Апелативният съд възобнови делото срещу Ченалова

Софийският апелативен съд отмени разпореждането на градските магистрати за прекратяване на делото срещу уволнената съдийка Румяна Ченалова.

Обратно в новината

Коментари - Апелативният съд възобнови делото срещу Ченалова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е невинна, добре. Ама ако се докаже вина, наказанието ще е най-много: мъмрене или строго мъмрене - толкоз шум за нищо, както винаги!

а Верчето Чочкова няма ли да бъде потърсена, защо е взела такова "великомъдро" решение , че "престъплението не представлява престъпление"...?И да се провери, например, колко пъти Верчето и Румчето са си пили кафето заедно!?

Казах ти да си платиш, Како! Цацата е разбран!

Обаче Цацата здраво отмъщава. Не прощава.

Ако съдийка отсъжда незаконосъобразно и грешно, защото е некомпетентна и/или корумпирана, то защо е още в съда?

Ами ако в определени случаи "съдийка отсъжда законосъобразно", дали ще е в съда?

ако случаите на законосъобразното й отсъждане представляват 5-6 % от общите й случаи...?!

Дреме ѝ. Грози я най-много условна присъда и кариера като адвокат/юрист/нотариус, ако изобщо ѝ забранят да съдийства. Справка - оная мастита нейна колежка Анелия някоя си, дето за корупция (подчертавам: корумпиран съдия), получи условна с аргумента, че я хващат за пръв път и че била отличен професионалист.

Ами нали дейност трябва да развиват защо да не се занимават с глупости а не по същество с казаното в записите.. Не знам някой запис да е разследван по същество защото не им отърва на разследващите където трябва да затворят менторите си..

Господи защо в тази държава всичко се случва толкова трудно или нищо не се случва ? Молихме се на Исус Христос, не стана , след това на Аллах, пак не стана, дали да не се помолим на Буда, та дано да стане нещо.

Помолете се малко на дървения господ да видим дали той няма да помогне.

Чочкова и тя е посестрима явно.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ДВЕТЕ КУЧКИ, ДВЕТЕ КАКИ...ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

С тези скапани съд и прокуратура всичко се замита в тази държава.

НЕК, МЕК, БЕХ,...затова цената на тока ще е още по-висока . Ченалова заслужава , поне 50 г., затвор .

d4

а Чочкова колко??