Мира Радева: Комбинацията ГЕРБ - Патриоти не е оптимистична

ГЕРБ са доста предвидим партньор. Много е възможно да видим разцепление при Патриотите.

Обратно в новината

Коментари - Мира Радева: Комбинацията ГЕРБ - Патриоти не е оптимистична | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо медиите ни занимават с толкова повърхностно и самовлюбено същество - непрекъснато ни я навирате в очите като виден пророк и пътеводна светлина към "дълбините" на нейните прозрения. Да е казала нещо смислено досега? Да предлага нещо конструктивно? С кого трябва да се коалира ГЕРБ, за да й достави удоволствие? Не е ли по-уместно да си брои кротко съпрузите и да спазва редовно часовете при пластичния хирург? Сигурна съм, че за всички би било много по-добре.

Др Мира въобще не е на ясно как управлява и как печели избори ББ

На Тая хлевоуста сврака устата все глупости трака

всяко самочувствие без покритие щеше да е смешно ако не беше тъжно

Абе, малката, много знаеш БЕ-Е ! Напиши нещо за КОрнелия до кога щеше да има правителство, БЕ МАЛАТА МИ МИРА!!!

Така вече Всички научиха, че за следващия предсрочен провал ще са виновни "патриотарите". Това го "научихме" още в нощта след изборите. Хайде, нали ще ги пишат някъде в учебниците по история с по едно изречение ... човешка суетност.

Какво означава "че той тепърва се кани да коли и да беси", Госпожо Джурналистка?

Всяко чудо за три дена ! А за това крадливо Правителство три месеца ще бъде Управлението ! Не е сгафила котето , на там върви !

МирО,хапчетата!И никакво излизане по светло,че плашиш столичаните и гостите на столицата с тая почти успешна пластична реставрация.

Платената от ГЕРБ социоложка Мира Радева направо изби цацата: "Борисов обичал да дава и да прави жертви за коалиционните си партнори.." Ха-ха! Това, което дава Борисо и то в "жертва" е най-неудобните министерски постове на коалиционните си партньори - министерства, които само трябва да харчат за социални нужди (образование, здравеопазване) или през които минава много малко обществен ресурс - икономика---. Но Боко Мутрата винаги задържа министерствата с огромните по размер обществени поръчки (МРРБ, МОСВ, Мин. на транспорта) и финансите (МинФин), където може яко да се бърка в хазната за пълненен на личните и партийните черни касички.

Ех, каква СИБИЛА се е родила в този Свиленград.

Единственното което е вярно от това че не е оптимистично наистина.Със това председателство ни излязоха мазоли на ушите вече.Председателство на какво?На един съюз пред разпад номера е че още има за краднене европейски пари.Борисов великодушен към кой?Към българите дето ги изгони от страната или към тези които хвърлиха топа от мизерията която неговата политика докара.Или към тези които се самозапалиха заради него.Колкото до партньорите му от Патриотичния фронт хак да им е на тия които ги подкрепяха тези измамници.Всичкото е било за власт и облаги а другите кучета ги яли.Мошенниците от Коалиция Обединени идиоти.

Боже Господи! Колко хора са ограбени и доведени до пълна мизерия от комунистическото управление, а и от СДС (което по своя дълбока същност са оказали също комунисти и агенти на ДС)! А вие опявате Борисов! Не че е стока за мирисане, но ми се струва, че преценката не е справедлива!

Поставяме самите нас и нашия народ, под въпрос за компетентността му, но напротив Българиския народ е много мъдър, защото не даде пълно мнозинство на Бойко и Герб и ги направи зависими от Патриотите....А, ако герб не делят с тях лъвския пай и се направят на хитри или стъпят за нещо друго накриво-отново мутрата през сълзи на очи ще си подава оставката !

Винаги съм се интересувал от мнението на многократно разведените жени, независимо за какво става въпрос. Да черпиш житейски опит и да се учиш на морал от такива хора е безценно, но сега ще пропусна да прочета статията имам по-важна работа!

Всяка комбинация от нарциси за власт, аванта, кражби и лъжи каквато е при тоя новосформиран бардак е поредния пирон в гроба на България..

не виждам необходимост от такова интервю

Трудно ще се разцепят!Боко два пъти се отказваше от властта ,но това му костваха много нерви и усилия! Той се смята за неповторим и единственият възможен премиер, така че скоро няма да се откаже!Каракачанов драпаше дълги години да е министър или президент,та сега ли ще направи нещо за отказване от властта! Волен му свиха сърмите след делата , с които го натовариха и сега е кротък! Остава един Валери, който също мечтаеше за властта, и няма лесно да се откаже! Патриотите могат сами да се откажат, ако заспалият български народ не се събуди и си поиска пенсиите, които им обещаваха преди изборите всички български и протурски партии!

БОРИСОВ АКО ИМА ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ НЯМАШЕ ДА ОСВОБОДИ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО А САМО ТОЙ ЩЕШЕ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА А НЕ ДА ХОДИМ ПО ИЗБОРИ ДВА ПЪТИ И ДА ХАРЧИМ ПАРИ ВМЕСТО ДА СЕ ПОМОГНЕ НА МНОГО БОЛНИ НА МНОГО БЕДНИ И НА ПЕНСИОНЕРИ С ТЕЗИ ПАРИ -ДАНО НА ЕСЕН ДА Е ТАКА ЗАЩОТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИЗДЪРЖИ ДО ЕСЕНТА

Нямам ти доверие точно на теб по скоро ме притесняват хора като теб а не герб и патриотите

подпукал с 10-те им основни обещания в Афера. Тоя ще ги направи сами да си говорят...

РАЗЦЕПВАНЕТО НА МИРА !!!(ударението е на последната буква!)

а ти си патриотка на Сорос,добре ти платил.....

МОЖЕ БИ СЛЕД НАЦЕПВАНЕ.

Много интересно!Социологическата бухалка Мира Радева и медийната такава - Слави Трифонов бухат по главата САМО на Валери Симеонов !Пожалиха даже и Сидеров!Много странно единомислие и единодействие!Кой ли стои наистина зад тия бухалки?Интересно, но то ще се чуе!

не се притеснявай за другите двама... тепърва ще ги гледаш как се чудят как да излизат от ситуация...

ДА ВЛАСТВАШ 4 г. Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВО СЛЕПВАЩА, ТА ДА СЕ ПОЛУЧИ РАЗЦЕПЛЕНИЕ.

Тия разбойници няма да изкарат пълен мандат, ако ще и турско да стане! Първо, защото няма кинти и второ, защото лакомията им е голяма!

Всъщност кинти има, но се разпределят по абсолютно бандитски начин!

Всички управляващи да си спомнят за какво ги избра народа.Иначе пак ще си идат.Имали още за крадене Хората мрат като мравки. БСП дасе извини на народа за Чернобил, за кражбите,за смяната на парите ,с което станахме бедни!

А НА УМРЕЛИТЕ В НИЩЕТА,ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЛИ ?! АЗ НЕ ПРИЕМАМ ИЗВИНЕНИЯ !!!

Ами ако изкарат цял мандат ,кой ще плаче..?

Народа

Много точна характеристика на Борисов, като съгласен на всичко, само да е на власт. Две години се съобразяваше с "реформатори", следват години на съобразяване с "патриоти". като включим и зависимостта му от САЩ и Меркел, прогнозата ми е , че все така само празни думи ще се изричат сутрин и променят вечер. Ветропоказател.

Съгласен на всичко, само и само да е на власт, от която два пъти сам се отказва ;)) Логиката ви е необорима с конвенционални средства ;)))

ТЪРСИ ВЛАСТТА, КАТО ИЗВИВА И РЪЦЕ !

ШВЕДСКА МАСА, ОСВЕН ОТ ПРЕЯЖДАНЕ ! ДРУГ ВЪПРОС Е АКО ГЕРБ ИМ ОСТАВИ САМО ТРОХИ. НО ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ДРУГО РАЗЦЕПЛЕНИЕ.

Тази от къде я плюят сега тука? От ГРЕБ ли?

таман са се подредили на софрата и оп...някой да им мъти водата....

Много точна характеристика за новото правителство на Борисов. С тези смотаняци-патриоти, които още утре ще се сбият, хоризонтът на правителството е до края на европейското председателство. Но не е сигурно дали ще приемат Симеонов и Сидеров в Брюксел. Може да стигнат само до ресторанта с пикаещото момченце. Там Сидеров яде кюфтета на държавна сметка и замярва келнерките с тапи от бутилки. А за САЩ те сигурно имат черни печати

Валери Симеонов е: ..... Из делниците на един луд простак....

Ако Симеонов си наложи, да брои наум до 1000 (да речем) преди да говори, може и да се получи.

Ако може да си по-конкретен...

с нов гост..../фрог нюз

Да не е поканил пак някой пласьор на дрога? От тези, дето им вика ''мои приятели''...Макар че, повечето ги поубиха

"Волен Сидеров е правил какви ли не изненади. Много екстремен на моменти, краен, но пък напоследък е доста укротен. Видимо му сложиха юздите. Той е много различен от преди две години, може би изиграха роля тези битки с правосъдието, знам ли. Ако Волен Сидеров го държат здраво, може би и той ще бъде под контрол." (цитат) Иска ли коментар този пасквил, който за пореден път показва каква социологическа журналистика има още у нас, чието мнение копира това на управляващите от ГЕРБ! Както Борисов сложи юздите и "държи на каишка народа", така и Добревата препоръчва! С пари, власт и привилегии! Като Тодор Живков. На "поевропейчилите се селяни" това им харесва! Слава на продалият се на ГЕРБ кротък и послушен Волен Сидеров! Хелзинкският комитет, Америка за България, "умните и красиви" протестъри и "ръкоблудните" студенти ряпа да ядат! Сега са комбина с Перхидроленият и са кротки като агънца!

h 1

МНОГО им СЕ ИСКА на СКАПАНИТЕ НАГЛИ, АЛЧНИ, ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ да доде ТЯХНОТО ВРЕМЕ, НО СПОМНЕТЕ СИ: -Нагли и алчни бароните на НРБ България DW.COM 23.04.2017 -Как стопанското чудо на НРБ се провали България DW.COM 12.03.2017 -Как съветските колхози съсипаха българското село - Днес.dir.bg -Когато обезглавяваха българската интелигенция България DW.COM 18.03.2017 -Когато Сталин сложи ръка на България - Днес.dir.bg -Кои успехи на НРБ съсипа демокрацията България DW.COM 01.04.2017

Е точно DW ли ще ни е мерилото?! Плитки са им "компроматите".

на повечето хора обикновенни нормални им се иска да живеят спокойно, да си получават заплатите на време и да се пенсионират достойно, пенсионерите да се чустват и живеят нормално. Само дето ДОЙЧЕ ВЕЛЕ СА ЕДНИ МРЪСНИЦИ ОТ КЛАСА! А те същите от Дойче веле едва ли им се казва че тогавашния износ неможем го стигнем и след 100 години. АМАН ОТ ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ!

Разбира се, че ще се разцепят Патриотите. Такива АД-та не просъщестуват дълго. За справка - Радан, Кунева и сие. Пък и Бате Боце си го знаем - рано или късно ще почне да мяята кал и да се оправда с другите

Тази кукумявка откъде изпълзя? Отдавна не е действащ социолог.....

И тая тъпа, проста и малоумна клета женица стана топ-експертка. "Мира Радева каза", "Кривоглед Райчев каза", "Кънчо Стойчев каза", "Професор Константинов каза" А овцете вече толкова са затъпели, че всеки с полвин мозък им е пътеводна светлина. ЛЕЛЕ МАЛЕ

Мира, ако искаш прибери сирийско семейство, избягало от войната в Сирия,в своята къща в София. Българите не подкрепяме никакво заселване на араби на наша територия.И политици и слугинажни политолози, социолози и журналисти да запомнят това завинаги и да се съобразяват с желанието на българите.

h 1

ТАЗИ УВЯХНАЛА МАРУЛЯ, който ЗА КАКВОТО й ПЛАТИ--> ТАКОВА ПЛЯМПА !

Изглежда сега ми плаща Боцето, нали все говоря като него, демек повтарям го!

Ако Патриотите бяха толкова уязвими, колкото й се иска на Мирка Радева, на Евгени Михайловци и подобна компания, ЗАЩО и КАК ТАКА внезапно почина синът на ЯВОР НОТЕВ?

По-рано Мира Радева може да е грешила в прогнозите си. Но сега е точна. С тези патриотарски боклуци Борисов пак няма да изкара пълен мандат

ПАТРИОТИТЕ ЛИ ВИ КРАДОХА ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ?! ТЕ ЛИ СА ВИ ПРОБЛЕМА НАИСТИНА?! И САМ НЕ СИ ВЕРВАШ!!!

Прогнозиращ, много ти се иска ДПС, ДОСТ и т.н., нали?

те били спонтанни, а Валерката бил неудържим и прикзвал врели некипели. А Борисов как приказва? Той направо говори глупости, обижда хората и хахах Я СИ СПОМНЕТЕ ЗА "ШМЕНТИ КАПЕЛИТЕ" това дето го изръси пред една камара световно известни политици? Ххахаха Радева е интересна когато бе млада!

За толкова години и избори, хората трябваше да са разбрали, че всякакви патриоти, националисти, скакалци, чалгари, борци със статуквото и дрън-дрън, са си помияри, които искат да се докопат до НС и да измъкнат каквото е възможно..Но, не са разбрали...Пък то не е сложно. Искаш фалит, хиперинфлация и мизерия-гласуваш за лявата партия.Искаш развитие- гласуваш за дясната партия и това е.Без Барековци, Симеоновци, Сидеровци, Гоцета и подобни

Съюзихте се с по-големия си враг..и затова сте зад борда.

Аз гласувам за най-голямата дясна партия, не съм чак такъв идиот, че да гласувам за Къневци..А най-голямата дясна, не е зад борда, ами е първа

глупости на търкалета дясна имало просперитет хаха СЕГА КАТО СА УЛТРА ДЯСНИ ЩО НЕ ВЪРВЯТ РАБОТИТЕ? АКО БСП Е ЛЯВА НАЧИ ТИ ИМАШ ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ, УШИТЕ И ДОРИ С ГЛАВАТА! Хаххахаха по кофти партии от дясните няма. Я вземете германския модел, шведския, норвежкия и вижте че се набляга на социалния модел.

социален модел се правят с прогресивни и несимволични данъци. Не може хем ниски данъци,хем социална политика. Хем...,па хем...,нали?

Тази, ако и платиш може да каже каквото поискаш. И "проучване" ще направи и по ТВ-тата ще се появи да дрънка глупости. Пълна програма. За пари е готова на всичкоооооо!