Опит за атентат срещу британския премиер?

Мъж, носещ няколко ножа, бе арестуван пред официалната резиденция на британския премиер Тереза Мей в центъра на Лондон. Няма пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Опит за атентат срещу британския премиер? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мъж, носещ няколко ножа, бе арестуван пред официалната резиденция на британския премиер Тереза Мей в центъра на Лондон". Онзи ден се дадох на точиларя пет затъпени ножа. Вчера си ги взех, остри като скалпели. На връщане с тях минах покрай официалния дом и работно място (тя има лекарски кабинет на първия етаж) на съседката. Дали съм подготвял атентат срещу нея? На мен поне ми се струва наивно да се напада лице като министър-председателя на Великобритания с нож, макар че доколкото знам е имало опит за атентат срещу Т. Живков с такова оръжие.

Направо си е атентат, щом е имало нож за хляб. Слушайте истините от BBC и МИ5...

Аууу! Чист ариец! Най-вероятно е инженер, учен или лекар. Минимум - зъболекар!

Експерт по пломбиране на четвърти ляв, горе.

съмнително некадърен ,сега ще му намерят по- подходяща работа .

Леле, ако този брадаят на снимката, дето гледа лошо, е средностатистическият минувач в Лондон, Великата Британия я пиши бегала! Вече е Великоислямия. Или Великомангалия...

Поправка - да се чете "този брадатият".

Публична тайна е че ЦРУ използва мюсюлмани да му вършат мръсната работа. След като Тереза Мей изкара Британия от ЕС, сега глобалистите искат да я накажат!

Отново откровено тъпо заглавие на статия, написана от Дир.БГ. Това няма как да е опит за атентат срещу преимер-министъра поради една много проста причина: Всеки, който е стъпвал в Лондон знае, че тази част на Даунинг стрийт, където са номера 10 и 11 е заградена с много солидна специална ограда, има порти, които се отварят само от вътре, отделно има втора ограда и специализирани бариери, които могат да спрат дори камион. Въоръжена полиция има и пред и зад оградата. Премиер-министърът никога не излиза пеш от улицата и дори при провеждане на пресконференции, сградата е така разположена, че не можеш да направиш почти нищо от главната улица, ако си от външната страна на оградата. Всеки, който влиза към номер 10 минава трябва да е в един специален списък, бива проверяван 2 пъти, докато прекрачи въпростана ограда. Та... опит за атентат срещу премиера?! Сериозно ли, Мануел? По-тъпо заглавие не можа ли да измислиш?

Няма страшно. Британските служби МИ 6 са доста добри. Толкова добри, че успяха да направят химическа атака в Сирия и да я препишат на Асад. А преди дни в Донбас взривиха кола на OSCE и загинаха американец и чех, за да саботират мирния процес.

Да изгонят или избият всички араби в Англия, и ще се оправят нещата.

Такива забрани са не само абсурдни но и с нищо не помагат защото най-силното оръжие е човешкото желание за убиване а оръжие може да бъди всеки дори и най-безобиден предмет.

Напротив, тази забрана прави Великобритания една от най-сигурните страни в цял свят. Броят оръжия на глава от населението и оръжия на черния пазар е най-нисък в сравнение с много други държави.

Затова преди няколко години, когато се очакваха размирици, заради застрелян черен от полицай, хората си купуваха бухалки, защото всичко е толкова сигурно....Иначе сериала "Утописти от кръжока по художествена самодейност" е популярен в Лондон.

Този е уличен продавач на джобни ножчета и чекийки.

Ба си, човека си купил от магазина нож за хляб ... и го арестували щото бил с брада!