63,5%: Има опасност за България след референдума в Турция

Събитията в Турция предизвикват сериозна тревога и това води до радикални нагласи сред българите по отношение на гласуването там. 42% са позитвни за новото НС.

Обратно в новината

Коментари - 63,5%: Има опасност за България след референдума в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма нİкаква опастност ердоган İ борİсов-знаÇİ мİр.покраъ тазİ тема Şте İма корегİране на сенİте на електрİÇество,вода,газ,бензİн İ др. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо пък след референдума? Преди това нямаше ли? Нали пак Еродаган беше на власт?

Именно така - тези "двойни" граждани, имащи престой по-малък от 3 месеца за последните 2 години, да бъдат лишени от право на глас.

Най-лъжливата и най-соросоидна социологическа агенция Галъп продължава с активната соросоидна кампания против Турция! Съмнителните резултати биха били същите и преди референдума, но тогава Галъп не са направили проучване, че нали референдума в Турция трябва да се очерни максимално! Най-важния резултат от проучването е че българите не искат имигранти, но това е заровено някъде и на преден план е изкаран референдума в Турция, кой знае защо!

друзя, товарищ путин нареди да се уважават резултатите от турецкий референдум. Не забудте!

Не мисля, че опасността за нас сега е по-голяма. Стратегическата дълбочина и Зелената дъга не са нова идея на ислямистите, затова тази опасност съществува отдавна. Преди избори и референдум политиците се изхвърлят, за да спечелят по-голяма подкрепа. След това обаче, настъпва отрезвяването и насоките се променят. Ердоган е достатъчно умен и знае рисковете за страната си, ако посегне на държава, член на ЕС. Поне в обозримото бъдеще това няма да е възможно.

нека направиме референдум както направиха в турция и българия нека стане президентска държява

Проблемът на президентската република е в личността на този пост. Ако е този, който имаме сега, ще е добре, защото г-н Радев е силна и решителна личност, умерен, овладян и с балансирано отношение към партиите, което е добре за страната ни. Рискът съществува, ако президентът е партиен човек и ако е слаб характер, ще управлява не той, а онези, които са го наложили.

да много си прав но да използваме това докато имаме такв смел президент

Президентска република с примитивно население става диктатура, това ли искате?

"ГАЛЪП" е социол.агенция на БСП на оня кривогл. социопат.Опасност за България идва от тези ,които са поръчали и манипулирали изследването,БСП и ДПС.

публикуваната във вестник Милиет Припомняме ви, че според нова карта към земите на Турция са присъединени части от България, Кипър, северните райони на Сирия, северната част на Ирак и Гърция, както и райони на Азербайджан и Грузия. Според турските медии картата е на Велика Турция.

Карти може да си публикува всеки. И аз имам карта на Велика България, която е била една от трите най-силни държави в европейското Средновековие - Византия, Франкската империя и България. Владяла е половин Европа и какво от това? Такива карти не бива да се възприемат като стратегия за бъдещето, защото ако е така, нищо добро не ни чака.

ЗА ДЪРЖАВАТА НИ СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И МАСОНСКО - МАФИОТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ЗАРАДИ КОИТО НАД ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ НАПУСНАХА РОДИНАТА СИ. СЛУЧВАЩОТО СЕ В МОМЕНТА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МИ НАПОМНЯ ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС ОТ 1984 - 85 година. Проблема ни не е какво да правим с нищо незастрашаващият бъдещето на България ЕРДОГАН , а как да се избавим от нашите БЪЛГАРСКИ РОБОВЛАДЕЛЦИ превърнали държавата ни в страна от ТРЕТИЯ СВЯТ! ПРОБЛЕМА СА ТЕ - Цацаров, Гергов, Корнелия, Борисов, Гоце , Сава , агент Иван , Винкела .... и цялият този свинарник наречен парламент.

А-а,забравяш чер Иван .

Най-голямата опстност за България е Българската Политиколигарска Мафия, съставена от членувете на всички партии и държавни институции.

Опасността не идва от там където се вдига голяма тапардия, а от там където е тихо и само се наднича.

СОЦИОЛОГИЯТА Е ДОХОДОННОСЕН БИЗНЕС.ПЪРВАН ПАК КЛЕКНА НА ГЕРБАВИТЕ .ПЪРВАНЕ НА ТАКИВА СЛУГИНАЖИ ИМ КАЗВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ .

НА НЯКАКВИ ПЛАТЕНИ АГЕНЦИИ. Опасност от Турция чустват управляващата ни ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА от Пловдивския панаир на ГЕРБ - БСП - ДПС, братята масони от СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ, които се боят да не последват УЧАСТТА на колегите ИМ от Турция. Във все повече БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ се върти мисълта, че ОСВОБОЖДАВАНЕТО на народа от наложената ПРОКУРОРСКА ДИКТАТУРА и от тази масонска ложа, минава само и единствено през методи приложени от ЕРДОГАН спрямо техните колеги в ТУРЦИЯ. УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НАРОДА НИ БИ ПРИВЕТСТВАЛ ПОДОБНИ АНТИЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ И МЕТОДИ, КОИТО НАЛОЖИ ЕРДОГАН И КОИТО СЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРАВИЛЕН ИЗХОД ОТ СЪЗДАЛАТА СЕ В БЪЛГАРИЯ СИТУАЦИЯ.

Тези резултати показват само, че по тези ширини е пълно с идиоти.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

63,5%: Има опасност за България след референдума в Турция Най-голямата опасност за България са последните 27 г.

Повечето наши сънародници тук са на мнение, че българите, които са отишли да живеят в чужбина по икономически причини, имат право да гласуват за български институции, защото внасят пари у нас 63,9%. Ми, дай тогава и всеки външен инвеститор + представители от Саудитска Арабия и т.н., които "внасят пари тука" да им дадем право и на тях да гласуват!!!

Кпйто внася повече от милион може даже да получи гражданство. И да има правото да гласува. Е по този начин се увеличава много външната опасност-- брое на гласоподавателите се увеличава с цели 300 бройки. Изобщо проблема е само с турците, които са се изселили в Турция преди десетилетия в комбинация с диктаторските методи на Ердоган, защото може да ги накара да гласуват и то по определен начин.

63,5% казват, че след референдума в Турция има опасност за България. 30,9% са на обратното мнение. Е, поне това изяснява, че турци/цигани/помаци + соросоидчета туркофили в БГ са 30,9% от населението...

Не е така соросоидите са два файтона но се напъват да влачат цяла влакова композиция !!!

Пропусна путинофилите. От известно време те са най пламенните туркофили.

Какво да се тревожим. Ще стане това, което е писано. Всеки ще получи това, което е заслужил. Някои вече го получиха, но не се вразумиха.

"Идеята за увеличаване на пенсиите среща подкрепа от 92,9%" 99% са против вдигането на вноските за пенсия, с които да стане възможно това. Мила родна КЪРТИнка..