Борисов: Не е добре на границата да има нестабилност

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя за намиране на политически изход от ситуацията в Македония. Той призна, че е разтревожен от случващото се при съседите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не е добре на границата да има нестабилност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФЕОДАЛА МАРИОНЕТКА,НИ РАЗТЯГА ПАК ЛОКУМИ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРЕСТЪПНОТО МУ МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ!!!

ЧУМАТА Е НА ЧЛЕНА НА БКП МУТРАТА ОТ СИК ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА НЕЛЕГАЛНО МАЛБОРО В КРАЙМОРИЕ АГЕНТ НА ДС БУДА ОТ БАНКЯ

HAYDE BORİSOV NA POSTA,ÇE TİYA,,PATRİOTİ,,ŞTE SVIRŞAT BILGARİYA.PODADENİTE GLASOVE DA NE OTİDAT NAPRAZNO.

Баце , да тъ пратим на македонците да им опраиш държавата бе , ама внимавай , че те бият.

Тоя пък откри топлата вода.Завалията.Добре,че ни открехна.

МУТРАТА СЪНУВА ЧЕ НЯКОЙ МУ ПРАВИ "БАЙ МИЛЕ" ...:)))

ЕС И ТЯХНАТА ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ВИНОВНА ЗА ТОВА В МАКЕДОНИЯ----ТРЯБВА ДА СЕ УБИЯТ С КАМЪНИ ВСИЧКИ ЕВРОДЕПУТАТИ В БРЮКСЕЛ И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЗИ, ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО НИ ДОНЕСЕ САМО ТАЛИБАНИ И ИСЛЯМИСТИ! СМЪРТ ЗА ДЕМОКРАТИТЕ ОТ ЕС, КОИТО НАЛАГАТ ДИКТАТ И ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ

Българи, нашите братовчеди - Куберовите българи ни показаха какво трябва да направим с нашите политици от парламента..........да отидем и да им теглим по един бой за начало - заслужават си го.

ЗА , КАКВО ТИ Е МАЖОРИТАРНАТА СИСТЕМА БЕ ГЛУПАК, ЗА ДА ИЗБЕРЕМ ПАК БОЙКО МУТРАТА 4 КАБИНЕТ ЛИ?

Ааа,значи по-далеч от нашата граница нестабилност е добре да има!Мислене!?

Изкуственно създадена държава с единствена цел -при нужда да се създава напрежение в интерес на тези, които я създадоха :}

Сега, ще попитам, кой ще защитава нашите Български сънародници в Македония, Нато ли? След, като от Нато 15 години напираха да си закрием Българската Армия?

Леле колко си тъп, ако имаше армия с кого щеше да воюва

С, Албанските ислямисти България, ако имаше силна Армия и руските ракети, които все още си ги има, нооо , нитоNato нито ЕС, щяха да ни казват, какво да правим,а ние щяхме да казваме на тях.....

МАКЕДОНИЯ Е ОТДЕЛЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС 1878 ГОДИНА МУТРО ПРОСТА ....

Добре че Бойко ще оглави държавата тези дни , че с тези решетници дето са сега щяха да ни вкарат в беля и с Македония и с Турция не че масква не ни е постоянен проблем

НА ШУВРАНТИЯТА АНАДОЛСКА МУТРАНКА НЕ И ПУКА ДАЛИ ЩЕ ГО ЛАПА НА СУЛТАНА , СТИГА ДА Е КНЯЗ МУТРИСТАНСКИ :))

d4

в тази връзка кое наложи ветото на Бантустана през 2012 год. за започване преговори с Макетата за членство в ЕС??? М??

Незнам, как ще се почувстваме и ние, когато от етническите Турски парти в Българския парламент Пуснат Турския Химн и почнат да говорят на турски език в планарната зала ! Това, което става в Македония, хубаво го запомнете, за да знам какво ще се случи до 2 години и в нашия парламент ! А, вие хулите Оп, че пазили границата сис Турция, защото сте европедерасчета !

То не е добре и в границите на държава от европейския съюз да властва олигархия, корупция, беззаконие и мизерия, но това е факт!

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ГО ЛАПА НА ЕРДОГАН И НА СОРОС ... ЯСНО Е ЧЕ ЩЕ Е ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД :)) ...

Това развитие на ситуацията предсказах още преди 2 години, когато описах тревожни събития по оста Албания - Македония - България ! Тук е наложително да се пипа с кадифени ръкавици. Тъй като щом мечката играе при съседите, то тя неминуемо ще заиграе и в България. Всъщност всички бъдещи събития вече са видяни ! В резултат на което периметърът за действие от страна на България е силно стеснен и ограничен !

Тъпанар, в Сирия е виновен Башар Асад и управляващите, а в Македония, кой е виновен на западните мишки, след като бият Управляващите, Македоските граждани ли са виновни сега за Ес... Ако ми отговориш аз ще се съглася с теб?

Това само много мъдър човек може да го измисли...

Два хипопотама лежали в едно езеро (раят на стабилността и спокойствието) и си пускали мехурчета. По едно време единият казал: - Брат, хайде да ходим в съседното езеро да плашим жабите! - Ти да не си луд бе? - отговорил другият. - Да си зарежа работата,да ходя да сезанимавам сглупости! Такива ми ти работи, със стабилността, сиромашията и магистралите!

Имаше напрежение - Никола Груевски подаде оставка и в Македония проведоха предсрочни избори. Напрежението не спадна. Може би, идва ред на Зоран Заев да отстъпи от амбициите си. Гласоподавателите в страната му не пожелаха неговата партия да управлява самостоятелно. Въпреки грубото вмешателство на политици от ЕС, включително на територията на страната (така изглеждаха и действията на турския посланик в България по време на последната парламентарна предизборна кампания у нас). Що се отнася до Георге Иванов, в момента той представлява единствената легитимна институция в Македония. Ако там и това се загуби, идва ред на командирите, със или без пагони. Това ли искаме до границата на България?

Той Тиквата е много голям приятел и на султан Ердоган! И даже му е нещо като пощенски гълъб, ако не е и нещо повече в опитите в Турция да се забремени мъж. Но там е по-компетентен кметът на Симитли.

Борисов, обявен за най богатия олигарх на Балканите, хранещ се от контрабандата на мигранти по-границата, сега е загрижен за сигурноста на границата---Това е все едно, сериен убиец, да е загрижен за ценноста на човешкия живот.....Твоите колеги демократи в Македонския парламент, вчера ги подля тази вода, която гледаш, но ти си следващия демократ, които ще пиеш с сламка, поради липса на заби !

Защо първо тиражирате глупостите на пожарникаро-мутрафона? В момента той не заема никаква важна за държавата длъжност, освен че му е връчен мандат да състави правителство. А и какво казва? Не е добре, когато вали градушка! Че и съвети дава! С една прочетена книга!!! Абе, Тиква, я си ходи на село, да си храниш прасетата и да си садиш картофи!

Ами не е добре я! При цялата тази бъркотия на западната ни граница, ако вземе Сретен Йосич да се промъкне вБългария...

е това значи да откриеш топлата вода...

Страхлив, ама страхлив като п.тка! То обикновено ниско интелигентните свръх нарцисисти са точно такива - въздух под налягане! Външна показност на голям мъжкар, а вътре компресиран страх и малодушие, да не би недай си боже някой да развенчае "величавата" същност на нарциса!

Мутро 3-та част, сега погледни случващото се в македония, и разбери какво те очаква в Българския парламент, ще ти разпепя някой ден главата собственоръчно-предател и турско мекере на е с !

Важното е че ние сме стабилни, въпреки че не сме добре.

При напрежение се подава оставка, вярно, но ти подаваш оставка и без да има никакво напрежение, а по приумица! И подалите оставка обикновено не се връщат в политиката, а ти си като "йо-йо" ефекта....!

"Стабилността" е като свободата - не ги цениш, докато не ги загубиш. И вместо нашите главанаци да се вземат в ръце, те едно към едно повтарят македонския модел - разделено общество на Лефски и ЦеСеКа. При това менте.

Боко само , че някои като подадат оставка е подават от всякъде и излизат от властта , а не като тебе и триото Цецка , Мента и Бъчвата.

Викаш да не земе материала да се замислим ... че не се знае ...

То не е добре и между границите да има несттабилност, г-н Борисов, ама я има вече трети мандат!

Мъдро изказване и активни действия. България е стабилна благодарение на Бойко Борисов и ГЕРБ! Факт който кара руските боклуци да полудяват от злоба.

Айде баш България да не е пример, м? Това изказване удари тавана на лицемерието за този сезон.

Хахххаххааа!

Разбира се че Бойко ще е по-добър приятел с предателя Зоран Заев по мюсюлманско предателска линия - Бойко работи за Турция, а Зоран за Албания!

Борисов е приятел с Никола Груевски, а Зоран Заев е приятел на БСП и личен приятел на Сергей Станишев. Виж снимки в нета кой с кого се среща и прегръща!

Vinetou

Колега, чети! Той, Бойко сам казва с кого е приятел.

Престани с глупостите си - не разбра ли, че голяма част от българския народ е разумен и мъдър. Няма да допусним някои заинтересовени сили да предизвикват и у нас сблъсъци, та после да дойдат за "въдворяват ред" и да печелят от реализация на оръжие. Само глупаците се бият, умните подават оставка и дава шанс на народа да си каже думата.

Да допълня - това е към Дирчо. /От 11:06 към 11:01./ Бойко работи за България, заедно с Валери Симеонов и ПФ. Кърнелия Велика и сие работят за себе си, но рано или късно идва възмездието, изпратено от горе. Корнелия няма време от злоба да проумее това.

Тревога, бият шорошите! Днес в Македония, утре у нас.

За пореден път тоя човек превърта пружината на глупомера. Ние мислехме че е добре да има нестабилност на границата. Абсолютно неадекватен какво винаги.

16294 - много плюсчета, брей, благодари се на това, че притивниците на твоето мнение в момента са на работа, а не стоят пред клавиатурата.Пиши ги тия глупости в почивните дни и ще видиш колко минусчета ще имаш. Още не си разбрал това, но то се иска мозък с дълбоки гънки, а не заоблено и гланцирано нещо в черепа.

Хора от прошки се връщат Боко на прошки отива, ала сърце му се свива - прошка от мъртви ще иска... От измрял народ, за майчицата рождена - България разорена... Тато я искаше цяла - свободна, силна, голяма... Аз делях я с други началници и се от нея отричах... Знам тежки думи изрекох! Род и родина отрекох! Сега се връщам виновен - от всички прошка да искам..

Сега беше момента Македония да поиска помощ от България срещу албанската заплаха, но ние нямаме армия и не можем да изпратим зелени човечета като Путин в Украйна, които да направят референдум и да обявят присъединяване към майка България. Предвдливо ни разоръжиха и скопиха да не пречим на остта Тирана-Сараево-Скопие-Кърджали-Анкара

Само не ми става ясно, като се подаде оставка, оправят ли се нещата?

Добре е, добре..., да се случват такива неща. Крайно време е и у нас да стане, за да се осъзнаят самодоволните, нагли политици-паразити, че не могат да си правят каквото им дойде, а за мизерстващия народ въобще да не им пука.

Много скоро ще стане и у нас, не се съмнявайте! Всичките достове, корморани и подобните им натам ни дърпат. Докато на гербавите и другите в управлението не им дреме, щото са заети с единствено с крадене. Та, след като разпарчетосат Македония, ние сме на ред. Евроатлинтиците ще угодят на султана в Константинопол и ще му осигурят ислямски коридор чак до Адриатика. От Свиленград, през Кърджали, до Петрич изведнъж ще им се прииска да се самоопределят, ще решат, че повече не могат да търпят "потисничеството" на българската държава и ще поискат автономия. И ще я получат де, пък ние ако много знаем, натовците като нищо ще ни умиротворят. Не че у нас има кой да надигне глас в защита на националните интереси, ама за все пак... И дори и Русия няма да ни подкрепи, както подкрепяше сърбите, щото и там доста си поосрахме пътеките напоследък!

Ами тя Русия никога не ни е подкрепяла без интерес,така,че не ни плаши с това.

Ядосаната - това го казват най-некадърните. Всички по-способни в тая държава се оправят. Те опитват всичко и пак намират начин да се справят, а не само да чакат и да намират кусури. От наблюдение върху хората съм разбрал, че най-крадливите и най-неспособните най-много крякат, едва ли не някой им е длъжен. Крадливите крякат за заблуда на другите. Познавам такива хора, които са си признавали, че крадат,но пред приятели от техния калибър и в същото време вдигат олелия до бога, че другите крадат. Корнелчето е една от тях.

Vinetou

със Зоран Заев (лидер на СДСМ), с когото, по думите му, бил по-добър приятел, независимо,че е от друго политическо семейство. Напротив, точно от твойто семейство е, на крадците и мошениците!