Коментари - Кризата в Македония ескалира – къде е мястото на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа определи 65% от земите на Македония на България, но в Междусъюзническата война наглите и коварни като гърците, сърби, влязоха с войските си в тази част, докато българската армия воюваше на фронта и с цигански лъжи и салтанати започнаха да лъжат Европа за история и настояще на този български народ. Македония беше подарена на малка Сърбия, която си удвои територията от български земи и народ, от Европа и със съгласието на Русия. Коварна и недостойна Сърбия стига до там, че отива да кани Турция да ни нападне, заедно с тях в тази война, но Турция отказва. След това започва истински геноцид над населението, самоопределящо се като българско ...... до пълното му сърбизиране. Този период е потулен от историци и политици след ВСВ по политическо споразумение и причини.

Да не се забравя,че след Руско-турската война се създава Третата Българска държава, която само 5 години по-късно е нападната от братска Сърбия, успяла да се освободи по-рано от турско робство. Подстрекани са от Австро-Унгария, въоръжени, облечени и издържани от тях. Нашите пра-дядовци с цървулите им разказват играта. СЛАВА НА ТЕЗИ БЪЛГАРИ! Дано и ние сме достойни колкото тях!

Още преди Берлинския конгрес мястото е овакантено с тайния договор в Лондон между руския благородник Шувалов и британския Солзбъри. Както и в договорките на Райхщадското споразумение. А именно тук се образува Дунавска област /губерния/ и на юг Румелия, под мъдрото ръководство на падишаха!!! За Македония двете близки до нас империи въпреки българския етнос и историческа принадлежност към българската църковна общност са решили, че не се отнася до нашите предци... Напротив, в началото на 20 век от две страни са ни нападнали при опита да се борим за земята на дедите ни... Ние вече сме в ЕС, приемаме ценностите на културната цивилизация и няма място за повече емоционални спомени. Историята ще съди ония, които сега тръбят, че има външен натиск върху Македония, а тогава прекроиха бъдещето ни.

ВСИЧКИ РЕЗАНЯЦИ СА ТВАРИ, А НЕ ХОРА, И НЕ ОТ ВТОРА , А ОТ ДВЕСТА И ВТОРА РЪКА!!!

ясно е ,че македония,косово и босна са изкуствено създадени! за нас е важна населената с българи част от македония!! накъде ще отиде?

Откак москва направи македонската нация, ние сънародници в македония нямаме. Ако каракачанки и джамбази имат братя у македония да ходят да се дерат за тях, прав им път , никой не им пречи. Нас обаче да не въвличат в лайната си коминтерновски и ченгесарски.

БГ то няма думата! Каква ли дума може да има като никой не ни бръсне за слива, а и всички знатя че каквото каже Брюксел това правим!

предоговаряне цената на газа. А вие?

Мощно завръщане бреееее...те го търсили и той говорил с тях... какава МОЩ какъв БГ-ПАУЪР!!!! хахаааа ! Започна близането на голямата близалка

Нещата са ясни и закономерни, защото по тях се работи неуморно от западните "доброжелатели" още от войната в бивша Югославия... САЩ радушно приемат и подпомагат всячески конфликти по Света с цел лична изгода под надслова: "Там, където не можем да контролираме, предизвикваме "контролиран хаос"... Друг е въпроса, че техния хаос НИКОГА не е бил контролиран, нито в Афганистан, нито в Ирак, нито в Сирия, нито с Косово, нито в Украйна, нито където и да било... Както и да е! Сценарият е ясен - накрая пак Русия ще бъде обвинена за поредната разпалена война и така нещата ще си "дойдат на мястото"... В случая с Македония, както беше и с Косово идеята е проста в задния двор на Европа да тлее винаги един етнически пожар, като за целта трябва да се фаворизира и реализира създаването на ислямски анклави просто и гениално, нали?! Нещата са ясни и закономерни, защото по тях се работи неуморно от през-атлантическите краварски "доброжелатели", още от войната в бивша Югославия... САЩ радушно приемат и подпомагат всячески конфликтите по Света, с цел лична изгода, под надслова: "Там, където не можем да контролираме, предизвикваме "контролиран хаос"... Друг е въпросът, че техния хаос НИКОГА не е бил контролиран, нито в Афганистан, нито в Ирак, нито в Сирия, нито с Косово, нито в Украйна, нито където и да било... Както и да е! Сценарият е ясен - накрая пак Русия, в качеството си на обичайният заподозрян, ще бъде обвинена за поредната разпалена регионална война и така нещата ще си "дойдат на мястото", а соросоидите пламенно и яростно ще започнат да ни обясняват, че всичката тая идиотия е в името на демокрацията, която всъщност отдавна не съществува и де-факто вече е само едно изхабено, изтъркано, употребено и изпразнено от съдържание понятие, граничещо с отдавна отминала утопия

Товариш,ами КРИМ !?

Ами, нали си криминалист, бе краварска подлого, сам си отговори...

по същия начин е проблем създаден от САЩ. Задавам ти въпрос: Защо Турция и нашите западни приятели искаха да си махнем ракетите и да унищожим БА? Питам те защо, какъв им е проблема че имаше що годен армия която като цяло можеше да защити България? Та за да не говориш глупости по същия начин Русия всеки път напомняше на САЩ че има договорености от времето на соца и ограничение в разширяването на НАТО! А ти какво искаш САЩ да сложат ракети в Крим ли ?

Чухме какво мисли Евогейсия съюз, чухме и наши политици, само не чухме позицията на "Обеднените патриоти", защо ли или те нямат собствено мнение по въпроса ?

КАРАКАЧАНКАТА ВСЪЩНОСТ Е АЛБАНКА , А ДРУГИТЕ ДВЕ МЪСТИИ ЩЕ СКАЧАТ КАКТО ИМ НАРЕДИ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :)))

Джамбазки се изказа.

Джамбазки не се кани за министерски пост.

ПО САН-СТЕФАНСИЯ ДОГОВОР 3-ТИ МАРТ 1878 ГОДИНА МАКЕДОНИЯ Е ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ .... .. НАТО Я ВРЪЩА НА ТУРЦИЯ НА БЕРЛИНСКИЯ КОГРЕС 1878 .. И ЧАК ТОГАВА СЕ ПОЧВА ВМРО, 2 ВОЙНИ , ШОВИНИЗЪМ , АЛБАНСКИ ПОМАЦИ И Т.Н

и забравяте за Дунавската област, която трябва да се кланя и плаща данък на руската империя.

Проблемът с Македония възникна след Берлинския конгрес през 1878 г. когато Запада/Англия, Франция, Германия, Австро-унгария/ разпокъсаха Санстефанска България създадена от Русия след освобождението ни от турско робство и обединяваща всички българи в една държава.

Сега кажи и кой измисли македонската нация ;)

Македонската нация е измислена от сърбите след като по време на Балканската война окупираха Македония и отказаха да признаят правата на България над тази територия. От началото на окупацията вменяха на българите от Македония че са южни сърби, но като не постигнаха целта си, с цел да ги държат в подчинение в бивша Югославия, създадоха македонската нация с азбука и език. Този линия по- късно беше доразвита от Коминтерна и националните предатели като Г. Димитров.

Европа определи 65% от Македония на България, но в Междусъюзническата война наглите и коварни като гърците, сърби влязоха с войските си в тази част и с цигански лъжи и салтанати започнаха да лъжат Европа за история и настояще на този български народ. Македония беше подарена на малка Сърбия, която си удвои територията от български земи и народ от Европа и със съгласието на Русия. Коварна и недостойна Сърбия стига до там, че отива да кани Турция да ни нападне, заедно с тях в тази война, но Турция отказва.

и почни с историята отначало, а не с партийните доклади.

КОЙ от известно време насам упорито и често повтаря, че обстановката на Балканите се усложнява? Същият този КОЙ организира безредиците в Македония. Безредици, доста подобни по почерк и цел на онези от 2013-та у нас. Вони на ватенки и Боярышншк.

Вони на проста българска свиня като теб.

но при всички случаи е руска свинята и рови със зурла из Балканите.

Какви безредици е имало у нас пък 2013 ?

баща ти кърка лавандулов спирт долу до кофите

След балканската война гърци и сърби завземат територии населени с албанци. Сега се виждат резултатите.

По време на Илинденско-Преображенското въстание от 1903 албанците са били само 5%. Албанската експлозия във Вардарска Македония се дължи на срабската политика на заселване на албанци от Косово по врем на Югославия.

Нашето място си е тук. Не ни е работа да се месим. Не само, че нищо няма да спечелим, ами можем и много да загубим. За справка, авантюрата преди 100 години. За 6 години 3 войни и две национални катастрофи. Над 160 000 българи избити по бойните полета. Още толкова осакатени за цял живот. За тежкия живот на сираците да не говорим. И всичко това заради същата тази македония. Никога повече.

Никакво място няма вече България в промитите македонски мозъци.Георги Димитров и Васил Коларов услужливо и страхливо се отрекоха от Македония в името на Коминтерна. През 90-те години на 20в.,Македония поведе истинска студена война спрямо нас.Издевателства,пропаганда,тормоз и омраза.От медии,партийни лидери,НПО-та.Враждебност. Македония няма място в ЕС и НАТО. Лично аз,не им съчуствам за драмите.Те тепърва предстоят,предвид .шкиптърите там.Мястото на Македония беше до България и Гърция.Сега,ще ядат албанската.......

ПО ТВОЙТА ЛОГИКА САШО КАРАКАЧАНОВ НЕ Е БЪЛГАРИН .... А АЛБАНЕЦ :)))

чиито предци са били нещо в историята на македонския край. За разлика от Каракачанов.

щом полилтиците не са доволни значи всички губим хахахахахахах доооообре ще му предам..... политиците осъждат проявата а нормалните хора, народа на тая държава го одобрява...

ПРОБЛЕМА Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАВАН ОТ СОРОСОИДИТЕ И ТУРЦИТЕ ЗА ДА РЕАЛИЗИРАТ ПЛАНА ЗА ВЕЛИКА АЛБАНИЯ - МАКЕДОНЦИТЕ НЕ БИЛИ БЪЛГАРИ - БЪЛГАРО-МАКЕДОНСКА ГРАНИЦА - МАКЕДОНСКИ ЕЗИК .... И МУТРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И В ТУРЦИЯ ГО ПОДКРЕПЯТ ТОВА :))

Заиграе ли мечката у двора на съседите скоро ще е.......... Намислили са го.

Макетата са изключително прости, но това не ме учудва при положение, че са си наши хора! Това в момента беше неизбежно, а в най-близко бъдеще просто макетата ще клекнат. Запада, ЕС, НАТО и САЩ искат албанец за председател и това ще стане. Албанците взимат все по-голям дял от управлението на Македония и на следващите избори глупавите макета ще са малцинство в собствената си държавица. Путин/Вучич/Груевски се опитват да организират съпротива, обаче не се гаси туй що не гасне! Затова тъпите макета трябваше да се върнат към майка България. Към момента България е в добри отношения с ЕС, САЩ и НАТО и под нейното крило Македония нямаше да бъде разкъсана на парчета. Ама - прост народ - сърбоманите надделяха и ей го резултата.

не виждам що биете минуси - борбата за Македония не се различава по нищо от борбата за Украйна или Грузия! Борбата е кой да управлява процесите там: Путин/Вучич/Груевски или САЩ/ЕС! Важна е защото от там евентуално се планира да минава Турския поток, защото е южен фланг на проруска Сърбия, която още не е клекнала за ЕС и НАТО и др.

БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ НА АЛБАНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ДАВАНИ :))

Да, има нещо много отвратително в заиграванията и дразненето с употреба на неофициалния език от някои представители на малцинствата. Отново - не знам предисторията на конфликта достатъчно добре, не знам ситуацията в Македония, мисля че имам някаква представа, но съм си мислил в тази връзка колко пъти например Местан използва на митинги турския език, знаейки, че дразни много хора. Добре, разбирам идеята му на представител на турското малцинство, разбирам и това, че всеки има право да говори на майчиния си език, но ... ДОРИ И ДА СМЯТА ТОВА ЗА НЕГОВО ПРАВО И НАВСЯКЪДЕ, ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ С ТОВА ДРАЗНИ МНОГО ХОРА И ПОВИШАВА НАПРЕЖЕНИЕТО В ЕДНА ВЕЧЕ ВЗРИВООПАСНА СИТУАЦИЯ!!! Е, и тогава за какво го прави? Всъщност подобно поведение и мотиви, И ЦЕЛИ, можем да забележим при "учителя" му Ахмед Доган, който нескрито разпалваше напрежение и конфронтация и дори имаше наглостта и директно публично да се заканва и заплашва ... "НАС, БЪЛГАРИТЕ"!?!? И всичко това остана незабелязано ОТ ЦЯЛАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, ОТ ЦЕЛИЯ НИ "ЕЛИТ"! Е, такива неща, когато остават дълго време неадресирани и несанкционирани ВИНАГИ КУЛМИНИРАТ И СЕ СТИГА ДО ЕКСЦЕСИИ! Убеден съм, че точно това става и е ставали и в Македония, при тяхната специфика!

Така ще е! Докато Великите сили си правят експерименти на Балканите с образуването на нови и нови експериментални държавици, отнемане на територии от държави, чието етническо население се присъединява към съседни държави. Още от Ньойският договор Западът си е заложил умишлено и целенасочено войнстващи народи на Балканите за бъдещите поне няколко века. Затова още от Ньойският договор е предначертан; Балканите да се състоят от слаби и разпокъсани вечно мразещи се държави, а Западът като силна страна да ги експлоатира както си иска.

Войната за проливите е преди Ньойския договор....

Чета новината -безочлива пропаганда, безочлива позиция на Българските политици. Гледам коментарите - селски идиоти без капка мозък и ориентация в това което става и с убеждение , че при нас няма да стане все едно некой ударил на някого шамар в училище. 1. Всички вие идиоти знаете ли какво налага албанската платформа, че толкоз вещо коментирате. Амбанците които в съотношение с македонците са по - малко от нашите тирци искат смяна на името на държавата, смяна на официалния език с албански, смяна на герба, и обявяване на автономни области т.е. искат да изтрият цяла държава и народ от историята. Какво се очаква от македонците според нашите предатели политици и фашизоидните елементи ми да лег.ат и да си умрат без да шумят, че да не смутят видиш ли шроцесът на евроинтеграция. А коментара на бившия ни посланник и на вещите ни политици 3 тяхното признание, че когато това стане и в БЪЛГАРИЯ те ще си го преместят само в другия крачол. Това е страшната истина празнодумни празноглавци!

Най-после да прочета разумен коментар от снощи насам... Като внучка на македонци, дошли от село на 50км от Скопие, знам за какво иде реч. Майка ми е учила първо отделение там и семейство сръбски учители всяка сутрин са ги биели с пръчки през ръцете, карали ги да пишат с калема на дъсчицата, че са сърби и Македония е србска. Дядо и майка винаги са твърдели, че са българи. Майка ми беше много възмутена, когато навремето в синия паспорт написаха, че е македонка. Сега разбирам, че това грозно дело е било на другаря Георги Димитров. После през 70те шиптърите бавно и славно започват да ги превземат, като кулминацията е в началото на новия век- селото е с няколко големи джамии вече, срещу едната църква от едно време. Пред общината се веят три байрака- македонски, европейски и косовски. Защо? Нали селото е на територията на Република Македония? Официалният сайт на общината е на албански, страницата им във Фейбук също. Докато братовчедите на майка там се трепеха по гурбет в чужбина, за да построят после къща, пред която да сложат зелена морава и отстрани тракторче, шиптърите се въдеха като хлебарки, имаха претенции в основното училище в селото да им преподават на албански. И сега братовчедите на майка и техните деца-мои втори братовчеди, са се пръснали по света, зарязали домовете си, за да си спасят кожата, защото не било демократично да отказват навремето да се преподава на албански в училището, изградено и поддържано години наред от тях. Интересно, защо шиптърите в Швейцария и Австрия си ходят кротко на работа, не строят джамии там, децата им учат на официалния език за държавата, а не на албански и никой не подлага това на въпрос, че са им нарушени "правата".

Времето в което България ще граничи с Албания наближава неумолимо. От нас Българите зависи дали границата ще е където и е мястото - по протежението на сегашната македоно-албанска граница.

Някои мислят, че БГ е при Ердоган и се работи по въпроса.

това е необходима както на македония така и на българия : Трябва ни нов избирателен закон, който да регламентира, че правителството се съставя от парламента, на пропорционален принцип, като всяка парламентарно представена партия вземе това министерство, което и приляга и за което има подготвени кадри. Броят на министерствата за всяка партия зависи от спечеления процент гласове. Като в правителството не могат да участват етнически партии. В парламента ще има много препирни докато си разпределят министерствата, но после ще е лесно. А може, за да няма препирни, в закона министерствата да се подредят по важност и първата партия да вземе първите в листата министерства, втора партия, следващите, третата, следващите и така докато свършат министерствата. Всяко министерство ще е независимо и ще прави каквото намери за добре, според възгледите и програмата на своята партия. Премиерът ще представлява страната пред света и ще подписва международни спогодби. Министерствата ще са абсолютно независими, като парите за всяко министерство ще са фиксирани в закона като някакъв процент от бюджета на страната. Идеята е чудесна, работеща, безотказна, и справедлива. За министри не може да се предлагат кандидати, които са в конфликт на интереси със съответното министерство. Премиерът следи за конфликт на интереси и нелоялни практики във всяко министерство и сезира прокуратурата и Парламента при нужда.

Чета новината -безочлива пропаганда, безочлива позиция на Българските политици. Гледам коментарите - селски идиоти без капка мозък и ориентация в това което става и с убеждение , че при нас няма да стане все едно некой ударил на някого шамар в училище. 1. Всички вие идиоти знаете ли какво налага албанската платформа, че толкоз вещо коментирате. Амбанците които в съотношение с македонците са по - малко от нашите тирци искат смяна на името на държавата, смяна на официалния език с албански, смяна на герба, и обявяване на автономни области т.е. искат да изтрият цяла държава и народ от историята. Какво се очаква от македонците според нашите предатели политици и фашизоидните елементи ми да лег.ат и да си умрат без да шумят, че да не смутят видиш ли шроцесът на евроинтеграция. А коментара на бившия ни посланник и на вещите ни политици 3 тяхното признание, че когато това стане и в БЪЛГАРИЯ те ще си го преместят само в другия крачол. Това е страшната истина празнодумни празноглавци!

АКО НАТО КАЖЕ МУТРИТЕ И ДЕБЕЛИТЕ ВОЙВОДИ ЩЕ ПРАТЯТ ВОЙНИЦИ ДА ЗАЩИТАВАТ "НЕВИННИТЕ МЮСЛИМАНИ" ОТ МАКЕДОНСКИТЕ ХРИСТИЯНИ :)) .... ... ТОВА Е НАРЕДЕНО ОТ БРЮКСЕЛ НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И ТРИТЕ КУЧКИ :))

Трябва ни нов избирателен закон, който да регламентира, че правителството се съставя от парламента, на пропорционален принцип, като всяка парламентарно представена партия вземе това министерство, което и приляга и за което има подготвени кадри. Броят на министерствата за всяка партия зависи от спечеления процент гласове. Като в правителството не могат да участват етнически партии. В парламента ще има много препирни докато си разпределят министерствата, но после ще е лесно. А може, за да няма препирни, в закона министерствата да се подредят по важност и първата партия да вземе първите в листата министерства, втора партия, следващите, третата, следващите и така докато свършат министерствата. Всяко министерство ще е независимо и ще прави каквото намери за добре, според възгледите и програмата на своята партия. Премиерът ще представлява страната пред света и ще подписва международни спогодби. Министерствата ще са абсолютно независими, като парите за всяко министерство ще са фиксирани в закона като някакъв процент от бюджета на страната. Идеята е чудесна, работеща, безотказна, и справедлива. За министри не може да се предлагат кандидати, които са в конфликт на интереси със съответното министерство. Премиерът следи за конфликт на интереси и нелоялни практики във всяко министерство и сезира прокуратурата и Парламента при нужда.

Не съм много запознат със ситуацията в Македония, освен че и там като в България има една много корумпирана престъпна управляваща върхушка, която се заиграва с националистични идеи и конфронтация сред хората, но вижте това - циирам от статията: =========== Кризата в Македония ескалира къде е мястото на България "Нешков посочи, че към момента ПРЕЗИДЕНДЪТ Георге Иванов Е ЕДИНСТВЕНАТА ЛЕГИТИМНА ИНСТИТУЦИЯ И Е НОРМАЛНО ДА ИМА ЦЕНТРАЛНА РОЛЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО!!! Днес в Македония всички са губещи. Това подчерта бившият ни посланик в Скопие Александър Йорданов. Според него, ПРЕЗИДЕНТЪТ Георге Иванов Е ПРИЧИНИЛ КРИЗАТА, ТЪЙ КАТО Е НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА С ОТКАЗА СИ ДА ДАДЕ МАНДАТ НА СДСМ..." ========== И какво излиза, ако горното е вярно? Че точно този, който е причинил де факто кризата и конфронтацията, сблъсъците които рискуват да започне гражданска война на западната ни граница е ... ЕДИНСТВЕНАТА ЛЕГИТИМНА ИНСТИТУЦИЯ И ОНЗИ, КОЙТО ИМА ЦЕНТРАЛНА РОЛЯ ЗА РЕШАВАНЕ НА КРИЗАТА!?!?! Не изглежда никак добре!

Ами, ако не си запознат да ти кажа. СДСМ не са спечелили изборите, за да получат мандат от президента. Все едно Радев да даде мандата на БСП, а не на спечелилите изборите ГЕРБ. Кой нарушава конституцията ?

Тогава ако е така бившият ни посланик в Скопие Александър Йорданов не казва истината и подвежда хората, така ли? Това не е добре и трябва да престане, ако е така, не може някой и някои да се ааиграват с такива неща и с националните ни интереси! Подобни неща трябва да се изясняват докрай!

Когато първата партия не може да формира правителство, мандата се дава на следващата.

Този филм сме го гледали и в България през 1997 година и Петър Стоянов/тогава президент/ много се гордее с това.

Ето за това ни е нужна силна пехота която нямаме а не 8 самолета. В Българската провинция Македония имало било сблъсъци? Ами на всички е ясно че нито Косово нито Македония нито Босна имат ресурс да бъдат самостоятелни държави. Просто трябва да се разберат Гърция, Албания, Сърбия и България да си ги разпределят и да приключи мача. Това са реалностите, другото е лаладжийство.

То за Македония не ти трябва повече от един взвод кашици, две гаубици, един танк и един самолет, който само да прелити няколко пъти ниско на форсаж над Скопие. Малко по-късно бързичко ще се сетят, коя е правилната родина. :) И без това над 70% от макетата имат БГ паспорти...

Забелязвате ли, че във всички статии, които съпровождат случващото се там упорито се избягва хронологията, която е довела до този сблъсък. Вместо това се предлагат стандартните клишета за демокрация. А сега си представете, че председателя на българския парламент започне словото си и обръщението си към депутатите и хората в България на турски или гръцки език - нармално ли ще това ? Защото в парламента на Македония точно това се случи, но на албански език.

Сърбофилска, българомразка паплач...Място на България в този случай е да гледа и от кумова срама да вика '' не са хубави тез' работи'', без много да и пука

Трябва ни нов избирателен закон, който да регламентира, че правителството се съставя от парламента, на пропорционален принцип, като всяка парламентарно представена партия вземе това министерство, което и приляга и за което има подготвени кадри. Броят на министерствата за всяка партия зависи от спечеления процент гласове. Като в правителството не могат да участват етнически партии. В парламента ще има много препирни докато си разпределят министерствата, но после ще е лесно. А може, за да няма препирни, в закона министерствата да се подредят по важност и първата партия да вземе първите в листата министерства, втора партия, следващите, третата, следващите и така докато свършат министерствата. Всяко министерство ще е независимо и ще прави каквото намери за добре, според възгледите и програмата на своята партия. Премиерът ще представлява страната пред света и ще подписва международни спогодби. Така ще можем да видим всяка партия, дали спазва обещанията си и няма да могат да се крият зад това, че не са спечелили изборите. Сега масово се оправдават с това: Ако бяхме спечелили изборите, щяхме да си изпълним обещанията. Ето ви възможност, вземете министерство и си изпълнете обещанията. Министерствата ще са абсолютно независими, като парите за всяко министерство ще са фиксирани в закона като някакъв процент от бюджета на страната. Идеята е чудесна, работеща, безотказна, и справедлива. Никой няма да може да се крие зад това, че не е спечелил изборите. Ще ги видим всички, колко са искрени и колко пари струват. Разбирам, че на популистите тази идея няма да им хареса, но какво да се прави, трябва да се справим с популизма, веднъж за винаги и това е начинът. Популизъм означава, да обещаваш нещо, което нямаш намерение да изпълниш. За министри не може да се предлагат кандидати, които са в конфликт на интереси със съответното министерство. Премиерът следи за конфликт на интереси и нелоялни практики във всяко министерство и сезира прокуратурата и Парламента при нужда.

Мястото на България е да подкрепя българската партия, но то няма такава и хората с български паспорти в Македония. Заев направи няколко стъпки в пробългарска посока, но прекалената соросоидна обвъзразонст му пречи. Груевски е сръбски агент и цялата уж националистична ВМРО, там е под контрола на бившите удбаши. Реално погледнато България няма полезен ход в сегашната ситуация за което са виновни всички български правителства от 1990 насам. И все пак Македония е българска земя - по бит, култура и дух, вепреки целенасоченото изкореняване на всичко бъгарско там от един век.

Българска земя с население което няма българско самосъзнание, а тук на българска има население с турско самосъзнание. Къде грешат така наречените българските политици?

овце потопиха кораб албанци превземат македония и все сорос виновен . тоя сорос бил по лош от путин бе

Виждал ли си кътник избит с ритник? Бузите се цепят до ушите...

Не ни трябва да си присъединяваме Македония. Нека да се учим от чуждите грешки,.... ДА СИ СПОМНИМ, КОЙ, ЗАЩО И КОГА БЕ ПУСНАТА ТУРСКАТА АРМИЯ В КИПЪР?

Не ме интересуват вътршните проблеми на македонците. Обаче им правя евала. Нещо не им изнася и виждате... А тука: неколко аверчета откраднаха цяла банка , напълниха ни сържавата с орки, къде каквото може се краде под формата на строежи и пътища, които се рушат още слдд първата година, пием вода с уран, но на никой не му пука, мутри безчинстват по пътищата, роми грабят баби и дядовци, обаче ние де бием в гърдите и викаме че сме демократи. Нацията ни е пред разпад, морал, етика, това са отживелици. Ех кога ли ще видим нещо подобно и от нашите жълти павета.

Интересно, няма коментар за "дългата ръка на Москва"? Явно треска ги тресе шорошите - всичките, ГЕРП, БСП, ДПС и лъжепатриотите. Познайте кой ще ни освободи за трети път?

Путин е виновен

Познах. Ердоган ще ни освободи веднъж за винаги!

Груевски е сръбско мекере, което спонсорира по ТВ анти-българщината в Македонска област на РБългария. Груевски е спонсориран от сърбите, които са подкрепяни от руснаците. Как са навързани нещата, а?

сдфг е албанско мекере, спонсорирано от Шорош и пръв кандидат за заселване в дунавски остров с гладни прасенца.

пич, макетата се бият не за да се върнат в майка България, а за да не си изгубят идентитето! Все пак са преки наследници на Тутанкамон и бог Македон!

Да ги шибат резаците, нали сутрин ставаха с псувни на устата за България ирушаха паметници....

Пред телевизора с пуканки в ръка. Майданчето ще им дойде добре на макетата. Ще разберат откъде изгрява Слънцето и кон боб яде ли.

денокрацията ще победи.албанците имат право,света е с тях и има защо.

македония си е Албанска

Да си я взимат албанците и сърбоите

БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СЕ МЕСИ В ДРУГА ДЪРЖАВА!

"Тази нощ България се върна много мощно на Балканите" - по-голяма глупост в контекста на събитията в Скопие и българската официална реакция, няма как да бъде изказана! Но е факт! Такова нещо може да измисли или много недоразвит или много деформиран мозък!!! На нормален човек, българин, такава мисъл няма как да му мине през главата!

Когато бе атакуван парламента в Украйна при преврата и бяха палени служители на реда,бяха стреляни хора от чужди агенти и подстрекатели, слугинажните медии у нас го наричаха революция и протести, но когато се случва в Македония,при това с пълно основание, защото случая тук е абсолютно различен вече се използват епитети като: Криза,Окървавяване и т.н. Тепърва нещата в Македония ще се влошават, защото през тяхната територия трябва да премине "Турски Поток", а това на се харесва на кукловодите.Тепърва ще станем свидетели пак на поредната етническа криза създадена в чужди лаборатории за постигане на геополитически цели. А такива платени глашатаи на чужди полотики, като бившия седесар Александър Йорданов ще ни проглушат ушите с тези, че да се говори на чужд език в национален парламент е върха на демокрацията, а който твърди обратното е агент на Путин.

путин е виновен

Пак ли се правиш на Щерев?

Журналята и те деца хранят. Собственика им спуска "опорните точки" и те драскат. Повечето ни медии по нищо не се различават от Работническо дело - пропаганда и внушения на макс. Истината за българските журналисти е просто маловажна подробност без значение.

нашата позиция. Да подържаме териториалната цялост на Македония и дотук. Каракачанов направи изказване в тази посока... но не го разбрах в частта за защита на интереса българите там. Може би ще се поясни в това...но не го разбрах.

Ние очакваме един продажник, уредил се за посланик на България по незнайно какви причини, в Македония, да защитава български национален интерес там!!!! Това е най-голямата заблуда!!!

Решението е да потъне още един руски кораб

Беееееееее?