Добрев (ГЕРБ), Бъчварова (БСП) и Марешки готови да ги съдят

Депутатите Делян Добрев, Светла Бъчварова – Пиралкова и Веселин Марешки, чийто имунитет поиска главният прокурор, заявиха, че са готови да отидат на съд.

Обратно в новината

Коментари - Добрев (ГЕРБ), Бъчварова (БСП) и Марешки готови да ги съдят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, Р.Овч,ами Курнелия с техноимпекс и Булгартабак, кога ще бъдат привикани от ЦАРАТУРАТА и СЪДЕНИ??????

Гледат да изкарат някой лев за причинени от държавата вреди.

това е дребни бушони.приличат ми на едни такива найлончета за опаковане на стъклария с въздух вътре... и като се пукнат ти прави густо ...и така докато стане на решетка бавно едно по едно...... честито и на трима ви ше чакаме и цветанов и лили ама не иванова а павлова......идва време да се удари тотала и някой да плати сметката и кой ще е той те са онези първосигналните послушковци.........и ще правите густо на бойко един по един цяла седмица като гледам...става сутрин в новините румънски вариант арестувана повлова утре арестуван цветанов после цв. после дилянчо ха ха ...къде е хичкок полудявам ли???? в ромъния ли сме ?

Щом са готови, значи нищо няма да им се случи, всичко е подготвено...

Щом са толкова готови, значи са наясно, че нямат вина и няма как да бъдат намерени за виновни. Всичко пак е пиар акция на цацаратурата- вижте ни, гоним и големите риби... Цацаров- вън, руска подлого!

след като знаят че те са писали законите по които ще ги оправдаят. Всичко е...пародия

Хубаво е, че ще си дадат имунитета. Те обаче знаят, че никога няма да видат как изглежда затворническата килия отвътре. Цацаров, ей!

Ей, народе български, ще дойде ли Видовден и при нас? Ще има ли разследвания от къде някои имат толкова пари , та строят палати, а други измират от болести и глад. Да ви кажа честно: камбаната в нашето село вече не бие! Хората измряха! Селото обезлюдя!

И защо трябваше да се допуска да станат депутати? поредния Кьорфишек. Докато ни баламосват с него - нещо по-голямо и страшно се случва

Кьорфишеци летят наляво и надясно в политическото пространство. Цацата се натяга на покровителя си с тиквенски произход.

Стига сте замазвали очите на хората! Смях в залата! Предварително хората знаят, че няма да има нито един осъден от тези тримата! До сега да има осъден министър или голям политик?

Тези тримката не са готови за съд в никакъв случай , защото им е казано ,че делата им няма да стигнат до съд.Ако им се внесат обвинителни актове,тогава положението им ще стане неспасяемо,но това няма да стане.Обещано им е ,че само ще стои висящо делото на фаза досъдебно производство,ей така за пред хората.Да цъкат с език и да се радват/онези ,които не разбират за какво става въпрос/.Обърнете внимание,че нито на Трайков ,нито на Добрев прокуратурата не внесе искане за мярка задържане под стража по чл.64 от НПК.Това е ясен сигнал какво се цели с цялата работа-хвърляне на пепел в очите на хората.А има и още нещо - ако някой прокурор все пак вземе да им внесе искане за задържане трудно ще се намери съдия , който да не ги прати в ареста.Това е риск, който "кукловодите на цирка" не могат да поемат.

Те са готови да ги съгят,защото знааят каква ще е присъдата.Но все пак да внимават.че стават и грешки.

Добрев (ГЕРБ), Бъчварова (БСП) и Марешки готови да ги съдят Ами така е , готови са да ги съдят, щото при нашата съдебна система, да съдиш политик е все едно да го пратиш на пикник с някоя красива жена. Що не попитат колегите си от Румъния с каква 'готовност' се изправят пред съдиата.

ще ти спадне шкембето от толкова имитация на работа, бе! Всички, обвинени от теб, ще бъдат оневинени от съда, имитатор нещастен. Не знам що си мислиш, че някой ти се връзва на цирковете.

Българина е уникален.Оплаква се,че съдебната система е корумпирана и неефективна и в същото време гласува и избира за депутати хора,които са следствени.Тези,които са клиенти на прокуратурата би трябвало да приключат делата им и тогава да се бутат да стават депутати.Ама овцете нали са тъпи,гласуват си и не им пука.

Дамата и двамата господа са невинни. Прокуратурата им дължи обезщетение.

А Лиляна Павлова и Лазар Лазаров от Престъпната агенция КОГА?

те са пощенските кутии, през които се получават парите, поддържащи търбусите на шишковците.