Борисов за ”Марица”: Отклонението е ”Път на любовта” към Бог

Отклонението от АМ "Марица" е към един от най-хубавите български манастири, отбеляза Бойко Борисов по повод скандала със строежа на магистралата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за ”Марица”: Отклонението е ”Път на любовта” към Бог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ПЕТНИ ИМЕТО ГОСПОДНЕ!!!

Бойко вие политиците само отклонения правите,затова сме толкова в страни от правилния път.

От кога кражбата стана богоугодно дело.Само с господ не беше се оправдавал и това направи.

Е тоя вече съвсем се оля... Самозабравил се е и дори не се свени да богохулства!

Боцко, нашето отклонение как ще го кръстим?

"Пътят на греха";))

Не споменавай напразно името на Господа, твоя Бог - Трета Божа заповед.

... "наистина си" или не си ... ама ... истината боли ...

Е как няма капка срам преб Бог поне. Какъв Бог, просто кинти и оправдания с БОГ. Не сме толкова тъпи за колкото ни мислите.

...и като Съгрешиха вкупом - Вкупом станаха Непотребни.

Разбира се че така ще я нарече, мутрата тиквенска нали те са негови труженички,той им е работодател.

определено е странно, това отклонение за това село, още повече като се има предвид, че чирпан няма лесен достъп до тази магистрала. И още повече - там къде се сливат магистралите " Марица" и "Тракия"- няма възможност на идващите от Бургас да се качат на магистрала Марица :)

Кога ще поемеш по пътя към Бог? Толкова много народ изпрати при него. Не знам само дали и там ще ти се зарадват.Ще поломиш и Божието царство.

И аз чакам комуноидната пасмина да се пресели в райските градини и ще дочакам този ден но вие селски тъпанри сте ПЪТНИЦИ и билетите са ви издадени та помислете какви ще са последните ви деяния

Не бъркай комунистите със свободната инициатива, обзела най-жалките елементи на соц.обществото ни за придобиване на материални блага. Ако си чел, а то май не е така, ще знаеш че комунистите не се вълнуват от материални прибобивки, за разлика от демократите, либералите и т.н.

Бог знае и вижда всичко и ще въздаде справедливост рано или късно. Дано сме живи да видим падението на крадците и мъчителите на българския народ. Амин!!!

Стига вече, бе злобари малоумни! Какво все търсите под вола теле - били отклонили пари за "пътя на любовта". Що за идиотщини вадите непрекъснато, вместо да се смислите какво може да се направи за тази държава да тръгне напред? Защо да няма път до този манастир? За да има пътища до вилите на дебелосерковците от ... няма да споменавам коя партия, всички знаят името й и безобразните й управления преди и сега. Стига глупости! Нинова и сие да си седнат на трътките и да мислят какво полезно да свършат за държавата ни, но май това не им влиза в сметките.

ОтдеНакъде да Продължаваме да чакаме 'наште' да Започнат да Си вършат Работата за която Всички-Ние Данъкоплатците плащаме ?! - Никакво преговаряне ! ---> Двустъпковата, Хора !!!, от А до Я.

Нали бб многократно заявяваше Ние сме правова държава .Законът е над всички? Та да си дойдем на думата -тук не става въпрос кой кой владика или кмет искал да се построи път Същността на въпросът е -този път построен ли е съгласно закона или не.Ако няма законова процедура има нарушение на защкона.Нарушителят носи отговорност !!!!!

е увреден психомасажист, на деградиралите магистрални мутри!!!

Тъпизмите на Боко - епизод 3 серия - поредна.

Не споменавай напразно името Господне! И не манипулирайте с името Господне на уста!

Щом и селско комуноидната пасмина станаха набожни християни а какво да кажат другите които ги гонеха с конна милиция от църквите а децата им ги изключваха от училище.....прогнила пасмина сте това комуноидите и мястото ви е на боклука!!!

Няма лабаво!Измамниците теглят душата с памук!

...т.е. ... ако не е излъгал преди изборите ... се е опитал да излъже след тях ... като УЖ дава власт ... нали така "гаргамел" ... а върху "приказките" МУ ... мисли ти ... ще ти е от полза ... "гаргамел-чо" ...

накратко -ТИ СИ ПЪЛНА ЩЕТА СЕЛСКИ и мисленето ти е най-слабата част

... аз по нагоре само ЦИТИРАХ думи на Борисов ... така че "щетата" ... не към мен ... а защо "селска" ... или твоят род са потомствени ГРАЖДАНИ ... може би още от римската империя ...

ГАРГАМЕЛЧО,пак ли ти ЛАЛУГЕРЧЕТО МИ изпълзя от дупката??Докато Тиквата беше в оставка,а и по президентските избори къде се беше сврял ГНИДО мръсна????

няма какво да им "прощаваш", ами виж там как под носа ти са отмъкнали 2-3 милиона от парите за ГЕРБ

Само,че Бог е казал "Не кради!" дори пътят да е към мен! Че то ако всеки вземе да гради произволно с държавни пари земни пътища към Божиите висини докъде сме стигнали?Няма ли да пренаселим Божиите покои вместо затворите!?

Манастирите са място за уединение на посветилите се на служба на Бога монаси, а ние ги превръщаме предимно в туристически атракции, а монасите в мениджъри, да си спомним как Христос изгони търговците от храма, а ние ги връщаме.

Не че не са направили нещо незаконно, но аз съм ЗА повече отбивки от магистралите, защото съм бил свидетел как примерно Северната тангента на София минава покрай кв. Бенковски, а отбивка няма. Хвърлени са много пари и усилия, а хиляди хора трябва да заобикалят много, за да ползват новия и хубав път.

" ... взимането на властта от БСП ще пагубно за държавата ... " - Бойко Борисов преди изборите .. " ... предложих на г-жа Нинова да оглави Парламента /висшият орган в държавата/, но тя отказа ... " - Бойко Борисов след изборите ... а "гаргамел" ... как е ... някакъв коментар да имаш ... ако тая е "г-жа лъжа", то тоя на снимката е "планета ЛЪЖИ" ...

Г-н. Борисов е прав и не знам с какво образование са журналистите, които изписаха и изговориха глупостите по повод на този път, но те би трябвало да знаят, че този път води към най-стария манастир в България, в който и водата е лечебна. Адмирации към тези , които са добавили в проекта път към този манастир, за да могат повече хора да го посетят, да се поклонят на Бога, да погостуват на игуменката на манастира, която с благите си думи ще ви успокои и даже излекува от злоба и злост.

-ниско се наведи де - г-н,генерал,инж.,пък д-р...

съдебната реформа пак му се привижда като да седнат и да се разберат главатарите... Срамно е това- да се почва яка реформа и този ВСС да се изрине и на нова избори и формиране на нов орган, а цацата да се маха- не става

Пътят към Бога е трънлив и труден, а не светъл и широк.

До кога ще се моташ из сайтовете, маломозъчен плазмодий? Нямаш ли друго занимание?

До кога селски идиоти ще храчите тук а ще искате пари за пенсии от тия които ви ги изкарват с труд-ДО КОГА ЧЕРВЕНОГЪЗЕСТИ МАКАЦИ ЩЕ НИ СКАЧАТЕ ПО ГЛАВИТЕ .....ДО КОГА МИСЛИТЕЧЕ ЩЕ ВИ ТРАЕМ????

Вече разбрах: при греенето на Слънце 3, новите магистрали ще са пътища към Бога, а санираните панелки - новите Божии храмове!;)) И понеже това дело - строежът на божиите пътища и храмове - е свято, думите "кражба и корупция", драги ми вярващи, стават неуместни! От тук нататък ще използваме евфемизми : винаги, когато имаме съмнение за кражба и корупция, ще питаме - това "божие дело" сега колко средства отклони към джобчетата на Наместниците Божии?;))

преди време те попитах пипи русичко ли си но вече съм сигурен.....и даже барби не може да ти се опре

Рахат бъди за мен - русо гладно няма!;) Ти обаче си ми 100% "гербавичко" - и трябва да се притесняваш! Ако не си в най-близкото обкръжение на верните ибрикчии, отсега почвай да мислиш, че 2019 наближава и еврофондовете капалъ!

какво ли са скрили в манастирчето ,то у нас вярващи вече няма или се броят на едната ръка ,която е на път да изчезне !

Попитан дали не му е болно, когато гледа какво става във ВСС, Борисов каза: "Болно ми е. Не че ги гледам аз, гледа ги народът, гледа ги и Европа. Това е каймакът на българската правосъдна система, това са хората, на които всички трябва да им имаме доверие безпрекословно". И НА МЕН МИ Е БОЛНО КАТО ГЛЕДАМ КАК БИВШИ СИКАДЖИИ И ЛИЦА КОИТО ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА СТАНАХА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ И ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА В ЕДИН БАНТУСТАН ОТ КОЙТО МИЛИОНИ СВЕСТНИ БЪЛГАРИ БЯГАТ.

в 21 век,в ес и сме страшно жалки ,Господ да ни е на помощ ...не църквата,работеща за кръвопийците !

В интервюта преди да ги убият Емил Кюлев И Доктора заявиха, че държат Библията на нощното си шкафче, престанали са да ползват охрана и пиели само червено вино, а Иван Костов след първия си мандат точно преди изборите ходеше в Драгалевския манастир, но загуби от царя. Прекаленият светец и Богу не е драг!

ТОЗИ ПРЕМИЕР-НЕГОДНИК С НАРОДНИ ПАРИ ИСКА ДА СИ КУПИ МЯСТО В РАЯ ДА ПЛАТИ ПЪТЯ НИЕ СМЕ СВЕТСКА ДЪРЖАВА РЕПУБЛИКА И ТОЙ НЕ ЦАР

Господин Борисов и в северозападна България има манастири.И ние плащаме винетки.Спрете се най-накрая с тази Струма и тези магистрали

Бойко - Актуалният Ъпдейт на Бай Тошо!

Борисов за Марица: Отклонението е Път на любовта към Бог Абе този Бог от толкова любов на политиците не може да си вдигне гащите.

абсолютна свинщина- магистралата не е свързана с пътя Първомай-Чирпан, а има отбивка към това село и манастирчето, което до сега не бяхме чували! боковщини!

Има нещо малоумно в отношението на повечето към магистралите /разбирай ББ/ . От една страна всички псуваме лошите пътища и всеки ден четем за загинали /предимно при челен удар/. От друга страна, когато дебелото Лиле прави бързо, макар и некачествено магистрали, пак сме недоволни. А за отклонението - една магистрала без отклонения, можем да си я заврем отзад.

Некачественото строителство и сериозен риск за бюджета, защото след 5-10 години ще нарастват постоянно нуждите от пари за ремонти на тези магистрали!

ето го, тиквата проста и неграмотна, непрочел и една книга, невладеещ никакви езици, в т.ч. и националния, пуска някаква мисловна пръдня, и клозетните медии се надпреварват да я лансират като прозрение свише. хайде, боко, бай ставри те чака загорял, човекът е подредил лубрикантите и каучиците. приятен ден.

Господ спокойно гледа какви ги върши този крадец и ще въздаде справедливост. Никой не се е скрил от Него. Тиквата може да излъже по-глупавите от българите, може да накара Калинките да гласуват за него и да купи циганските гета. Но никой не може да излъже и заблуди Господ.

''"пътят към любовта", но към Господа.'' А кинтите дето крадете , те за транспортни разходи до Отвъдното ли са?

ОСТАВКА!!!

за кого оставка бе кретен,то няма правителство още той крещи на сланинова простотиите като папагал.....крайно време е Бог да си прибере версиите които тук по цял ден храчат

Коджа мандръсанье е паднало за тоя път....

Път на любовта e пътят към затвора! Обаче, съдебната власт и прокуратурата са толкова "независими", че нищо не зависи от тях, освен да участват в цирка.

Утка в панталон

Какъв бог бе, комунист пребоядисан.

И в Симитли ли беше така?

Господ ти е заръчал да не се кланяш на кумири! Само, че герберастите се кланятае на една проста тиква, а не на Господ! Бойко не е ли комунист? Ти Да не мислиш, че с талант се издигна? Все пак му признавам таланта, успява такива мишоци като тебе да ги манипулира до неузнаваемост!

А бе селски чукондур,вие 45г. се кланяхте на една мумия ,руснаците още се кланят на друга а ти си седнал да бръщолевиш за Господ.......тия хорица в Крлуково са по-нормални от вас бе изроди червеногъзести!!!!

Склонен съм да вярвам, че пътят е направен точно заради кметичката. В Бантустана затова сме зле, защото не се гледа интереса на държавата, а личния. Навсякъде има корупция и некадърници в администрацията, но в Бантустана процента е 99.999999. Като се започне от Мутрата на снимката и се завърши до последната селска кметичка.