Мъж застреля приятел заради платена супа

Мъж е застрелял свой приятел за това, че платил сметката му, след като двамата яли супа в истанбулски ресторант, съобщава "Дейли сабах".

Обратно в новината

Коментари - Мъж застреля приятел заради платена супа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непредвидими - такива са повечето синове на аллаха...

...и колко точно ни интересува тази новина???

И после тези примати в ЕС. Абсурд!!! Оттатък Босфора трябва да ги натирят!!!

Умрем да слушам разправиите, коя от двете клиентки ще плати сметката от 3,50 лв. - всяка се натиска, ама аз си трая защото ако им кажа, че всяка може да го направи, ще ми издерат очите. P.S. но моля Ви мили дами, времето е пари и вашите "пазарлъци" са направо комични.

Култура по света, какво да ги правиш. Тези дето ни ги вкарват на талази, да го ебат 1001 манафа!

Тая супа с какво е била бе?

Джолан чорба

Ами така е Като прекаляват с турските сериали...

Минути по-късно той се върнал и прострелял своя приятел, както и други двама души на масата...щото задявали жена му. Аре стига с тия супи бе! ;)

Мизерията явно ги е ударила и тях!

На лошо отива този свят! Пълни изроди ходят по земята - диваци:-( Дали не е време да се поизчистим малко, а?

И такива са ни клали, мачкали и е*али пет века... Затова сме и ние почти като тях - изр0ди.

Веднъж бяхме на море с един приятел М (живее в UK) и негов приятел англичанин. Заведения, свалки(съответно разходи по пичета). Последната вечер М сложи пари и за моята сметка. "Приеми го, че аз черпя тази вечер". Ама само мен черпи, не и англичанина. Спорихме 10 минути. Бяха ми на привършване парите, но си платих. Издразни ме тогава. На тях всичко им беше страшна евтиния тук с UK заплатите, но аз съм заминал защото съм си преценил средствата. Ако не можех просто щях да пропусна. Вероятно е такъв тип случай и обида, но чак убийство??? Дивашка работа.

И това е само една супа.Представям си какво би направил за една агнешка пържола.Ще се върне с ятаган и ще му отсече главата насред ресторанта.

тия са само за европата! и с диктатор президент-султан

хахахах имало е и по зле от нас! Иначе може и друго да е братска любов!

И кой е ибрика се пита в задачата.

задълбочаваш се!

М*нгалска им работа. Време е да се закрие тази държава.

Тос па де е тръгнАл! Не знае ли, че няма измъкване от татко Реза и Месут!

Типична ситуация от турските сериали, които се дават в България!

В родния ми град, недалеч от пазара, имаше в детството ми една кръчма, където в края на пазарния ден почерпилите се селяни от околията често устройваха сбивания като в каубойските филми. Веднъж един беше убил земляка си с нож задето онзи му бил платил сметката! Въпрос на чест. Кой както я разбира. :-(

Ега ти новината.

Басимо торчина!

стрелят се, а после се чудят как да се скрият от закона. Това не са хора според европейците, затова нямат място между нас. Един второ поколение турчин, завършил в Хамбург и застреля дъщеря си, че се омъжила за европеец. Гадни мангасари - искат само облагите от нас., а ди си живеят според техните нрави и закони. Абе стойте си в анадола простаци!

еврвопейци откъдето и да ги погледнеш ха-ха.

Типични особенности на ци*анския /турския/ етнос .

Добре де, за какво ни е тая информация не ми е ясно?!

За обяд.

Очаквам новината и по Нова телевизия в сутрешния блок за повече подробности.

Хората изтрещяват!

Поводът за убийството е толкова абсурден, колкото при друг случай, в който двама руснаци след литературен спор за по-голямата значимост на прозата или поезията, единият убива другия... това е его и неотстъпчивост.

ЕС АМА ДРУГ ПЪТ С ТИЯ ПРИМАТИ!

Абе, тея получовеци са от оная оскотяла държава, дето напира в EC да влиза?

тъй си е !тъпи са турците! а българин ще те застреля че не си му платил сметката!

Идрис, Хасан... Нищо чудно, че не знаят песента: Има ли тука мераклия, той да плаща - аз да пия?

Имаш право :) Но ако човек не е научен на едно или друго като поведение, да взима поуки и изводи от "новините" в днешно време си е притеснително. А и всеки ден сме свидетели на какви ли не идиотии на имитатори от новините ...

Четейки новината си помислих: Не може всички там да са луди. Сигурно има и някой нормален....

Алоу, ДИР-а?!! Има ли нужда от такива "новини"!? Че и да са в ТОП-а?! Не стига, че ежедневно ни заливат/е с всякакви врели-некипели, да не говорим за събитията с фатален характер от всякакво естествено, трябва ли и всякакви битови и подобни отношения да бъдат отразявани?! По тази логика трябва и всеки един случай, в който да речем стрина Дойна от Сусурлево е решила да удари тиган на мъжа си, да бъде отразяван. Айде малко филтрирайте какво пишете. АМАН

Ами тебе кой те кара да зяпаш???

Глупостта човешка - дали се шири /което е ясно/ и случайно дали няма да има прогрес в позитивна насока

Мъж застреля приятел заради платена супа Луд , застреля друг, който трябва да е също луд та да седне с този да обядват супа.

Гледам турските серияли стигнах до извода, че по-големи мошеници и бандити от турците няма, а жените им са най-големите к---и е лъжкини.Затова да не се учудваме!

Аз не гледам сериалите, но много пъти съм бил в Турция и слушам какво разказват наши изселници за тамошните нрави. Никак не се радвам, че след като пет века са ни управлявали и учили на "ум и разум", сега и нашата масова култура не е за завиждане.

Сериалите ли са ти виновни, че не знаеш добре български език? Човек, който пише сериЯли с "Я" няма право да ги обсъжда!

Да не е била от свинско супата?

и при нас длъжниците гърмят по ...кредиторите си ... Ама не чак пък за по една чорба ,я ...

Това от кой турски сериал е и коя серия е ?

да се избиват тия

затова като чуеш сабалях мабалях хасан масан по надалечко че работата е студио Х.....

Според това, което разбрах, излиза, че стрелецът е ял на аванта, а за благодарност е застрелял приятеля си - е, бива ли такова нещо?!

ТАКЪВ ДОСТлук Е ФАЛШИВА НОВИНА. Ние от ДОСТ до секс, слагайте си ламаринка когато ядете чорба с нас.

"Мъж застреля приятел заради платена супа Мъж е застрелял свой приятел за това, че платил сметката му, след като двамата яли супа в истанбулски ресторант, съобщава "Дейли сабах"." Затова Цацаров ходи на кафета когато се вижда с приятели като Гергов в офисите им, а и с такива като Сашо Дончев, за да го били притискали! Прави са, да се срещат на по кафе, а не по на супа! И все пак ми стана интересно - и КОЙ е платил кафето на главния прокурор?

Защо питаш?

Ами щото не разбрах. Нито колко точно струва това прокурорско кафе - май един куп показни акции тези дни...

Щото ако не внимаваш в текста, затреляният е точно този, който е платил сметката! И след това кафе на Цацаров със Сашо Дончев и Гергов забелязваш ли модела и кои са застреляните? Модел бе, колега, как си с дедуктивното мислене? С две думи - някои много се изнерват от онези, които им плащат сметките, и затова питам КОЙ е платил кафето на Цацаров да внимава в картинката, че виж какво стана с Мишо Бирата наоример.