Ангел Кунчев: Обвиненията за урана са чудовищни

Обвиненията, че сме знаели за урана във водата в Хасково, са чудовищни и малко смешни, заяви националният здравен инспектор Ангел Кунчев пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Кунчев: Обвиненията за урана са чудовищни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някои твърдят че строят и управляващите в България се бил сменил - ха ха ха! Също като с Чернобил - "Няма място за притеснения, нито пък реална опасност!" - бля бля бля. Да държим простосмъртните в неведение - най-добрата стратегия на всички другари и другарки на отговорни постове. Класика! Демокрация в България няма не е имало и докато си избираме бивши комунисти да ни управляват (всичките са такива, без значение от цвета и името на партията) няма и да има. Не ни е виновна демокрацията, за робския манталитет е виновен соц-а.

Трябва ни Ерин Брокович!

Ааа няма такава държава!Кандидат от ГЕРБ,че и гл.инспектор,хем премълчали заради изборите,хем продължава да лъже! Как така се нормализират показателите за нула време,какво е предприето и най високо важното защо имаше,не леко,а високо завишение на уран ! Ако още е гл.инспектър да си подава оставката! Имаше алфа разпад,радиоактивно замърсвване и това не е от ден два,а от дълго време то не става изведнъж!Лъжци!

Как всички се правят на умрели лисици

Какво е общото на тази жена със ситуацията?! И по-същество - да се каже, че уранът се е стабилизирал е все едно да се каже, че е престанал да бъде радиоактивен! И "гумата" за мнението.

Може да лъже,може и да не лъже.За сега доказан лъжец е само другарката Корнелия Нинова.

Само риби се ловят на гола кука.

Интересно по голям лъжец от "дрогаря" Борисов едва ли има.И е доказано.Сега ще видим как ще се изпълняват обещанията им за изборите.

Не знам за Урана, обаче от 2009 г, Мобилните оператори слагат всякакви радиоактивн антени, които Облъчват и разболяват хората. Емтел, Вииваком, и Глобул слагат едни 4-метрови антени върху блоковете които разболяват хората живещи на 100- 200 метра. Дори доста често, хора живеещи срещу такива антени, след като се разболеят от рак заради антените, се самоубиват... Собственика на Виваком- Цветан Василев избяга в Сърбия, обаче, сега трябва да направо да запалят фирмата му и да я закрият.

Ангеле,лъжеш.

Кунчев? Хем "не знае какво е причинило превишаването на допустимите стойности на уран във водата", хем твърди, че..."няма реален риск за хората"! Ужас! Този човек не става за тази работа! Не осъзнава, че като здравен инспектор носи ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА! Бог да ни пази! Такива неосъзнаващи, безотговорни, безсъвестни и... бездейни "Кунчевци", които на думи са "големи" , а в действията ги няма ... нямат място в управлението!

НАЛЕЙТЕ МУ ОТ ВОДАТА И НЕКА Я ПИЕ.ХА ТОЙ ПЪК БИЛ ОТ ТАМ И ПИЛ НАРАВНО С КОМУНЯГИТЕ.И СЕГА КАК ЩЕ ГО ПЛАШИТЕ?ХАХАХАХААХ

На ХАсково се знае отдавна. Въпросът е какви са дозите. Защото малките дози действат антираково.За да се установи истината, направете една статистика за онкозаболяванията във въпросните региони и всичко ще се изясни!

Уран във вода, приеман дори в малки дози - с времето се натрупва в организма и... след години става "ОЛЕЛЕ"...

Не очаквам един гербераст да поеме отговорност .За тия вината е в траките ,мизигте ,славяните и прочее ,но не и в тяхната некомпетентност и мудност.Правят се на новородени ,накрая виновен ще се окаже тоя дето пуска помпите в кладенеца.Педали ...ще изтровят народа за една крадлива партия .

Редно е да не се губи никакво време в обвинения и безполезни приказки, ами да извършат незабавни действия за локализиране на проникването на урана във водите, защото всички извори показват наличие, което е много опасно. Промяната на стандарта на СЗО не е оправдание за бездействие. Трябват действия без да се жалят усилия.

"Обвиненията, ...са чудовищни и малко смешни" рече другара Кунчев, но са объркАл; Обвиненията са трагични, а не смешни; Смешен си ти другарю от ГЕРПът.

Тоя Кунчев е от листата на ГЕРБ, нали? Да. Нямам повече въпроси.......

До неуважаемия господинчо - служебно задължение ти е било да ЗНАЕШ и да вземеш мерки! Ако продължаваш да твърдиш, че не си знаел - върни си заплатите!

сашо дончев с кое световно право разполага за неграмотната и антиконституционната си цензура на sybil и дс? цацаров?

Това, че не сте си свършили работата и сте изложили толкова хора на опасност от радиоактивно облъчване е чудовищно!

Кунчев, дай личен пример . Ти и семейството ти всеки ден използувайте тази уранова водичка, за пиене и всичко останало. Тогава ще ти повярвам. Дела трябват,личен пример, за приказките знаем.

sybil, ти все още ли верваш, че една тиквена каруца може да побере туловището ти, което ти направи, чрез дс в ес?

Факт са завишените стойности на урана!!!

Чудовищно е един такъв боклук като тоя Кунчев да ни лъже, че не е знаел за урана във водата. Едно време другарите през 1986 г. също като него лъжеха народа, че не знаели за радиоактивния облак, дошъл от Чернобил. Чудовищна постъпка на това чудовище Кунчев......

либерастите на сорос=лгтб нацисти на ротшилд.

системните, като ангел кунчев обичат цензурата на ердоган.

А бе не ви ли идва на акъла, че щом хлебарките издържат на ядрено облъчване и ние ще издържим. Ама вземете спрете цигарите!

Има разлика между човек и хлебарка! Хлебарките са насекоми!Съществуват на Земята преди нас и е вероятно да ни надживеят... Издържат на повече от 100 пъти по-висока радиация от смъртоносната за Хората и ще оцелеят при ядрена война! Хлебарките могат да живеят месец с откъсната глава, защото дишат чрез трахеи, чиито отвори са разположени от двете страни на тялото.Така че не лъжи! Ние, Човеците, при ядрено облъчване няма как да оцелеем...

Ами виждаш ли аз как да оживея в среда на пушачи. Нямам две трахеи. Скоро няма да ходя до Хасково обаче излизам на улицата - пушат. Отивам на пазара на сергиите - пушат. Нареждам се на опашката за банички - пушат. Отивам да заредя колата и на бензиностанциите - пушат. Прибирам се във входа асансьора и там пушили.

Кунчев как ще знаеш като си една марионетка на конци

НИМА КАЧЕСТВОТО НА ПИТЕЙНАТА ВОДА НЕ СЕ КОНТРОЛИРА ПЕРИОДИЧНО???НЯМА ОПРАВДАНИЕ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

КОНТРОЛИРА СЕ РАЗБИРА СЕ-ЩО СЕ ПЕНИШ?

Гербераст ли си? Ако се контролираше ... сега нямаше да съществува проблемът "уран във водата"

Ами чудовищни са. Нима комунистите навремето не криха истината по чудовищен начин? Всяко време и всяка власт си има своите чудовища....

хахахааа, нима същите днес не трият по форумите? а sybil?

Не знам, коя е тази сибил, братко мой.

Урана у нас се добиваше по Съветско.Никой не казваше тогава нещо лошо по този въпрос.Когато гръмна руския скапан реактор в Чернобил, комунистите също покриваха всичко, доколкото можеха. Днес лошо стопанисваните и неконсервирани мини от соца ръсят уран.А истината излизе наяве, заради евростандартите, това е. Иначе щяме още да и сърбаме уранова водица и да славим СССР.

здравей събил, пак ли ти? но окей. друг ник- нов живот за старата лелка без семейство.... таа...с какво вие от ес сте по-добри от ссср, тогава?

немците разработиха урановите мини още през 38-ма....по царско време..... Що се пръкнахте все такива недоносчета.

Не мисля, че проблемът е точно в уранодобива, а в това че сравнително повърхностни скали в Родопите (особено източните) съдържат уран. Това е природна даденост, която управляващите трябва да следят с избор/контрол на водоизточниците. Подобен проблем в Родопите е липсата йод във водата, което води до регионален хипертироиден синдром (гушавост); за наше успокение, това се избягва със задължителна йодна добавка в готварската сол (по нареждане на СЗО)

порадвайте се на света, който ви е устроил сорос, чрез своята многоника, асоциална (представила се тук, като вездесъщата !Д) sybil -цензурата на всички времена. нима ви харесва бъдещето при управлението на сорос и евреите, когато ще бъдете мачкани за всякое свободно изказване? при тия обстоятелства, нищо чудно, потокът на мигранти да тръгне от ес към турция.

Това са гнилите плодове на българо-съветската дружба(

Чудовищни са защото Мария Кюри с голи ръце за 4 години е преровила 8 тона уранова руда, за да търси защо урановата руда е по-радиоактивна от самия уран. Така открива радия умира 34 години по-късно.

ти за мария кюри ли се имаш бе сиби? хахаха, ама ти верно си облъчена! :-)))

Мария Кюри не си е патентовала метода за извличане на уран, радий и полоний от уранова руда и затова може да се прочете навсякъде как става. Дори иранците знаят как. Ти пък може да разбереш като напишеш правилните думи във търсачките за статии и клипчета. Останалото е невежество.

ерата на дончев, кунчев, борисов, костов, кънев, кунева, станишев, герджиков, "царя", сорос, евреите, р,овч и мн, мн. др. Свърши! END! ENDE! сега въпросът е, вие за къде сте? че аз съм в обратна посока.

чудовищни са обвинянията? чудовищни сте вие, които се продавате за жлъти стинки, а сте на заплати при нас! вие се самозабравихте, продажници! но ще има да плащате и няма как да го избегнете! това, поне ви го обещавам, крадци и масови убийци! които се продадохте на концерните и на сета, за да не можем да си отваряме устите, срещу зулумите ви чудовищни навсякъде по света, който приватизирахте с помощта на фарисеите, като бандата на комсомолците.

Тоя уж е професионалист!? ---по гадно политически плещи от Тиквоча! ГЛАВНИЯ САНИТАРЕН ИНСПЕКТОР на републиката, четири месеца не знае за урана!?..... 4 месеца на бою увехвалия уй ли смукабе, пишман докторе!?

Въпрос на умствено развитие да се разпознае логичното от бълвоча пропаганда. Като ви харесв да вярвате на как сте нешастни, лъгани, тровени....ами живейте си така. Никой не ви пречви, но не обвинявайте другите в престъпления, заради това че вярвате на простотии

Явно на теб именно въпросното умствено развитие ти липсва, затова и си склонен да вярваш на пропагандата на тоя Кунчев.....

изчетох доста коментари...да се смея ли да плача ли.... 20 години работих в радиоактивна среда и се пенсионирах на 57. Ако някой има брояч да замери естествения фон и този над пепелника.....ще му се събере погледа:)) Наблягайте на кабернето дами и господа,чисти всичко:))

радиоактивната, а защо триеш коментарите тогава, явно ти е подействало на мозъка, а не на хранително-вкусовата система.

си сгрешил адреса:)) Писна ми от помияри.

кунчев, вие сте чудовищни и много смешни. историята ще ви съди.

А още по-чудовищно и доста смешно е. че не сте знаели. Капут

ГЕРБ са гробокопачите на България