Осъдиха на 26 г. затвор 3-ма търговци на бебета

Районният съд в Бургас осъди трима мъже и една жена за търговия с бебета. Само един от мъжете получи условна присъда. Другите трима ще лежат общо 26 години.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха на 26 г. затвор 3-ма търговци на бебета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10+6=16. не 26.

Хора, минава ли ви през ума, че тези бебета ги продават не за да бъдат гледани като нормални деца - обичани и насърчавани.... Перверзниците които ги купуват имат други планове за тях... Затова тези присъди са гавра с идеята за правосъдие....

Такива трябва да ги разстрелват по бърза процедура, а не да ги затварят и да ги отглеждаме години наред с нашите данъци!!!

Голяма работа. Какаво ще ги затваряте? Всички да ги продадат, да се оттървем от тази сган

100 души получиха общо Х г. В какво искате да убедите широката публика с този начин на словоблудстване, че присъдата е виока ли? Престанете по най-йезуитски начин да измествате ценностната система и критериите на хората. За тези престъпления, циганите, търгуващи и контрабандиращи деца и родилки трябва да получават не "общо", а всеки поотделно по 26 г.

Само че 26г. каторга, а не да лежат по гръб.

Голяма работа....26 години. Всеки на по осем години, от които я излежи реално 2 ! Затова е пълно с изроди, защото тези присъди са гавра с нормалните хора, а престъпниците са ненаказани и от там се чувстват недосегаеми.

Общо??? А можеше да напишете "средностатистически бяха осъдени на 8.67г.

а присъди за тези които продават децата си? всички знаем,че за циганките това е бизнес?

А защо ги продават в Гърция? Там няма ли легален начин на осиновяване?

Само там са толкова извратени, че осиновяват от тази боя.

Отлична тавариш. няма как да си друга лейка. красните са всегда кухи. запомните го от меня, руский. пошла на ...

но если жил ти так свиня, астанеш свинйою.

Цигански бебета от малолетни майки, имат по-голям шанс да са здрави, отколкото изоставени бели деца. Българите по принцип не си оставят децата, освен ако не става дума за нещо страшно - изнасилвания, наркомании и т.н.

Гърците въобще не се притесняват от боята. Те си имат всякакви примеси в кръвта, още повече, че са потомци на многонационалното население населението на империя - Източната римска. Още древните гърци са имали контакти дори с африкански негри. За гърците е най-важно да имат наследник.

Не крадат децата за осиновяване, де да беше така! Изчакат ги да поотраснат и после ги продават на парче...

За това престъпление във Великобритания тия градове щяха да получат по 30 години минимум.....