И Варна да върне акциите от Панаира възложи ГЕРБ

След Пловдив ГЕРБ възложи и на варненския кмет Иван Портних безвъзмездно да върне на Министерството на икономиката общинските акции в Пловдивския панаир.

Обратно в новината

Коментари - И Варна да върне акциите от Панаира възложи ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦАЦА ОТ ПЛОВДИВ СВИНАРЯ ОТ ПЛОВДИВ ИЗНУДВАТ И СЛУГУВАТ НА БОИКО

ТИМ да се откаже от Панаира ?!?!?!? Айде бе ! Освен ако не са се договорили с бб.... като за пред хората .

Сега ББ ще си го вземе И панаира, спокойно....

ИНТЕРЕСНО КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ПОДХВАНЕ КУРНА ЗА ПОДАРЪЧЕТО КЪМ СЪПАРТИЕЦА?

Лакомо дупе, кръв сере!Ще има и продължение....

За Борисов беше много добре докато "подаръците" за Гергов се пишеха на сметката на БСП. Сега изведнъж пуска команди да връщат подаръците?! Вече за всички е ясно, чий олигарх е касапина. Евала на Корни, не очаквах толкова бързо и елегантно да се измъкне. Дори само това да свърши, социалистите трябва да са й вечно благодарни!

ЧЕ ГЕРГОВ СИ Е В БСП БЕ АЛЧО:КОЙ МИСЛИШ ТИ ПЛАЩА КОПЕЙКИТЕ?ХАХАХАХА

хаха, Гергов вече никога няма да се върне в ръководството на БСП, но виж в ГЕРБ и да не плаща членски внос, подаръците към него си текат. ;)

ха ха после Ердо бил диктатор, има да гони нашия.................. наридил боже боже още не станал Боце 3 и взе да се разпорежда

Ей,аман от панаири,а всички в един цирк играем. То от 5 години бизнес в Българиа няма,та за какво са ни?:) Важното е да има опери и хлебопекарни-хляб и зрелища:) Сега си имаме модерен "панаир" на 4-ти километър в София. Това в Пловдив и във Варна не е интересно...докато не фалира!:)

Можели,ГЕРБ да нареди да се прекрати договора за продажбата на:"Пампорово"АД на Цветелина Бориславова,Гаражите на УБО на Екатерина Михайлова/Неински/, "Булгартабак"на Пеевски и Б.Б.,7-те апартамента на Цв.Цв./или тъщата/и други знаини и незнаини "ДЕМОКРАТИ"

Незабавно да наредят пълна проверка на т. нар. сделка за панаира и кой откъдето е.Панаира дори не е на пловдивчани, от цялата страна и от чужбина десетилетия имаше респект и уважение към него.За първи път точно там- в палата на САЩ видях какво предоставя държавата на младите семейства.Аут на герговци от Панаира!

Никой не знае как се е сдобил Гергов с първите 51%. Нито една медия, нито един разследващ журналист, никой в България не знае за какво и как е придобил свинаря дял от най-голямото предприятие в България. Може да ровите и нищо няма да намерите, никъде. Особено името на съдията, който е вписал сделката... сега май е гл. прокурор.

халоу бибитко взими си свинетка и портната и гу духай у банкя!

Защо ГЕРБ не се откажат от "Панаира" с управлението? Там е далаверата с Еврофондовете за последно!

БАЦЕ ТОТАЛНО СЕ МЪЧИ ДА СИ ОТРЕЖЕ ОПАШКАТА А КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО И МУ НАМИГАТ НАСРЕЩА ПЕЕВСКИ И ГЕРГОВ.

ТЕЗИ ОПОРНИ ГИ СЛУШАМЕ ОТДАВНА,ДА ВИДИМ ГЕРГОВ ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ ПЛОВДИВСКИЯ ИЛИ КУРНА НЕ ДАВА,ЧЕ И ТЯ Е В УПРАВАТА.ХАХАХАХА

В типичен диктаторски, сталински маниер, т.н. "герб" нареди на варненския кмет Иван Портних безвъзмездно да върне на Министерството на икономиката общинските акции в Пловдивския панаир.

Какви общински съветници, какви народни избранници? ПЕШКИ НА ДЪСКАТА НА "ГОЛЯМАТА" ПОЛИТИКА, СТРОЕНИ С ГОЛЯМА ЛЪЖИЦА ДО ТРАПЕЗАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ВОДАЧИ, ЧАКАЩИ ДА ИМ ПОТХВЪРЛЯТ НЯКОЙ НЕДОУГЛОЗГАН КОКЪЛ.

Пешки винаги е имало и ще има. Не може всички да са лордове и бизнесмени. Но могат а са норвежки или шведски пешки. А могат да са и саудитски и нигерийски... The choice is yours....

ПЪЛЕН ЦИРК ТА ТО В ГЕРБ Е ПЪЛНО С ХОРА НА ГЕРГОВ И ВСЕ НА ВЪЗЛОВИ МЕСТА,ЧЕ ТЕ ГЕРБ СА МУ ДАЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО БСП ,МИ САМО В ПЛОВДИВ ТОТЕВ Е ДАЛ ПОРЪЧКИ ЗА НАД 10 МИЛИОНА НА ГЕРГОВ. ТОВА ЗНАЧИ ЛИ,ЧЕ ТРЯБВА ГЕРБ ДА ИЗХВЪРЛИ ТОТЕВ И АКО НЕ ЗАЩО? ТА НА КОЙ В ПЛОВДИВ НЕ МУ Е ЯСНО ,ЧЕ ГЕРГОВ,МЕНТА И ТОТЕВ СА СИ РАЗДЕЛИЛИ ПЛОВДИВ И ТОТАЛНО ГО ОГРАБВАТ

А ЛИЛЯНА ВИНЕТКА САМО ОТ ЕДНА ПОРЪЧКА МУ Е ДАЛА 51 МИЛИОНА И ЗА НАГРАДА ПАК ЩЕ Е МИНИСТЪР. ВЕЖДИТО ИСКАШЕ ОПЕРА ДА МУ ПРАВИ В ПАНАИРА ЗА НАГРАДА ПАК ЩЕ Е МИНИСТЪР

Свинетка ва!

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ГЕРГОВ СИ Е ЧЛЕН НА БСП,КУРНА СИ Е В СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПАНАИРА-ТАКА ЧЕ ГЕРБ ДОБРЕ ПРАВЯТ ЧЕ ГИ ОТСВИРВАТ,А ХУБАВО БИ БИЛО КАКТО КУРНА ГО ДАДЕ ТАКА ДЪРЖАВАТА ДА СИ ГО ПРИБЕРЕ.

За Борисов беше много добре докато "подаръците" за Гергов се пишеха на сметката на БСП. Сега изведнъж пуска команди да връщат подаръците?! Вече за всички е ясно, чий олигарх е касапина. Евала на Корни, не очаквах толкова бързо и елегантно да се измъкне. Дори само това да свърши, социалистите трябва да са й вечно благодарни!

от Пловдивския панаир и го падари на Гергов? Сега същата държава сключва договори със същия Пловдивски панаир, но вече собственост на ГЕРГОВ. Договори чрез които ще налива пари във вече частния Пловдивски панаир!!!!!!!!ПАНАИРИИИИ ПАНАИРИИИИ.....

не само Пловдивския панаир на Гергов, а подати и ТЕХНОИМПЕКС на себе си!

Ти с полираният мозък на 18.35 да не спиш под полата на Курни или си обратен и все за кур мислиш? Колкото за Гергов той е от породата на Бойко,Цацата и Цвъки и тука си прав.

ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ!

тая шматка и гащите ще свали

Партията на простаците ГЕРБ каза, нареди и изпълни!!!! Боже пази България!!!!

ПРАВИ КАТО ВЯТЪРА БЕ СМЕШКО

Войната между еничари и соросоиди продължава на терена на Пловдивския панаир! След като Гергов участва в опит за сваляне на Цацата, сега ГЕРБ му го връщат!

КГБ се скара с ДС за кокала, и съответно ганьовците го отнесоха

ГЕРБ бил наредил???

Сега ако нареди да изтеглят и всички лафки от герберските градове.

И Варна да върне акциите от Панаира възложи ГЕРБ Абе Панаира във Варна и Пловдив е пълен.

В заседателните зали на общинските съвети на Варна и Пловдив, всяко заседание на общините да се открива с песента на Лили Иванова "Панаири".

колко са ни кухи управниците, вместо да работят здравата заедно, те си завиждат и искат да бъдат еднолични собственици, я погледнете бритиш американ табако (които не се карат за едноличност на собствеността ), взеха ни и родните марки цигари, докато ние тук спорим кои и защо е собственик на бт, тъпанари

На ти куклата , дай си ми парцалите. В други държави и Гергов , и Борисов и Курнелия /за масона Цацаров да не говорим/ вече ще са МИНАЛО! Никой не подава оставки, никой не чуства вина? Това не е държава, а бантостан управляван от пловдивската МАСОНСКА престъпна група. ЗАЩО ЦАЦАРОВ НЕ ОТХВЪРЛИ ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ НЕ Е МАСОН И С БРАТА МАСОН ГЕРГОВ НЕ СА В ЕДНО ТАЙНО ОБЩЕСТВО?! ЗАЩО?!

ДВЕ НАЗАД. С този селски манталитет и поведение няма как да прикриеш участието и подкрепата ти за ПЛОВДИВСКАТА МАСОНАРИЯ сред които в регистрите на ПАНАИРА откриваме имената на надарените от БОРИСОВ лица - КОРНЕЛИЯ ТОДОРОВА НИНОВА, ГЕРГОВ, ТЪРНОВАЛИЙСКИ и други бесепарски народни представители. КОЛКО СИ БЛАГОРОДЕН Г-Н БОРИСОВ, Проблема обаче е, бе правиш с ЧУЖДА ПИТА майчин помен. АКТИВИТЕ КОИТО СИ НАДАРИЛ НА ГЕРГОВ И КУРЧЕТО НЕ СА ТВОИ , А НА НАРОДА!!!!

ТЕЗИ ОТ ВАРНЕНСКАТА ОБЩИНА ВЕЧЕ НАПРАВИХА ЗАМЯНКАТА НА АКЦИИТЕ С ДУПКАТА НА ГЕРГОВ В ГРАДА ИМ. НАЛИ ТОВА БЯХА ТВОИТЕ РАЗПОРЕЖДАНИЯ, КОИТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАХА ЧЕРВЕНИЯ ОЛИГАРХ И ПЛОВДИВСКИ МАСОН? СЕГА КАТО СЕ НААКА И КАТО ПОЧНА ДА СМЪРДИ ЗА ТОВА, ЧЕ ПАНАИРА БСП - ГЕРБ - ДПС е нещо реално съществуващо и то благодарине на вас г-н Буда , решихте да демонстрирате необвързаност с нещо което не някой друг а точно ВИЕ СТЕ ПРЕДИЗВИКАЛИ!! МНОГО СЕЛСКО И ПРОСТАШКО ИЗГЛЕЖДА ПОВЕДЕНИЕТО ВИ БЕ БОРИСОВ. ИЗЛИЗА, ЧЕ ВИЕ С КОРНЕЛИЯ ЗАЕДИН СТЕ СИ ГУГУКАЛИ И СТЕ ДЯЛКАЛИ ЕДНИ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ КОИТО СТРАННО КАК И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС СА ПОПАДНАЛИ В НЕЙНАТА ПАРТИЯ И В НЕЙНАТА ФИРМА В КОЯТО ФИГУРИРА И ИМЕТО И!!

А може би ако Корнелия не беше забъркала преди години кашата с Панаира (да припомня, че с активно нейно участие като зам. министър община Пловдив загуби контролния пакет на Панаира), та може би, ако Курнелия не беше забъркала тази каша, сега нямаше да имаме повод за дискусии...

ТЕЗИ КОИТО СТОЯТ ЗАД МАСОНСКАТА ЛОЖА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ. КАТО ПРОЧЕТЕШ ТАКИВА ИМЕНА - БУДА, ГОЦЕ, САВА, АГЕНТ ПАВЕЛ , АГЕНТ ИВАН , ВИНКЕЛА и разбира се това на курвата ти става ясно кой стои зад тях и ой ги твори.

НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ КАК МАСОНА ЦАЦАРОВ ПОМОГНА НА НЕГОВИЯТ БРАТ МАСОН ОТ ЛОЖАТА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ ГЕРГОВ ДА ПРИДОБИЕ 51 % ОТ АКЦИИТЕ НА ПАНАИРА?! Точно когато Председател на Пловдивския Окръжен съд бе лицето Цацаров се извърши ДЕСЕТОКРАТНОТО увеличение на апортната вноска НА АКТИВИТЕ с които ГЕРГОВ придоби тези 51 % Защо г-н Цветанов не коментирате това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на тогавашния окръжен съдия и настоящ ГЛАВЕН ПРОКУРОР Цацаров?! Защо мълчите?? ЗАЩО НЕ ОТГОВОРИТЕ КАКВО ПРАВИ ВАШЕТО ИМА В ПЛОВДИВСКАТА МАСОНСКА ЛОЖА СЛЪНЦЕ -ОРИЕНТ РЕДОМ С ИМЕНАТА НА ЦАЦАРОВ , ГОЦЕ, и ГЕРГОВ!! Този ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР се превърна в ХОЛДИНГ управляващ дъщерните фирми - ГЕРБ, БСП, и разбира се ДПС на ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ

Овчаря си подкара оФцете....Само мутренска държава може да просъществува с такова управление:((( Само наблюдавайте как боко лекичко ще ги хързулне на някой срещу добра комисионна ама такава врява няма да се получи тогава..

Тази шизофрения с Пловдивския панаир трябва да спре,защото в България единствено финикийските интереси вземат връх. Когато при левите е пълно с капиталисти, при десните с бивши комунисти, а патриотите гледат корпоративните си интереси, в България ще останат само цигани и пенсионери, а младите все повече ще отиваме към Терминал 2. Баба ми казваше политиката е курва, но в нея има достойни хора. Сега обаче смятам, че леките жените са по- достойни от голяма част от политиците

СЕГА ОСТАВА ДА ОТМЕНЯТ И ПОРЪЧКАТА ЗА 51 МИЛИОНА ЗА РЕМОНТА НА МАГИСТРАЛАТА И ДА ИЗГОНЯТ КАЛИНКИТЕ НА ГЕРГОВ В ГЕРБ АМА ТЕ МНОГО И ВСЕ НА ВЪЗЛОВИ ПОЗИЦИИ

ДА ВЪРНЕ И МИЛИОНИТЕ ОТ ПОРЪЧКИТЕ В ПЛОВДИВ ,ДЕТО КМЕТА НА ГЕРБ МУ ГИ Е ДАВАЛ

Типично по гербераски - другите виновни в случая гергов...Много смърди това поредно раздвоение на личността боко и незнам кога вонята от него ще ни залее с пълна сила..Нещо не ми става ясно как така боковата държава преди година си разпредели делът в панаира между двете общини и сега боковата държава пак си взема дяла????Гергов няма нищо общо с боковата шизофрения ама няма гербераси как да го проумеят..

ТОВА Е ДОБЪР ПОВОД ВЕЧЕ НИТО ЕДНА ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА ДА НЕ СЕ ДАВА НА КОМУНЯГИ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ ФИРМИ.

Чак толкова НЕ разбирам-НО комунист,имали ,участе значи сме ветре????????

искаме си дупката!бибитко да командва шопите!! съветниците да заменят акциите за дупката подарена от кирето!!!

Възникват въпроси. Защо изобщо държавата предложи на двете общини акции в панаира и кой го разпореди? Тези общински съветници градовете си ли представляват или партиите си? Това не е ли обида на принципа за местно самоуправление?

Бандюгите започнаха да си прехвърлят ПАНАИРА като горещ картоф!

..защо не падне в моите ръце?! ;))

Протегни си ръцете, може и да падне.

Всъщност при теб няма как да падне вече! Партийната повеля е друга!

Хахаха, Корни се отърва от касапина от Садово, сега да му мисли тиквето Винету. Той и без това намазваше доста от него, вече може и формално да си се вземат, ама мутрата нещо я е страх... :))))))))))))))))))))))

Бойкова работа ...,,иди ми дойди ми....,,, (вземете акцийте, върнете акцийте...)

Щом така ги командорят ..

проста празна тиква

тОВА ИСКАМ - ТВЪРДА РЪКА!

На Минету ръката може и да му е твърда, но китката му е мека!

На това му казват ,,местно самоуправление,,....а (в действителност си е ,,тиквена,, държава)...

ко шъ прайм с опорната точка? Рециклаж или замяна? Защото с Гергов, Нинова и Цацаров знам, че нищо няма да правим..

Лелче, пропуснала си факта, че БСП-то му би шута на месаря и само пловдивските социалисти повечето, от които работят в негови фирми го държат още. Няма такъв куриоз - най-богатия българин е социалист (едва ли идеята за социално равенство и солидарност го държат :)))) ).

..и на мен така искам да ми бият шута - да ми дадат половината Стар град, един Панаир, малко пътни фирми, че да ме махнат от ИБ, но не и от партията ;)) Къде да пусна молба?

Защо пропускаш Б.Б и Цв. Цв. ? Ти да не мислиш, че с тях нещо ще направим?