Операция на Интерпол в 22 държави и България

Операция на Интерпол - „TRIGGER II” срещу организирани престъпни групи от цяла Европа бе проведена в 23 държави, сред които и България.

Обратно в новината

Коментари - Операция на Интерпол в 22 държави и България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заглавието-правдиво и информативно, от което излиза, че все пак България не е държава, някаква територия без признаци на държавност.

Чрез битка между руски спецслужби КОЙ посяга към газа на Дончев 26.04.2017 Втора седмица в страната се вихри невиждан скандал с натиск от страна на главния прокурор върху бизнесмена Сашо Дончев. До момента Сотир Цацаров си трае, отказва коментари по темата, а единственият потърпевш от скандала стана посредникът Георги Гергов, уредил срещата между двамата в собствения си ЦУМ. В нормалните държави по на Запад досега главният прокурор щеше да е минимум без имунитет, разследван и в оставка до изясняване на случая. По тези географски ширини обаче се случва точно обратното. Прокуратурата мина в яростна контраатака, започнаха обиски в КЕВР заради цената на газа, като мимоходом в официалното съобщение се споменава фирмата на Дончев Овергаз, която също била проверявана. На разговора в ЦУМ с Цацаров станало дума за карикатурите на Комарници във вестника на Дончев, както и за други медии, според самия Дончев. Но едва ли карикатурите в Сега са проблемът на газовия бос и той много добре го осъзнава. Защото към неговия доходен и недокоснат от никого монопол на газа се протягат хищните ръчички на Модела КОЙ, твърдят запознати. Затова са и започналите проблеми на Сашо Дончев с българската прокуратура, по румънски модел, според Бойко Борисов. Анализатори откриват много сходен сюжет при удара срещу Дончев с разсипването за няколко дни на Корпоративна и търговска банка - КТБ през 2014 г. Зад атаката срещу КТБ стояха прокуратурата и модела КОЙ в лицето на Делян Пеевски, както подчинените му и доверени обвинители. Заради замитането на следите и разграбването на банката някои, като обвинителят Иван Гешев, бяха издигнати до шефове на Спецпрокуратурата. Сега сценарият се повтаря, след КТБ идва ред на Овергаз, като схемата е идентична. Според запознати зад кулисите на българска територия се разиграва чутовна битка за надмощие и интереси между две руски специални служби - бившата КГБ и военното разузнаване - ГРУ.

Това за 2 години ли е станало....?

са наи големите крадци и мошеници

Интерпол да минат и през парламента и съда

"тва трябва да е постоянно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не спят, борят се и им личи - ЦАЦАРОВ НАПРАВО СЕ Е СВЪРШИЛ.

тиквата и цвъчко ше ги приберат ли?!

ИНТЕРПОЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С КОКОШКАРИ. ДРУГ ВЪПРОС Е ДА ПООГЛЕДАТ ОРЪЖЕЙНИТЕ ЗАВОДИ. АМА НЕ ПООГЛЕЖДАТ !

Язък за обикалянето ,това всичкото можеха да го съберат само от Перник

Добре че е Европа , иначе наШТЕ държавни институции не биха се задействали никога .

Операция на Интерпол в 22 държави и България Явно България вече не се води държава.

България отдавна е продадена , вече е колония на САЩ. Имаме си и ГУБЕРНАТОР назначен от САЩ ,... Ерик Рубин .

Да благодарим на Горбачов и братския СССР, който 45 години ни лъга, че ако си плащаме ще ни пази и ни продаде при първа възможност. Независимо от това че си плащахме.