Допълнителни полицейски части пред парламента в Скопие

Пред парламента на Република Македония ситуацията е спокойна, няма насъбрали се граждани, но полицейското присъствие се засилва.

Обратно в новината

Коментари - Допълнителни полицейски части пред парламента в Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност Македония както я пишат близачите, никога не се сътоя. Названието им е Фиром.

gonzales

такава трябва да е народната любов към избранниците си.

Джафери е представител на албанската опозиция. Незаконно е избран за председател на парламента. Все едно в България да изберат Лютви Местан или Карадайъ за председател на българския парламент. Но и това може да се случи, ако от Брюксел и Вашингтон наредят на Борисов и той разпореди на депутатите. Както стана с пловдивския панаир

Добре, че по време на войната в Югославия не беше премиер Борисов, щеше да приеме толкова бежанци от Косово, колкото му наредят, сега и Пиринска Македония щеше да бъде албанска, Иван Костов се опъна и запази страната.

На мен един хърватин ми разказа, че американците са искали на всяка цена косово, защото там има най-големите находища на уран и на разни редки метали в Европа и затова там е и най-голямата американска база. А колко хора мрат в бивша Югославия заради обогатените с уран ркети на америкаците... Умират поголовно от рак.

Следва демократизация на Македония. За целта американците ще изпратят някоя атомна подводница в албанско пристанище. Американската база в Косово ще повиши бойната готовност и ... другото го знаем. Македонците ще станат кротки албанизирани демократи

Ама тоя дето размахваха бодигардовете му пистолети готови да стрелят срещу харода седнал да наглее как другите виновни..Винаги просперира крадеца дето най много вряска ''дръжте'' крадеца.. Македонския народ да не отстъпва пред такива продажници..Само на тия дето защитават дупедатите ще ги попитам ако дост беше влезнала и беше почнала да се разпорежда ви дали щяхте да отидете да им наведете пред парламента??

Последните новини са, че въпреки протестите на хората днес Монтенегро влиза в кюпа на НАТО- насилието на запада продължава по политическа и икономическа линия. Помислете си какво следва за България.

Преди изборите в Македония, представители на САЩ и ЕС развиха голяма политическа дейност в тази страна. Даже Могерини посети Скопие. А един американски сенатор дори предвиди, че Македония щяла да бъде поделена между България, Албания и Косаво.

АЛБАНСКИТЕ МЪЖЛЯГИ СА НАГЛИ И АГРЕСИВНИ КАТО РОМЛЯНИТЕ ... И КАТО ТЯХ КАТО ПОЧНЕШ ДА ГИ БИЕШ ВЕДНАГА РЕВАТ НА БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ И НАТО :))

Югославия я съсипаха. Косово го унищожиха. Сега убиват Македония. Познайте кои са следващите ...

Брюксел и Вашингтон веднага поздравиха албанеца Табат Джафери за избора му като председател на македонския парламент. В условия, когато Албания и албанско Косово имат териториални претенции към Македония, това стана неприемливо за по-голямата част от населението. И естествено станаха сблъсъци и ексцесии .... Някой е програмирал всичко това да се случи, както се е случвало на много други места по света.

И там, като у нас слушат началниците.

Омръзна ми да чета елементарни глупости. Не може да има македонска държава защото няма македонска нация. Там живеят българи и албанци. Прекалено различни са, което прави невъзможно тяхното съвместно съществуване. Хайде всеки да се определя на къде да хваща, стига са се карали и мразили. Няма само с тях да се разправяме. Едните били велики албанци, а другите велики македонци. Дрън, дрън. Комплексарщини някакви.

Един шиптър така се правеше на отворени и дразнеше македонците, сега бере душа в болницата, едвам са го извадили вчера от парламента. Така че, ако си много отворен може да идеш и и да им кажи че няма македонска нация ! А ако те е страх, се скрий.

Македонската нация е за слабо образованите и зависимите от Сърбия мекерета ,трябва да си пълен дебил за да вярваш на тези сърбокомунистически глупости и то при съвременните средства за информация ,треперт защото са осра....и до ушите през тези години на предателство и знаят какво ги чака ако пуснат властта !

Няма македонска нация тъп промит сърбоман. Македонците са българи. Казах им го и гледаха като посрани.

а косовска нация има ли бе денбил...Омръзнами от такива дето си мислят че ''100 тояги на чужд гръб са малко'' без да си дават сметка че и техните гърбини ще бъдат подложени на такива удари..

Причината да няма косовска нация и да има македонска нация, очевидно надхвърля капацитета на черепната ти кутия. Затова иди и им кажи че не съществуват, дори направо им кажи че са българи, да ти наместят главата, след това може и да започнеш да мислиш с нея.

защо тука не направим мазало. Тяхната м...........

Изборът на джафери за председател на македонския парламент е опасен презедент. В името на демокрацията и мърът в Македония той трябва незабавно да се оттегли. Все едно в БГ л. местан да стане председател на нашето НС. Та нали след това трябва да изгорим парламента. Македонците дуйстват много търпеливо по отношение на ислямската, албанска пасмина.

.... и да открие заседанието на турски език.

Това сме го преживели ! Идва видов ден за "македонизма ",това раково образувание насадено от Коминтерна и българите там трябва да се вземат в ръце ,макар ,че много хора са живели на тази антибългарска ясла и са правили кариера ! Нека вземат пример от шиптарите ,които гордо заявиха ,че са .....албанци ,македонски албанци ,но ....не марсианци ...!

Да набиеш депутат на практика е благородно дело, в съответствие с принципите на справедливостта и превенцията на престъпността в особено крупни мащаби. Нещо като да биеш крадец у дома си, ама Х100. Още повече щом "депутатът" не е никакъв народен представител, а крадец, мошеник, лъжец и мекере на друг, по-голем крадец. В този смисъл трепань'ето на депутати е един вид катарзис на електората и данъкоплатците. И понеже в повечето случаи служителите на Институциите са функция на един или повече "депутати", техни нагли измекяри, крадливи паразити и наглеци се налага да бъдат трепани и чиновниците. Обаче за да стане това е необходимо да има колкичествени натрупвания.

...а Си даваме сметка че Над Половината от западната-Ни граница е Именно с Македония ?!

За празниците ли те пуснаха?

Между другото, ЕС се отказа след караници да съди Унгария след речта на Орбан срещу Сороските организации, само ще го мъмри... Чешката прокуратура ги подгони също за дестабилизация и разделение

Тоя Сорос - Ви Взе здравето... - Си ли Въобразявате че той СамСамин Би бил В състояние Да влияе Дотолкова колкото Вие твърдите ?!

Сам не, но с помоща на дупедавци, като теб... Да.

защо не съставят правителство на ВМРО+СДСМ и по този начин да не допуснат албанските партии до властта ?

Защото СДСМ са се продали на чужди сили.

Аз не виждам, мен някой да ме представлява в народното събрание, интересно защо тогава се наричат "народни представители". Те представляват единствено партийни корпоративни и лични интереси и хич не ги е грижа за народа.

...и понеже маймай И-там горещее - ако позволите Данни : - площ ок.25.7 кв.км. ...Няма излаз...само 1.х Водни терени - население - докъм 2-2.2М ... Само ! ...като Над 62% се Пишат Македонци (Македонци ?!) - държавност - Чак през 1993та Става държава - икономика - 4та от 178 страни по Скорост на Ръста (4та !) ... Поне 25-30% Официална безработица - военна машина - Неясна...но Изцяло с Руска техника...като Се твърди че Имат резултати в Алинирането-й с НАТО - други - найДълго Е била като част от Сърбия/Югославия...като Винаги - Имат спор Само с Гърция относно Името ... Откровено - Що за тинтири-минтири незнамквоси ?!

Извинения ! ...-площта в К кв.км. ...а Водните в %.

Не ни се получи с "румънския модел", може би трябва да пробваме с македонския.

Тъпите македонци да ги шибат албанците.

Не виждам нищо лошо в побоя над депутати. Лощо е ако пострадат нормални хора. За депутатите не ме е жал. Да ги бият, ако трябва и да ги ет на публични места.

имаше и едно сдс в Сирия? Демократичните сили откъдето минат камък върху камък не остава.

Само дето СДСМ е македонската БСП - Социалдемократически Съюз на Македония:) Изказваш се неподготвен...много неподготвен. Само комундетата са способни в името на властта да направят съюз и с турци, като у нас, и с албанци, като в Македония. Комунистът по дефиниция е безродник и национален предател. Нашите са го доказали многократно, македонските го доказват днес.

Ти въобще правиш ли разлика между социалистическа и социалдемократическа партия? Или дайте да си пишем тука, щото си нямаме друга работа?

Добре си я беше замислил Коминтернът и Чичко Сталин тази Южно-славянска Федерация, ама националистите и патриотарите на Балканяка -НЕ, та не! Е, сега пангарът пак е разставен ! ...чакаме акушерката .

100 македонски депутати, разделени в три партии. Плюс 20 броя албански депутати, разделени още в три. За да се доберат до властта и да КРАДАТ яко, всяка от македонските партии е готова да се продаде на албанците. Нещо да ви е познато това ???

Абе, те албанците имат толкова пари, колкото нашите пенсионери! Парите за раздухване на подобни албанските размири у съседите идват от друго място! Както и у нас за турските!!! А иначе режисьорите са едни и същи!

Имам въпрос, Колеги : - какво Всъщност става в/с Македония ?

Отварят нов фронт.

Какъв и защо ? ... Насочен (за, накъде) ?

Ние сме само .съчки. и като така...неуки!?

Едва-ли. ...а ако Имате предвид Там че Може би Се разгаря Нещо - какво и защо ?

резултатите от последните избори са такива, че никой не може да състави правителство без албанците. ВМРО отказват да го направят и искат нови избори. СДСМ/македонското БСП/ влезе в съюз с албанците и иска да състави правителство, като в замяна си "свали гащите" пред всички арогантни искания на албанските партии. Това е. Познато звучи, нали?

Да. ...ама ако у Нас е ЯсноЗащо се влачат Нещата - там (при Данните които си позволих тук по-горе) - звучи Хептен абсурдно да се Позволява да Продължава хардахуша...

Избиват собствения си народ, за да дадат Македония на албанците, продажници!

Си представете, че ДОСТ беше влязъл в НС и Местан Ви попее Турския Химн от Трибуната.

А защо е трябвало да правят албанец Председател на Народното си събрание?? Като не искат да ги бият??

това е условие , което СДСМ - македонската БСП - е готова да изпълни, заедно с още много подобни, за да им подкрепят правителството...познато ,а?

К'о ста'а с турския чучур, товарищи? Пак през стабилна България ще се минава май?:)))

Май наистина си пил от бояришника! Къде видя стабилност у нас? Само да свирнат на джагалите и са ни подпалили чергата до часове и то много по-зле от Македония! Нали затова ни отглеждат етнически партии и ни натискат да им клякаме всеки път, та да "не нарушаваме етническия мир" в държавата! Та не знам дали руски чучур в държавата или турски в задния отвор на такива дупедавци като тебе ще има! Ще видим!

Американците вчера казаха, че не се "интересуват" от Македония и хоп още същия ден следобяд се почна.

така казаха и за Сирия и после ги изплющяха в гръб с томахоук! Чудно ако бомбят македонците как ще го оправдаят наште еничари?

Де'ба тоя пуст газ и тая пуста шибана тръба!!! 2 държави подпали и 3та готвят. Всичко само и само Газпром да бъде ударен!

Значи колко майки разплакаха в Ирак,Сирия,Кюрдия,Турция-там погромите вече са ежедневие. Да се готвят може и не точно в тоя ред-Гърция,Македония,България,до Австроунгария,дето е било турско. Щото от там си го поемат по тръбътЪ немцето и пито платено. Но тез изброените ще им редуват руска тръба,американска тръба,Додето дупета не им останат. Та толкоз за гЪзта,Гъза и всичко в тоя ред на мисли.За жалост ние сме предвидени да сме от дупетата. Това е страшното. Ко мислите,че и тук Гергов,ПрОкурора,Съдията,Урана във водата са ей така случайно. Мцъ.Не са.но май началниците на тръбътЪ решиха,че стратегически е по добре да почнат с Македония. Не видиш ли,че и Доганчо изпълзя от сарая. И тн и тн Бог да пази България.Мир да е.

sonibvc@gmail.com

Неее.....ЕС не дава проблемите да са в държави членки. Затуй заобикалят. Преврата в Черна Гора, проблемите сега между Косово и Сърбия и ето Македония.

Агитките отмарят...

ги пишат тия сценарии за майданчета, поне да си направят труда да сменят абревиатурите. Писна ми с тия "СДС" и палене на парламенти. Банално стана.

Сигурно е запазена марка - като оня плакат с ръката стисната в юмрук - от Египет до Украйна все същия.

Изловете руските агенти, които ви палят чергата, вместо да се биете помежду си.

Платен спам.

Да може спокойно да се пее албнския химн в Македонския парламент ли?

СДС(М), спомени? Разграбването на една силна държава с водещи производства в селското стопанство, животновъдството, машиностроенето и дори IT, и докарването и до маргинално място. Слава богу спонсорираното от Сорос СДС(Б), не отиде до там, че да разпадне България, както правят колегите им от СДС(М).

Встречата-Ви със Сорос - осигурена. - ама да НЕ се Опитвате да се Измъквате, ЕЙ !

Кой спретна това Майданче? Рашаните, краварите, алабанци, турци, сърби??? Те макетата приятели нямат, затова заподозраните са много. Нашите професионални протестиращи няма ли да участват, че напоследък е глад в България. Боко няма нужда от тях, Рада Дълбоката остана без кинти.... мъка.

Айде и ти сега с елементарните върпоси. Кой има сметка трасетата по разни потенциални руски потоци да са нестабилни?