Референдум на 18 юни за бъдещето на парк ”Бедечка”

Референдум за парка "Бедечка" ще се проведена 18 юни. Предложението беше подкрепено от 44 съветници на заседание на общинския съвет в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Референдум на 18 юни за бъдещето на парк ”Бедечка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е пример за див популизъм, защото е абсурдно да се иска референдум как на едни хора да им вземат имотите.

Парковете в градовете са ПУБЛИЧНА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОС !!!!

След 18.06.2017 застрояваме парк "БЕДЕЧКА", догодина и парк "Аязмото" - заарски идиотски строителен холдинг !!!

Кмета който събра комисионните и узакони с държавен вестник строителството на Кауфланд или хората които си платиха за изготвянето на застроителния план на възтановените им имоти? Кметчето се измъква като Пилат Понтийски предоставяйки нерегламентирани от закона права на гражданите на Стара Загора, които трябва да изберат - или да възмездят собствениците с парите на общината, или да изпълни едно влезло в сила съдебно решение произтичащо от неговото престъпно повдение. Може би адвоката му от ГЕРБ е решил да създаде прецедент в съдебната практика с който се отменят с Референдуми влезли в сила съдебни решения които имат силата на закон. Давайте все така. Утре някои общини ще поискат реферандум за отделяне от България и прилагането я на турското законодателство , я на румънското , а защо не и на сръбското. Русофилите пък ще поканят другаря Путин да ги освободи от българското законодателство. Алчността и сребрелюбието на администрацията ражда какви ли не безумия и практики.

Кметчето е уникално. Влезнали в сила съдебни решения касаеще казуса се подлагат на референдум. Създава се нова съдебна практика - влезнали в сила съдебни решения да се събарят с референдуми. Утре в Кържали или Разград хората могат да си направят референдум и да излезнат от тази кочина наречена България. Могат да пожелаят да прилагат турското законодателство. Къде е прокуратурата да спре тези безумци от общината. Те не знаят какво правят.

Поредните балъци дето си мислят че референдума 'е им ''реши'' нещата. Забравиха как са гласували за гернерасите та сега се пъчат че вече с ''мисъл'' ще гласуват:(((( Каквото му разпореди на вашия кмет и подлогите му боко това ще се получи и на ''референдума''ви