БСП иска комисия ”Павлова” за магистралите

"БСП за България" предлага да се създаде анкетна комисия за установяване на пропуските и нарушенията при изграждане на магистрали и пътища в България.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска комисия ”Павлова” за магистралите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е В ПРАВОВА РЕПУБЛИКА,ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ МИНИСТРИ"УСВОЯВАЩИ"ОГРОМНИ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА!!!

Фактите , който са дотатъчни да вкарат Тиквата на топло: 1. "Ало , Ваньо" 2.Контрабандно производтво на цигари в Крайморие. Там и бабичките знаят кой е Тиквата и какво е правил там. 3. Кокинов в качеството на висш прокурор му отива на крака в къщи да му докладва за манипулациите и далаверите в съдебната система, които вършат двамата. 4. Съвметната му работа с Бай Миле, Маргина и Пашата- общо взето контрабанда и рекет. 5. Предателството на националния интерес с отказването под чуждо давление на Южен поток. Ако беше губещ, турците нямаше да го грабнат светкавично след нас. 6. Заробващ заем 16+ 5 милиарда след тотално саботиране на работата на законно правителтво (Орешарки) поискало само 1 милиард. 7. Умишлено непреследване на контрабандата с бежанците- там определено са намесени депутати. 8. Най - наглата кражба от всички- цените на санирането . Всеки , който е санирал, а те са много, може да аргументирано да разкости тази ужасяваща по мащабите си кражба на Тиквата и оФцата на снимката. Планирали са да приберат поне 1 милиард в джобовете си.

Кой ЩЕ ЛАПНЕ ТОЛ ТАКСИТЕ.??? НАРОДЪТ ЩЕ ИЗПЛАЩА ЗАЕМИТЕ,А ПЕЧАЛБИТЕ ЩЕ ПРИБИРА БОКОВЦИТЕ

НЯМА ЛИ СКОРО ДА ИМА КОМИСИЯ, КОЯТО ДА РАЗСЛЕДВА ВСИЧКИ ДОКАЗАНИ КОНТРАБАНДИСТИ, КАТО ТОЗИ ТАТКОВ КИРЧО, И ЦЯЛАТА ТАЗИ ЧЕРВЕНА ПАСМИНА, ДОНЕСЛА ТОЛКОВА ЩЕТИ И ВРЕДИ НА ИЗСТРАДАЛАТА НИ РОДИНА !!

По нейния комунистически пример сега всички назначени партийци от ГЕРБ, начело с вожда, учителя и несменяемият гуру Буда Банкянски, грабят, та се късат от европейските фондове, от концесиите, от комисионните, от националния бюджет, от инвестициите, от общините и от всичко, свързано с пари, като пред фалит! След тях Б-я наистина ще фалира! Все още несъществуващото трето правителство на ГЕРБ трябва да бъде незабавно изритано от политич. и икономическа власт в името на Б-я!

БСП губи постоянно, поради тъпо провеждани атаки срещу некадърните и престъпни лидери на ГЕРБ! БСП са прави, че Л.Павлова е некадърна и прави всевъзможни поразии! Но, изпускат факта, че тя е фаворитка на беспорният авторитет Бойко Борисов! Той я е превърнал в опорна колона на ГЕРБ! Такива не се атакуват с комисии! Комисията в крайна сметка, понеже НС се доминира от ГЕРБ ще я оневини напълно, а БСП ще бъде натикано в кучи гъз, че клевети! Такива опорни колони на ГЕРБ, трябва да се атакуват методично, непрекъснато с факти през медиите, докато народа разбере от медиите, какви хора го управляват! След това е лесно! Народа ще срути опорната колона на ГЕРБ Лиляна Павлова!

Има логика, по-добри са, уважаеми г-н Фатална грешка. Името сам ли го измисли или така си вписан в кръщелното?

"Според Павлова България може да се гордее с изградените над 400 км нови магистрали и пътища, а всичко друго било опит за омаскаряване и дискредитация, цитира я БТА." (цитат) Разбира се, че е омаскаряване! Герберугите смятат, че само те са направили нещо в нашата държава! Защо тогава хулехте всичко останало построено до 1989 г.? Хиляди промишлени предприятия бяха закрити, затрити или откраднати и изнесени при бандитската приватизация на Ив. Костов! Сега останалото читаво се дава на концесия без печалба за страната!

Дотук видяхме, че платените са състрадателни към джихадистите, към Престъпниците, пребиващи хора, към всякаква паплач, а сега съвсем закономерно са и против разследване за кражбите и искат да се прикрият крадците. И това едни и същи хора. Какво ви се е случило в детството, та сте такива уроди?

Гнома Error изпълзя от фекалите и усмърдя форума.България е демократична държава,член на ЕС и всеки има право на мнение.Това дали някой го харесва или не да ходи при Ердоган.

Смешки.Как може да се говори така и да се иска комисия,,Павлова" в НС за магистралите на отличничката на Бойко Лиляна Винетката.Утре ще се ревне за комисия за санирането,после комисия за дупките по междуградските пътища,комисия за тунелите ,а след време комисия за напукани и пропаднали магистрали.Как не ви е срам от постиженията на Винетката? От 120 кг. при Бойко 1 спадна на 98 при Бойко2. Хората не са слепи и виждат дефектите ,некачественото пътно строителство и надграждането.

Кога ще има комисия петкова

Абе направо в пандиза, каква комисия, лила е баш крадлата.

Ти до кой клас си ходил на училище? Всички гробари ли сте толкова ''грамотни''?

Къде го Зарковия Крумчо, бе, той няма ли да се изходи по въпроса?!

В една от "къщичките" си в Балчик за празниците ...

Опит за омаскаряване и дискредитация е, амчи как! Фиаското с преспите на магистралата, дето блокираха един куп народ, щото нямало предпазен пояс, е опит за омаскаряване и дискредитация! Убитата от падналата в тунел лампа жена - също! "Забравената" отсечка, поради която Струма (или май Марица беше) свършваше в нищото - също! Това, че постоянно се налага да се ползват "обходни маршрути", и то! Обявената от съда за незаконна цена на винетките - баш! Абе такава мащабна кампания за омаскаряване се е развихрила, че нищо чудно, че Лилето така кърши ръце на снимката, горката! Чак ми иде от жал да си купя още една годишна винетка...

Си ТЪРСЯТ КОСУРИ КАТО СА ЕДНАКВИ.СЕГА ЩЕ БЛАЖИ СЛАНИНОВА,СЛЕ НЯКОЙ МЕСЕЦ ПАК КУРНЕЛА

Е В БГ ?????????

Павлова да си пътувала по другите междуградски пътища ...наподобяват като да са бомбандирани ,дупка до дупка ,без маркировки ,непочистени край пътни пространства ...опасни .

Директорът назначи 7-членна комисия за разследване на авария. Докладът, се внася за утвърждаване от директора и след като го прочита, пита секретарката: Добре, но какво е това ОМ пред някои подписи? Секретарката: Особено мнение. Д: Така ли? Написал ПМ(мутка ви пайна) и назначил нова 3-членна комисия, та да няма ОМ.

Не щете ли,другари?

Държавата не може да развива бизнес. Комунизма го доказа. Държавата вече не строи заводи. Но строи пътища, като по този начин помага на бизнеса. БСП избира един успешен министър от екипа на Борисов и го залива с помия. Вкарва го в "обяснителен" режим и започва да го натиска да си даде оставката. Насъсква народа и ако правителството "поддаде" министърът си отива. Това не е опозиция. Това е стар номер описан още от Хитлер в " Моята борба". Нищо ново под слънцето. Кого обслужва БСП? Това е въпросът.

Всеки, който пътува по новите магистрали, с бъбреците си усеща колко е успешен министъра. Най-скъпите в Европа "магистрали" са под нивото на второкласен път. Факт!

Кого обслужва БСП? Със сигурност не Тиквата и престъпната група, нарекла се ГЕРБ! Защо спряхте вече да питате Борисов за провалите на т.н. "успешно второ управление" и защо, аджеба, подаде оставка? За да се нахендри сега да лиже и маже заедно с Перхидрола, Телевизия Скат и с пияндето Луджев, пардон, с каракачанското пуделче!

Голям мерак за комисии и проверки.Вашето служебно правителство /на вашия президент/ чевръсто за две седмици направи проверките по червените опорни точки, които им поръчахте, ама то нищо не излезе. Като компенсация направи каквото свари - смени областни, директори на болници, агенции, ръководство на отбраната, МВР и т.н. Ама вие пак не мирясвате. Давайте тогава напред с проверките - обаче започвате с червените принцове и принцеси -милионери, с които е препълнена БСП ,начело с ездачката и нейното политбюро- пардон Изпълнително бюро. Продължавате с всички борци за равноправие с пролетарията оглавявали червените ви правителства и сгромолясвали държавата всеки път.но винаги излизали богати, по-богати и още по-богати през последните 25 години .Проверките ви да бъдат с единствен въпрос : ОТКЪДЕ, КАК, КОГА натрупахте милионите си в бедна България ? И да публикуват списък с имената на олигарсите в държавата ни.

Стига с тези комисии бе! Толкова време сте във властта др. Добрев и не се научихте, че тази работа не се върши от комисии и шменти капели! Има Сметна палата има Агенция за държавна финансова инспекция! Просто ако има съмнения се сезира прокуратурата и тя от своя страна следва да иска одити от така изброените институции. При установени нарушения могат да реализират административно -наказателна отговорност. Тези структури могат да съберат и данни, които представляват и престъпления и съответно да ги докладват на прокуратурата! Оттук насетне следва да се проведе наказателно производство по реда на НПК. Комисии и прочее бабини деветини в Парламента не вършат работа - има си законни органи. Ако някой се съмнява в обективността на проверките им - това вече е друга тема, но искането да се съставят разни комисии, които първо нищо няма да свършат, второ може да се изземват компетенциите на законоустановени органи - нали уж сме правова държава! така че евтин популизъм другарю, пардон ти вече си бизнесмен и си господин Добрев! Не мисля, че най-правилно е към вас червените олигарси да се обръщаме не с "господине" или "другарю", а с "ГОСПОДАРЮ".

Безкрайните мантри на тема БСП/БКП/,Луканов,Виденов,Станишев,Орешарски.и.т.н с нищо не променят битието ни и не издигат интелекта и възможностите на Борисов 1,2,3..господ знае още колко и да ни е на помощ.

ДО АКО-ТИ ОТ КОЯ СГАН СИ?ОТ:БКП- БСП ИЛИ ОТ БКП-ГЕРБ???

Абе герберуги, що толкова ви е шубе от разни комисийки, проверчици и т.н....То къде ли да ви хване човек все в кражби и далавери сте замесени, бре... То не беше саниране, царски конюшни, тефтерчета "ала златанов", разговорчета "кокинов, мишо биров"...може ли всичките ви простотии човек да запомни...?!

ЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА НЕ С КОМИСИИ , А ПРЕЗИДЕНТ И КАБИНЕТ И ПАК НИЩО НЕ ОТКРИХТЕ,А САМО ЙОНЧЕВА ,НИНОВА И ОСТАНАЛИТЕ ИМ КОЛЕЖКИ ПАК ДЪРЛЯТ ЛИ ДЪРЛЯТ.

добре че има изроди от сектата "аз съм простак и вие сте простаци затова се разбираме",комунистите и гейберастите ще ги познаетео по наднорменото тегло и че са яли филия с маз,те и затова си правят гейпаради защото са гейберасти

секта сте вие червеногъзи макаци,и то най-долна секта която е останала само в найбедните държави по света и те са няколко.......айде бегом в руския най-щастлив рай и никога не се връщайте подли души

Червените боклучарници могат да правят комисии. И да пречат да се върши работата. Ако беше останало те да строят магистралите щяхме да чакаме още 50 години. Апропо, въпросната магистрала марица е започната да с естрои преди 40 години. Когато ББ възобнови строежа бяха моинали 32 години от "замразяването" й в никакво положение - парите дадени за проекти и какво ли още не, а магистрала няма. Или парите дадени на вятъра по времето на управлението на БКП не се броят. ББ натисна и магоистра;лата беше построена. Добра-лоша, но я има и действа. А по времето на БСП-то нямаше нищо. Сега, за 3 месеца служебното правителство натвори толкова поразии, дето не знам кой ще ги разследва. Да, най-вероятно при строежа на марица е имало силови действия. Само и само да стане. Сигурно са дадени 50 млн грешни пари. Но иначе щяха да бъдат загубени 200 млн от европейско финансиране. А магистрала пак нямаше да има. Нещо подобно се беше случило и с магистрала Люлин. Бяха направили 3-4 км участък в ливадите след околовръстното - около 5%. и дотук. Мостове, тунели - сложната част от магистралата - нито метър. Кой беше уредил турчолята да строят магистралата? Станишката и Ко. Кой им беше дал една купчина пари. Станишката и неговите "специалисти". И ако не беше ББ да натисне за да с енаправи все пак тази магистрала, още щяхме да се чудим защо не е станала. Който работи допуска и грешки. Понякога трябв ада с еправят и компромиси за да върви работата. а с комисии магистрали не се строят . Ама тя така е - едни могат да строят магистрали, други да си чешат езиците в разни комисии.

Я си вземай Бойкоту и ми се пръждосвайте от главата.

Я СИ ВЗИМАЙ ГЛАВАТА И СЕ ПРЪЖДОСВАЙ (ДОКАТО ОЩЕ МОЖЕШ):):):)

Тая на снимката не беше ли свинетка столевкова?!

Луканов! Искам да напомни на бързо забравящите социалисти какво е това купон за хляб, мляко и бензин. Че сега много им знаят устите.

Голяма част от бързозабравящите комунисти, отдавна са членове на какви ли не партии, последна мода - ГЕРБ. Като ги питат що така рязко сменят рез.., пардон боята, се правят на ритнати от магаре.

След третия, съкратен мандат на Тиквата, наистина ще има и купони и бой по герберските тикви!

То да са само магистралите, с мед да ги намажеш. Снощи в предаването на М.Цетков един кмет-наглец, на Червен Бряг, отговаряше на обвиненията, че за саниране на 3бр домове, включая и собствения му са отделени само 300 хиляди лева. И гражданството да е спокоино, защото парите не били общински, а европеиски. И много му личеше, колко си вярва на версията, че е мушурок, а хората са прости. Как ви се вижда по 100 хиляди на сграда от фамилен тип. МОЖЕ БИ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ПРОТИВ МАРОДЕРСТВОТО. Защото всички случаи на драстични злоупотреби с парите на бедния и изнемогващ данакоплатец не са просто кражби, а гадно мародерство.

400 км. Магистрали бяха само като рязахте лентите. След първата зима всичко е само дупки и коловози. Отидете в Турция да видите пътища и магистрали какво е. Ердоган отдавна ще е в гроба като се появи нужда от ремонт на пътищата построени по негово време.

НЕ СЕ УНИЩОЖАТ ФИЗИЧЕСКИ ЧЕРВЕНАТА СГАН, ДЪРЖАВАТА НИ Е ОБРЕЧЕНА.

прав си ,трябва да се започне с дебелото червено прасе боико които си пази партииният билет на член на бкп като зеницата на окото си и се гордее с него

Още малко пенсио,колко мислиш,че ще изкараш още като ви затегнем гайките след седмица???

Жан Виденов ...

А Боко?! Цв.Цв.?! Те са идеолозите на големите инфраструктурни проекти, т.е. големите възможности за крадене. Лилето е марионетка, която с хъс е поела идеята. Няма по-лакоми от тия. Много, много..........

Първо да отговоря на morskivdlu73 че на Лиляна Павлова дядо й редовно вървеше до Тодор Живков, дори и на мавзолея по време на манифестации. Баба й като шеф на орг отдела на ЦК на БКП нищо не минаваше без нейния подпис. Кръстена на нея, външно много прилича на баба си.Сега се вижда, че по всичко прилича-държане и отношение е нейно копие. Разбирам, че никой не е отговорен за делата на своите родители и баби, и дядовци, че може дори човек да си смени мирогледа, но да го даде по-кротко, по-скромно, да не излиза толкова напред .Хората имат памет.

Kъде са тия "нови 400км" магистрали бе?

Прав си, народа зимата си каза думите за тия магистрали - май не беше много положителен или вие като се стопли времето вече забравихте

А може би без ГЕРБ и ДПС... кеф а.

Другари комунисти знаем ви че не можете нищо да изградите, вие можете само да рушите, на прекалено злоба и завист бе. Хайде по-кротко, малко срама имайте!!!

за палтето: плата е малко, а плътта - много

за др. сланинова ли става дума???

Това най-добре изразява мнението на феновете на ГЕРБ - "Нещо се прави". А какво точно е без значение.

"По-добре нищо, но качествено!" Това пък е максимата на БСП, с която живяхме 25 години. И да не мислите, че "нищото" беше по-евтино от герберските простотии?! 2 милиарда всяка година излишък при Станишев изчезваха. Без магистрали срещу тях, без саниране. Нищо! Но качествено и скъпо.

Абе кухар, я кажи кога имаше по-висок стандарт на живот? При крадливото БСП или при честното ГЕРБ? Ама бъди откровен, а не политически платен. Не ми пука за БСП/БКП, не му пука и за ГЕРБ. Не ми пука и за Обединените Психопати, дето уж се борят за пенсии, а вчера си гласуваха увеличение на заплатите на всеки три месеца с индексация. Не ми пука. Но аз живеех по-добре, по времето на крадливия Станишев и Доган, отколкото сега при тиквата.

КАде ще е пЕрвомайската манифестация ? Героят на труда С.Станишев ли ще е байрактаря със знамето, червеното ? :}

Напред с ликовете на Лиляна и Боко, новият "герой на труда" и новият Първи. Манифестирайте бодро и с имената на вождовете на уста. Напред!

ПОМНИ! БСП И ГЕРБ СА ЕДНО И СЪЩО!