ГЕРБ и Патриотите подписаха коалиционното споразумение

ГЕРБ и "Обединени патриоти" подписаха коалиционнотото споразумение за общо управление.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и Патриотите подписаха коалиционното споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълен пет годишен мандат

Споразумението започва с: 1. Крадем; 2. Крадем заедно; 3. Крадем здраво ...

Методологията на ограбване е официално одобрена и подписана от бъдещите съучастници.

Всичко е добре, когато комунягите не са на власт!!!

С какво се отличават обикновена проститутка от политическа? Само с това, че първата симулира оргазъм, а другата- морал. По- добър пример за това от българския политически елит НЯМА!

Ще слуша нарежданията на Доган и КУрнелия и ще пречи всячески на това правителство да работи за да го провали и след това върне старата червена крадлива сган отново на власт и да довърши държавата...

И да не лаете,ще гледате власт през крив макарон,поне през следващите 4 годинки!А до тогава,ще се нацепите,като басма!

какъв консенсус ?Па те са на една вълна жадна за власт .

Българио до къде те докараха.Тези откровени бандити да те управляват.Гагаузинът отишъл при президента на България с вратовръзка и ДЪНКИ. Селянинът си остава такъв до гроб.Другите тоже.Нормалният и честен българин не се допуска във властта.

Тъп,като галош!...

И них им извадия зъбите като им дадоя власт у министерскио съвет!!! Окая, плювая, рипая и беснеая, а сегинка са по-кротки от заклани ярета и са по-ниски от травата що газат! И на них банкялията им тури чепо като зема та се согласи со сичко ща сакат, оти знае дека са лакоми за влас и пари и нема да устискат и скоро че почнат да се дръпат и карат едни с други. Те така банкялията си опече работата и само чека сега да им гледа сеиро на тия абдали, а он да си праи тоа що си знае, оти оная лудетината Корнелия и итрийо Доган нема да му се месат ако не ги закача и ги остава и они да си раизграват коньето у властта по места, а тамо баш са парите що се дават отгоре.

Доходите са важно нещо, но мисията почти невъзможна на този етап, пари няма как да дойдат без промени в насока свиване на корупцията и сивите доходи. Трябва да се актуализират и изхвърлят всички фалшиви телкове, трябва да се спрат привилегиите на държавните служители да се осигуряват за сметка на държавния бюджет, трябва да се спре лошата практика да се пътува безплатно с полицейски карти, карти на общинари които се плащат от общината на всички техни служители, военни и стотици "инвалиди" с такива карти и с фалшиви телкове. Тогава ще дойдат и приходите и увеличение на доходите на хората. С вълшебна пръчица не могат да се случат нещата и това го знае и БКП и техния президент Радев, не е необходимо и той да налива масло в огъня. Ще стане ако се работи от всички за народа и държавата а не тясно партийно и саботаж от опозиция на управляващото мнозинство. Радев да падне малко на земята, той не е пилот във въздуха, тука нещата са адски сложни и просто да спре да дава нареждания и си гледа президенството.

Кви споразумения, кви преговори, кви програми... Все едно не ви знаем кои сте и какво правите... Тия 4мата юнаци точно за 10 мин са се разбрали кой-какво-къде-кога. Тва на мене-тва на тебе. Пък ако е рекъл Путлер може и пълен мандат да изкарат. Ако има фондове за крадене ще се натискат до последно, ако секне кранчето ще викат пак някой друг да се оправя. Тогава и Курнела ще се дърпа и Доганя...

по-правилно е да имат 10 зам министри и ш7 министри. и да изкарат цял з5 годишен мандат.

на вързано куче хляб не могат да дадат ама ще управляват! Явно и Господ е изоставил българския народ!

Ги захранват с лосион, за вана,нали другари?

Пипи...на Волен не му се сърди ...даже трудно можем и да го упрекнем ,освен ...МОРАЛНО... Както винаги съм писал , и ноторно е известно ...ВОЛНИЯ КЛЕТВА КЪМ РОДИНАТА НЕ Е ...Д А В А Л !!! От младежките години си е такъв ..."болнав" ,страхлив и ...ТАРИКАТ . ДОЛЕН ...ВОЛЕН ...ЛЪЖЕЦ И ИБРИКЧИЯ ... Дори маризането му пред НАТФИЗ си бе чиста постановка ....Щото ,ако го бях набарал аз ,май на малкият "воленчо" единственият спомен от "татко" му ,щеше да си остане написан в Акта му за раждане ... Да не му се сърдим все пак ..на него , на Винкела и дебелия ....Мене ме е яд на лумпените заблудени ,прости ,които им ....ВЯРВАТ ..Ей ,комшията ми ,дето си пия ката вечер пиенето с него е ...такъв ...единственото за което се караме на маса ...Но и той изтрезня ...всъщност не от моите аргументи ...А ОТ ДЕЛАТА НА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВА !

Лъжи, мажи, ЯЖ!

,,Коалицията между ГЕРБ и "Обединени патриоти" ще има политически съвет, който ще се състои от 6 души.,,- Нещо като ЦК на БКП.А министрите ще претворяват решенията в дела.И ако въведем петилетни планове,поставим дружбата с братските европейски народи на първо място може и да пастигнем резултатите на Т.Живков и развитото соц.общество.

Българинът е докаран до такова състояние че само чудо го оправя и затова той непрекъснато очаква чудеса! И като не ги види, почва да страда! Не очаквайте чудеса!

За АГ-то е истина написаното по-долу.Ние с жената ходихме миналия месец.Бе то само лилави там! Българки не видях.Изобщо не и дадох на моята да влиза.Викам"Айде кръгом" и отидохме в частна клиника.Гонят българите да си плащат два пъти/осигуровки/ и на частно,а мангалите-ГРАТИС!!!Баси скапаните политици!

С жена ми работихме цял живот и сега сме пенсионери. Аз съм с орязана от тавана пенсия, а жената беше на средната, при пенсионирането в края на 90-те, а сега е под линията на бедността и аз издържам и нея и поемам всички разходи по дома и семейството, че нейните сама за лекарствата едва стигат та камо ли за хляб и други неща. Та думата ми е за циганята и в подкрепа на това което си написал, но не е за родилно, а за случка в магазин Била. С най-малкия, 4 годишния, внук бяхме там и доста се замислях дали да му купя от витрината за топли закуски това, което искаше, а в същото време две здрави и яки като кобили циганки напълниха две колички с разни лакомства за които дори не смея и да си помисля да ги купя някога в такива количества. Да, пазарските колички на Била бяха препълнени и близо половин час касиерката обработва покупката им. ПЛАТИХА В БРОЙ и с присмех казаха на продавачката че са получили СОЦИАЛНИТЕ си, та за това пазаруват така. Ето това е, ние българите се свиваме и едва се оправяме с това което получаваме заради труда си, а мангалите на наш гръб си живеят като Симеончо през фашистко (не че и по-късно и сега този същия шваба Симеончо (Сакскобургготски) не живее на наш гръб!

Лайната са си лайна, дори издрискани от патриотични задници!!! Вече си имаме и патриотични гробари!!!

Като потпутят бялата златка с рубли и мандата ойде та се не виде .

Хахахахахахаха, Бялата Златка. Бял Миндил. На Доган отдушника. Кой го е хванал го е яздил. Бял миндил

Докато ние делиме баницата,румънците потрошиха тамошните "мафиоти"!Слагам ги в кавички,щото там мафия няма-има местни дребни тарикати и ненаяли се политици.И се оказа,че 2-3 години като им работи съдебната система както трябва и затворите отесняхааа.И сега строи 8 нови затвори...А ние тука още делиме баницата....

ВЕЧЕ Е ДРУГА, НЯМА ОНАЗИ КРИТИЧНОСТ, НЯМА ГИ ПРЕДАВАНИЯТА И ОСТРОТАТА НА ВОДЕЩИТЕ, ВСЪЩНОСТ И ВОДЕЩИТЕ ПОИЗЧЕЗНАХА. НЯМА Я НОРА СТОИЧКОВА, НЯМА ПРЕДАВАНЕ, НЯМА 1ЧАСОВО ПРЕДАВАНЕ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, ИЗМЕСТЕНО Е В ДРУГ ЧАС, НЯМА ОБАЖДАНИЯ НА ЗРИТЕЛИ В ЕФИР, НЯМА ВЪПРОСИ, НЯМА НЕУДОБНИ ГОСТИ, НЯМА ХИМН НА АТАКА, НЯМА ГИ ДОКУМЕНТАЛНИТЕ ФИЛМИ ЗА РАЗГРАБВАНЕТО И УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ГИ СРАВНЕНИЯТА С ДЪРЖАВАТА ПРИ СОЦ-А, НЯМА НИЩО ВЕЧЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ПО ТВ АЛФА.

Искат имената,града и тевевизията щяла да записва телефоните. Симеонов заплаши зрителите със съд ако го обиждат.

полицейщина...ДОХОДИ,СЪДЕБНА РЕФОРМА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ОБРАЗОВАНИЕ,ИКОНОМИКА това трябв да са ви приоритетите. Сигурността ще е следствие на подобряване на тези неща.

цирк за пред народа, ама какво значение има какво пише в някаква хартийка партиите не спазват законите и констотуцията та какво остава за някаква хартийка наречена коалиционно споразумение. Шменти капели разбрали са се кой кои поръчки да възлага това е най-важното и кой кои постове може да контролира. Останалото е ала бала от ЕС казват кой какво да прави....

Не знам какво са се договорили,ама да идат да видят какво става в АГ"Майчин дом"....Всичко е почерняло от 15-16 циганки,готови да раждат!!!Ползват линейките като таксита,после лекарите/видяли са се в чудо,милите/им правят пълни изследвания/първите въобще в живота на ромките/ и накрая ги израждат!БЕЗПЛАТНО!За сметка на всички нас,де.А българката/ОБИКНОВЕНО Е ЕДИНСТВЕНА ВЕЧЕ/е принудена да спи с циганки в стаята,просто защото е малцинство.И всичко това в най-голямата българска родилна болница.А ония горе още не могат да разделят келепира?!?!!!Докъде я докарахме?

Патриотите искат гаранция че бойко няма да си подава оставката както е свикнал и ще могат да си грабят и те 4 години!

а дано накрая малко да помислят за белите българи и да го покажат - не само празни думи и яко крадене. стига толериране на цигани, евреи, афганци, педали, мултиетноси и арабески европата не прилича ни нищо вече , то и булгаристан натам върви ама дано не съм прав

Като изчезне доверието (или се появят определени фактори) и 5 споразумения да са подписали, пак ще се разпадне коалицията. Т.нар. патриоти ще последват съдбата на РБ, кой се е хванал с ГЕРП добро не е видял. А най-накрая, ГЕРП пък ще последват съдбата на НДСВ.

Хората са казали - не ме слушай какво говоря а ме гледай какво правя...Излъгаха се като ги слушаха ама сега дупе да ни е яко като им гледаме действията та и предварително си казаха че каквото и да правим като не сме мислили 4 години ще да си стоят във властта:(((

С оглед ситуацията в родината ни, това изглежда най-разумната коалиция. Не съм и очаквал друга да е. Вярно, е че едните са много гладни, но кой не е в тая бедняшка територия. Дано успеят да вдигнат доходите на хората и да засилят малко от малко производството на машини, а защо не и на автомобили или строителна техника. Най-важното е да не ги страх да взимат решения в полза на България. България над всичко.

Тикви.

Да ни честито, чисто новото Политбюро, на новите ЦК-та на новите БКП-та! Да са ни честити, скъпи братя и сестри! Нищо, че не е Нова Година..ха-ха-ха-ха...

Аз съм прост и вие сте прости, за това се разбираме ...... Буда ал Банкя бин Мутра ал Ченге ал ГЕРБ бин Комунист ал Доктор бин Тиква

посраните червени тролове дето предричаха че ГЕРБ и БОРИСОВ изчезват сега не могат място да си намерят от злоба нинова няма да ви плати за троленето защото няма пари в червената каса вече и никога няма да видите власт повече.УСПЕХ НА ГЕРБ И ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ

Мутри и националисти. Голям цирк. На следващите избори ДОСТ и ДПС и съвсем ще я втасаме.

Голямата лапаница започна!

Еманюел Макрон и кандидатката на крайната десница Марин льо Пен отиват на втори тур президентските избори във Франция. В речта си вечерта Макрон заяви " Следващия тур е партиотизъм срещу национализъм / Марин Лъо Пен / , а у так та НАЗЦИОНАЛИСТИТЕ им казват Обединени патриоти - КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ - два свята, затова децата ни ще отиват в Европа, а ние тук ще се молим на Господ да е добър с нас на старини.

И като казал некакъв френски баболюбец, че бил патриотизма не бил национализъм, та интернационалистките ви душички бликнаха....

СЕГА ЗАПОЧВА ГРАБЕНЕТО!

България през 2019-2019 година се очаква да бъде осъдена от международен съд, като подадените искове са за около 1 милиард евро, от ЕРП, заради неизпълнение на договорите при покупка, от Сашо Дончев за 200 милиона и за съдебната система около 60 милиона евро, общо МИЛИАРД ЕВРО, дали народа ще продължава да търпи да плаща простотиите на управляващите ни. Докога ??????????????????Какъв пълен мандат, какви 5 лева ПРЕМИЕРА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ДОРИ ПО ЛОШО ОТ ЕРДОГАН. Аз не му вярвам на нито една дума. Той дойде на вълната на недоволство от тройната коалиция и народа не разбра , че няма никаква разлика. Честито !!!!!!!!!!!!

произнесе декларация в НС и "попиля" както обисновено пише един сайт..и Герб и коалиционните патньори. Поздрави Атака и Сидиров в израстването им и приемането за приоритет европейските ценности ,Европейския съюз и НАТО. Дано отразят в дира тази декларация, само канал3 излъчваше на живо от НС...Имах удоволствието да наблюдавам това.

Ауууу много страшна и силна тази Корнелия бе! Направо всички вече са респектирани от нея, включително и аз!

Патриотите си сложиха сами въжето.По -късно Герб ще бутне стола.Политически съвет при Бойко 3 =Политбюро при БКП.Политически бюра към министерствата = на партйни БКП бюра към същите.Уреждането на добри заплати за активистите от Герб и ОП е стил и метод на работа на Бойко ,Каракачанов ,снишилият се Сидеров и зеленият чорап Симеонов.

ПРЕСТЪПНА БАНДА. МУТРИ, ЧЕНГЕТА, РУСКИ ЛЕКЕТА.

Не разбрах:"Политически съвет" или "ПОЛИТБЮРО"?!

Абе, червеношийки гадни, какво храчите пак? Нима искате пак комунизЪмът да шества "над поля и градини", кактто пеехте в захлас подобни песньовки. Стига с червения тайфун. Докарахте България да най-окаяното състояние. Без БКП светът е по-добър, поне в нашите географски ширини.

Оставете ги да се порадват, че Меркурия им разгони фамилиите. После ще започнат да ни стрижат, но така ще е до ноември. После парно, ток и шут в г...А Председателството ще го поеме служебен кабинет щото ЕС няма да е научил тбългарския език - хахахахахахахах

A обединените идиоти си подписаха смъртната присъда! Можеше след мандат-два да управляват, ама на, толкова си могат, само да краднат трохи в сянката на Баце.

Както е казал поета "Патриот е той - душа дава, но не своята душа, а душата на народа !" А иначе в Споразумението на ГЕРБ с патриотите пише - глад,мизерия,нова вълна от самозапалвания на отчаяни граждани...

К'во сава бе ? Гледам ги тези "патриоти" и имам чувството д-р Гълъбова,не напразно ,точно днес се е обърнала с посмо до Президента,защото в неговото ведомство днес той ще връчва манат на потенциални нейни пациенти. Гледам репортажите и не мога да повярвам ... Големият ,непримирим , невъздържан борец и дандаджия ,белокоско със златното пръстче ,седи смирен ,уплашен като маризан сокакьопек,мига на парцали и прави лицеви гримаси ... От едната му страна ,затиснат яко от Карататърлъ паша,от другата от башбаши Домуз Каракачан Гювечи,а той Сидерли Ибрикчи ага ,навел глава мига на парцали ,смирено очакващ поредния илач ... К'во му дават на този чиляк бе ,че така се преобрази ...

..."жени и вино, вино и жени" или в случая - "пари и бело, бело и пари";)

как се наричат люде, които лижат там , където са плюли, които на черното бяло говорят, които за единия келепир и душата си продават ??

Членовете на БПМ (Българската Политиколигарска Партия), сиреч всичките така наречени политици, начело с Обеднелите Путриоти