Великобритания е готова да удари в Сирия

Великобритания е готова да участва в удари в Сирия, ако бъде помолена от САЩ, заяви външният министър Борис Джонсън.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания е готова да удари в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ,за английските самолети със сигурност има пълна готовност да паoат като круши на земята!Руснаците не пипат американските и израелските самолети по няколко причини,на за английските няма никаква причина да бъдат пощадени!Който следи пресата вероятно е видял отговора на руснаците за това ,че Англия може първа да употреби атомно оръжие/Майкъл Фалън,м-р на отбраната/ -"Значи Англия ще бъде първата държава изтрита от лицето на земята с атомно оръжие"!

loyola

Добре де, ама това е незаконно! ЕС няма ли да наложи санкции?

Най вероятно Асад ще бъде елиминиран и Сирия ке падне, както казваше пророчицата Ванга.Развитието предстои след това.

Нека Борис Джонсън да ходи да се бие ако му стискат топките. Не мисля, че Великобритания ще застане зад него.

много русофили ,хубавотое ,че сме в европа ,от вашето мнение нико не се интересува

Тъпаците управляват европа и сащ!!пазят терористите!!

Този, дето държи машата, не я моли за нищо, направо разръчква жаравата с нея!Велика Британия е просто маша в ръцете на САЩ. Иначе от някои събития в близкото минало ясно може да се заключи, че СаудАрабия държи по някакъв си магичен начин заедно нежно място американския политически елит.

Некви пещерни политици, незнайно как добрали се до властта, се изживяват по специфичен начин като мъже. Тъжно и жалко.

Значи няма значение по кого удряме, както каже корпоративната глутница... ако кажат Асад удряме Асад, ако кажат ИДИЛ, ще бомбим ИДИЛ... съвременното политическо плиткоумие надминава всякакви граници.

"Руски боен кораб потопен при сбльськ с товарен кораб, пьлен с овце" Товарният кораб е продьлжил невредим...... :-) Руски мурзилки, не я мислете Великобритания, мислете я любимата Русия, че както е трьгнало, сама ще потьне в дьлбините, барабар с каруците и коритата си...... :-)

Чудя се кой ми е по-грозен - английския турчин или американсия германец. И двамата са ми някак много бозави

Коя от двете Перуки е по-тъпа, пиндоската или Великомангалскакта.

Волен С. мисли за собствени в собствена градинка лоцийраните Таеподонг-2 . Веселин М. гледа , хем парче от Блу-стрийм , хем потенциален за Саус-стрийм . А един Бойко Б. дреми за добри неща , времена , когато Бс-2-63 (обединена) , Бс-VIII-Сф, Бс-2-64, Бс-VIII-НипроИТИС-69, Бс-V-VIII-Сф, както и Бс-69-Сф-Уд, БП-87 били постижение , здравеопасване безплатно, бой в лекарската приемната нещо чувано от псих-отделенията, и изобщо въпрос за финанциране не се е състоял на план номер 1 .

не искат никога да има нещо подобно ТТИП . следователно великата не може да бъде тъпата .

много интересна статиика от днес в The sun , описват руските футболни запалянковци и колко страшни били а снимките на нацистите от киев с свастиките с маските и знамената , от доло под снимките пише че е от мач на динамо киев . тоест англичаните или смятат че Kиев е в Pусия или са сготвили поредната манджа от евтина русофобска пропаганда .

Нищо няма да ударят. Знаят че Асад е човек на Оня Руснак, а от него се страхуват всички хамериканци и хингилизи...

Чета над 20 руски портала. И нещата там са съвършено далеч от това, което нашите контролирани, цензурирани и политкоректни медии ни поднасят. Асад решително разгромява в Сирия не само ИД, но и всичко живо освен кюрдите. Наемниците на Саудитска арабия отстъпват непрекъснато и навсякъде. Русия разузнава, бомбардира ден и нощ, Асад на земята атакува. Сирийците са въоръжени до зъби с нова техника. Преструктурирани, обучени, командвани от руснаци. 80% от населението е за Асад. Въпрос на месеци или седмици е да рухне соросоидния план и Сирия да си върне територията. С това си обяснявам ударите срещу Асад на Израел (мега гадно зло), САЩ, сега Великобритания, некадърни турци и т.н. Западът там губи и действа хаотично, пробва да печели време. Безпрецедентна хибридна и пропагандна война срещу Русия. Русия печели обаче. Другото, което тук няма да прочетете е подем на руската икономика и през последните месеци небивала търговска активност с Китай. Който гледа на Русия като на враг, има проблем и то голям. И много се е объркал.

Другото, което няма да прочетете или чуете във вълшебното медийно царство на Сорос е за Йемен. Все едно такава страна няма и там не става същото като в Сирия. Саудитска арабия, втора по военни разходи сила в света е нахлула и е окупирала Йемен. Но на земята търпи тежък разгром от едни диви местни племена, хуси. Въоръжени до зъби с модерно руско оръжие. Зверски загуби на свръх скъпи танкове, самолети и войници. Иран и Русия очевидно пряко помагат на хусите. СА е затънала в едно блато насред диви пустини. Търсете в ютуб, десетки клипове са.

какво модерно руско оръжие - масово хусите са с ръждясали китайски АК-та дето не си знаят изстреляните патрони, но таковат бойната слава са супермодерната саудитска армия.

Този ингилизин на фотото доста мяза на оня в Белия дом. Както и Британията си е най-верният усаняшки пудел, затова малкият шеф трябва да имитира големия задокеански началник. И щом оня е ударил лошия Асад, пуделът също ще удря, де ще иде...

Щом и англичаните ще участват в разделянето на баницата, то краят на войната е близо.

Нищо добро няма да напиша за англичаните и ще ме изтрият. Но от сърце им пожелавам повече мигранти от бомбандираните градове, че да си оправят генетичният код. Има нещо сбъркано в него.

великобритани ще удари сирия, а цензурата и - нас.

С две думи, Великобритания излиза от ЕС, но все още иска да бъде к.рва на Америка.

Америка врътка и Англия и Европейския съюз. Англия иска да се продаде, за да каже шефа на ЕС, да приема Англия, хем вътре, хем вън.

каза Кралицата?

Мумиите не говорят.

Пуделът на САЩ си лае.

Както вървят нещата по край Сирия,май ще пламне трета световна война и респективно край на света.Няма ли трезви политици да сложат спирачка на такива опити.

Борката Джосън, всъщност изказва собствено становище. Иначе, ВБ оже да удари единствено Шетландските острови и то с неясен успех...

Шило

Хахахахах, Борка, гледай си Брекзита, че ти натакова британците на този хал.

...Великобритания е готова да участва в удари в Сирия, ако бъде помолена от САЩ, заяви външният министър Борис Джонсън. ... --- ха ха ха!Великобритания е амаериканска кукла на конци и плацдарм за завоняване на европа и азия! тръмпи нема ли да си прибереш островите по-било до америката, за да не ги потопиме, а? и да освободят гълфстримата за да се плацикат шведките на топло, а?

всичко разрушиха в сирия ,само асад остана цял целеничък .големи изпитания ни чакат ,веселбата привършва !

2013 г.. Камерън беше готов да удари Сирия. Дори изпрати кораби. Но последна дума имаше парламента на Великобритания. А те му казаха "първо пращаш твоите деца да загинат. Тогава пращаме нашите, да върнат труповете им."

Мануел.

ние като купуваме цели осем самолета ,защо не ги изпробваме първо на полигона Сирия , ами плащаме и не знаем какво взимаме

великобритания е лев ташак на събил, както са нато генералите швестери, които са - левото мъдо на сорос - унищожителя на света, от името на израел. който бомбандира цели в Сирия, от името на уахабитска арабия, но без сватбени жертви. смех, всред лгтб. те знаят какво е убийство само от братска омраза. пише го в Библията, за евреите!

Нещо мечтата на мурзилките за разпад на ЕС и НАТО, няма да се сбъдни скоро ;(

Да ударят, ама какво? Асад вече измести всичките си самолети на летища с руски изстребители. Нали се сещате какво ще стане ако при ударите на Британия в Сирия, пострадат руска техника или военни? С400 ще бъде задействана и всички изстребители в обсег ще посрещнат горчивата си съдба. И тогава вече ще сме на секудни от размяна на хиляди адрени бомби, всяка с мощ да разруши страна като Франция. Заслужава ли си? Не!

след като метрополията е напълно зависима финансово и военному от бившата си колония?! Ха сте отказали, ха сте загинали финансово и политически след вашия Брекзит! Пък и да нанасяш удари по една разрушена държава е къде по-безопасно отколкото да се зъбиш и да не се подчиняваш на бившата си колония, нали англичани!

А ДА ПОНЕСАТ ТОТАЛНО ПОРАЖЕНИЕ,ДАЛИ СА ГОТОВИ???

Никой не може да спре руската военна мощ, само товарния кораб на Того да не ги засече! :)))))

dimitrez79@yahoo.com

Не споделям възгледите ти, но лафа е голям :D

Товарените кораби обикновено са големички. При обикновен сблъсък е нормално по-големия да смачка по-малкия. А коментар за цялата армада на американците дето обърка леко курса като се изплаши от изостаналата КНДР?

Вместо да си гледат БРЕКЗИТА тези люде и те тръгнали на "умряло куче нож да вадят".Истината е ,че който иска ,може да си нанася удари в Сирия.Там и без това почти всичко е в руини.

Запитан дали от парламента ще бъде поискано да одобри военна намеса в Сирия, Джонсън каза: "Мисля, че ще е много трудно за нас да кажем не. Как точно ще постъпим, ще решат правителството и премиерът". Значи не би трябвало, в момента да воюват на територията на Сирия ! Великобритания е част от международната коалиция, която воюва срещу "Ислямска държава" в Сирия, но не участва във военни действия срещу Асад. Значи воюват в Сирия, без одобрение от правителството и парламента ! В интервю за Би Би Си Джонсън добави, че би било твърде трудно за страната му да каже "не", ако САЩ потърсят британска помощ за военна мисия срещу силите на сирийския президент Башар Асад. Значи хем ще воюват срещу "Ислямска държава" в Сирия, хем са готови (ако ги помолят) да помагат на САЩ, срещу силите на сирийския президент Башар Асад ! Ами кажете го направо Ние сме "Ислямска държава" !!!

Същото ноправи олигофрена Блеар когато Буш им каза- ако не сте с нас значи сте против нас. Този от снимката е същият като Блеар. Вече не знаят как да провокират руснаците. Току що прочетох по норвежският интернет, че руска телевизионна станция е казала, че НАТО се готви да напада Русия.

много по-добре е да ударят дачата на путлер.

тъпотията получава ПОМИЯ само тогава когато се изказва лошо за ПУТИН -ВИЖ СЕ ОТСТРАНИ КАРАКАФА

Жалко, че няма кой на тебе да ти зашлеви един звучен шамар, та белки ти дойде акъла, селяндурино такъв.

Значи когато политиците искат да ни убиват и то масово- това не е подсъдно , когато ние искаме да утрепем някой политик и то защото си го е заслужил - това е подсъдно.Нещо не е както трябва чини.

изпитателен полигон за оръжия. Всеки си бомби, когато и където си иска Турция, Израел, Русия, Хизбула, Идил, Асад. Като чи ли всичко това не е достатъно участие записа и Тръмп. И всеки е прав от неговата камбанария. Хайде сега, появи се още един... Барабар Петко с мъжете, а жена му с жените. Ще воюваме в Сирия до последния сириец казваш.

Интересно коя ли от краварските подлоги ще го отнесе първа? Или пък самите кравари?

можеш да хванеш всички кравари за куровете им.

Аз пък не знаех, че те имат и такива работи- ами не е евроатлантическа ценност да имат и к....

Тия за 5 години "борба" срещу ИД една бомба не пуснаха.. и сега изведнаж решиха да бомбандират .. Сирийската армия! Пълен идиотизъм. Курдите обявиха че спират операцията си срещу Ракка като отговор на туриските бомбандировки.. Не съм чул още реакция от Тръмп, Джонсън или пък поне коментар от Западната преса! Чакат инструкции от Държавния департамент как да поднесат новината на популуса..

Този докато се репчи може и да му наврат някоя бомба в бахура или резнат тиквата с мачете!!!

Тия взеха да си мислят, че могат да правят каквото си искат. Няма резолюции на ООН, няма международно право. Кравария си удря в Сирия, турция си удря(ше), Израел си удря, сега и Острофчето се репчи. Не им минаха цветните революции, нито интригите за химическо/биологично/ядрено (избирате рандъм) оръжие, за пред обществеността (а и се разбра, че това оръжие, техните пионки го потребяват и интересно от къде го имат?). И сега направо ще си бомбим, щото си мислим, че можем безнаказано. Като се имат за по големи от хляба, нправо да разпускат ООН, както и ОН навремето и всеки за себе си. Ама после знаем, че следва делене на лагери и нова, световна война. Щом така искат, да видим дали имат топки, срещу някой от тяхната категория и не през един океан.

А какво е ООН? Въздухарска организация, колкото да има за какво да се говори. Сила - около нулата. Силните в ООН така или иначе решават нещата - просто си спестяват времето в излишни приказки. Американците правят едно, руснаците друго, китайците се скатават, англичаните са с американците естествено. Кой очакваш да се намеси в ООН - Гана, Аржентина, Бразилия или Зимбабве?

ООН е за да може да се спазва международното право спрямо членките и, и да не може всеки да го заобикаля, както в момента става. До сега дори Краваристан гледаше да удря по резолюции на ООН и да придава на подлата си политика, международен облик, като залъгваха Русия и Китай, че уж свалят диктатори и борят химически оръжия. Напоследък не им минават номерата и взеха да си развяват конят свободно. Макар, че все пак не прекрачват напълно границата на своеволията и понастоящем се заяждат с държава, която не е член на ООН - С. Корея. А щом ООН не може да ги озапти, както отбелязваш, значи организацията губи смисъл и трябва да се разсформирова. И да се търсят други модели, които да гарантират сигурност и защита от демонократизация и цветни революции. Но историята до сега е показала, че когато някой почне да си позволява такива своеволия в световен мащаб, рано, или късно си създава достатъчно врагове, че и достатъчно мощни, за да свърши като нацистка Германия.

И ако някой все пак не знае, що за англичанин е лицето от снимката, нека да поясня, че прадядо му е Ахмед Тевфик-паша. Последния велик везир на Османската империя. Традиции какво да се прави...

Дядо му на този е бил враг на Ататюрк, враг на републиката , слуга на мракобесната османска монархия. Какво да очакваме от правнука??

Прадядо му е Али Кемал - османски политик, публицист и поет. Не знам къде прочете за тоя Ахмед Тевфик - освен да му е пра-прадядо.

егати и никой не пита бедните сирийци трябва ли им искат ли всичкото това нещо на главите си ...ами време е за апокалипсис вече! страшен съд за всички !

Ако са готови да ударят,защо им са САЩ, да видим гейовете имат ли куража

сега или веднага -не е ли клоун този - в демократични страни може всичко да се говори а след това се мисли - БРАВО! има и отгвор - да се прегледа в болницата може и да е зрав