеството му паспорти (нелегални самоличности)

Йфлд Дете на олигархията и престъпленията в тая държава, нямаш думата, албанци и македонци са Българи!!! Не трябват ракети с уран в името на демокрацията. А проблема беше проектиран с всички усилия на щатите и импотентантата Европа с водещата роля на англичаните.

Как няма да подкрепя, нали беше премиер на ДПС.

Ето че българските национални предатели подкрепят македонските национални предатели! Явно колкото повече един човек стой в Брюксел, толкова по-голям национален предател става!

Монике,Монике в управата на ДИРа те набутаха и пак нема да опазиш съсела от гневните коментари на хората.

Сродните партии се подкрепят, но както чух, избраният председател говорил на албански. Я да помислим какво би станало, ако нашето НС избере за председател член на ДПС и той открие сесията на турски език. Зам. председателите от ДПС винаги говорят на български, защото така е редно - държавата има официален език, който се изучава в училищата и всички го знаят. Редно публично да се говори на него, а малцинствените групи да общуват помежду си на своя език, колкото искат. Източникът на конфликта трябва да бъде порицан!

Следващите бити депутати, да успокоя Бойко, няма да са нашите Български, искате ли да ви споделя , къде и кой ще са следващите бити депутати по Македонския начин вчера:::: В Черна Гора, защото там има антинатовски настроения и масови протести, хората не искат и да чуят за Нато

Е СТАР АНТИ-БЪЛГАРИН :)))

Даа, верно дума Сергея, пък и без да ни казва знаем, че ПЕС стои твърдо зад ислямизацията не само на Македония, ами и на цяла Европа: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Представям си Станишев премиер, а Плевнелиев президент... майко мила... Никой не коментира, че председателят на парламента е произнесъл речта си на албански, а вътре депутати са пели албанския национален химн?!?!

Има си хас, ПЕС и Станишев да не подкрепят, майцепродавците. Ами сега в Македония - албанския втори език, утре ще подкрепят турския - втори в България!

Всички подобни идиоти да се съберът на едно място и да се подкрепят колкото искат ама да се натрапват на хората е повече от наглост.. Какви законно избрани са тия след като НЕзаконно загробват Македония, НЕзаконно затриват християнството там и позволяват на албания да им диктува условията на живот,,

Интернационалистът, антибългарин е еднакъв навсякъде и се подпират взаимно (гарван-гарвано, око не вади). Местният любител на местанов-резан, подкрепя тамошният любител на албански-резан. С подкрепата на Магарини и ЕС. Само в Русия, винаги е било спасението на българският народ и славянското православие по светът.

На всяко гърне -Станишев! На всяка мерудия-КУРнелия!:)))

Аз

Брях... мамамустара... И по соца не бях чел по-отвратителна боза... И СССР не можа да сътвори по-гнусна помия от ЕСССР...

ДА ТИ ТАКОВАМ НА СОЦИАЛИСТИТЕ! МЕКЕРЕТА ПРОДАЖНИ! ВИЕ СТЕ ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ЛЯВА ПАРТИЯ. БОКЛУЦИ!

ей, голяма изцепка, това демократично, онова не е демократично. Да си правят правителствата каквото си искат демократично, да биеш продажни мекерета не е демократично.... Да те и визионера...

И корнелиа не спечели, но щеше да направи правителство. това е комунистически маниер, без доверие да управляваш1

ОТВРАТ ! ГНУС !

За комундетата не е важно да спечелят избори, а да са на власт.

Кви комундета те гонят??? Ако тоз е комунис, онези истинските в гобовете ще се въртят от срам!!!

Той и Стагишко не спечели изборите, но направи правителство в България.

За това бяха целени с яйца и домати през краткия си мандат, докато не беше изметен Станишко !

Аз

Мухахаха... Пълни глупости! 1. Не бяха целени с яйца и домати въобще. Няколко стотин клинични олигофрена, събрани от цялата страна, цяла година вдигаха врява и опикаваха софийските кюшета, защото бяха без хапчета. 2. Не бяха изметени въобще. ДПС им го наблъска квадратен, като за 10 секунди направи това, което гореспоменатите олигофрени не можаха за цяла година.

Забавното е, че точно по тази "логика" най-спокойно и магастабилно е при ким. Там няма никакви шансове за безотговорно поведение на местните правоохранителни органи.

То пък бива толкова, наглост и арогантост,ама то това е до безобразие....Апропо, кое правителство е законно избрано? Това на Заев ли? Недей да си измисляш, след, като то дойде в следствие на свалянето на демократично избраното, след Македонските избори правителство на Груевски! Нали точно за това биха твоите колеги-депутати вчера в Македонския парламент, за да чуят призива на Македонския народ, че искат нови и демократични избори, Господин Манипулативен-Деомократ-Станишев ! Трепането ви е малко, не вчера побоя над колегите ти !

член на ЕНП!!!???? Що ги е срам да го кажат бе? Защо трябва да го разбираме от Станишев в съседната статия?

Много се упашиха, че могатда ги налагат! Не било демократично! Като нас ни бият от Нар. събрание до Младост 4 е много демократично, когато тях ги налагат не е...

СЕРГЕЙ ЕЙ ТАКА СЕ ПРЕГРЪЩАШЕ И С ЛЮТВИ МЕСТАН ПРЕДИ 4 ГОДИНИ И ЗАЩИТАВАШЕ ТУРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, КАКТО СЕГА ЗАЩИТАВА АЛБАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В МАКЕДОНИЯ-----ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО БИЛИ ДЕПУТАТИТЕ,- НЕ ДА ВИ БИЕМ ЩЕ ВИ УТРЕПЕМ , КАОТ ВИ ПРЕМАЧКАМЕ ГЛАВИТЕ С КАМЪНИ !

Тва продажно мекеренце и свирка щеше да му направи !

Съсел Отивай да ЦЕЛИВАШ АЛБАНЕЦА ПЕВЕЦ на химни.

На евро чиновник. Абсолютна лъжа е, че тези са избрани законно.Партията СДСМ е втората политическа сила. Те избори не са печелили.

Станишев: ПЕС подкрепя Заев и осъжда насилието в Македония То от шефа на Песоглавците какво друго очакваш , освен нагнетяване и противопоставяне на хората.