Демонстранти окървавиха депутати в Македония

Демонстранти биха депутати в Събранието на Македония, полиция влезе в сградата.

Обратно в новината

Коментари - Демонстранти окървавиха депутати в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неизвестно за повечето българи е новата история на България - Третата българска държава, създадена 1878 г. До 1945 година най-големият враг на България е била братска Сърбия, освободила се по-рано от нас от турско иго. Другият голям враг е Гърция. И двете са играли срещу България по най-долният, недостоен начин, освен, известните в миналото преди турското робство долности от Сърбия и Гърция. А гърците и през цялото турско робство са се слагали на султаните и са имали църковна независимост, подтискаща българската такава.

В Междусъюзническата война Гърция, с най-слабата армия и цар-психопат, убит от тях,УДВОЯВА територията си за сметка на България, а Сърбия - също УДВОЯВА територията си като най-недостойно навлиза в 65-то % от земите на Македония, определени от Европа в полза на България и крещи, че това са сърби. Без да коментирам Балканската война и завистта на съюзниците- балканджии към победите на българската войска от нашите дядовци, изумили света, искам да припомня, че младата Трета Българска държава, току-що основана е нападната от сръбските войски 5 години след Руско-турската война. Но Бог е бил с нас, с нашите дядовци с цървулите. НЕ ЗБРАВЯЙТЕ, БЪЛГАРИ - живеем на много трудна територия, обградени от врагове. Дори българите-македонци са обърнати срещу дядовцити и бабите си- наша кръв.

МАКЕДОНИЯ - това е държава, създадена от Европа по манипулативните исторически надувания и лъжи от Сърбия, както от долни и недостойни военни ходове през Съюзническата война... със съгласието на Русия и със .... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ..... СРЪБСКИ ГЕНОЦИД НАД ТОВА БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ..... упорито УКРИВАН до днес от историците и политиците след ВСВ по споразумение. Вече трето поколение БЪЛГАРИ расте там с промито сърбизирано, антибългарско съзнание, оформяно с натиск и постоянство от недостойните сръбски политици и държавници. А на днешните македонски политически лидери не им е изгодно да извадят истината наяве, за да могат да управляват и да лапат самостоятелно, а не да делят властта и лапачката със София.

Тази партия ,която прави съюз с албанците в Македония е социалистическата(комуняги) В България другарите от БСП по същия начин вече 27г са в братски съюз с ДПС. Комунистите в цял свят са винаги против народа си,те винаги защитават чужди интереси

малко ги биха.... но все пак браво на братята Макета....

Ей, то Македонците май направиха което требва да се направи, да набият парламентаристите, щото явно от друго не разбират.

Казвам го с извинение: Ти си най простия, човек, които съм срещал в форума, а мнението ти е меко казано, глуповато!

Абе като е македонски парламент защо се говори на албански и се иска пускане на албанския химн?? Ако това го направят в българския дали хората ще го възприемат с удоволствие и възгласи?? Властващите по света май така и не проумяха че всяко търпение на гадостите им има край..

Я вземете припомнете първо колко мандата вмро управлява в коалиция със същите тези албанци и после дращете.

Защо ли обаче докато бяха в управлението преди не си позволяваха такива изхвърляния??такива провокации???Албанците в Македония са точно като вълка дето козината си мени ама нрава не...

Щото американците е брюксел им дадоха рамо.

Защо спим а не направим същото с нашите "народни избраници"? След един отрезвяващ бой ще почнат да си дават сметка за много неща!

Ето така требе :). Даже мисля че им е малко. С една хубава гьостерица има сто пъти повече превенция.

Какво съобщава ТАСС?! ТАСС не означава ли Телеграфная Агенция Советского Союза?! Какви източници се цитират в статията. Съветски съюз не съществува повече от 25 години.

Абе и твоята панелка надживя СССР ама ...

Една бедна и малка Македония има по-високи пенсии от нас /вкл. минимална/!!! Това е факт. Преди да пишете по инерция минуси, проверете - не е далече!

Демографският срив при македонците (българите) в Македония и усиленото размножаване на албанците доведе до това, което чака и нас- доминиране на мюсюлманите и от там претенциите им за власт над коренното население. Македонците бяха готови да се предадат на албанците само и само дане се признаят за българи. Ето им резултата сега- да си сърбат попарата. Но нашата власт трябва сега сериозно да се замисли над демографския проблем, а именно как да намали безплодния секс на нашите млади българи и как да намали раждаемостта сред циганите.

ми да мисли. СЕКА ВЛАСТ, КОЯТО ТИ ГОРИ ДУШИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ СИ ПРЕЗ 10 ГОДИНИ СЪС ПРИВАТИЗАЦИА, ХИПЕРИНФЛАЦИА И ФАЛИТИ КАТ ТОЗИ НА КТБ - заслужава да отмре. нема как, младите ше напускат пред переспективта за мизерия и изтезаниа на старини....

В една чирпанска сватба се лее кръв колкото в едно македонско въстание, така че основания за безпокойство няма.

Ако нашите управляващи, изповядващи еврогейската култура, продължават да се правят на "македонци", съдбата на България ще македонска .... ЕС и НАТО унищожиха Българската държава.

Пак цензура,защо се плашите от релноста????????????????????????

Започва война.ТОВА СА МНОГО БОГАТИ ,,ШИПТАРИ,, ПЛАЩАТ НА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ,И ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК ,,АЛБАНСКИ,, В Б-Я НЕЩАТА ВЪРВЯТ НАТАМ.РАЗБЕРЕТЕ ТУРЦИТЕ. ИКОНОМИЧЕСКИ СА НИ ПОРОБИЛИ..СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА,Е ОФИЦИАЛЕН ,,ТУРСКИ. АМА СА ПРАВИ,ТЕ НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ. ТУРЦИТЕ СИ ЗА ВСИЧКО ПЛАЩАТ,А ПЪК ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ТОЛКОВА ГОДИНИ ДОКАРАХА НИ ПАК ДА СМЕ ПОД ТУРСКО РОБСТВО БЕЗ ВОЙНА,В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ. КАК ИСЛЯМА НАХЛУ В ЕВРОПА,СЪЩО ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.ЖАЛКО НО ТОВА Е РЕАЛНОСТА. ,,МАЧКАЙ И ВЛАДЕЙ,,

Позовете ме да ги изтепан сите дека се тепаа арно с копие от Скопие - све е наше и тако ке биде. Айде и ми верувайте.

БЪЛГАРИТЕ ОТНОВО ЩЕ ХОДЯТ ДА СПАСЯВАТ ЗАБЛУДЕНИЯ СИ БРАТ ,КАТО ЯВОРОВ

Чакаме Бременната Каракачанка да роди най-после това дето я мъчи в утробата и да нарами пушка и да срещне първи врага', не да дири министерски кабинет, нему се пада първи честа. След него десет процента дето са гласували за него и другите самураи сидераста и сим-еон- ов . Пък ний не заслужаваме толкова голяма чест , от Мама Божка Димитрова знаем , че един българин спирал цяла армия, дане отнемаме славата на Патриотите.

Не ми пука за македонците .Каквото си търсеха ще го намерят.

От македонските работи добро не сме видели освен войни, терор , аъентати и насилие. Леле пък сега като се нямат за българи да се оплакват на тези дето са слушали да стаеат македонци. От нас нищо , но с обич.

Сега, разбирате ли евро-транс геиатлантици, защо Америка и Турция яростно напираха да си унищожим Руските ракети, които пазеха България и създаваха Мир с Турция и такива, като Албания? Ама, лоша новина за тях, ракетите не са унищожени всички, има още от тях в Стара планина ! хахах

ЕТО, ТОВА Е НАТО, КАРА НИ ДА СИ СВАЛИМ ГАЩИТЕ И ДА ХОДИМ ГОЛИ !

Единственото , което разбирам е , че руснаците създадоха .македонската нация. На нас за македонците не ни пука , те не се смятат за българи , не им дължим нищо , да си търсят помощ , от където си искат, със сигурност руснаците ще ги забият още повече, те първо създават проблема ппсле го експлоатират до дупка.

КОМУНИСТИТЕ БЕ БАЧООООО,СЪЗДАДОХА МАКЕДОНИЯ,А КОМУНИЗМА ГО ИЗМИСЛИ ЕДИН ГЕРМАНСКИ ЕВРЕИН,ДРУГ НЕГОВ БРАТ ПРАТИ ЕДИН ВЛАК СЪС ЗЛАТО НА ДРУГИЯ ЕВРЕИН В МОСКВА,ДА НАПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ ,А ПОСЛЕДНИЯ ТЕХЕН БРАД- СОРОС НАЛИВА ЛУДИ ПАРИ ЗА ДА НЯМА НАЦИЙ И ХРИТИЯНСТВО ,ЧЕ ДА СМУЧЕ ПО ЛЕСНО

Я погледнете Ньойския договор подписан в Франция и тогава говорете, кой създаде Македония

"..В решението на Народното събрание от 19 декември 2001 г. е записано ракетният комплекс СС-23 да се унищожи. Решението е прието със 178 гласа "за", 3 "против" и 2 "въздържали се...", из публикация в alterinformation под заглавието "Как САЩ и Турция наредиха на България да унищожи ракетите си?" А според от Уикипедия, свободната енциклопедия, това е 39 Народно събрание: НД Симеон Втори 120 дупетати; Обединени демократични сили - 51; Коалиция за България - 48 ДПС - 21. Председател на НС беше Огнян Герджиков.

СРАМ, ПОЗОР, ОТЦЕПРЕДАТЕЛСТВО

ГЕРБ ОТДАВНА Е ЗАПОРИРАЛ БЪЛГАРИЯ ЗА ПАРТИЙНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ,ПРОДАЖНИЦИ ОТ ВСЯКАДЕ,ДА ПУКНАТ ДАНО...

Пише се "ОТВСЯКЪДЕ", а не "ОТ ВСЯКАДЕ"! А и в друго грешите: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 г. 16:32ч., eurocom bg. "..."Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля, каза Решетников...", От Труд онлайн, 15.12.2016. "...Опозиционната Българска социалистическа партия на всички избори говори за Русия. Не къса с ЕС и НАТО, но говори за Русия. Но когато дойде на власт, забравя за Русия и стриктно изпълнява инстукциите на Вашингтон и Брюксел. Характеризирайки ситуацията в България, може да се използва израза на президента Путин за западния политически елит сериозни процеси на деградация, казва още Решетников. Според него българските политици са загубили човешки образ всичко се продава и купува, а народът е отчаян и равнодушен и нямаза кого да гласува. Хората питат какво са получили от това, че България е в ЕС и НАТО, анализира пенсиониранят генерал....", публикувано на 28-01-2017г. в еurocom bg под заглавието "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците". "Ген. Решетников: ГЕРБ е по-искрен партньор от БСП", 6 декември 2016, dir bg.

РУСИЯ ЩЕ СЕ НАМЕСИ А С НЕЯ И 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ,КОИТО ЩЕ БРАНЯТ КОСОВО И МАКЕДОНИЯ ОТ НАГЛИТЕ ШИПТАРИ,ДА МУ МИСЛЯТ ЕВРОЛИБЕРАСТИТЕ

оди воювай, стога ни пропагандира насилиес.

Да аз ще воювам ,а за теб и братята ти продажни ще ви дадем на шиптарите за мъжки проститутки

Не те слуша главата. Българите за България няма умрат , ти за македония бълнуваш. Гледали сме как Ванчо Михайлов прашаще идиотите да умират и да се трепят, пък той си стоеше в кабинета и изкара до дълбока старост. Ако ти се мре за македоскиот народ , забери и Сидеров и другите негодници путриоти и одете мрете , не те спираме, ама Ванчово-каракачански номера да въртиш - ще го духаш.

ти си късоглед - апетитът идва с яденето

По норвежският интернет сега пише, че Столтенберг моли двете страни да се успокоят.Помнете ми думите- докато този лигльо Столтенберг е генсек на тази организация ще збухне война на Балканите. Той е отвратителен като баща си, лъже като баща си и го назначиха заради заслугите на баща му. Едно време баща му си въобразяваше, че е незаменимият норвежски посланник в Югославия- едва ли не по- югославянин от самите югославяни. Сега синът му Столтенберг говори за мир и спокойствие на Балканите, а всъщност мисли съвсем друго. Никой на този пост преди него не е бил толкова безочлив и направо нагъл. Да знаете, че лошо идва- албанската наглост с натовското подстрекаване ще запали балканската война.

Тъй като Българската национална телевизия открито застана на страната на проалбанските партии в Македония, и по-специално на страната на Зоран Заев, излъчвайки директно в ефир едностранчиви и преднамерени коментари, осъждащи президента Георге Иванов, ви припомням с тази статия, която публикувахме в началото на март, как се задълбочи днешната криза в Македония - с любезната подкрепа на ЕС и Запада. Бихме искали също да ви припомним, че социалдемократическата партия на Заев е за признаването на албанския като втори официален език в държавата и за разделянето на страната на етнически (македонски и албански) кантони. Днешното избиране на етнически албанец за председател на парламента, който освен другото произнесе от трибуната реч на албански език и по-късно беше изпят химна на Албания, явно е висша евроатлантичска ценност за нашата независима национална телевизия. Наистина, ДОСТа независима позиция на БНТ.

ЕС, ще донесе и на България, нов химн и нов офицялен език -Турския, да е честито на всички евродупедавци-с атлатически ценности....

сега макетата ще дават уроци на българите ...и това доживяхме ...как можем да станем по-жалки ,не знам !

Ако си ходил и живял малко в Македония ще разбереш за какво става дума. В Тетово , Гостивар и другите албански градове се вее Албанското знаме . Единственно това че имат общ парламент ги държи като една държава. Според мен тя вече не съществува след като не е в състояние да опази най висшият си орган.

Щом е така и се вее Албанско знаме, аз предлагам тези, които са Българи да си забият Българския флаг и да почваме Война, вземаме си нашата територия и Българите и всички са доволни, но страна с 2 или 3 езика и с два химна не е ЕДИННА -това е идиотизъм ! РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СМЕ В НАТО, А ДА СИ ИМАМЕ СОБСТВЕНА АРМИЯ И МОДЕРНА ЯДРЕНА ТЕХНИКА!!!!!!

КАК ДА ГО ОБЯСНЯ НА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ ОТ ТАЛИБАНИЯ, БРЮКСЕЛ И АНКАРА, ЧЕ Е СМЕШНО ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТ ЗАЕДНО С АЛБАНЦИТЕ ИЛИ ТУРЦИТЕ.......БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНО-ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА, СЪЗДАДЕНА 681 ГОДИНА , А МАКЕДОНИЯ Е ПРОСТО НАШ КВАРТАЛ ТАМ, НАСИЛСТВЕНО ОТДЕЛЕН ОТ БЪЛГАРИЯ---ИМА ГО В НОЙСКИЯ ДОГОВОР ПОДПИСАН В ФРЕСКИЯ ГРАД ! БЪЛАГИЯ Е ПРАВОСЛАВНО-ХРИСТИЯНСКА СТРАНА И НЯМА МЯСТО ЗА ИСЛЯМИСТИ !

В Македония народ. В Румъния народ. В Гърция народ. В България овце. На промоция.

Пълни глупости. Бившия премиер на Македония Груевски е яко корумпиран. Има сумати записи. Проблема е че са избрали албанец за председател на народното събрание. Там ситуцията няма нищо общо нито с България нито с Румъния.

Партиите в България и Македония си приличат. Защото се състоят от хора от един и същ народ.Воюват и съсипват държавата си в полза на етническите партии от алчност за власт. Не могат да се разберат двете големи партии - лява и дясна. Това не Ви ли напомня за нашата политическа ситуация??????

ТУК В СОФИЯ, НИ УПРАВЛЯВА ЕРДОГАН ДИРЕКТНО, ЧРЕЗ МАРИОНЕТКАТА СИ БОЙКО ОТ ГРОБ И НЕ ДА ЧУПИМ ПАРЛАМЕНТА, АМИ НЯМА И ВЪПРОСИ В МЕДИИТЕ ЗА ТОВА ДОРИ! СМЯТАЙТЕ, КОЛКО СМЕ ПРОПАДНАЛИ, ЩОМ КВАРТАЛА НА БЪЛГАРИЯ -МАКЕДОНИЯ НИ ПОКАЗВА, КАКВО ДА ПРАВИМ ?!?!?

Зоран Заев е българин от Струмица и съюзът му с албанските партии е най-доброто лекарство срещу сърбоманите на Грую и неговите ментори в Белград. В Македония се развива ситуация, благоприятна за българската кауза. Албанците са естествен съюзник на хората с българско самосъзнание и в крайна сметка при разпада на Македония ще се стигне до прокарването на линията Борис Трети - Мусолини, която беше зачитана и от албанците, и от българите . Не се хващайте на сърбоманските номера на Грую! Той е враг на българщината! Заев си знае работата и ще сложи край на шизофренията ФАЙРОМ!

Браво на братята македонци. Явно хайдутлъкa при тях не е умрял. Истински наследници на българските ни предци.

Вместо ние да им помогнем и да си освободим сънародниците там, те нас ни учат и показват,- и по скоро те нас ще освободят---сега разбирате ли тук в България, Колко заспали идиоти сме ?!!?!?!

Тук всеки мисли за себе си, и не го интересува даже и роднините му. Да не дава Господ, но май само като ни притиснат до стената, или като има национална катастрофа сме истински обединени, и ставаме лъвове.

Мнозина като теб си слагат "патриотични" никове, за да пишат глупости. Никакво "браво" за македонците, идиоти са като другите балканци. Избрали са си парламент, който представлява етносите им, а сега това не им харесва.

АЙДЕ БЕ ЕВРОГЕИЧЕТА, В СИРИЯ ВИ Е ВИНОВЕН АСАД , А В МАКЕДОНИЯ КОЙ Е ВИНОВЕН ТЕЗИ 1 МИЛИОН ГРАЖДАНИ ТАМ ЛИ?

В Сирия, евроидиотите са срещу управлението на Асад, а в Македония си имат евроатлантическо управление с техни марионетки, ама 1 милион граждани на Македония е срещу марионетките.....Следователно Евроатлантическияяяяяя Запад, сега шрешу , кого ще е , срешхту тези 1 милион граждани....кое е кривото сега на запада там?

Естесвено, това, което става в Скопие, то ще се случи и в София -въпроса е, кога ще вземем контрола в наши ръце от продадените на Турция и Америка Политици и ще започнем да управляваме с Българските си сърца !

Това, което се случва в Македония от години насам е заплаха за България, защо Македония, това е България---Това е вследствие на агресията от Турция или Албания(те са едни и същи) срещу България, такава страна Македония, няма тя е плод само в главите на Евроидиотите !

Това е държава, създадена от Европа по манипулациите и надуваните от Сърбия лъжи, лъжлива история, долни военни ходове... със съгласието на Русия и с .... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ..... СРЪБСКИ ГЕНОЦИД НАД ТОВА БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ..... упорито укриван до днес от историците. Вече трето поколение БЪЛГАРИ расте там с промито съзнание от недостойните сръбски политици и държавници.

Който иска албански език и албански химн, да си ходи в Албания!

така е брат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква радостна вест - майка Македония най-сетне избра за преседател на парламента етнически албанец и ревностно-хрисим мюсюлманин с юнашко-арнаутското име Тала(н)т Джафери! От името и аурата на този дълбоко-интелигентен правоверен лъха на много талант на едно място и огромна любов към Македония и нейната велика история. Горещ и гъвкаво-дълбок метан пред най-стария мюсюлмански народ на Балканите, албанския - наследник на Велико-Гордите Турски Родове - народ, който от десетки хиляди години допринася за развитието, просперитета и благоденствието на Балканите. Какво са Балканите без достиженията на дълбоко-светската, развълнувана Албанска Мисъл и мистериозно-гениален Ум? Албанският народ е известен със своите огромни завоевания в областта на Културата, Изкуството, Литературата; с епохалните си открития в сферата на физиката, химията и особено в архитектурата - световни албански архитекти проектираха и осъществиха строежа на хилядите здрави Бункери на Мира и Свободата, пръснати и като белоснежно-фини маргаритки по територията на цялата страна! А новите истинни данни за Великите Географски Открития? - (Д)оказа се, че те не са направени от Великите Македонци, както твърдеше световната историческа мисъл, а от прогресивните албанци!!! Неоспоримо доказателство за това е буквичката "А" от името "Албания", с която започват всички кръстени на Албания континенти, реки, планини: А-мерика, А-зия, А-фрика, А-мазонка, А-нди, А-палачи. Дори великите албански мореплаватели са достигнали до Северното Сияние в Русия, основали са град А-рхангелск и са дали културата на сегашните путиноиди!!! Ами покоряването на световните музикални върхове? Достатъчно е да споменем албанския, световно-галактическия музикат АЛ БАНО (и Ромина Пауър) (името произлиза отново от Ал -бания)... Аллах да даде и следващият председател на българския парламент да е честно-добродетелен мюсюлманин от редиците на най-демократично-толерантните партии ДПС или ДОСТ. Хаирлия да е!

Яж си свинската пържола, пий си мастиката и си лягай.

Господ или вашия измислен Аллах, ще ви даде една Българо-Руска ракета в Центъра на Истанбул, бъди сигурен, те си стоят в Стара Планина, само, че не са под Българско управление, защото Бойко е продаден човек, а под Руско !

Добра гавра...

Да усвоим челния братски македонски опит.

деер

Скоро Анкара ще ни е столица, щом търпим 240 проститутки на мафията!

Преди малко гледах , кадрите в ю -туб, на протеста в Българска -Македония, как 100 от протестиращите са си вътре в Парламента при депутатите и им обясняват с бои и трепане, как трябва да се управлява....С сигурност тези, кадри ще уплашат нашата мутра от Банкя, ама какво да се прави... Българите в Македония не заслужават да носят този жълто-червен парцал за знаме, а да си окучат Нашия Бяло-Червен-Зелен Трибагреник.....Благодарение на идиотските ни политики, сме напът да загубим Македония, вместо да си я върнем !

Подиграваме се на македонците, ама явно и те имат шанс да се оправят ( или поне ще опитат да го направят)! А ние тук ще се правим на велики и ще търпим нашите копелета в парламента, вместо да ги провесим на площада!

Ако ние не обесим малко депутати с главите надоло пред парламента, те нас ще би обесят с политиката си и геноцид над Народа си ! Нещата са прости или ние или политиците !

А ние кога ще пребием нашите ?

Ех, волски мечти.. Как така ша биеш мафията и мутрите бе????

Чудя се дали зловредните злоради мекерета, верни до гроб на Запада си дават сметка, че става дума за хора които някога са били българи?

Да прав си, БИЛИ СА. Сега не искат и да чуят за това.

Падението на управляващата партия наподобява падението на Хитлер.

Проблемът там е че обикновенните хора не искат да паднат под албанско робство което е показателно че има будни и умни хора там. Нужно е сега всички да се вдигнат и да изметат албанците от управлението и нещата ще се наредят , иначе ги чака тегло. Пък и албанецът е диво животно което разбира само от тояга , там мирните преговори са нещо немислимо.

А, ние с какво помагаме на нашите сънародници в Македония, с Бойко Мутрата ли ? Които е луд !

Очевидно братята македонци имат сериозни основания да се разграничават от нас, заради наш'те политически дупедавци: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. Преди това пък друг един нашенски демокраД и дупедавец разреши транзитно преминаване през въздушното ни пространство на натовците да бомбят Сърбия. С "обеднен уран"! Че тогава и не бяхме членове на престъпната организация! Дори Тръмп призна за грешка това злодеяние и се извини, ама нашият не: "Това беше голяма грешка, сърбите са много добри хора, заяви той", както писа Днес бг на 13 октомври 2016 под заглавието "Тръмп се извини на Сърбия за бомбардировките през 1999 г.".

Разбрахме, че са бити и окървавени, но не се споменава дали са и еб.ни,защото доколкото си спомням трите неща вървят заедно?

мечтата на Русия да скара балканските народи и винаги да се явява като умиротворител. Умря Марко !

Постак, ако Русия я нямаше нямаше да има Балкански народи, а ислямско-арабски народи ! Съжалявам, че Русия ви пречи да заробите Балканите, ама трябва да се съобразявате с по силния !

партенка. Ако я нямаше РУСИЯ нямаше да има и слънце. Хаха

ХУБАВО ДА ГЛЕДАТ, КАКВО ГИ ОЧКАВА И ФАЛШИВИТЕ ДЕМОКРАТИ ОТ ГЕРБ-СОРОСОИДНОТО ОБЩЕСТВО В БЪЛГАРИЯ ! ТУК ГИ ОЧАКВА ДЕПУТАТИТЕ ОТ КАБИНЕТА НА МУТРАТА 3 НЕЩО ПО-ЛОШО И ОТ МАКЕДОНСКИЯ СЦЕНАРИЙ !

"Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 г. 16:32ч., eurocom bg. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. "..."Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля, каза Решетников...", От Труд онлайн, 15.12.2016. "...Опозиционната Българска социалистическа партия на всички избори говори за Русия. Не къса с ЕС и НАТО, но говори за Русия. Но когато дойде на власт, забравя за Русия и стриктно изпълнява инстукциите на Вашингтон и Брюксел. Характеризирайки ситуацията в България, може да се използва израза на президента Путин за западния политически елит сериозни процеси на деградация, казва още Решетников. Според него българските политици са загубили човешки образ всичко се продава и купува, а народът е отчаян и равнодушен и нямаза кого да гласува. Хората питат какво са получили от това, че България е в ЕС и НАТО, анализира пенсиониранят генерал....", публикувано на 28-01-2017г. в еurocom bg под заглавието "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците". "Ген. Решетников: ГЕРБ е по-искрен партньор от БСП", 6 декември 2016, dir bg.