МВнР: Загрижени сме за Македония. МВР: Няма риск за България

Загрижени сме от изострянето на вътрешнополитическата криза в Република Македония и не приемаме насилието под всяка форма като начин за решаване на проблемите.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Загрижени сме за Македония. МВР: Няма риск за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПИНОЗЕН ГЕЙ.

Да знаете, че темата е страшно цензурирана- спряха ми коментара- правете си извода. Сега този от снимката ли ще ни приспива?

ЛИ КАЗА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ХАРЕСВА ТОМАХАВКИТЕ В СИРИЯ?

НАРОДИТЕ, ЗАПОЧНАХА ДА ВЪЗСТАВАТ СРЕЩУ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА Е С , КОЯТО НЕ Е СВОБОДА,А ДИКТАТУРА,.. А ОТ БРЮКСЕЛ СЕ НАСРАХА ОТ СТРАХ !

ПРЕДИ СТО ГОДИНИ

АЗ СЪМ ЗА...

от човешка гледна точка ,се питам ,дали не можем да освободим братята ни от ислямско робство ?заедно със сърби и руснаци ...

и гърция евентуално .

СЛЕД РЕФЕРЕНДУМА В ТУРЦИЯ СЕ ОЧАКВАШЕ ТОВА ДА СТАНЕ .... ТОВА ГО ГОТВЯТ И ЗА БЪЛГАРИСТАНА :))

Неосъзнаването, че всичко зависи от хората е най-големия проблем на управници и народи. Когато има качествени хора (бели - християни) нещата са добре. Смени ли се обаче етническия състав и религията нещата отиват на разруха.

Всичко е Американска работа. Създадоха АОК и джихадистко Косово. Направиха шиптърите гл. дилъри на хероина от Аэганистан влизащ в американската база Конан дейл в Косово. Шиптърите изкупиха къщите в Македония. Преди това ЦРУ вкара АОК и в Македония, помните ли ?

Ако македонците бяха раждали последните 30 години и сега бяха 4 милиона, то проблеми нямаше да има. След като албанците стават мнозинство, то трябва или да се скопят или да живеят някъде.

МАКЕДОНЦИТЕ ПОКАЗАХА КАК СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ МУТРИ И ЧИТАЦИ :))

само по това се различаваме ,ние доказваме и показваме обратното ,с претенция ,че сме най,най,най ....

не разбраха ли, че ще бъдат бити а ако много наглеят и друго може да отнесат!

Този след като дойде новия кабинет на къде ще духва пак ?

Русия измества САЩ и Германия от Източна Европа, нормално е. Е, ще има малко бой за неразбралите, но така е в живота. Преходът приключва, дами и господа. Да запазим спокойствие и приличие.

Не лъжи бе мошеннико. Американска е работата отгоре до долу.

Американците свиват знамената. Немалко направиха, съсипаха Източна Европа - сега ще опита обаче благодарността.

Вас пък кой ви пита,2 и какво зависи от Вас ? Балканска пролет. БГ е предадена безкръвно.

продадохме се и се предадохме .

Защо, нали сме яростни и дръзки подръжници на всякакви розови, оранжеви, арапски и пр. хриволюции?

Абе чудя се аз защо не ме хваща сън снощи, а то било от притеснения за Македония!

Цялата деклараци е пълна с общи приказки,шаблони и клишета. Да го питам този четец на декларации: Ако от трибуната на парламента на Република България започне словото си председателят на парламента, но на турски език, какво ще каже народа на България?

Да, но половината българско население не е турско, а албанците май докарвали докъм 50%.

Това не е вярно. Македония е с население над 2 милиона души. Албанците са малко над 500 хиляди.

По принцип македонците винаги са "уважавали" единствено собственото его.

Тази загриженост сигурно е писана в посолството на САЩ, а нашите само я четат.

Нормално е, след като над всеки втори дом в Македония се вее албанското знаме.

за малцинствата, член 1,-никое етническо малцинство няма право да злоупотребява с местното национално население,дори и то да се явява по някаква причина малцинство,но то си е местното национално население-защо се явява албанското малцинство толкова размножено за кратко -как е станало това ...По човешките права третирането като подлагането на доминиране с насилие/насилие е синоним на престъпност вкл политическо ,физическо ,нео-експлоатация ,нео-робство или консумация на геноцид с оглед завземане чужди територии и ресурси е тежко престъпление срещу индивидите и човечеството като цяло...

майната им на макетата да се оправат

както сте си загрижени и не приемате, ердоган ще ви го сложи като на македонците, защото не мислите за нацията и държавата а само какво да откраднете!

Е СВЪРЗАНО С ЕРДОГАН,НАЛИ И В ТУРЦИЯ ИМАШЕ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ,НО ЗАМЕСЕНИТЕ НЕ СА ИНФИЛТРИРАЛИ ПОЛИЦИЯТА,ЗА ДА СА В СЪОТВЕТСТВИЕ С ПОЛИТИКАТА НА ЕРДОГАН,КОЙТО СЕ СЧИТА ЗА НАЙ-УСПЕШНИЯТ ,ПО КРИТЕРИИТЕ СВЕТОВНО,ТУРСКИ ПОЛИТИК СЛЕД КЕМАЛ АТАТЮРК,А ТЕЗИ ,КОИТО СА ИНФЕЛТРИРАЛИ ИНСТИТУЦИИ В ТУРЦИЯ С ЦЕЛ ПРЕВРАТ,СА БИЛИ ПРОТИВ ЕРДОГАН ....Но ислямисти са нахлували и в Европа ,не само в Ирак и Сирия където губят почвата в Ислямска държава напоследък...