Вече 5 са жертвите от атентата с камион в Стокхолм

Пет станаха жертвите на атентата с камион, извършен в Стокхолм на 7 април, след като една ранена жена почина в болница.

Обратно в новината

Коментари - Вече 5 са жертвите от атентата с камион в Стокхолм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

язък за гордите шведи,викинги били и по професия воиници,за 10 години ги превърнаха в стадо от агнта и сега чаршафите идват на спортен лов в скандинавия,SO PITTY

Добре мужиците си бяха завъртели СССР и се оправяха с тази Азиатска сган ! Що ли му трябваше на Чичо Сам да се прави на велик и да руши .чужди къщи. ?! МААНИ , ами Бостънският маратон пак се задава.. ?А?

Бате, гаден си!

събил, цензурата от стокхолм на нпо-нато. абе нямате ли поне едно удавено дете по повода, ада го сложите по медиите си, педофилски.

Здравеопазването в Швеция е катастрофално, няма персонал, а част от персонала са араби без разрешителни

стокхолм, не ставайте дребнави! вашите жертви от подкрепяните от вас в сирия главорези са повече, сега няма да броим няколко ваши дичевци, които по професорски сглобяват коли в мерцедеса на мустака прост дс са участвали в атентата за да ни осигурат едно по-добро, еврейско бъдеще! нема се притесняваш, френската събил! много си сочна, откъм цици, откъм мозък си малко недъгава. но не всеки е перфект, като теб!.

забележете: пет са жертвите на педерастите, като дичев и dw. демонстриращи в полза на обамoвата педерастия, а събил все още трие в името на глобализъма. явно ние сме боклуци, за терористичната мафия на джурналята. оки... не за друго, ама да знаем и ние как да се отнасяме със сибилите на глобалистите на следващия им гей-парад. като към терористи.

Един мишок, като види че ще яде бой докато пукне и тръгва да търси миша дупка , където да се скрие. СЪщото е и с арабите... Трябва да почнат да ги убиват наред... А в Сирия и Турция- да избият всички араби- Ислямисти или други... Така Европейците ще имат нова земя за живеене. Всички "бежанци" от Азия и Африка- да бъдат избити.

noema c kumapama ( нерегистриран ) 28.04.2017 13:53 "патриотите" защо трият мнения? защото всички, дори дойче веле е съ участник в тези убийства на хора, които са доста по-ценни от професорите в педалските университети на теорията на джунглата на сорос. сорос, като умреш, ще изям една вишнева пастичка. регламентирано е от вас - евреите - на новиа световен ред. инак какво викаш? да сме спокойни? а? докато вашата неграмотна събил ни трие :-)))

Ахмад, Али, Далил, Рамадан, Мохамед, и т.н. що ги пусна цивилизована Европа? Троянски кон и автогол!

Не, не, това не са масови убииства, това е за прослава на алах, нищо че няма никога да се промени западния свят било с насилие или не, важното е да се лее човешка кръв и ние след като сме отнели живот да се наричаме "мъченици" Дано Господ се смили над всички жертви на тероризма, възпре идил и ал кайда, тези творения на сатаната.

ще има доста отмъщения и за сирия,и за ирак ,и за останалите разрушени ,ограбени държави ,това е въпрос на време .само за България няма да има ,поне така изглежда ...

дойче веле да ни каже, че сме ултра-националисти и да ни прати сибил, да ни громи до основи с цензурата си неграмотна. накъде бе? юде? накъде сте повлекли теа офце? на заколение. но и за вас ще е така!. пък вие си трийте де. и си пазете доброто име на атентатори!

събило, теб кога ще те опяваме в някой камион, убил десетки по-качествени от ивайло дичев, а конекрадке? :-))) ще мога ли да стугам до у нас без някой асоциален циганин с камион. да ме трие?

абе, ама верно. страхотен живот при глобалистите! сега ще искат още права за следене и цензуриране. въпреки, че сме невинните жертви на поредния юдейски, фашистки експеримент. ало, аллоо.. имаме ли чуваемост, а фацебука? :-))) педито пак ме трие в полза на дудука-папата.

Жертвите в Швеция са хиляди,но ги крият,имам предвид не само убитите.С подходящо промиване на мозъци и най-гордите рицари могат да се превърнат в помияри.

аууу, каква еврейска драма! нарушавал съм бил доброто име на атентаторите.

Да , разбира се, всяка прилика с ислямски тероризъм е случайна.До изясняване на мотива

И така до следващия атентат.

"Полицията не разкри мотиви за действията му. Никоя екстремистка група не пое убедително отговорност за атентата." - Нали? Няма мотиви за действията, никоя екстремистка група не е поле отговорност. Значи човека не е виновен. Никой не е виновен, дори няма такова нещо. Нищо не се е случило.