Слави Трифонов поканил Васил Иванов на работа

Разследващият журналист Васил Иванов е получил покана за работа от Слави Трифонов, но и от още 3-4 сериозни места.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов поканил Васил Иванов на работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стара, Нова . все тая. Важното е, че краставите магарета през девет в десето село се надушват. Е, събраха се! Пък и убавци, както се вижда. То и аз не съм убавица кой знае каква, но все по-бивам от них. С тия очилца кой ще ме заподозре, че съм шефка в медия? Никой. Но ми се струва, че това е пропаганден ход и ще го вземе при себе си на "Ку-Ку"- во лято. А може би на Кулеково....

Ясно иска пак да го спрат и да развали договора да си вземе 10 милионна

Колко хора оплакваха Васил Иванов, че заради Нова ТВ щял да остане гладен и без работа, но ето че соросоидите няма да го оставят да гладува - той им върши чудесна работа, все пак! Паднал си е точно на местото при смешника Слави!! Долните схемаджии и предатели се намират!

Всякакви смръдни ще се пускат по медиите само и само да докажат че ''не'' са за 1098 място а направо за последното...Толкова належащи неща има да кажете, да анализирате ама парата май ви води ръката и като няма на момента такава тръгвате към жълтинята..

Да разваляме седенката:-)) 80 мнения за цели два часа!! Рекламодателите плащат за влизания и мнения във форума!! Слав.Трифонов е вече доста безинтересна тема!! След месец може да е "забравена" тема и личност във дирчето. Съдба бе.....

И като какъв ще работи Васил Иванов при Славчо? Като Сиромахов,Краси Рядков или като Годжи.

КАТО ПЛАШИПУТАРНИЦИ На тоя двуметров левент ,с бръсната и много "красива" мутра,който не си знае парите ,и от 20+ години само го слушаме как се хвали с "питоня" си ,с размери хармониращи с размера на 48-я му номер крачуни ,върху които дори не може да стои устойчиво...а МАДАМИТЕ МУ ВСЕ БЯГАТ ...ДОРИ И РОГА МУ КИЧАТ ...Е ПА КОЯ Е ТАЗИ КОЯ БЕГА ОТ УБАВО БЕ ??? МАМИН СЛАДУР УЧИНДОЛСКИ ...

Не,като стенялника и кандидат-президент,дъртия комунист Кулеков

И ще ни занимават с някакви дребни далавери както винаги! А Славчо принципно си е момче за поръчки и не му дреме за никой. Феновете му са крайно наивни.

"Феновете му били крайно наивни" ??? Направо са изключително глуповати и посредствени.

Г-н Трифонов, приветствам Ви за предложението и дано днес да пуснат Вашето шоу. Надявам се да разчупите оковите, които тегнат на българската журналистика, без да има военно положение у нас.

ПО-РАЗПАСАНА ОТ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА ЕДВА ЛИ ИМА:):):)

ужасс, сега вача със сигурност НЯМА да гледам...

Много интересно дали В.Иванов ще приеме.

АКО МУ ИЗЛЪЧАТ МАТЕРИАЛА ВЕРОЯТНО Е ПРИЕЛ,НО ПЪК ДАЛИ БТВ ЩЕ ИМ ПУСНЕ ПРЕДАВАНЕТО,А И "МАТЕРИАЛА" НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ ЛИ Е ИЛИ НА НОВА-ВЪОБЩЕ ПОРЕДНАТА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ НА УМИРАЩОТО ЩОУ НА УЧИНДОЛЕЦА

завист завист..

Има си точна българска поговорка: "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак"

в ШОУТО НА ...ДЖАДАИТЕ ... МАМИНИ КРАСАВЦИ ...

Много си тъп. Можеш ли да познаеш защо?

Тази вечер "Шоуто на Слави" ще излъчи последното разследване на Васил Иванов, което е правил за Нова телевизия, но не е излъчено. То е за корупцията в съда. Явно довечера няма да има излъчване на Шоуто. По непотвърдени данни Цацаров в момента е в кабинета на Генералния директор на БТВ.

Можете да говорите каквото искате за Тлифонов, но това е много добър ход от негова страна.... браво....!!

Ще го вземе, разбира се, та нали такива ярки, талантливи, харизматични личности привличат хората да гледат предаването. Ако остане него /Трифонов/ да гледаме, с неговите "моето" шоу, "моето" студио, еди кой си "ми" беше на гости и др. подобни, не знам кой би го гледал.

що за простотия ..постигнал си го е казва го ти ли ще му държиш сметка..

Да го вземе за булка! хахахахаха

3.5 милиона гласове гарантирано.

Омразата ни към политическата паплач не означава, че Слави има данни за политик. Той свърши своето и то много добре. Народа прогледна какви "великани" го "управляват". Това е заслугата на Слави. И той като всички не е безгрешен. Тя и Нинова виждаше БСП победители на изборите, ама после чак осъзна, че гласувалите за Радев не са за БСП. :))) И те така ............................. !!!

loyola

Така де, да вкара малко живец в предаването (а и паричен ресурс).

Ами да го вземе,на третия ден ще се скарат

Прави ми впечетление, че от плювачите на Слави напоследък са останали само няколко от тях най-посредствените и злобно-заядливи несретници !

ПО-ВЕРОЯТНО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ

Ще се съберат два класически дженка и двамата наркомани...!!!!!! А учиндолския чалгар пък казват и главен наркопласьор по концертите си - НЕ СА ЛИ И ЗА ТОВА ТЪЙ МНОГОБРОЙНИ КОНЦЕРТИТЕ ИМ, И НЕ СЕ ЛИ ДЪЛЖИ НА ТОВА "УСПЕХА" НА СЛАВИ И КРЕТЕНИ "СЦЕНАРИСТИ"...?!?!?! О, ЗАЩО СПИШ БЕ ДРУГАРЮ ЦАЦАРОВ...??????

Въобще не харесвам Слави, но явно си само умен49%, я и толкова май няма.

Време е Слави да направи партия. Ще е най-голямата в България.

Може да почерпи опит от колегите му Жорж Ганчев,Росен Петров и Бареков. Няма лошо,нека прави. И да представи мажоритарни кандидати в Лом,Пазарджик,Чирпан и район източен на Пловдив!!

Въс свсеки случай е по-почтен от ББ, ЦЦ и патриотарите накуп !!

Я виж сега кои са основателите на СДС... :- Жорж Ганчев е секретен сътрудник на ДС в периода 1970 - 1990 г. - През 1989 г. участва в учредяването на СДС. -Първото активно мероприятие с досиетата: Ударът на ДС срещу лидера на СДС Петър Берон -ДС вербува Волен Сидеров за сътрудник, като го набеди в кражбата на фотоапарат! В тях нарича националистите- тъмни личности, фашисти и сбирщина. Когато през 95-та година в. Демокрация спря да излиза, Волен се цани за пресаташе- шеф на пресцентъра Харалампи Анчев, юрист, близък до СДС, служебен министър в провителството на Софиянски, агент Чавдар на Шесто управление на ДС. Проф. Богдан Богданов, агент Николов, също шестак, Писателят Георги Данаилов, агент Андрей от Второ главно управление на ДС, един от първите директори на Агенцията за българите в чужбина след 10 ноември 1989 г. Известният седесар Станислав Даскалов агент Явор и Гастона от Второ и от Първо главно. Икономистът на СДС Венцислав Димитров, който доведе Иван Костов на Раковски134 , се оказа с псевдоним Попов агент в СГУ-ДС, 2 отдел. Никола Карадимов, служебен син министър, отговарящ за преговорите ни с ЕС, дипломат, но лъсна като агент Андрей от Четвърто управление на ДС. По-късно стана външно политически съветник на Георги Първанов Гоце.

Само преди 2-3 месеца в дира щом се появеше снимката на "краля на кючека" и "бащата на суверена"следваха 1000 менения.Сега само 30бр за час. Има някакъв светъл лъч в държавата.Започва трудно да се отърсва от чалга пелената с която бе покрита 25г..Процесът ще е дълъг ,но необратим:-))

В кое виждаш чалга? Във въпросите на референдума?!? В интервюто с Васил Иванов?!? Чалгата е в главата ти, щото е проста и е с промит - гладък мозък, но не от чалгата на Слави, а от чалгата на нашия политически елит.

Процесът е необратим:-))) Реферндума -пожелателен, На малка България и стига един Господ Бог с бръсната глава който да казва кое истина,кое -НЕ!!:-)). Малко Славея ще ни дойде байгън или инъф като втори Господ Бог с бръсната глава:-))))

Просто демонстрира чалга, щото това се търси в България, а може и защото си харесва чалгата. Лошото е че се облъчват хората с подобни предавания. Не само мое мнение е, че повечето неща за референдума не струват. Само за 1-то левче се доближават вижданията ни. Евала му за интервюто и позицията!!! Само за това си заслужаваше толкова години да ме мъчи, не че го гледам.

Ебати и шоуто, което ще бъде. Всяка вечер БТв-то ще спира предаването и какво тогава ще излъчват - хахахахах

И си намерила похлупак...

Добре постъпи Слави , одобрявам постъпката му ! Васко заслужава да бъде в този отбор , Комарницки и той е там ! Сега трябва да очакваме нещо повече и по истинско !

Най-вероятно е Васко да намери истинската любов в лицето на някоя балерина и да се ожени по любов за 4(четвърти) път...друго не виждам какво може да стане:-)))

Слави ще прави собствена телевизия и набира персонал

Слави изпусна да е съдружник в Планета. Вече е късно за нови телевизии - над възможностите му е.

дано пуккнеш дърта чанто продажна! Семето ти да изгние, децата ти да пукнат в кански мъки! На оня свет, да ти вадът карЪнтията за фън и радоЗ на станата! Пукни изруд!

Я пак-Иванов щял да започне работа там където нямало цензура и имало свобода на словото !!! Иванов Бацко много ще има да стоиш без работа тук защото такова животно-Свобода на словото и "свободни" медии няма както по света така и тук. И при Слави да започне е все тая.Добрата новина е че България ог 113 место по свобода на словото вече е на 109 место..УРА Иванов и ти викай УРА !!!

Как може да изсипете толкова помия върху главите на хора, които познавате единствено от екрана? Каква е тая завист и злоба в Българина? От къде извира тази нетърпимост към успелите със собствен труд? Хайде, давайте минусите, че закъсняхте за оперативката.

Слави си е от библиотекарския , от ДС

В библиотекарския не са чак толкова рендета, все пак

аз пък тоя винаги съм си мислел, че и без това е от ''сценаристите'' при Славчо, като съм му мяркал снимката някъде. Същата злобна, недодялана и неудовлетворена физиономия и същата голяма тиква на малки раменца като всичките му сценаристи - платени мижитурки и лизачи на платения депесар Славчо.

изчерпан клоун кани на работа неграмотен подобен

В Румъния дават процент на разследващи журналисти, които са подали информация на специализираната прокуратура за злоупотреби на политици. Така тези хора са независими и добре мотивирани да работят.

Тези проценти кой ги плаща на разследващия журналист??Конкурентанта партия ли,разни завистливи съпартийци или конкурентни фирми които поръчват разследването? Или се плащат от бюджета на ГЕН. прокуратура на Румъния или от бюджета на следсвитето(нали журналистите са следователи :-)))..). Или си има отделно подбюджетни сметки с републиканския бюджет??:-)) Или пък от доказаното незаконно обагатяване се дава процент??...но чак след 6г дела ?? Бе да не ги мислим тех ,ами да гледаме титаните на кючека и бащата на суверена:-))))

са в закона, дават им ги от парите, които са събрани от конфискувани банкови сметки и имоти, дори в чужбина. Голямо предимство е, че там не траят 6 г. делата:)

Ех, че съм прозорлив, бе, в предишни статии по този повод, бях писал, че Слави ще му предложи работа....и това беше само мое предположение, водейки се от факта, че шоуто е доста изчерпано и така ще има нещо ново с което да се запълва, но....дали бтв ще се навият, това е друг въпрос.

Васе,ходи при оня калъф стажанта Диков -ще си бъдете лика прилика с него !

Новото предаване на всички телевизии. Слави премиер! А тиквеник 3 ще дооткрадне през това време каквото е останало - не му давам повече от 2г управление

Не бях гледала Слави от дълги години, заради късния час.Отскоро започнах и мога да кажа че ми е много по-интересен , отколкото Виктор и Ани или пък Хекимян, които сутринта ми четат стари новини от нета или пък кой как си паркирал колата и т.н. Слави се е заобиколил с умни и интелегентни хора и му се получават нещата.

последното изречение вече определя точно нивото ти мими....русичка ли си или само мозъчно приличаш на такава???

А на мен ми е интересен твоят мозъчен капацитет какъв е? Вероятно по малък и от русичките кифли. Слави поразмърда държавата и факта, че два милиона и половина българи го подкрепиха на референдума, а политиците се чудят как да го игнорират е показателно за това. Но...... съвсем естествено е, хора които по принцип мразят всички и всичко да не го харесват. И цялата история с Васил Иванов е показателна за корупцията и шуробаджанащината, като започнеш от медии и стигнеш до кметове и "народни избранници". Слагам ги в кавички, защото те не са избрани от народа, а от партията.

Браво на младежа! Подобни недоразумения като "пряката му началничка" трябва да бъдат уличавани и разобличавани, а слугинажните им медийки - затривани чрез нулево обществено внимание!

Силно се съмнявам, че ще пуснат предаването в такъв случай ...

Защо всеки път, когато бастунът и съучастниците му дават пресконференции, са облечени целите в черно на фона на черни завеси, все едно са на траурна церемония или в мавзолея на Ленин?

Не се събират на сватба, как да са облечени.. има ли нещо радостно в повода на събирането им? Доста махленско изказване..

Ами едно време СС (по времето на Ади) също си ходеха целите в черно за да всяват страх и ужас. След това малко ги денацифираха и минаха на сиво.

Айде пак да се готвят момичетата от кастинга за г-н Андреев ...

поговорка Краставите кучета през девет баира се подушват.

Дългуня не цензурира , той МАНИПУЛИРА !