Карадайъ призова Местан да се извини

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ призова председателя на ДОСТ Лютви Местан да се извини и си намери друго поприще.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ призова Местан да се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На въпрос какъв е гафът, Карадайъ отговори: "Аз знам, че той знае, че не само аз и други, много други, вече знаят".

Спокойно другари! Ще успеете да набиете в главите на раята колко страшен е ДОСТ. Въпреки това той ще влезе в парламента на следващите избори и най-после в тоя ЦИРК ще има партия неподвластна на ДС и КГБ. Пак бъдете спокойни другари. В това блато в което живеем вашата помия е хранителна среда за значителна част от популацията и вие дълго още няма да изпуснете привилегиите си. Щом Сидеров влезе в ЦИРКА след като изпълзя из под масата още дълго ще мачкате тая същата популация. Блазе им на тези дето са извън блатото и тези дето ще излязат от него междувременно!

ДПС=ГАдост,Доган=Местан,Ефенди Михайлов =Фес Бинев-самоизтрепайте се.Няма да липсвате на никой.

Доносникът Павел на ДС а сега на Ердоган е време да поема към Анадола.В Бълграия не го желаем.Лишаване от българско гражданство на цялата му шайка наречена партия.

"...да върши това, което може." Павел Местан точно това върши - интриги, мръсотии, предателства...

А Карадайъ знае,че Местан е ходил в посолството на САЩ да иска подкрепа ЗА ОТЦЕПВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ!Крайно време е истината да излезе наяве и българският народ да знае,каква змия -Местан е хранел в пазвата си толкова години.Как са реагирали американците ли?Изобщо не са го приели в посолството тоя....

Без ДЪПЪСЪ ти нямаше да знаеш Български бе , каун !

Местан ,не да се извини ,а трябва да бъде съден .Местан е нагъл и не трябва да му се дава трибуна ...

"Карадайъ призова Местан да се извини" на турски.

местан трябва да бъде съден за национално предателство, както и всички онез, които служат на чужди интереси, както и на онез, които действат за анархията и против държавата. т.е. терористи.

лесно ти е на теб с китарата да съдиш човек, без да се аргументираш, защо по-добре не си гледаш песните.

за пръв път виждам кадъна, която цензурира български форуми и иска аргументи за това. службите да дадат информация, защо местан се укри в турското посолство и какви документи занесе там. за сега ще се въздържа за връзката му с радан-костовата мафия, която назначи ердоганист за зам. началник на "отбраната". при ердоган, за тия неща, вече ви се готви смъртното, педи. искаш отговор - получаваш го! толкова е просто, ама ти си по-проста, sybil.

Местан поне говори добре български, а другият да го духа. ДОСТ на следващите избори ще изхвърли ДПС от парламента.

ДОСТ - от боклук още по-голям боклук.

Ненаситност , борба за власт и кокал . Да се разкъсват като бесни кучета ,няма кой да се разплаче за тях .

Карадайъ да се научи първо да говори български, Местан би му преподавал полезни уроци. И второ, как мисли да я кара с Доган отзад, кукла на конци ли ще бъде, лукова глава ли или истински председател на ДПС. Големи смешници са с Бисеровци и Данчо ментата в редиците си.

Ся ще ви обясня защо: Местан създаде усещането, че може да привлече на своя страна мнозинството от електората на ДПС. Очевидно се провали. Което е странно, защото като част от организацията е трябвало да знае, че системата на Доган ражда фанатична финансова вярност - например Бисеров. Мълча си човекът, сега отново е член на ДПС и бизнесът върви. Доган пребори ОЛАФ и ДАНС с лявата си ръка. Местан трябва да се извини за погрешната си преценка за собствената си значимост. Дадоха му дистанционно за управление, а той реши, че е взел самото управление.

Че за к'во да се извинява ?! Той и в ДПС и в ДОСТ си прокарваше интересите на ЕрДухан. Сега, като наритат Гьокче от посолството, ще сложат наМестан да грее стола. Той и без това всеки ден е там за инструкции. Чиновниците вече са свикнали с него.

обичайните цигански интриги на безмозъчните боклуци...

Карадайъм, спокойно, скоро ще има нови предсрочни избори и тогава ДПС ще е водеща партия. Само трябва да се разберете с Аамет ага какво ще правите.

Ако Местан и Карадайъ действиетелно бяха етнически турци, досега вместо да се карат задочно чрез медиите, да са се изгърмели като двамата от предишната статия за супата.

се кара и заканва на отвързалото се и избягало му мюре (ДОСТ), за това че не му е привлякло, а му е отвлякло голяма част от предвидените за трапезата му патици и гъски!

Господин Карадайъ , ти от гьон суратлии извинение очакваш. За да го направи , първо трябва да има топки между чатала си .

на коя страна да се наведе като се извинява

Местан не може нищо да върши, дори и за политик не става!!! толкова е зле, това мекере. Добре се е научил да се умилква и да служи на силния, но е едно гомно и то много миризливо.

това май вече го гледахме..в друг състав.

Какво извинение? Да си закрива четирибуквието, торбичката през рамо и през Капитанандреево......