Искат разделяне на сиамските близнаци, но няма лекар

14-годишната Мария от Сливен, която роди сиамски близнаци, настоява те да бъдат разделени, за да може да си вземе поне единия у дома.

Обратно в новината

Коментари - Искат разделяне на сиамските близнаци, но няма лекар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Аз-Мога.

Аве големи доктори станахте всички, били възможни тези операции, 15 лекаря са казали, че не може... ама бабата(най - вероятно ромка) е казала, че може в Америка и айде занимавате цяла България с тва.... В Америка не са богове и не могат да правят чудеса.....

Трагедия, невръстна майка, кръвосмешение с близък родственик.

Парите и мързела са проблем. Някъде тези операции са чести. Ето от днес: link

Ортрус или Цербер е родило цигането....? :)

Аз само да попитам, ако направят операция в америка и се окаже неуспешна, дали ще се събере катунът да бият лекарите?

Ти мислиш ли, че им дреме? За друго драпат те!

Не се смейте ей! Бабата е с перфектен английски. Пратила е 10-на писма до болници в щатите. Даже и до доктор Хаус. Има отговор от Менгеле. Казал и да отиват при него. Цялата фамилия. Ще ги оправи.

бабата, дето е проверила дали може да чете изобщо - целта на цялото семейство е да се дигнат и да отидат в америка на държавни разноски - защо родителите и бащата на близнаците не са в затвора питам аз - момиче на 14 години ражда и "семейството" е доволно - майката ще може да взема помощи - ако е рекъл господ защо да не се разходят и до америка, да видят там как върви "бизнесът"

Явно може бабата и то не само на български, ами и на английски. Освен това владее английския до съвършенство, за да проучи, да прочете и да разбере тази сложна тема с всичките сложни термини :)

на сиамските близнаци може да означава и НЕДЕЛИМА ,ИЛИ АКО ОТСТРАНЯТ ЕДИНИЯ БЛИЗНАК ,ДОРИ ТОЗИ В КОМА-ЩЕ УМРЕ И ДРУГИЯ ...БАБАТА ДАЛИ Е ПРОУЧИЛА ТОВА ?! И АКО ТОЛКОВА ПРОУЧВА ЗАЩО НЕ Е ПРОУЧИЛА И ТОВА ,ЧЕ ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ПРАВОТО НА СЪЗДАВАНЕ НА ДЕТЕ Е СЛЕД ПЪЛНОЛЕТИЕ,А ДОТОГАВА ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА И ФИЗИЧЕСКИ,И ПСИХИЧЕСКИ И ОБРАЗОВАТЕЛНО В УЧИЛИЩЕ,СЛЕД КОЕТО ДА РАБОТИ И ВНАСЯ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ЗА ЗДРАВЕ,МАЙЧИНСТВО И ПЕНСИЯ,ЗА ДА ИМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОПЕРАЦИИ...

В америка, дрън-дрън... Не при всички случаи е възможно разделянето, затова и не всички сиамски близнаци се разделят.

Проверила била бабата... и как, като повечето представители на този етнос не могат да четата, а да не говорим за ползване на интернет, извършване на проучване и т.н. Друга им е целта. И само колко са нагли... майката настоява...все едно всеки им е длъжен

опит с такива случаи и операции,и такива аномалии са чести в Индия. Защо не иска да пробват в Индия,където има и болници с високо технологична медицина,а ромите по ДНК изследване в Европа са с произход от Индия,където имат над 100 млн генетични братя ,от общо население 1200 млн там....?!

това ли е най-важната новина, та от сутринта я държите? Да не би да ни подготвяте да събираме пари за тези ц..нета? Бабата да се изкаже първо, как е допуснала втори братовчед да направи тези бебета, после да обясни дали на английски или на цигански е направила справка в САЩ и накрая - просто престанете да ни занимавате с тези безмозъчни същества. Да се оправят сами!

"Бабата сама е провелира, че такива операции за разделяне на сиамски близнаци се правят най-успешно в Америка, затова иска да заминат за там" - От кога тези неграмотници станаха толкова компетентни?! На 14 години бременноста е била рискова и криминална. Сега да си поемат всички разноски, а държавата да потърси отговорност на родителите за това престъпление!!!

помощ? Няма да намерите такъв в България.Бихте ги,унижавахте ги,хайде сега търсете си лекари в циганските катуни.

Брей, много компетентни тези ромски баби! Изглежда си мислят, че като духнат в САЩ с пари,ще си живее цялото котило леко и спокойно. Само, че доколкото знам, в САЩ, социалната система не е като в Германия и не търпи тунеядци!

Бабата, като е толкова компетентна да ги раздели! Как ще разделиш кръвоносна система? Да си е пазила детето да не ражда на 14!

сигурно и тя "мърда ръчички и крачета", смее се и гука....

Обръщение към "журналистите"-научете се да пишете,в тази статия има три правописни грешки!!!СМЕШНИ СТЕ!!!

по-важното е че десетки хиляди западни агенти с докторати се трудят за разделянето на балканите на баронства и наи вече върху разделянето на България на Сметище България и Сметището Македония ! "Балканска федерация или Смърт" е изборът ни!

Циганите са изроди, паплач, липсващото звено, примати, които на всичкото отгоре се и размножават. Горките деца, жертва на безкрайната простотия на родителите си, на техните родители и на цялото им безпросветно, тъпо и ограничено циганско общество.

тия да отидат в Индия, може даже да им излезе по-евтино, паразити такива

Колко народни пари се пръсйаат, защото братовчеди - извратени цигани не могат да стоят с обути гащи. И това е само един от случаите.

Според мен иска да бъдат разделени, за да може да взима надбавки за две деца. Статията е също така показателна за оня митичен, свръхкомпетентен до чудодейност български лекар, в която голяма част от овчедушното ни население сляпо вярва напук на всички доказателства за обратното.

Не, аз не искам да бъдат разделени. Аз искам майката да си ги гледа. И да получава "детски" само за тях, но не и за нея си.

... комисия от 15 лекари елита на здравеопазването ... Чие здравеопазване? Нашето ли? Според мен, тази комисия не е нищо повече от месари, които са отегчени до смърт от поредното пиле на конвейера в кланицата. В този случай безспорно има огромна част медицина, но има и голяма доза МОРАЛ и ЧОВЕЩИНА. Явно "елита" е чакал мъртвия близнак да отрови с кръвта си живия, но засега нещо не им се получава. Не от психолози има нужда в случая, а от достойни хора, които да изпратят децата за операция в Щатите, в Индия или където е необходимо, за да се направи всичко възможно. Останалото Господ ще го реши. Очевидно засега е решил да остави този живот да расте, "елитът" докога ще чака? Докато тръгнат на училище ли?

приятелю, как ще запееш друга песен и ще гледаш доктора като бог, с влага и надежда в очите, ако я окъсаш...не ти го пожелавам

А кого да гледа, ВиК специалистите ли? Или стругарите? Тенекеджиите може би? Жалко обаче, че маса народ си остава само с надеждата да им бъде оказана качествена медицинска помощ. Е, и с потрошените пари, че те докторчетата са като адвокатите - парите предварително (за предпочитане под масата) и за несвършена работа рекламации не се приемат.

Ако д-р Менгеле беше жив с удоволствие щеше да извърши операцията по разделяне и то безпалтно. Но ако той беше жив следваше че 14г. майка за разплод нямаше да съществува. Верно самите бебета не са виновни че майкаим е 14г проста питка. От чисто научна гледан точка такава операция би била невероятно постижение ако е успешна. Биха се интересували лекари който с цел наука биха опитали да извършат разделянето па било то и неуспешно.

Няма ли вече да се направи нещо за високата циганска раждаемост ? Въпрос на време е да станат повече от нас и тогава вече ще е късно за каквото и да било.

pompai

Къде са циганските организации и ДПС дето ги прави мюсюлмани да им дадат парите ?

Но комент: "В края на октомври м.г. Районният съд в Сливен осъди бащата на сиамските близнаци Радостин Радостинов на 6 месеца "лишаване от свобода" с 3-годишен изпитателен срок за това, че се е съвкупил с ненавършилата 14-годишна възраст Мария. Мъжът е втори братовчед на момичето. "

Крайно време е да се приеме строг закон срещу педофилията, която някои етноси считат за свое право, защото такива им били обичаите! Малолетните нямат достатъчно опит, за да стават родители, макар физиологично природата да им го позволява. Хората затова имат втора сигнална система, за да преценяват какви последствия може да има от техните действия. Щом не могат, трябва да бъдат задължени със строг закон, защото държавата не може безкрайно да поема нечие безотговорно поведение.

Има лекар - професор Бен Карсън може да да извърши операцията. Той е разделил успешно сиамски близнаци сраснали в тила!

Колко струва такава операция и кой трябва да плати? Кой носи вина за това, че едно момиче вместо да е в училище и да се подготвя за пълноценен живот, ражда и то от свой роднина? Тези хора не знаят ли, че такава връзка носи рискове за поколението? Не знаят, защото се подчиняват не на законите, а на инстинктите.

Ами , браво! Да си продават къщата и да заминават. Какво ни занимават с това?!

Eдно е срастнали в тила, друго е с обща кръвоносна система. Ама бабата, която сигурно няма 30 години, всичко е проучила и се е изказала компетентно :). Аман от неграмотници!

Никой няма право да се меси в божите дела. Нека си понесат греховете...

В Бг , пари за здраве нвсе няма , а за ИЗБОРИ И ПОЛИТИЦИ СЕ НАМИРАТ ---ВИНАГИ.

Пълен ужас. Какво са виновни тези душички, че за плод на кръвосмешение. Ако наистина няма друг вариант, поне да ги евтаназират

чернте изроди за крематориум

някой да ми подаде балтийката... Оприрам Безплатно!!!

Чиновниците от Фонда за лечение на деца СА ЗА РАЗСТРЕЛ!!!

Според мен медицината в тоя случай е направила максимума- спасила е 14 годишната майка. От там насетне българската медицина може само да става още по-добра, като спаси и следващата 10 годишна мангалка забременена от братото си.

Abu Talib

Мангасарска история. Кога ще им дойде акълът на политиците да разчистят тази пасмина от обществени пиявици-само сучат от бюджета, баз да дават.

няма да дойде никога! За политиците циганите не са паразитираща пасмина, а настоящи и бъдещи гласоподаватели. И като такива биват непрекъснато ухажвани чрез всевъзможни финансови стимули. Естествено, всичко е за сметка на българите. Ние сме в ролята на будалите, плащащи данъци и осигуровки, за да ги храним.

А според бабата на тази циганка колко трябва да са детските - за две деца или за едно?

Абе защо всеки ден трябва да четем за простотиите на ма.галите? Като не вземе нито едно какво от това? На 14 години е, след година ще има още едно и ще е бременна със следващо. Големи "драми", голямо чудо!

Ми като се шибат братовчедки, братя и сестри, братя и братя, такива ще се раждат. Разтрел на цялото семейство до девето коляно ще реши проблема!

"Настоява да бъдат разделени" - какво безочие. А като това е невъзможно какво трябва да се направи според ромите? Да се събират пари, та после да ги излапат като отидат в чужбина и там също не може нищо да се направи.

Много филми с хепи енд са гледали. Въобще тези цигани могат ли да си представят колко скъпи са такива операции, ако въобще могат да бъдат извършени, и къщата да продадат няма и за самолетен билет да им стигне, от къде пак искат пари? От държавата? Първо трябва да се ограмотят, че секс с роднини и последвала бременност е = на (извинявам се за думата, бебета не са виновни) урод.

=

сугласна сум сус всичко, освен с това че са уроди. децата не са виновни, а сега трябва да плащат те. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къде е написано горе?

Кастрация...