Една страничка ”мащабна” данъчна реформа на Тръмп

“Мащабната“ данъчна реформа на Доналд Тръмп се оказа една страничка с обещания за намаляване на данъците.

Обратно в новината

Коментари - Една страничка ”мащабна” данъчна реформа на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данъчната реформа на Тръмп, облагодетелства само корпорациите и богатите като него. За обикновенният човек няма да има полза.

Абе, оставете я данъчната реформа, кажете кво стана с армадата, наказателната група от самолетоносачи, атомни подводници, кораби, японски военни кораби и други плаващи тенекии под краварски флаг? Кво стана, бе? Нещо си глътнахте езиците? Сливи ли имате в устите? Ха-ха-ха... Ха-ха-ха-ха-ха-ха..... Нали Жълтата коса щеше да бомби Северна Корея и за три дни да еве мамата на Ким? Кво стана бе? Китай му скръцна със зъби и Жълтата коса подви опашка... Дейва и масонския боклук дейва... Нещастник.

Tи не разбра ли, че този е само "елате ме вижте" и гледа да се изфъчка пред камерите и да се направи на велик в туитър, за останалото решават други, ако иска да додрапа до края на мандата si.

Мурзилка, погрешка улучили руски военен кораб до Истанбул и той потънал wow

намалянето на корпоратива е грешка поради освобождаванете на ресурс който ще отиде в офшорките няма да задвижи икономиката и ще доведе до дефицити .Свръх печалбите за определени не водят до благоденствие а до натиск над правителството отстрана на бизнеса.Бизнеса управлява правителството а не политиците .Те са марионетки в ръцете на корпоративния свят.

А не е ли точно обратна логиката? Високите данъци провокират да изнесеш средства в офшорки за да спестиш/укриеш данъци.

Мащабни не означава много страници. А голям обхват на действие и резултати.

Д. Тръмп дали ще дочака стотния си ден на президентския си пост както е започнал да се изсилва, извърта и отмята от казаното, мултинационалните корпорации му дърпат конците и му нареждат кога какво да каже и направи, поради което вече не само съдиите го взеха на прицел и го стопират от всякъде, а Пентагона си прави каквото си иска?!

Пак е по добре от нашите. Нашите, по едно изречение преди изборите. После като ги питаш, те обвиняват в Лъжа

То може и един ред да е и пак да е мащабна реформа, Зависи какво е записано на него. Откога смисъла се мери с количеството страници. 70 000 страници звучи супер несериозно, дилетантски и размито.

Данъчната реформа на Тръмп: една страничка с цифри и данъчни пера за ревизиране, които ще облекчат живота на обикновените работници и чиновници. Реформите на Килъри и Обама: хиляди страници с либерални брътвежи, в последствие четени за милиони долари пред мнима публика от върха на финансовата пирамида и шоубизнеса.

Евреите са му изработили плана- нали трябва да си осигурят печалбите и в Америка- в крайна сметка те си го избраха за президент, та да могат да си вършат безприпятствено каквото си искат.

Luna0102

Перуката гледа да се уреди, знае че няма да е дълго президент, ама поне да си намали данъците докато може.

Смешник.

Кое е смешното? Това е най-голямата реформа в данъчната им система от 60 години насам. Отделно системата се опростява, а това е най-сложната данъчна система в Света - без консултант не можеш да подадеш декларация.