Нападение срещу Навални - заляха го със зелена течност

Руският опозиционер Алексей Навални е бил залят от неизвестен с неясна зелена субстанция, на излизане от офиса на оглавявания от него Фонд за борба с корупцията

Обратно в новината

Коментари - Нападение срещу Навални - заляха го със зелена течност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахахаха!!! цената на продажника Навални сега ще се вдига! на хамериканците ще им излиза сега по-скапо да го поддържат! има си здравословни разходи и рискове! :-))))

СЕЩАМ СЕ ЗА"ОПИТА"ЗА УБИЙСТВО НАД АХМЕТ ДОГАН!!!СМОТАН ПИАР!!!

Ако почетете малко повече, ще видите, че господина е откровено нагазил в корумпирания бизнес. Не се дава и продължава с пълна сила. Открито лъже учениците, че ще им раздават евро, ако скачат и са на улиците. Тъга, голяма тъга. Парашутът не му се отваря.

Долари ей тъй без риск от оцапване ония не дават.

гнусна америкамска подлога. Когато татко ми купи колело друг път и гнусната отврат ще е президент.

Лошо Путин, лошо! Това не говори никак добре за един президент, когато неговите опоненти биват преследвани, мачкани, бити, заливани с киселини и убити. Лош имидж на руския президент, много лош. Ако Русия беше нормална държава то рейтингът на президента и щеше да се сведе до нула може би, но при всички случаи щеше да падне доста под 50%. Не може властта да прилага диктаторски мерки като абсолютна монархия или империя както е било в древността. Но, както всички знаем, Русия не е нормална държава.

А ти нормален ли си? Такъв въпрос естествено не си задаваш. Значи Путин се занимава с едно нищо продало се на Мамона? Нека да си преброи подръжниците. Тоя и другия бандит, който се зъби от чужбина пуснат на свобода благодарение на милоста на тоя, който те искат да свалят.

Представете си - от 2000 година Гоце Първанов да е президент и да има абсолютната власт, - в парламента 98 % от депутатите да са от БСП, директори на полиция и служби да са пряко назначени и контролирани от Гоце Първанов, - председател на парламента да е Георги Гергов, премиер да е Пламен Орешарски, а Димитър Дъбов да е министър на външните работи - изборите да са фиктивни, и винаги да печели Гоце, в парламента БСП винаги да е на 98 %... - всеки различно мислещ бива застрелван по мостове, тероризиран, съден и вкарван в затвора, протестите да са мачкани от полицията на Гоце Първанов. Това е Русия! А българския прост русофилистик се възхищава на тази Русия и желае същото развитие и за България!

Този е голям демократ и опозиционер и зелените там са си го харесали за лидер и постоянно .го кръщават. !

Така е в ТЕРОРУСИЯ! Там може само ПУТЛЕР да управлява, цял живот, па после и в мавзолейче ще си го курдисат и пак ще управлява!

На тебе от таа работа,баба, дали ша ти порасне ую ?

Прилича на гранофорин - едно лекарство за овце. Ще се измие за няколко дни ... най-много 1-2 седмици.

Даже му отива, мяза на Арнолд Шварценегер - Ай уйл би бек!

Преди години Юшченко направи цирка с отравянето и спечели изборите заради това . Навални който живее в паралелен свят иска да постигне същото като Юшченко. Юшченко си отиде от политиката с 3 % подкрепа в края на мандата .

путин изрази съболезнования и определи случилото се като провокация

са го направили

А защо не залеят лилипуткин, крайно време е!

тая течност само предава нов цвят на лицето - ще е няколко дена в ролята на рембо !нашите българи зная кое този и кои го финансират.нямам нищо против избрания народ но са гнила сган

Тоя американски шпионин още ли е на свобода?

За соросоядите трябва бой ебан и затвор до живот. Или изселване в америка ДО ЖИВОТ.

Ами батьовото, всеки иска да живее в Америка, никой не ще в Русия. Даже и ти не щеш. Само на снимка й се радваш.

Така правят преди да му изпратят няколко чеченци.

Тия новини в дир-а като ги пишат 15 годишни пишльовци без никаква обща култура така ще е, глупости на квадрат, "зелена течност". Това е "зелёнка", йоден концентрат, за това има химическо обгаряне на окото, кожата на лицето му също е в лека степен обгоряла, но нищо драматично за разлика от окото. А тоя цвят много дълго ще стои и няма да се измие, просто ще трябва да падне мъртвия слой кожа. Нищо чудно да не го е залял някой от апаратчиците на Путин, ами някой облъчен и овчедушен руснак, който с пълно сърце вярва, че президента им се грижи за народа си като баща. Сериозно, руснаците са в странен период на психическа лабилност с това дистанциране на запада.

Тоя малоумник и клоун се чуди вече как да се прави на герой и жертва на "режима"! Заливането със "зельонка" е патент на укропитеците, за които той се изказва много ласкаво ... Може да е тяхна работа, защото в Москва има много от тях на работа, след като си разсипаха държавата с майдани, палене на гуми, убиване на невинни хора, жени, деца, лекари, полицаи ... и безобразна корупция! А тази течност е лекарство, не е толкова страшна, колкото изглежда, с нея се мажат в Русия всякакви рани и пъпки, измислена е в Германия преди 150 години, но след това не е получила широко разпространение, а в Русия си я ползват - много е ефикасна при ухапване от насекоми, пъпки от шарки, порязвания, охлузвания, драскотини и пр. - всички деца ходят със зелено по краката и ръцете по цяло лято и се чувстват много добре! ))) Едва ли има и 20 хиляди души в цяла Русия, които биха гласували за тоя соросоид, и ако е пропуснал едно сборище на част от тях - не е най-голямата загуба!

ти си от червените руски боклуци-путиноиди...

за това, че е написал/а истината ли? а ти либералнацист ли си?

Соросоидите разбират само от бой.

В Турция е по-зле.

https://link Преди да говорите за човека, поне изгледайте някое от нещата които е качил в ютуб. Това специално е и със субтитри на български.

Ето това е проблем за Путин в момента... Не може да осигури спазването на Руския Закон... Ако си президент, Не може да оставяш разни бандити да нападат хора по улиците, щото и него може да нападнат... Трябва да осигури Законността и в Донецка област на Украйна, не накакви руски бандити да крадат и убиват в тази част. Същото се отнася и за разни Корумпирани Чиновници, които може да продата и държавата, ако не ги вкарват в затвора... Хан Крум, в България, за запази държавата е направил Крумови закони, при които са убивали всякакви Предатели и Крадци( корумпирани чиновници и съдии).

.. чиновници може да продадат...

е изпълнило поръчка на късокракия москалски сатрап Джуджи.

Тоя са самобойдисал кат американска нинджа във Виетнам

Ватники ето злой народ, енергетические вампиры - ложь, интриги, наглость. типичные коммунистов. Вата готова умереть не за то что-бы им было хорошо, а за то, что-бы всем остальным было плохо.

имперски тоталитарни боклуци

Днес зельонка, утре катран и перушина... А заливането със зельонка е широко практикувано от демократичните проевропейски среди в територията 404. И прието с благосклонност и усмивка от спонсорите. Така че лошо няма, може да се приема за екопърформънс.

Нормално Путин е обикновен диктатор от 21век... щом руснаците взеха да се изселват дори в България представяте ли си колко е кофти там?

Това са нарочни действия, изпълнени от специални, добре подбрани и след това обучени индивиди, като тези дето застреляха с чадър Георги Марков на моста "Ватерло". Целта е да се създаде повод за изказване на еди кой си от сорта "Ето, виждате ли, обществото не приема, отхвърля Навални, и го наказва".

Това са нарочни действия, изпълнени от специални, добре подбрани и след това обучени индивиди, като тези дето застреляха с чадър Георги Марков на моста "Ватерло". Целта е да се създаде повод за изказване на еди кой си от сорта "Ето, виждате ли, тоталитарното и репресивно правителство не приема, отхвърля Навални, и го наказва".

Подобно на Алексей Навални в Русия, българският предприемач Илия Павлов беше критик на правителствата на Жан Виденов (1994-1997 г.) и Иван Костов (1997-2001 г.). Оказа се, че тъкмо през тези години сигурността на Павлов е била гарантирана. С Навални е същото - той трябва да огледа приятелите и спонсорите си. Няма руснак, който да му посегне, докато на власт в Русия са хора на Путин и Медведев. Спонсорите и приятелите на Навални обаче са друга работа. Сред тях определено има хора, които очакват много от него и от новини за него. Включително и от новини за първа страница.

Шило

Уффф, кой го приема Навални на сериозно?

Шило

Дано се оправи по-бързо. И да не е пострадал сериозно, че понякога от играчка, става плачка.

Да си го преизбират путлер пак с 99.9% и да се състезва с Ким на кой му е по-голям рейтингЪт.

Стига с тоя цирк вече. Ако тоя беше опозиция - отдавна да е извън Русия или да е умрял.

има мераци за президент? Ха, ха, ха, никога няма да стане!!!

Заляли му на Навални крадливите зъркелчета със Зеленка- Brilliant, зелено антисептично лекарство! ДирнициТе пак защитават крадците, но най важното е, че Навални е руски "опозиционер! Както винаги тъпотията в БГ е на първо място. Смешни и жалки сте.

Дано другия път тази свиня ще полеят със ла*на.

За да ме разбереш по-правилно ще ти го напиша като за теб: ti si pros kato gus

Трябва да си голям идиот да се занимаваш с неща за които те заплашват с живота ти, да си материално осигурен, да са правили предишни нападения към теб и все още да нямаш охрана. Това не е героизъм, а идиотия освен ако сам не си организираш подобни циркове за печелене на популярност. Но и в този случай е идиотия.

Мръсната комунистическа паплач така действа.

Така действува само Американския фашизъм. Химическото оръжие на Садам и Асад ??? парите на Хитлер и Ленин. Майдан в Русия не става гьотверен, аннадънмо !!!

само да ти вметна, че комунистическата паплаче е опозиция на Путин в Русия.

Навсякъде където има мръсотия има Американска ръчичка, в краен случай Американско пръстче. Последният независим Евроръководител !

Разливат цената течност за глупости. Ако се пие от зеленото с две сельотки става такъв празник ...еххх душа болшая.

С плутоний е много по лесно. Ако не иска да пие чай може и с чадър , а може и просто разстрел край стените на Кремъл . Това поне го може всеки другар от КГБ.

Георги Марков е убит с чадър от Ми 6.Същото е с плутония. Литвин не внася пари в английските банки затова.Защо не убият Абрамович , а ? Другото са измислици на гноясали мозъци....

от МИ6. това по первий канал ли ти го казаха русска свиня

Ей, тоя Путин голям късметлия, бе! Как се появи някой по-активен негов опозиционер, критик, журналист и веднага му се случва някаква случка. Я ще го застрелят насред Москва, я ще го отровят, я ще го залеят с киселинка.. Късметлия, бе. Да пуска тото. Всъщност той пуска. Няколко тотализатора пуска.

Путин Не само че пуска тото но и печели здраво . Питайте оня с виолончелото.

Нарича се гранофорин, а популярното му наименование сред руснаците е "зельонка", боядисва в зелено и помага при афти, гнойни сливици, стоматит и други остри възпаления на устната лигавица... Нищо му няма на тоя палячо! Пак разиграва цирк... Вероятно неговите хора са го организирали, дори очаквам с наближаването на изборите през 2018г. и повишаването на градуса запада да го "катурне" като Немцов и естествено да го припише на Путин по вече до болка познатата на всички ни пропагандна схема. Между другото Навални е прецедент в света на правото - единственият човек с две условни присъди на свобода, дори у нас няма такова безобразие! Според руското законодателство лице с присъда не може да участва в изборни като кандидат, ако го допуснат до участие(втори прецедент!), то ще бъде единствено с цел повишаване на избирателната активност...

По твоята логика сигурно и Борис Немцов лично е организирал разстрела си, нали...

немцов го отстреляха с участието на една украинска ковра.

Логиката е ясна - западът веднага преписа убийството на Немцов на Путин! Замисли се, къде е по-лесно за организаторите да го гътнат в Москва пред Кремъл(!) или в Ярославъл, където Немцов беше депутат в местния областен съвет???? Защо, ако целта е само да бъде убит Немцов, извършителите поемат такъв неоправдан риск - да го направят в Москва именно пред Кремъл???? Ясно е, че Западът се опита да направи от него т.н. "сакрална жертва", според канона на мистър Шарп, затова и предпочетоха да го представят пред св. Петър именно в Москва пред Кремълската стена, да направят от него "жертва на режима на Путин"-внушението е ясно, е не им се получи... Да видим кога и къде западът ще направи същото с Навални, според мен в навечерието на изборите, защото след 2018г. западът повече няма да има нужда от него, той вече е в ролята на отработен материал и като такъв ще бъде полезен на кураторите си единствено в ролята на "сакралната жертва"...

Как ще учвства в изборите като е осъждан?!

Меркел е немският Хитлер

баси и тъпнята. Изобщо не е каран в болница. Не е и коьорав. Вижда ясно всеки долар, дето му праща Ходорковски

Малко му е на този платен от Запада провокатор, братовчед на продажните български соросоиди