Задържаха Тарантулата за обира в КАТ-Благоевград

27-годишният Илия Илиев, известен с прякора си Тарантулата, е задържан за обира на банковия офис в сградата на КАТ-Благоевград вчера.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха Тарантулата за обира в КАТ-Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от бълхи!!!

Хаххаха полицаите го хванали, ама може и да не е тоя, а само да са го хванали, че да не им се смеят.

Аз пледирам че моя клиент е невинен. Той не е присвоил тези пари с цел собствена облага, а за да изплати суми на други хора. И след като тези пари не са за него, значи и обира не е негов. Обществото е виновно за това. Нямал е работа по вина на обществото и затова се е принудил да постъпи така. Веднага да бъде освободен моя клиент и да му бъде изплатено обезщетение за причинения стрес.

колко ти плаща тарантуло ?

Палавник! Само след няколко дена ще го пуснат!

2470 лв. вересии? - Къде е този магазин, да ида да си пазарувам от там, че в нашия за повече от 20 лв. не дават.

УСЛОВНА присъда за грабеж отпреди 6 г., чиито изпитателен срок е изтекъл... Това само в България ли е възможно?

като пипнат тяхното ги хващат за ден, ако е на обикновен старец- кучетата го яли

е глупак!не можа ли да се обади на първата баба по телефона, да й каже, че провеждат акция по залавяне на телефония измамник Тарантулата и тя веднага щеше да му метне 20 бона през терасата...И никой нямаше да го хване-поне до сега не са хванали никого!

хубаво е направил, нека и тях малко да ги заболи,защо само бабите ни да умират заради кретени?

Празнуват още Велик ден и за тва нищо не са чули! А тоя Тарантулата май някой го е издал ако наистина е той!

Браво на полицията, бързо са го хванали!

"При разбиването на банковото гише Тарантулата се е порязъл и е оставил следи. ".... Наде, не се пише порязЪл, а порязАл Когато в мъжки род е Ъ, в женски род ъ-то изчезва, напр: изтекъл-изтекла, отвлякъл-отвлякла, отсякъл-отсякла.... Когато в мъжки род е А в женски род си остава А напр: порязал-порязала, а не порязла, забелязал-забелязала, а не забелязла

Ако Надето беше имала вземане-даване с някой от нас, щеше да знае как се пише!

А пък вчера беше написала, че разбил прозореца с "пачи крак"!

Сигурно за да не се чува шум при натиска по каксата е използвал на тая патка крака. За друго не се сещам....

Сложи в една торба 3 кг сушени гъби "пачи крак" и я метни срещу прозореца, ще се счупи не, ами....

Този е пълен аматъор - Хидромелиораторът, Катаризсът и Образа му в огледалото свиха 4 милиарда лева посред бял ден от банка в центъра на София, и дори си извикаха телевизия да ги снима, и нищо им няма, а този завалията тръгнал грошове да крае, и го заловили! Стани политик, управленец или главе прокурор, бе тиквеник!

"Задържаха Тарантулата за обира в КАТ-Благоевград" Като хвърлях набързо по диагонал поглед на заглавието в първия момент ми се строи, че е написано: "Задържаха Тиквата за обира в КТБ..." Този глупак Тарантулата не знае ли как най-добре се обира банка бе! Отвътре, А НАЙ-СИГУРНО АКО ОРГАНИЗИРАШ АТАКАТА НА СГРАДАТА Й ПОД КАКЪВТО И ДА Е ПРЕДЛОГ - И НАЙ-ГЛУПАВИЯТ И НЕВЕРОЯТНИЯТ МИНАВА В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО УПРСВЛЯВАТ ПРОСТИТЕ (И АЗ СЪМ ПРОСТ, И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ...) - например че шефът на банката й, който е в чужбина, се е промъкнал в среднощна доба с едно бусче и в чували е откраднал 200 милиона лева, или че трима са убили някого, който си е жив и здрав, и невредим, с огромна охрана...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Оригинален си!

Значи като ви обраха, хванахте тарантулата за няколко часа. А ежедневните кражби на мангустите даже не ги записвате, за да не си разваляте статистиката!

Добре си е разпределил дивидента.

Бахти и зоопарка в която се е превърнала България ... Забележителен природен парк ,от защитен вид май за всякакви представители на ФЛОРАТА и ФАУНАТА :) Явно намират отлични условия за виреене и развитие !

НАПРАВО АНИМАЛ ПЛАНЕТ!

Тиквата?

"...6г. условно за грабеж..." - малка штриха към абсурдите в правосъдната ни система.

Мърляв Мързелив Мизерник е тоя, каква Тарантула е тоя, че обижда умния паяк