Прокуратурата оспори пред съда поскъпването на парното

Върховната административна прокуратура /ВАП/ протестира решение на КЕВР, с което е определена завишена цена на топлинната енергия.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата оспори пред съда поскъпването на парното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново прах в очите на слепите. ОТ 1 юли, ново поскъпване на тока с 10%.Радвайте се , ганювци!!!При нов четири годишен мандат / не дай Боже/ сами се сетете какво ни чака.

КОЕ?( биуетчето от лев на лев и 60. спори с радиото. не ви верваме. ак47 и смърт за вас.

Прокуратурата видите ли взела че забравила за какво и плащат.. Къде са ви повдигнатите качествено и подкрепени с качествени доказателства присъди за бая властващи крадци та взехте да оспорвате това дето ментора ви е сътворил

Само депутатите да плащат парно по завишените цени , те и без това с тези огромни заплати могат да платят парното на цял блок , абе хора докога ще ги търпиме тези хрантутници , радвам се като науча че някой от тях е умрял , бог да ги прости , но това вече не се трае.

Абе, много се разработи прокуратурата в последните 2-3 седмици. Много ми е съмнително нещо...

"КЕВР на практика се съгласява да не спази закона". Кой закон не е спазила не се казва никъде! Цацаратурата да престане да вдига пушилка , а да се захване с принудителната продажба на загуби, пожизненото робство и крепостничество въведено с лобистки поправки в закона за енергетиката и грабежа, чрез ГПК и корумпираните и зависими от топлофикация съдии!!!

Цацаратурата защитник на народа! Громи олигарсите и монопола! Да живей, главната Цаца! Ураааа.....