Радев призова в Македония да се уважава демокрацията

Призовавам всички партии в Република Македония да уважават демократичния процес и да проведат диалог, каза президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев призова в Македония да се уважава демокрацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ZASTANAL DO LEVSKİ, NE MEÇTAE ZA OBEDİNENA BILGARİYA, A MİSLİ ZA İZBORİ.

президент има право да коментира българската катуница, другото е намеса във вътрешните работи на чужда държава.

КРАТУНА ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СИ ОТВАРЯ КРИВАТА УСТА. ФАТМАШКИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ НА ВОЕННИЯ ТЪРТЕЙ ДА СИ ДЪРЖИ ЗА СЕБЕ СИ. ИМАМЕ СИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.

- Изтичат 100-те дни на президента Радев, кои са големите гафове, които допусна? - Реално това бяха 100 дни гаф, след гаф, след гаф Кой по-напред да коментираме. Понякога ние българите имаме нужда да осъзнаем какво се случва, виждайки каква цена плащаме за политически грешки. Радев забърка огромни скандали, да ги проследим набързо. Първото му посещение в Брюксел - имах усещане, че руски посланик или високопоставен служител на Кремъл е в Брюксел, а не българският държавен глава. Първото нещо, което поиска Радев там е да паднат санкциите срещу Русия. Той не поиска повече сигурност, повече икономика, повече средства за бежанци, социално слаби, за магистрали и т.н., а моля ви свалете санкциите срещу Русия. Така и неразбрахме, а вероятно и Радев не е разбрал какво е гласувал за споразумението с Канада СЕТА. По слаб държавен глава от времето на Живков България е нямала, а те си и приличат. Вземете инициативата му със законопроекта за уседналостта. Той няма право на законотворчество, а още повече, ако то разделя нацията. Този човек е непоправим. Някои анализатори казват, че ще се научи във времето и ще се промени, но той забърква все по-големи скандали. Отказа да заеме позиции по скандала с главния прокурор и кафето в ЦУМ. Трябваше да изрази ясно становище, ролята на президента е да бъде балансьор и арбитър, особено когато още нямаме редовно правителство. Та той назначава една част от магистратите във ВСС и носи отговорност. А как да забравим глупостта му със знамето, което се вее над Крим Президентът казва, че не само Турция, но и други държави се месят във вътрешните ни работи, но мълчи кои са те. Примери много в посока на неговите гафове. По информация, която Радев получава от службите, би следвало да знае пред какво е изправена Русия пред тотален колапс. Вероятно още от средата на тази година Русия ще има тежки икономически и финансови проблеми.

точно, премерено, разумно изказване! И на мен не ми харесва указанието да се съобразяват с европейските ценности, но, няма как-зависими сме, и то-ИЗЦЯЛО!

Виж кой говори за демоцраця ,бг феодал дето нищо друго не прави освен да си пълни гушката!

link,"Президентът Радев призова..",не някой си Радев от съседния вход. Журналистите напоследък сте заприличали на махленски клюкарки,ниско ниво,липса на елементарна професионална грамотност.

Що за арогантност портрета на Апостола не му е над главата а на едно ниво с фатмака!

Радев, строявай разпасаната чета, дето по документи се води армия, че може да ти се наложи да я водиш. Декларациите минаха с изборите. Сега делата са на ред.

Източна Албания, Западна България и Северна Гърция

Престанете вече с тези съвети към други когато не сте оправили бакиите в собствената си страна..Това ли е ''демокрация'' някакъв си да говори на чужд език от трибуната на парламента и осносвното население да му се възхищава???Не си врете гагата там където знаете че други командват на които и вие се надупвате и никой не иска да чуе какво искат хората..

не се снимай до портрета на Апостола! изгеждаш смешно и нелепо!

Ти си най-големия глупак в целия форум-ти си вреден за себе си, по-добре се лекувай и да оздравееш от простотията, която те е налегнала

ГЕНЕРАЛЕ, ЩЕ ОБЯСНИШ НА АЛБАНЕЦА, ЧЕ БЕЗ ПРИЗНАВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО В АЛБАНИЯ НЯМА ДА СТАНЕ. ВСИЧКО САМО НА РЕЦИПРОЧНА ОСНОВА!

Радефф, внимавай какво говориш, началничката ти Курнелия заяви, че не обича демокрацията, да не те напляска пред строя на "Позитано"20?

Е това в Македония става по-вина на Ес, а Радев съветва Македонците да се обърнат Ес да им решавал проблема---то бива луди хора, Бойко и той така същия бисер изръси....Вместо да защитим нашите сънародници в Македония, ние ги предаваме Ес да ги оправя !

Този позитански папагал няма собствено мислене, повтаря клишетата на началниците си, иска демокрация за македония, а потъпква демокрацията у нас като се обяви против гласуването на българите в чужбина. От всеко дърво свирка не става и от фатмак политик също.

нали нямаше да даваме уроци по демокрация, какво стана ...

Нали точно заради "европейските ценности" стана всичко това снощи в Македония, бе глупак с глупака ти! Вместо да каже да направят референдум веднага за присъединяване към БГ, тоя мошеник соросоид застава на страната на САЩ/ЕС/албанците!

В Крим, като направиха демократичен референдум, за присаиединяване към Русия, какво стана знаем -до ден днешен Ес се пули на Русия !

Дирчо

Присъединиха се, какво стана!

рецептата за исляма е проста: Обявяване на исляма за престъпна религия и ислямистите по цял свят в затвора до гроб---друго спасение няма !

По добре да се изтряпят иначе трябва топла храна и подслон

рецептата на демокрацията е проста: фалш +корупция в името на ционизма !

Другарю Радев, помните ли едно изказване на Тръмп че Македония не е държава и тя трябва да бъде поделена между съседните страни. Даже Божо Димитров си я поиска цялата. А помните ли за "Велика Албания" или пък за оста "Истанбул Тирана". Та това другарю Радев са така наречените "демократични процеси" и ако наистина не говорите с езика на демократизаторите ще ви смъкнат за два дена. А дали с нашите скапани Кугъри ще съумеете да ни опазите от тези същите демократизатори.

депутати са подлогите на олигарсите и тяхната мафия и това не може да се скрие по никакъв начин . някой трябва да обясни на политиците, разликата между демокрация и клептокрация !

демокрация та демокрация! Светът си е живял векове наред по добре без демокрация. тази демокрация се оказа най гадното нещо..с памук вадят душата на хората ! Навремето от САЩ тръгват да налагат комунизъм и не се получи , сега пак от там зор за демокрация. Ама ги пробутват на другите, а не ги искат за себе си! И ако прихванаха малко от комунизма , от демокрацията нищо не искат да прихванат.

Ти мене уважаваш ли ме!?

аз уважавам демокрацията,но тя не ме уважава !!!

Бате, демокрацията уважава мен и чаветата.

знаем ,знаем го и това манго !