Мълния удари журналист по време живо включване

Докато обяснява на зрителите за разразилата се буря и продължаващия пороен дъжд, водещ на китайска телевизия е изненадан от мълния, която пада наблизо.

Обратно в новината

Коментари - Мълния удари журналист по време живо включване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мълния удари журналист, ама друг път! Ясно се вижда, че мълнията пада на сграда на хоризонта - поне на 5-6 км. Гледайте внимателно края на видеото.

Очаквано. След като днешните журналисти дават мило и драго за рейтинг и биха продали и душата си на дявола, за да са по-интересни... Направо съм изумена как нашите собствени не взривиха някоя цистерна при наскорошния инцидент в Хитрино. Масово обявяваха, че е опасно и забранено приближаването до цистерните...от непосредствена близост до същите тези цистерни. Голяма работа, брей! Храбреци! А хората, отзад които наистина жертваха живота си също можеха да го отнесат покрай нашите "журналистически герои" това не се брои!

минте нюз

Тебе те е удряла тухла в главата а гръмотевицата е звук

Пълна постановка мълния го е ударила ама друг път.

Стари стари новини ама място запълват пък и заработка правят... Защо не проумеете че ''новини'' от миналото не са актуални за деня???

джурналята и Бога не ги обича! продажна сган от слабоумни меркантили. да напомним за самолета на оланд и ватикана...

Качил се е на покрива на сградата за да е по-близо до мълнията. Мълнията пада на стотина метра от него, но понеже той е в полето и държи метална пръчка, в нея и в неговото тяло се индуцира електрически ток. Щастливец! Можеше да му е за последно.

Ако го беше ударила мълния чадърът щеше да е изчезнал, а китайчето да танцува брейк на земята (в най-добрия случай).

Китайско менте ! Няма как да оцелее ако го перна с мълния ! Ще стане на въглен !

Стандартно Китайско менте.

Това е илюзия ... Мълнията пада на сграда далече на хоризонта. Да, зад него, но не близко ...

Като колежките му говорят само глупости и се кълчат с късите полички пред камерата...Никой не обича учено-недоучено.

fake news Гледайте видеото. Пада на поне 3-4 км зад него на блока.

Е, не е чак на 3-4 км, но и не е върху него, наблизо е. А иначе той може да е подскочил не защото го е "ударила" мълнията, а просто защото се е стреснал. Но може и да е пак от удар, ако наблизо има остатъци от електрически заряди или нещо подобно. :)))

Твърдят , че е полезно за ревматизма раздрусването от ток :)

Това въобще не беше близко!

Китайците уж са комунисти, дисциплинирани, а такъв пропуск - правилата за безопасност включват инструкция да не се ходи с чадър при гръмотевична буря, да не се влиза в басейни, да не се стои под дърво. Значи китайчо не е дисциплиниран вече. Абе явно и на тях им трябва един Мао да им организира пак 'културна революция'. Целият Свят плаче за един здрав пердах и за загащване. Ужас.

Глупости, никакви комунисти не са, това е било допреди 30-40 години, ела в Китай да ги видиш как са сега, модерни, забогатели, увлечени по американската мода. Ама пак са си дисциплинирани въпреки това, но не заради "комунизъм", просто това си им е характер от древността, отпреди изобщо да е имало какъвто и да е комунизъм. :)

Чадърът е автоматичен! значи има пружина, пружината е бобина, бобината усива индукцията, индукцията дава напрежение а напрежението - движение - китайчето подскача :-)

pompai

Голяма лъжа :))

Е ми много ясно. Като падат мълнии стоиш под покрив и не се правиш на герой.

Ударила го мълния...Глупости!