Министър: НЕК оказва пълно съдействие за разследването

Националната електрическа компания (НЕК) оказва пълно съдействие на прокуратурата по въпросите и документацията, които са изисквани, заяви енергийният министър.

Обратно в новината

Коментари - Министър: НЕК оказва пълно съдействие за разследването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намалете си заплати и от там ще компенсирате адвокатските хонорари Снощи слушам за одиторски проверки в НЕК толкова са и обективни. Илиев

ДЪРЖАВНИТЕ ДРУЖЕСТВА ПРОИЗВЕЖДАТ НАЙ ЕВТИНАТА ЕЛ ЕНЕРГИЯ,НО НА НАРОДА СМЕТКИТЕ ПОСТОЯННО СЕ ВДИГАТ ,ДОКАТО ПРОКУРАТУРАТА БЕЗДЕЙСТВА!!!ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ДУШИ НАРОДА!!!

pompai

За толкова години източиха МИЛИАРДИ левове а смешната прокуратура се пъне за 1 милион да замажи гафа......

Защо нямате срам г ,Илиев юристите толкова си могат

А и парите з а депутати и те не оскъпяват тока, и парите дето ги плаща България като я осъдят и те не оскъпяват тока. Тока го оскъпява престъпната власт, хванала за косите туземното население, което се криминализира все по вече и по вече. Няма как, ценности.

Тия от НЕК сигурно се смеят като запорожки казаци,когато ги пишат тия неща-само дето са пропуснали да добавят Ботевия стих-а вий сте идиоти

а дето продавате на износителите на ток/посредници/ на по/ниските цени,които наваксвате от бедния народ,та му късате от залъците?Проклетници+

Прокуратурата преиграва като започне да се прави на бизнесмен. Не търсете в държавна структура икономическа целесъобразност.

Hито е държавна, нито става дума за "икономика". Tова е инструмент за власт и контрол, частна собственост на няколко банки.