Простреляха Италианеца в Поморие, той бяга от болницата

Криминално проявен от Поморие е бил откаран с огнестрелна рана в бургаската болница, а след като му помогнали избягал оттам, съобщава "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Простреляха Италианеца в Поморие, той бяга от болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК СТОЯТ НЕЩАТА С ТАЗИ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА СРЕЩА МЕЖДУ ТВОЯ ПОДЧИНЕН ПОМОРИЙСКИ ПРОКУРОР - ПЕДЕРАСТ И НАРКОДИЛЪРА Атанас Николов ИТАЛИАНЕЦА? И този случай ли не те засяга или вие сте БОЖЕСТВЕНИ и стоите над закона?! Не е ли време да ви бъде отнет ИМУНИТЕТА и да отговаряте пред ЗАКОНА като обикновенни простосмъртни? Не е ли време ЦАЦАРА да даде обяснение ЗАЩО С ДЕЙСТВИЯТА СИ ВЛИЗАЙКИ С БАРЕТИТЕ В ЕДНА РАБОТЕЩА БАНКА доведе до безконтролно теглене на ДЕПОЗИТИ, до последвал ФАЛИТ на КТБ и загробване на ДАНЪКОПЛАТЕЦА С МИЛИАРДИ плащани от бюджета на вложителите на банката. ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА ДОПУСНА ВЪЗБРАНЕНИ АКТИВИ НА КТБ БЕЗПРОБЛЕМНО И БЕЗ НИТО ЕДНА СТОТИНКА ДА ВЛЕЗЕ В МАСАТА НА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА ДА ОТИДАТ В РЪЦЕТЕ НА ПРИЯТЕЛЯ НА БОЙКОВИЯ ЦАР - Спас Русев? В какво сте се превърнали в тази ПРОКУРАТУРА БЕ ЦАЦАРОВ - в търговски дружества и гей дружинки?!

Преди години един мой приятел, много известен адвокат в България, ми разказа как като си говорел с негов колега адвокат и го попитал за делото на клиента му обвиняем и го попитал как ще се реши (защото е виновен), колегата му се подсмихнал и отговорил: "Ами то е ясно как - съдията е гей и подсъдимият му е любовника!" Аз бая се позачудих. ТОГАВА! И си помислих, че това е някаква доста особена шега. Сега вече не мисля така.

С ТЕЗИ ОТЕКЧИТЕЛНО НАПОИТЕЛНИ ПРОПОВЕДИ КАКВО ТИ СЕ БИЛО СЛУЧИЛО. ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧВА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И КАК ПРОКУРОРА - ПЕДЕРАСТ Е РЕАГИРАЛ КОГАТО ЛЮБОВНАТА ИМ ВРЪЗКА С ИТАЛИАНЕЦА ОТ ОПИСАНИЯ СЛУЧАЙ СЕ РАСТРОГНАЛА. Какви са тези НЕДОСЕГАЕМИ ПРОКУРОРИ БЕ? Виж ЦАЦАРОВ , виж и този ПОМОРИЙСКИ ПЕДАЛ който също е от четата на ГЛАДНИЯ прокурор. Как е възможно съдбите на хората да е в ръцете на едни деградирали меки китки с ОБРАТНО НА НАШЕТО мислене?!

Криминалният контингент в малка България е пределно ясеи и известен на всички хора, да не говорим за МВР, службите, властта, прокуратурата... ОГРОМНИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ ЧАСТ ОТ ТОЗИ КОНТИНГЕНТ, И ТО ПО-ОПАСНАТА СЕ Е ВГНЕЗДИЛА ТРАЙНО ВЪВ ВЛАСТТА, И ОСОБЕНО В ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, И В ПОЛИТИКАТА И УПРАЛВЕНИЕТО! И доказателства за това излизат буквално всеки ден вече. Вчера Васил Илиев изкара факти как една съдийка мисля в Свиленград, и то началничката на районния съд си е позволявала да върши престъпления, и то дълго време, и е приктивана от началниците и проверяващите я! И това е (било) ясно на всички местни хора!!! Огромният проблем е в момента - ако трябва да се индивидуализира и конкретизира - главният прокурор Цацаров и групата му във ВСС< КОИТО БОРИСОВ НЕСЛУЧАЙНО ИЗБРА НА ТОЗИ ПОСТ, А И САМИЯТ БОРИСОВ НЕ СЛУЧАЙНО БЕ ИЗБРАН ЕДНО ВРЕМЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА! И какво ще излезе от тази история? Че прокурорът е по-голям разбойник и от разбойниците и мутрите, и не е само този!

Сега да му мисли стрелеца , след като не може да стреля точно , знам КОЙ е .

Е па мини, коригирах си мерника.

Е а дано следващия път са по-точни..За криминално проявен толкова от мен!

Няма толкова малоумни журналя. Простреляли Италианеца... все едно всички го знаят.

Ма Наско вика, пракуроро, само е сфирил, ауспухо не го е чистил. Не вервам ногу да е баш така.

Боклуци до кога ще четеме за вас?

По-големите БОКЛУЦИ СА ЧАДЪРИТЕ НАД ТЯХ . Какво стана с Митьо Очите ? Останалите ги разследват , а той сякаш не е участвал в стрелбите ???? Сега пали ресторанти на воля , никой не го озаптява ,...ЩО ЛИ ?

Тия не се научиха как се борави с пищов

Не вярвам на хора с прякори..

И болницата ще пие една студена вода , че не е завършила клиничната пътека. Булгаристанско здравеопазване.

СПОРЕД ПРОСТРЕЛЯНИЯТ СЪЩИЯТ Е ИМАЛ СЕКСУАЛНА ВРЪЗКА С ПРОКУРОР ОТ ГИЛДИЯТА НА ЦАЦАРОВ Според Атанас Николов ПРОКУРОРА бил гей. Простреляният твърди, че държавният обвинител го обслужвал орално многократно. В момента, в който той решил да прекрати отношенията си с него, защото държал да остане на десния бряг, му станал враг номер 1 и направил поредица от постановки. Последно го обвинил, че му откраднал буркани с лютеница и автомобилно масло от мазето, заради което пратил шестима униформени в дома му да го арестуват. Това са пълни глупости. Аз да крада лютеница и масло?! Само коланът ми струва 350 лв., нося костюм на "Долче и Габана". Не съм пропаднал да крада по мазетата, каза Николов. За инцидента, който едва не коства живота му, Атанас Николов разказа следното: "Както всяка друга вечер, изведох кучетата си и в района на старото пристанище ме нападнаха двама мъже с качулки. Единият от тях залепи пистолета в гърдите ми. Каза ми да спра да се ебавам с властта. След това се сборихме, аз натиснах пистолета надолу и тогава той произведе изстрел, който ме прониза в корема. За щастие раната бе лека и днес все още съм жив казва Николов. ТЪЖНА ИСТОРИЯ Е ТАЗИ ДЪРЖАВА. ПРОКУРОРИ ГЕЙОВЕ, РЕКЕТИРАЩИ ХОРА И БИЗНЕС. ДОКОГА ТАКА ЩЕ СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ВЛАСТТА?

Нищо не са блокирали.

..."Криминално проявения"... И каква му е криминалната проява? Че са го простреляли при опит да го отвлекат? Въздържайте се малко от подобни квалификации, че заприличвате на медиите в Северна Корея.

Всъщност са заприличали на все повече западни медии. Ама явно не четеш такива.

44-годишният Атанас Николов, който снощи бе прострелян в центъра на Поморие, съобщи скандални подробности за вендетата срещу него. По думите на Николов, който твърди, че през целия си живот имал прозрачен бизнес, със солидно образование в Италия и никога не се занимавал с нещо незаконно, той е поръчан от съседа му прокурор от Бургас. Според него държавният обвинител, който заема висш пост в прокуратурата, искал да го сплаши, за да не би Атанас да се разприказва за смутената му сексуална ориентация, пише Флагман. Прокурорът, чието име ще съобщим малко по-късно, според Атанас Николов бил гей. Простреляният твърди, че държавният обвинител го обслужвал орално многократно. В момента, в който той решил да прекрати отношенията си с него, защото държал да остане на десния бряг, му станал враг номер 1 и направил поредица от постановки.

Що за хора са тези в съдебната система? При всички положения тя е пълна с подобни недоразумения, които са деградирали не само полово, но и като човешки личности.

На теб какво ти влиза в работата сексуалната ми ориентация?

За мармота, дето завива шоколадчета със станиол, какво каза?

Какво ще му изслседват? Бил е нашмъркан и безсмъртен.