БСП и ДПС предложиха декларация на парламента за Македония

"БСП за България" и ДПС предложиха Народното събрание да излезе с обща декларация за събитията в Македония. От БСП са внесли в деловодството текст на позицията.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС предложиха декларация на парламента за Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо се е объркал резаният "лидер". Събитията в Македония показват, че не национализмът, а резаният турчин и ислямът са опасни както там, така и тук, така и навсякъде по света. Няма по нагло същество от гольо-резньо турчин, с 2 мозъчни клетки, но самочувствие на султан и с мисия, подплатена свише, да превзема светът и да коли наред. Браво на македонските българи, не се дават на ислямската експанзия. Каквото виждаме там, ни го готвят и тук, ЕС и ердоганя, в близко бъдеще. Сега ДПС и ДОСТ го играят доброто и лошото ченге, но щом се доберат до някаква власт, веднага почват експанзия, претенции, финансови машинации и пренаписване на историята ни. А и не е ясно каква игра играят от БСП. Уж са по национално отговорни вече, а Стани-шеф застанал отзад на себеподобният си ибрик от македонска страна - Заев. Който свали гащи на албанците, както стани-шеф на Местан, навремето. Трябва да застанем зад братята българи в Македония, дори и промити от сърбите, а не да си играем някакви геополитически, дребни игрички с албанците. Защото накрая турчинът и арнаутинът ще колят наред - българи, фиромци, сърби, гърци, който бил глупав да им пристане с идеи за дребна, лична изгода, го чака същото като 13-ти век.

Я да видим защо БСП и ДПС искат да се правят декларации за македония. Да не би това да са внушения от Москва? Защото не е никаква тайна че днешните управници в Скопие са финасирани и поддържани от Сърбия и Русия. Нашите интереси в Македония са коренно противоположни на интересите на Сърбия и Русия. И ние нямаме никакъв интерес да заставаме на позицията на Сърбия и Русия. Нещо, което искат БСП и ДПС. България е член на ЕС. Но освен това си има свои интереси. И тези, които под диктовката на Кремъл преди 70 години са карали чисти българои да се пишат македонци (че и са ги въдворявали по лагери), нямат никакво правоо нито да с еобаждат, а още по-малко и акъл да дават. БКП има огромни грехове спрямо Македония и и македонците. И техните синоиве и внуци от БСП-то отново застават на позицията на националното предателство, защитавайки интересите на Сърбия и Русия.

АЛООУУУУУУУ ,ДИРА снимката от кога е та тази стара чанта МАМАТА се кипри на нея??????????

бсп и дпс, няма ли да запеят дружно: къде си вярна любов народна? сибил да даде тон за песен!!!

бсп и дпс са партиите на терора не само на цензурата на събил. но и на бомбените атентати.

Турци и мужици ченгета предложили от името на българския парламент декларация относно българската сигурност в македония. Като нормален българин, не турски, руски и македонски или шапкарски мога ли да ви ....майките негодническа.

Значи национализмът в САЩ и Израел, във втората е направо брутален шовинизъм, не са опасни и се поощряват непрекъснато, но национализмът в България и изобщо според антибългарската ДПС бил "опасен"! Ай сиктир бе, изроди!

"Физическата атака срещу народни представители . . ." Треперят ви гащичките да не влезнем и ние вътре в НС и да ви издърпаме ушичките, нали ? Защото си знаете, че има защо, нали ? А пък загриженият за България и българското - Карадайъ, един интелектуален великан, е изчислил, че "Крайният национализъм на тези, които създават безредици и етническо противопоставяне в Македония е същият като крайните националисти в България", и ни разяснява това свое заключение като превъзхождащ ни със своята ерудиция и аналитичност учител ! Егати, егати, егати !

Ама какво прави Цецка Цачева в президиума на Народното събрание? Доколкото чух, дори не била влязла в този парламент. а и шефовете от ГЕРБ са други - лай куч ката Цвета и деб ила главар

РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРСКИ ПАРТИИ, БОГОТВОРЯТ- ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, АКО НЕ СЕГА,- СЛЕД 1 ИЛИ 2 ВЕКА, КОГАТО ИСЛЯМЪТ, ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН И ЩЕ СЕ ЗАБРАНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, КАКТО Е В ЯПОНИЯ

аз така си говоря против руснаците и турците , ама по морето всички ми харесват , нося си само повечко мазила :)

Те и нашите управляващи само революция ще ги управи.Защото те са недосегаеми от законите,които сами си гласуват.И съда и прокуратурата-такива.

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, АКО НЕ СЕГА,- СЛЕД 1 ИЛИ 2 ВЕКА, КОГАТО ИСЛЯМЪТ, ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН И ЩЕ СЕ ЗАБРАНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, КАКТО Е В ЯПОНИЯ ------НАРОДИТЕ, ЗАПОЧНАХА ДА ВЪЗСТАВАТ СРЕЩУ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА Е С , КОЯТО НЕ Е СВОБОДА,А ДИКТАТУРА,... А ОТ БРЮКСЕЛ СЕ НАСРАХА ОТ СТРАХ !

това изявлвние на ДПС ми прилича на " крадецът вика :дръжте крадеца"! Таз партия, която по всякакви показатели е националистическа, която по членската си маса и избирателите си е националистическа, с изключение на няколко пр дашни събекта, която празнува атентатите, извършени от лу дите турци в БГ, вдига им паметници и чешми, та те ми говорят за страшния национализъм. Но по-страшното е , че нашите БГ-партии им мълчат и никой не е скочил да им се опълчи национализъм

Русофили и Туркофили от поне 150 години ни убеждават с всички средства, че да си Българонационалист и Българофил е много, много, много лошо. Ако си българин, български гражданин, просто български турчин или какъвто и да е жител на България - трябва да си задължително интернационалист и да обичаш съседите си и само тях и да готов винаги да им отстъпваш!

Айде у лево, не ставаш за нищо, камо ли за аналитик.

За Албанският или за Турският националист говорим?

Разбрахме ,за да няма опасност трябва да ни управляват турските партии направлявани от Истамбул,Иначе лошо.Местан, този шпионин, в интервюто с Хекимян съвсем откровено защитаваше интересите на Турция.Каза че България се месела във вътрешните работи на султаната,а обратното не било вярно.Местанчо направо да стане посланик на Турция в България,ПО ще му прилича.Крайно време е ДАНС да се занимае с него.

И имате очи да си отваряте устата. Вие нарушавате Конституцията на България, защото сте етническа партия. Значи работите против България. Ако държите на България, ще върнете ДПС на българите, а няма да я окупирате с турци.

РЯЗАНАТА ПАПЛАЧ НА ВСЯКЪДЕ Е ОПАСНА, ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРВАВАМЕ ОТ ТАЯ ИЗМЕТ!!!

ти гражданска война в България ли искаш?

И ти си рязан,само че в главата! Трябва да се отървем от "националисти" като тебе! Умен и гласувал за тия няма как да стане! Националистите са наказанието за простотията нашенска!националистът е еквивалент на многофункционален психопат-Болен,Вальо СкалпО,Грозимир!

Евала, Не трябва да се бърка родолюбието с национализма.

За да стоят ня власт, титовистите са готови да албанизират държавата, след като я дебългаризираха през последните 70 години.

Както винаги никакви забележки относно думите. И както винаги имам следния въпрос - Е като ги разбирате тези работи, защо правите точно обратното. Винаги.

бондстиил какво ви декларира по въпрос. слушай и се насирай, депутатчетата.... учи албански, ше ти потребва. природата слаба държавнос не търпи.

отдавна се знае, че простите хора създават най-много проблеми!

КАКВИ ВРЕМЕНА ДОЖИВЯХМЕ .... АНТИ-ХРИСТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ДА СЕ СТРАХУВАТ ОТ РЕВОЛЮЦИЯ :))))

Аз виждам, че партиите на етническа и религиозна основа са опасни за всяка една държава!

влезте в македонските сайтове макетата казват че партизани и чети има при тях от 1940 г. и съществуват и до днес.А краварите поддържат Велика албания дори техния бивол в посолството го предрече макетата към България

Карадайъ не се е научил да говори български език правилно, без турският му акцент, така, че не може и да пише на български. Каква декларация е тръгнал да пише, сигурно на македонски ще я пише, щото ми е по-силен....

нашите депутати нещо ги хвана страх ,та вдигнаха сл.правителство на работа ПРЕЗ НОЩТА ! и ново-старото ! да запеем македонската песен за освободителя путин е дошло времето ,пък каквото сабя покаже !

ЧАКА ПОМАКА КАРАДАЙЪ ОТ БАРУТИН ДА СЕ ИЗВИНИ ЧЕ ДЯДО МУ Е УЧАСТВАЛ В БАТАШКОТО КЛАНЕ .. ... НЕ Е СМЕШНО Е - СРАМНО Е ДА МУ СЕ ДАВА НАА ТОЯ ДА ГОВОРИ В НАРОДНОТ СЪБРАНИЕ ... ... ПРИ ТОВА НЕ Е ТУРЧИН , А ТУРЧЕЕЩ СЕ ПОМАК

НАРОДИТЕ, ЗАПОЧНАХА ДА ВЪЗСТАВАТ СРЕЩУ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА Е С , КОЯТО НЕ Е СВОБОДА,А ДИКТАТУРА, А ОТ БРЮКСЕЛ СЕ НАСРАХА ОТ СТРАХ !

Сърбия голяма и откраднаха територия, Македония малка и се готвят да я глътнат, следват България и Гърция- слугинаж с предатели няма надежда да мислят и така надеждата от векове Дядо Иван да ни спасява възкръсна

НА СНИМКАТА - ЦЕЦКА!

неее,не е цецка ! цуцка ,цуцка е !

Турски фес, хубаво гледай и твоята глава как ще е разцепена, като онази на Заев ! България е само на нас Българите, вън Турските Талибани и лайнари ! България е суверенна и няма нищо общо с Турция, идиоти!

КАРАДАЙЪ Е ОТ ЗНАТЕН РОД ОТ СЕЛО БАРУТИН ???? .. .... СЕЛОТО МУ Е ГОРЕНО 2 ПЪТИ ОТ БЪЛГАРИ- 1878 И 1912 - ОТ ТАМ Е БИЛ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БАШИБОЗУКА НА АХМЕД АГА БАРУТНЛИЯТА ... Ахмед ага Касалицки, известен още като Барутанлията е помак, полицейски инспектор на Доспатската нахия, разположен в село Барутин и е един от главните предводители на башибозука, наредил и извършил Баташкото клане през Априлското въстание в 1876 година.

Аз пък седим мислим чудим се за българите от къде ще почне партизанското движение от КЕВЪР ли,от ЧЕЗ ли от Градска мобилност ли от Топлофикация ли или ще отпочнат от парламента

ЕС И ТЯХНАТА ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ВИНОВНА ЗА ТОВА В МАКЕДОНИЯ----ТРЯБВА ДА СЕ УБИЯТ С КАМЪНИ ВСИЧКИ ЕВРОДЕПУТАТИ В БРЮКСЕЛ И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЗИ, ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО НИ ДОНЕСЕ САМО ТАЛИБАНИ И ИСЛЯМИСТИ! СМЪРТ ЗА ДЕМОКРАТИТЕ ОТ ЕС, КОИТО НАЛАГАТ ДИКТАТ И ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ

Етническият мир май се оказа бавна смърт.

шиптърите в албания ,македонците са с България и Сърбия ,турците ,ес и нато да го дух.ат !

Наистина е така. Опасни са албанските националисти, които пеят албанския химн в Скопския парламент. Както и наглото държане на новоизбрания албанец за шеф на парламента държащ реч на албански език.

с предложението и за обща декларация към политическите сили, заедно с изямлението на Карадайъ е бая тендинциозен похват на редактора. Изказа се и Каракачанов по темата Македония и е беше редно да предствите в една статия изказването и на тримата .

ПО САН-СТЕФАНСИЯ ДОГОВОР 3-ТИ МАРТ 1878 ГОДИНА МАКЕДОНИЯ Е ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ .... .. НАТО Я ВРЪЩА НА ТУРЦИЯ НА БЕРЛИНСКИЯ КОГРЕС 1878 .. И ЧАК ТОГАВА СЕ ПОЧВА ВМРО, 2 ВОЙНИ , ШОВИНИЗЪМ , АЛБАНСКИ ПОМАЦИ И Т.Н

нато е роден на 04. 04. 1949г.

ИМЕНАТА РАЗЛИЧНИ .... ОБАЧЕ ЗАД ТЯХ СЕ КРИЯТ ВСЕ СЪЩИТЕ ДУШМАНИ БЪЛГАРСКИ ОПИСАНИ ОЩЕ В ПОД ИГОТО:))