Путин похвали напредъка в отношенията с Токио

Руският президент Владимир Путин приветства напредъка в отношенията между Москва и Токио, влошени от претенции на двете страни върху една и съща група острови.

Обратно в новината

Коментари - Путин похвали напредъка в отношенията с Токио | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abu Talib

Това са си японски острови, анексирани от СССР. Не може да има спор на кого са.Те са на ЯПОНИЯ.Точка.

ЗА УЖАС НА ЗАПАДНАЛИТЕ,ПУТИН Е КОРЕКТЕН ПАРТНЪОР ЗА ЯПОНИЯ!!!

сега ще ни кажеш и в какво са партньори. Я кажи какво прави Русия за Япония като партньор? :))) Мераклиев, мераклиев.... на бас че сега японците ще му стъпят на врата за С. Корея и той ще ги предаде за няколко плазмени телевизора за вилата на Медведев.

Успехите са големи, руснаците са научили белите мечки на руски, а японците им продават нисан-и

Те ще се разберат. Путин е доказал многократно че умее да се договаря с хора които са готови да работят за решаването на проблемите а не да говорят глупости по туйтър и да изпращат съобщения с ракети които убиват хора.

#ТрАмпНаш :))) това викаше когато го избраха барабар със всички в руския парламент. УРааааа... ТрАмпНАШ !!!!

Бря, колко много празни приказки и нито един не знае, защо има такъв интерес към тея острови... И защо се загатва за съвместно развитие...

И друг път съм реагирал на сороосидната плоска пропаганда, която се опитва винаги да вкара априрори чуство на вина в Русия за нещо си. Русия и по-точно СССР не анексира, а освобождава Курилските острови от японска окупация през 1945, които са били руски до 1905 и окупирани от Япония след Руско-Японската война от 1905. Всъщност Руско-Японското сближение е предварително пррдначертано днес от Европийския и Американския протекционизъм, който много силно ограничава най-силната технологически страна в света и с най-висока производителност на труда - Япония.

Така е . СССР и нас освободи и Сталин върна македония на Сърбите щото преди това беше по българска соросоидна окупация.

Точно така. Тази дума "анексира" нито е точна,нито е вярна. Явно този който е писал този материал е просто неграмотен. Трябва да се чете и тогава да се употребяват такива думи.

1945-...,добре се опитваш да обясняваш нещо, но те, промитите никога не са чували за руско-японска война.За тях единствената голяма,опустошителна война е тази между Север-а и Юг-а.

Вовата се чуди сега как да се изниже "авторитетно" за пред шамандурите наричащи се руснаци :}

Вовата го е закъсал... Жена му го остави...Децата му са в еврогейския вражески съюз,Никой в света не го бръсне за слива и му остана само да набеди някой световен лидер за свой приятел..ха.ха КГБ(макар и с друго име) само слухти някой в пияно състояние да каже нещо хубаво за Русия и Путин и веднага правят новина номер едно в Русия..ха.ха.ха

Постоянный представитель США при Организации Объединенных Наций Никки Хейли призвала членов Совета безопасности ООН надавить на Москву. Об этом сообщает ТАСС. Многие из вас говорили, что нужно оказать давление на сирийский режим, напомнила Хейли. На самом деле это не так. Нам нужно оказать давление на Россию, потому что Россия продолжает покрывать сирийский режим. Все внимание и все давление сейчас должно быть обращено на Россию, потому что они могут положить этому конец, если захотят.

Как лъже жужето мужиците..ха.ха Путин се скара със всички свои съседи."Япония съобщи, че официално ще протестира пред Москва по повод военните учения на руската армия по веригата острови в Далечния изток, за които двете държави спорят от края на Втората световна война насам. От вторник на Курилските острови бяха изпратени 1000 военни, 5 бойни хеликоптера и около 100 единици друга военна техника. Действията на Русия се възприемат като сериозен удар по опитите на японския премиер Шиндзо Абе да поддържа диалога с Москва въпреки напрежението около кризата в Украйна. В синхрон със САЩ премиерът Абе наложи санкции, но в по-лека форма от останалите западни държави. В същото време Япония не е включена в контрасанкциите на президента Владимир Путин срещу вноса на храни и хранителни суровини от държавите, наложили санкции. Външното министерство в Токио поиска веднага обяснения какво се случва на островната група, която в Япония наричат Северни територии. Отговорът е, че маневрите се провеждат на островите Еторофу и Кунашири..."

Те японците и руснаците може и да се разберат за островите но никой не пита Баце-Баце след като ще бъдеш начело на държавата ни какво ще ги правим западните покрайнини Ньойския договор изтече та тези територии наши ли са или не ? А ще си ги поискаме ли пред големите началници или те сега по вече ги интересува глобализоцията на ЕС от колкото нашите земи ?

След Ньой сме подписали в Париж. България няма териториални претенции към съседите. Стига с това раздухване на национализъм. Ситуацията с Курилските острови няма нищо общо със Западните покрайнини и Беломорието. Ние сме подписали и преподписали а Япония няма мирен договор.

Че кой има претенции към съседите те са са си наши земи отнети ни от нас ние не искаме чуждо ? И България кикога не е водила войни да заграбва чужди територии. А какво и кой го е подписвал и какво е друга тема.Та ти знаеш ли точно какво е подписвано и беше ли там ?

Съвместна експлоатация на островите! E, как ще бъде -японки и мужици или руси хубавици и ...самураи?!? Бе, на тези градинари дали ще им трябват - да им копат градините ?

като Кир Михалаки да глътна целия свят, имат 1/6 от сушата, а се циганят за няколко микроскопични японски островчета ?

Господ не ти е дал да ги грееш тези работи! Това са си непотъва самолетоносачи ...Срещу Ръшата, абдал.

Сега ще ги размени за 2 плазми Сони - една за него , една за вилата на Медведьонката.

Тва да не е простото Горби,дето продаде Варшавския договор! Надайте се...

казваш никога не са продавали земята си руснаците. Нито на САЩ, нито 2 пъти на Китай, а? :)))) В кръвта им е да са родинопродажници.

Тиолерсон инвестира 18 млрд. долара нва Ексон Мобил,който построи завод за втечнен газ в Сахалин, предназначена за пазара на Япония

я дай тази новина да я видим, че нещо не се открива в гоогла. Особено частта за доставките към Япония :))) Що чебурашките си мислите, че тука сте по-умни от нас и ще се хванем на лъжите ви :))

Значи с лошите американци които хвърлиха атомни бомби над Хирошима и Нагазаки вече 70-т години японците имат мирен договор,а с ,,добрите "руснаци нямат?Въпреки,че руснаците верни на себе си са ,,освободили"част от японската територия!

.... който пречи на двете страни да сключат мирен договор вече 70 години. Значи втората световна още не е приключила.

Германия и САЩ също