Марешки не се отказва от имунитет, иска комисия

Лидерът на ПП "ВОЛЯ" Веселин Марешки заяви, че ще настоява за анкетна парламентарна комисия по повод искането за свалянето на имунитета му заради дело с две обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Марешки не се отказва от имунитет, иска комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОМЧЕТО Е ИНАТО И ФАМИЛИЯТА МУ Е ИНАТА - МАГАРЕШКИ

Анкетна парламентарна комисия за обвинение в рекет, хулиганство и причиняване на телесна повреда - е няма такъв наглец. А накрая Веско се оказа и страхливец. Уплаши се, защото за тия неща обикновените хора ги осъждат.

Трябва със закон да се забрани,съден следствен ,криминален да не може да да заема отговорен пост в държавното управление.

27 години правим все едни и същи грешки! Все боклуци "избираме" да ни управляват! Е, кога ще ни дойде акълът в главите? Когато изчезнем от статистиката като народ ли? Ми не е далеч времето! Май оня ще излезе прав, че и мат'рялът е боклучав, щом допуска боклук да го управлява...

5000лв ВСЕКИ МЕСЕЦ иска Марешки от наемателя , за имот който той е продал и не е негова собственост в сграда строена от него върху общински парцел, как точно придобит ?!?!?

ефтините родни празни приказки,да е чувал някои за осъден депутат в нашата прекрасна родина,това е страната на селскя феодализъм

Специализираната прокуратура е започнала разследване за източване на Здравната каса, осъществявано за огромни суми чрез реекспорт на скъпоструващи лекарства. Става дума за милиарди левове. Схемата най-просто казано е лекарствата пристигат в аптеките в България, после тръгват обратно, например за Германия, където лекарствата са три пъти по-скъпи. Един път се печели от Здравната каса и после два пъти от страната, в която са изнесени. Специализираната прокуратура е започнала разследване за големите играчи в реекспорта на лекарства у нас, а те са трима между които основна фигура е Веселин Марешки. Спец. прокуратурата е преценила, че има данни за организирана престъпна група, облажила се със стотици милиони.

марешки е толкова ценен за герб , колкото волен беше ценен за бсп(бкп). Проект създаден да запълва празнините в разбития политически път на 44 ия парламент. А народа се радва на ниските цени и на смешните доходи и се тюхка за този народоспасител марешки и неговите номера магарешки.

Нека всеки да си получи заслуженото !

КАТО ЗНАЕ ЧЕ Е С ДВАТА КРАКА....

Шъ съ отказва, що шъ съ отказва? За квой драпал толкова време да стане депутат, нали за да минат 4 години в протакане на делото и накрая да бъде оправдан.Тиа от прокуратурата със сичкия си ли съ.

ПОздравявам всички глупаци, гласували за Марешки, с песента "Много си проззз!"

Да дойде в клиниката, малко да му пообтегна акнето. Политически нечистоплътен тип.

Виждате ли колко е лесно медиите да ви манипулират мозъците !? Без никой да знае нещо и без да е станало нещо, освен че някакъв на който не му е работа да се меси в отношенията между хората се е намесил и е изял един шамар ! Като го осъдят за това, доволни ли ще сте, някой от вас ще спечели ли нещо . . . ?! Не ви ли се струва, че с това насъскване, умишлено отклоняват вниманието на обществото от истинските престъпници, които ви душат всеки ден . . . ?!

Това е като Руския "Боен" кораб, който потънал след сблъсъка с товарния. Не бил точно "Боен", а изследователски и не бил точно Руски, а Полски. Ами, че то за всеки е ясно поляка колко "добър" кораб ще сътвори за руснака . . .

На борда му има монтирани радиолокационна система "Дон", хидроакустична система "Бронз", апаратура за радиоразузнаване "Ротор-Н", "Вахта-М", "Вахта-10", "Вахта-12" и други. Корабът е с максимална скорост 17 възела и е въоръжен единствено с преносими зенитни системи "Игла".

магарешки, ти ли си ?

МИЗЕРНИК!!! Това да имаш пари и да си стойностен човек с кураж и достойнство за Марешки не важи.

Петролно-аптекарският бос Марешки е скритият резерв на Герб в НС.Затова за неговите криминално-хулигански престъпления съд няма.Бойко знае как да купува.Където не става с пари ,става с рекет и компромати.Добре се е изучил ,като охранител от СИК на ,,Женският пазар" в София.

mareshki e poredniq prestapnik!!!

Марешки не се отказва от имунитет, иска комисия Абе Марешки не ти трябва никаква комисия.Наеми си един офис в ЦУМ, и покани Цацаров на разговор.

Да си плаща сметките и да не ми се прави на морален и отговорен!

ОТ ЕДНО КОТИЛО СА ОТ КОТИЛОТО НА ЛУКАНОВ И КОСТОВ ,ТЕ ИЗМЪТИХА ПОЧТИ ВСИЧКИ БАНДЮГИ КОИТО СЕГА СА В ПАРЛАМЕНТА

Не е луд тоя който яде баницата! Тези които гласуваха за евтин бензин и евтини лекарства - ЕКСТРАДАЦИЯ! Веднага

Нафтата продава бензин с 7% етанол.Това добре ли е за двигателите на колите.Дригите бензини имат ли такава съставка? Май този човек ще излезе великия комбинатор-да му се отнеме имунитета.

Морско мекотело на пясък.Като си толкова чист що те е бъзе да минеш през и без това нечитавата съдебна система , както всички минаваме я за топлофикация , я за нещо друго от този сорт?

Нали завалията иска да е в центъра на вниманието защо да не се занимава с него и парламата..Страхливец дето и зам председател на кенефа стана само за да се перчи и да се заблуждава че нормалните и мислещите са го приели за някакъв фактор

jingiby

Магарешки, не те ли е срам да ползваш тая простотия-депутатския имунитет, за събития станали години преди ти случайно да станеш депутат?

мутракис да чуе съда!

Този наглец сега и с топ не може да го изкарате от паламента.

Трябва му имунитет на каруцаря " ВИШИСТ - Инжинер "" , да се спаси ! А , кой ще му провери КУПЕНАТА ДИПЛОМА ?? Как има 200 аптеки , като закона РАЗРЕШАВА 4 ?? Кой му РАЗРЕШАВА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО С ЛЕКАРСТВА И АПТЕКИ ???

Няма да даваш имунитета ей!!! Дръж го здраво,че ако те окаушат кой ще е резервата на Боко?! Нали за това те създадоха и намърдаха там!!! ХО ХО ХО

Трябва му имунитет на каруцаря " ВИШИСТ - Инжинер "" , да се спаси ! А , кой ще му провери КУПЕНАТА ДИПЛОМА ?? Как има 200 аптеки , като закона РАЗРЕШАВА 4 ???

Трябва му имунитет на каруцаря " ВИШИСТ - Инжинер "" , да се спаси ! А , кой ще му провери КУПЕНАТА ДИПЛОМА ??

А къде дремахте всичките досега, та не го обвинихте ? Защо чакахте имунитета ???

Хъм, Марешки, сигурен съм, че за теб 5 000 лв са нищо. Но също толкова съм сигурен, че ти и за 5 лв би пребил някого. Защото, не е въпросът в тази дребна за теб сума, а в това, че 1. Това е типичният мутренски манталитет, и 2. Точно с такива изстъпления мутрите пазят "авторитета" си и "територията", която са заграбили.

Марешки намали цените на лекарства и горива . Намали свръх печалбите на другарите манополисти. Намали сметките на хората. За това другарите искат да му видят сметката.

Голю бой, ти сериозно ли го мислиш това, дето Марешки е разказал играта на цели два монопола в България? Щото, ако е така, пиши се Водев. На моя отговорност.

При мажоритарен вот Парламента ще се напълни с такива като този-човек партия.

Ще рече човек, че сега ги няма там...

Имаги и то доволно много,но при мажоритарен избор съвсем ще се зговняса работата.Не сме дорасли за пълен мажоритарин избор.

и не само! От БСП има една 25 годишна манекенка, вече депутатка!

Наблюдавайте внимателно действията на прокуратурата. Ударът е насочен срещу онези 12 гласа, с които новата власт става много категорична.

ЛЕЛЕЙ, КАКЪВ ВЕЛИК И МЪЖЕСТВЕН БИЗНЕСМЕН, А МАЙ НА..КАЛ СЕ ОТ СТРАХ? КАКВА КОМИСИЯ, БЕ ДРУГАРЮ, НАЛИ САМО СЪДА РЕШАВА НЕВИНЕН ИЛИ ВИНОВЕН? ИЛИ СИ НАБУТАН В НС ТОЧНО ЗА ДА ИМАШ ИМУНИТЕТ? РЕЗИЛ - ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС С ДЕЛО ЗА РЕКЕТ И ПОБОЙ - ТОВА НИКЪДЕ ГО НЯМА!

Марешки е важна патерица на Борисов. Не е добре да го съдят. Ще стане както стана с Бисеров, Доган ... и много други

Шило

Някой май не иска да бъде съден...А бе, Марешки, нали нищо не си направил? Ако си мъж- застани пред съда и го кажи! Да те чуе цяла България. А не да мишкуваш скрит зад имунитета.

Какъв съд бре. Ще го осъдят дори да е невинен. Щом са му вдигнали мерника.

Може и да бъркам.

Толкова много престъпници не бяха осъдени, при това без имунитет, ние в Марешки се вторачихме. Брендо, Боевски, братя Галеви, Маргините и те невинни . И колко още ?

не забравяйте масларката,бисерката,емел етемковката,......е безброй са не ми стига времето SORRY....

Марешки е подсъдим за причиняване на лека телесна повреда на общински съветник при изпълнение на служебните му задължения, както и за изнудване.

Сведенията за доброволнто му отказване/от сутринта,са,меко казано,силно преувеличени.

Днес главният прокурор Сотир Цацаров поиска снемането на имунитета на народния представител от партия ВОЛЯ Веселин Марешки.. Явно , че Марешки не е бил НА "ПАЗАР" В ЦУМ с Цацаров.

Депутатската заплата равно на два пъти МРЗ е силна, макар и косвена антикризисна мярка. Направете го и ще видите колко бързо ще излезем от кризата. Разбира се, има и други антикризисни мерки, но и тази ще свърши работа. Не вярвате? Пробвайте и ще се убедите.

Те антикризисно ще гласуват 5000 лева минимала заплата.

Минималната заплата трябва да се изчисли чрез широка потребителска кошница, не може да си я изсмучат от прастите, но със сигурност ще е много по-висока от сегашната., а това ще дръпне икономиката напред.

Ти от куче кокал вземал ли си, че от депутат заплата?

В една държава не може да има два центъра на властта - ПЛОВДИВСКИ и ВАРНЕНСКИ. То е като две мечкив една бърлога. Ще се наложи да се пържиш бавно и постепенно на яркото слънце на пловдивските масони от ложата СЛЪНЦЕ - ОРИЕНТ. Цацара ще те привика в ЦУМ - а на БРАТА МАСОН Гергов за да ти обясни каква е вноската за да участваш в управлението на тази територия. Пандалото хлопна МАГАРЕШКИ. Ти вече си част от фермата на пловдивските зидаро кофражисти

Абе що за идиотщине е това, депутатите сами да си определят заплатата. Заплатата на депутатите трябва да е фиксирана стойност в размер Два пъти минималната работна заплата. Когато дойде свястно правителство, може да се наложи да връщат парите които са взели над два пъти МРЗ.

Т.е. 920 лв.? Ти би ли станал депутат при тази заплата ?

Разбира се. Бих станал защото имам какво да дам на страната. А тези дето са там само за заплата и привилегии, за нищо не стават и по-добре да ги няма.

Оле и тоя се е взел на сериозно!! Май нещо не му стиска да откаже имунитета! Хайде да те видим сега, колко чиниш!!

Явно не си в час, използва трибуната за да даде гласност. По време на процеса въпросите от прокурорката показаха че тя се интересува само то това как е придобит бизнеса му. Това показа, че цялата работа има съвсем друга цел.

Както винаги - нахален до последен дъх! Сякаш не знае какви точно дела се водят срещу него!

Този цървул май се мисли и изживява за недосегаем !!

Еееххх Веско ,Веско ,познавам те момче още от младите ти години ... Много добре...Знам къде беше , как "тръгна" ,е браво ...нищо не казвам ... набра енерция ,особенно след завръщането си от СССР със Светлана ... Винаги съм се гордял ,че такъв млад човек просперира ,при това син на трудолюбиви , честни родители с корени от Орешака -Троянско...Балканджии... Ама що ти трябваше бе момче ,да се изхвърляш толкова ...не ти ли стигна ,що не се запря поне до някъде бе ... Виждам те вече побелял ...натежал ... Ще си върнеш ли годините и младостта с този свой ламтеж ... Е Вярно ...зодия "Овен" трудно се удържат ... И все пак мисля за теб ... въпреки ,че ти ме ...забрави ...

"Ако вярваш достатъчно, ще го бъде." - Братята Коуен за Израел във филма Големият Лебовски Марешки си повярва и ако продължава може и да го бъде. Сериозен бизнесмен, интелект, политик и всичко това сам с тези две ... Разбира се има някой от нас - които знаят по-добре от да вярват на истории. Без значение колко разказвачът(а в този частен случай и главен герой) вярва.

Прокуратурата пак се използва за мокри поръчки ! Задейства се само когато й наредят !