Официално: В Турция 51,41% са казали ”да” на реформите

На референдума в Турция 51,41% от гласувалите са подкрепили конституционните промени, съответно разширяването на президентските пълномощия.

Обратно в новината

Коментари - Официално: В Турция 51,41% са казали ”да” на реформите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха, естествено , те противниците са в затвора :) Имаше един такъв филм за източната демокрация в който БТРите показаха правилната посока на гласуване.

HAYDE PİŞETE OŞTE ZA ERDOGAN,AMA İDVAT HUBAVİ DNİ TRUDNO ŞTE İZMİSLİTE GLUPOSTİ,A ZA VAŞİTE İZBORİ ŞTE DRASKATE NA ESEN.

И от тях поне 10% с фередже дето даже и неразбират за какво иде реч....

"Официално"! Ами ние нали затова избягахме с писъци от турското робство! Турците от векове официализират кухи декларации , докато оставят мошениците да грабят народа. Днес са турците, които опъват шия по 10-12 часа за сметка на "инвеститорите", които изнасят турския труд и го продават на двойна цена. Това е идеята на Ердоган и сърдитите европейци. И тук е подобно- за да има мир, народът плащаше далаверите на комунисти , цигани и турци, а българите бягат от държавата като от холера. Тоя номер се прави и в Македония, но те са още по- прости, за да видят какво се случва. Това е световна капиталистическа система.

Тя щото комунисто/социалистическата е едно цвете...

Но НЕофициално - повечето НЕ! Направете си сметката кое как е, след като насаме български депутати бяха споделили, че вотът е ясен предварително и тоя тиранин ще спечели с около 2 %!

При 4-5 процента манипулирани гласове е ясно какъв е бил ДЕЙСТВИТЕЛНИЯТ резултат...

Искам реформи и в България.

Ти на това реформа ли му казваш ?

Това което човек сам си направи ,никой друг не може да му го направи... Турският народ ще търси свободата си чрез революция! На бас!