След нареждането отгоре Пловдив отказа акциите от Панаира

Почти единодушно общинските съветници в Пловдив гласуваха за връщане на акциите на Международен панаир Пловдив на държавата.

Обратно в новината

Коментари - След нареждането отгоре Пловдив отказа акциите от Панаира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният пълен резил за ГЕРБ! Гласуват единодушно за едно спорно решение, а после още повече се орезиляват, като гласуват срещу собственото си гласуване, и то "по нареждане отгоре" :)) Ким Чен Ун само може да завижда на бойковите послушници :)))

Тикват и неговата хунта.

Курнелия Нинова е дала панаира на паралелния Гергов и сега съветниците от БСП пак гласуват в негова полза! Курнелия и БСП подкрепят активно паралелната държава!

Според кметското ти изказване, прекратявате сделката с акциите и така отговаряте на обществените очаквания!?Ама съвсем наскоро дадохте тези акции на свинаря Гергов!?Тогава, при първото раздаване в полза на Гергов, на какви очаквания отговаряхте!?Пак на обществените очаквания или как!?

Стига с тоя Гергов бе ,никой ли не вижда и не разбира какво грубо вмешателство в работата на местната власт се извършва.Защо се провеждат местни избори за кметове и общински съвети.Същото е разпоредено и на Варна.Този ще надмине и Ердоган без да е необходим референдум.

Незнам защо повечето писателстващи тук плюят Гергов сякаш той разпорежда на герберасите??Защо се правите че не проумявате че НЕ Гергов в този случай е виновноия а просто новото изпълнение на обещанията дадени на някой от боко преди изборите. Замислете се малко, анализирайте случващото се и ще видите че за пореден път се подиграват с вас точно тия дето непрекъснато ви вряскат че едва ли не се ''жерват'' за вас..

Тоя Гергов не се ли награби цял живот?! С политически протекции ограби най-големите държавни предприятия по схемата заменки на кон за кокошка. Тоя път няма да му е лесно въпреки, че неговите бастуни съсипват държавното предприятие ежеминутно.

ПАНАИРИ-ЦИРК-ПАНАИРИ-ЦИРК-ЦИРК- ПАНАИРИ-ПАНАИРИ-ЦИРК И ТАКА,ДО КАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ!!!СМЯХ НА ТАЛАЗИ!!!

Няма ли прокуратурата да се самосезира?Това е кражба,като онази на КТБ!

Международният пловдивски мострен панаир не може да е гергов панаир.Цената му е огромна- 400 000 км. м. + десетки палати и инфратруктура.Само марката му струва в Европа десетки милиони евра.Кражбата му трябва да бъде ударена от закона и всички учатвали в нея-в кауша!

дотук бяхме с децентрализацията и независимата местна власт.....

може ли да ни го покажете този протокол от това заседание на пловдивчани .пуснете го в нета или в някой от местните вестници нека да има и имена..... ще е любопитно.... колко нисък морал то нямам подходящо сравнение .ниски и жалки мили наши съветници

Можеш да го изискаш по реда на Закона за достъп до обществена информация или да го видиш на сайта на общината в раздел общински съвет. Но ти гарантирам, че именатата на гласувалите няма да са изписани. Ще е изписана бройката на гласувалите, кои са "за" и кой "против".

Трай коньо за зелена трева един вид...

извинете не кукли а чучули сбърках??? както казваше единствения и велик Джоко Росич мен не ми трябват такива дето на всичко казват да - това го върши сянката ме!мен ми трябват хора които казват истината А той великия Росич го чул от един комита Ма де ги комитите де ги другарие...тука чукундурите слушкат и папкат. питам се тези хора деца имат ли как ще ги погледнат в очите?! на това ли ще ги научат!? днеска едно утре друго?! ега ти примера егати съветниците егати родителите егати отговорните политици дръпни водата и ще идтекат от тоалетното казанче......... цензорирайте ще ви вземат в групата на герб и в пловдивския общински съвет.......

ПРОДЪЛЖАВА С МАЖОРИТАРНО УЧАСТИЕ НА ГЕРГОВ ПРИДОБИЛ 29% ОТ АКЦИИТЕ НА ОБЩИНА ВАРНА Странно защо Борисов не призова ВАРНЕНСКИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ да постъпи като Пловдивския? Или там нещата вече са безвъзвратно ЗАСРАНИ и няма как община Варна да върне на Гергов дупката , а той акциите й. Голям секс и паднало във Варна! С тая гергова дупка общината е била от женската страна! А Борисов доказа, че ПАНАИРА "БСП - ГЕРБ - ДПС" не е хипотеза, а нещо реално съществуващо.

КОЕ Е ЛЪЖА ЗАЩО МЕ ЦЕНЗУРИРАТЕ? ТА ПРЕДЛОЖИХ В ОБЩИНАТА ДА НАРЕДЯТ КУКЛИ НА МЕСТАТА НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ВСЕКИ ДЕН ТОТЮ ДА МИНАВА ДА СЕ РЪКУВА С ТЯХ ДА БРОИ КВОРУМ КОЙТО МРАЗИ ДА МУ ТЕГЛИ ДВА ШАМАРА КОЙТО ОБИЧА ГО РЪКОСТИСКА.КАТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ВСЕКИ ДЕН САМО ДА ЙМ УДРЯ ЕДИН ПАРЦАЛ ПО СУРАТИТЕ ЧИСТАЧКАТА ДА НЕ ПРАШАСЪТ . И ПИТАМ ЗАТОВА ЛИ ГЛАСУВАХА ПЛОВДИВЧАНИ ЗА ТЕЗИ ЛИ ФАЛШИВИ ГЕРОИ.......? И КАКТО СЕ КАЗВА НА ТАЗИ РАБОТА ТОВА СИ Е ПЕДЕРАСКА РАБОТА.... ТА ГЛАСУВАШ ЗА ПАТРИОТИ ПОЛУЧАВАШ БОЙКО... И ТО БОЙКО СЪС СЪЩИЯ ГОТОВ ЕКИП С КОЙТО ГО ИЗГОНИХА...ДА ИЗГОНИХА НЕ СИ ДАДЕ ОСТАВКа и накрая призовавам пловдив и българия да се събудят и да ги ометем.....

ТЯ НЯМА ЛИ НАРЕЖДАНЕ "ОТГОРЕ" ДА ОТКАЖЕ ПРЕДАВАНЕТО НА АКЦИИТЕ НА ГЕРГОВ?! НЯМА!! ТЯХ ВЕЛИКИЯТ ВЕЗИР БУДА ХАРИЗВА НА МАСОНА ГЕРГОВ срещу някаква дупка във Варна ТАКА МАСОНСКАТА ЛОЖА НА ГЕРГОВ И ЦАЦАРОВ СЕ ПРЕВРЪЩА В МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК ПРИТЕЖАВАЩ 80% ОТ АКЦИИТЕ НА ПАНАИРА. От Търговския регистър е видно, че в този ПАНАИР са отразени едни имена на депутати от БСП Най впечатляващото обаче е това на КОРНЕЛИЯ ТОДОРОВА НИНОВА! ДРУГАРКО НИНОВА, КАТО НАДАРЕНА Е РЕДНО ТИ И ГЕРГОВ ДА БЛАГОДАРИТЕ НА ВОЖДА И ВЕЛИК ВЕЗИР НОСЕЩ ПАРТИЗАНСКОТО ИМЕ БУДА.

Така при авторитарно управление на партията Герб и държавата от бившият член на БКП и БСП ,а сега с лична партйна групировка г-н другаря Бойко Борисов .Какво каже боса това се прави.

ОТДАВНА В БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗТАНОВЕН ЧЛ. 1 ОТ СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ КЪДЕТО РОЛЯТА НА ПАРТИЯТА МАЙКА Е ЗАМЕНЕНО ОН ЕДНА ПЛОВДИВСКА МАСОНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ "СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ" СЪС ВЕЛИКИ МАЙСТОРИ ЦАЦАРОВ, ГЕРГОВ , ГОЦЕ , ЦВЕТАНОВ и чираци Буда , Курнелия, Дебелят Пеевски. Как ще се отървем от тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ? С този народ и с този ПАРЛАМЕНТ никога!

БОЙКО ЗАЩО ДЯСНАТА РЪКА НА ГЕРГОВ МЕНТА СТОЯНОВА Е КЛЮЧОВА ФИГУРА В ГЕРБ,КАКВО КАТО СПРЯ СДЕЛКАТА ЗА ПАНАИРА В ПЛОВДИВ КАТО ВАРНА Е НАПРАВИ И ГЕРГОВ ЩЕ ИМА 80% ОТ АКЦИИТЕ И ТЕЗИ НА ПЛОВДИВ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ, ЗАЩО НЕ МАХНЕШ ХОРАТА НА ГЕРГОВ В ПАРТИЯТА СИ ???

Това са наши хора, Гергов е руски консул ,а Дончев ни е" дъщерна" фирма и почти сме рода ,така че не ги закачайте !

Сега ясно ли е на всички, какво означава ... да се целува ръка ... Целуваш ръка и изпълняваш ...

ПАНАИР НА МОГЪЩЕСТВО !

:))) дежъвиууу чл.1: Държавата е партията! Партията е генералния секретар генерал Б. Борисов. Вечна слава. Ураааааааа.

би се пе ту се усра ..... и сега нова схема за приватизе ....

ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА СЦЕНАРИЙ НА ЕРДОГАН ! ДА НЕ БИ СРЕЩИТЕ НА БОЙКО ДА ДАВАТ ВЕЧЕ РЕЗУЛТАТ ОТ БОГАТА РЕКОЛТА ??????????????????? СЪБУДИ СЕ ПЛОВДИВ СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИЯ

Как стана така, че всичко строено от народа изведнъж се оказа частна собственост? Например електропреносната мрежа, строена от нашите родители, стана собственост на чужди "инвеститори". Какво точно инвестираха "инвеститорите"?

Инвестират "желание" и обещания. Жънат всичко що вирее... Под погледа на "мислещите" за България политици...

Това решение е в унисон с Боковата демокрация.Тя прилича на тази на Ердоган.

Така е в България след като мутрите командват:((Днеска нещо им е изгодно и го гласуват, утре нещо им се види малко парата и се отказват:((((Такива подлоги има навсякъде в управлението на България и за това ще вървим успешно все по надолу, все по бързо към заличаване...За това хората не гласуват колкото и да ги задължавате защото сте подлоги на интереса и на една мутра

Нека панаира да остане в БСП, като го продадем на Георги Гергов!

Аз преди време писах че само книги за индианци четеш! Време е соросчетата да се разкарат!

МУТРАТА КАЗА!

Това е по-големият проблем на яката ни икономика и държава. Затова и Гергов скоро може да има земята на панаира, а панаира 'който е над всички' от лумпени и крадци стана като 'кокошката със златните яйца'. Що се отнася до НС - обръщението на Цветанов е своеобразен комплимент към Нинова. Те и двамата са там за да 'помагат' с каквото могат на когото трябва. Преизбирането им говори именно за това, а основен виновник е народа. Предполагам трябва да сменим мото-то над народното събрание на: "Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава!"...

Прекрасно казано. Кога ли най-сетне БЪРГАРСКИЯ НОРОД ще поиска тъй наречените политици и олигарси да платят сметката????

БОЙКО НЯМА ЛИ ДА РАЗКАРА ДЯСНАТА РЪКА НА ГЕОРГИ ГЕРГОВ МЕНДА СТОЯНОВА ОТ ПАРТИЯТА СИ

Ама нали е навързан с тях при облагите как да се лиши от тях..Не веднъж е заявявал лично - гледам на МЕН да ми е добре:((((

" против се обявиха четирима общински съветници от БСП" Не може да става дума за лобиране в частен интерес, естествено. Интересите на Гергов са надпартийни. Пък и дава кебапчетата за Бузлуджа. ..която тихомълком социалистите върнаха на държавата, без да ремонтират. Те са по социалната политика и обгрижването на бедни олигарси, не по ремонтите на разни култови за историята им места.

Кухая, кви ремонти те гонят, всички в политиката гонят кинтите, е сигурно има и изключения. Ма вного кухо, щото патриотите, ГЕРБ, ДПС и пр. са се хванали да раставрират???? КУХОООО...

панаира, ЗАЩО ГО Е ДАЛА НА ГЕРГОВ? Това е подготовка на схема за източване на държавата в Герговия джоб!

Корнелия Нинова представлява държавата когато продава панаира на съпартиеца си Гергов.

..а Сотир Цацаров е одобрил силно занижената оценка ;)) Какви имена са в схемата, а? Ама хората си ги харесват и избират. Да са ни живи и здрави!

ТОЯ КРАДЕЦ ТОТЕВ НЯМА ЛИ ДА ГО ВКАРВАТ В ЗАТВОРА.ТАКОВА КРАДЕНЕ НЕ ИМАЛО.ТОЯ Е СРАМ ЗА ПЛОВДИВ

Нека сега Корнелия Нинова да каже на Гергов да върне останалите проценти на народа. Той панаира е на БСП всъщност. Нека Корнелия направи ресто и върне всичко заграбено от хора на БСП на народа.

Още в началото си беше явно, че тази заигравка с Операта и Панаира си е активно мероприятие. Не толкова Пловдив да има Опера, по-скоро някой да е културен министър. И не толкова някой да е културен министър, а по-скоро друг да не е културен министър. Сега участниците нещо гърмят един по един. И да не стане така, че наместо да изпишат очи, да избодат Вежди....

Според мен има толкова хубави удобни места за опера че това да я вкарат в панаира си е направо панаир..Явно интересите им май се насочват надругаде така че предстои да видим ама на 100% няма да е в полза и за доброто на хората дето ги хрантутят и гласуващи и нареждащи..