Парламентарният контрол вече ще се предава по БНТ2

Мнозинството депутати решиха парламентарният контрол да се предава пряко по БНТ2, а не по БНТ1, както досега. Това предизвика скандал между Нинова и Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Парламентарният контрол вече ще се предава по БНТ2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Нинова! Истински лидер,честна и речовита! Цицерон до нея е истински цицерон. Ниско КПД и объркана мисъл и реч.

Герб и т.н. патриоти ги е страх от парламентарен контрол ,защото са доста ограничени и виждат ,че народа не пасе трева и не им си хващат на лъжите.

Товарищи! Чемодан, Лиман...

Не са агнета, а направо пръчове дебели, да има някой слаб от тях. За какви агнета пишете. Агънцата са нежни и красиви животни, а тези ...... не ми приличат на такива. Цял ден се чудят само какви пари повече да вземат и това ние - народа и децата и внуците ни няма да могат да ги върнат.

Не са агнета, а направо пръчове дебели, да има някой слаб от тях. За какви агнета пишете. Агънцата са нежни и красиви животни, а тези ...... не ми приличат на такива. Цял ден се чудят само какви пари повече да вземат и това ние - народа и децата и внуците ни няма да могат да ги върнат.

Това не е скандал. Навремето Берлускони каза за Меркел, че е една лелка, която никой не иска да е.... Долу горе това каза и нашият Румен Петков по адрес на Дончева. Цялата работа е, че Цветанов трябваше да каже същото за тази незадоволена пишман-другарка. Хем да се посмеем, хем да си кажат истината в очи, хем да има за какво Кобриета Нинова да се зъби и сумти.

Vinetou

Да ни е честита новата демокрация от Ердоганов тип! Машшалла!

"Скандал Нинова-Цветанов за панаира на Гергов" - естествено, всичко което казва г-жа Лъжа е скандално. Вижте само физиономията й с характерното злобно излъчване. То плаши даже и от снимката, а на живо вероятно трябва да си изгълтал една шепа успокоителни хапчета за да се въздържиш от адекватна реакция.

Хайде цитирай една лъжа от статията де!

Едни хора-комунисти,си направиха на 09.09.1944 год. държава с помощта на руските комунисти.Излъгаха народа да им работи без пари 45 години и на 46 си записаха всичко на свое име,на деца и внуци.Направиха си и нови партии- бсп, ндсв,дпс,герб, направиха си и парламент и правителство.Преговарят с европа,вземат от там пари и заеми и си имат своя държава.Българският народ,ако има желание нека и той да си направи своя държава и да сия подреди по свой вкус.Защото както е тръгнало ,държавата на мафиотите -комунисти с подкрепата на сащ,русия и европа ще съществува още дълги години.

Герб е нова "манджа"!? Преди това имаше, едно "анти комунистическо" СДС с разни, Корнелии,Герговци, Менти, Бисеровци,Софиянски И шефа им Кара Иван, дръгалевски които УЗАКОНИХА комунистическите кражби.

извинявай-пропуснал съм сдс, имаше и други в синята мъгла.Герб е нова манджа доколкото е изградена от сащ за да противодейства на русия при ползването на територията, на принципа на мафиотско тоталитарните управления в Латинска Америка-закриляни са и са оставяни да правят каквото си искат,само да пазят територията за нуждите на нато.

Марков, 09.09.1944 даде шанс на хората да заживеят спокойно и уверени в бъдещето си. Хората градяха държавата и изпитваха удовлетворение. За голям съжаленеи, сега се разграбва и краде, това което масата създаде. Бяхме щастливи Марков, а сега мислим само за сметки и за края.

така да е .и сега какво ще правим

а аз, като виден овцевъд, забелязах че само 89 против?? бсп и дпс са 105 ! губят ми се нещо!

и каква е истината- че гергов и нинова са подставени лица.Истинските собственици са мафиоти -комунисти от политбюро и цк на бкп,които създадоха слугите си-фалшивите партии бсп и герб

Интересно тези циркаджии колко ли време ще изкарат, преди народът да им разтури седЕнката и този път?

с този заспал народ ще хилядят

Засрами се , како Нино, лъжеш и си нагла като циганка!

"Гласувах против, защото да си патриот не е награда". Е да, но да си Идиот, необходимо и достатъчно условие е да си член или фен на БСП...

Моля, моля, БСП си има и куп партии сателити! Така че ако ще броиш идиотите, не се ограничавай само до тези в кораба-майка БСП.

Мухъл, имаш ли доказателства, АМА ПРЕКИ, а не "ала цвъки", че Корнелия Нинова е била член на сдс (Стани Да Седна). Ако имаш ги дай, ако нямаш върви на .....

Тъпа тъотке, 1. Тази тъпотия "парламентарен контрол", по кой канал точно ще я дават е всичко друго не не и гръмкото "ограничаване на човешки права". 2. Цветанов не издава присъди. Просто ти напомня каква си корумпирана мръсница! 3. Когато ти сочиш с пръст, не е ли по добре да млъкнеш и да ходиш в съда?! Кога, кое ти отърва? 4. Няма дума "днеска" в Парламента. Нито си в гората, нито на мегдана. 5. Не е само Гергов! Скоро ще ти лъсне омазаното дупе и кафявите гащи! Много скоро! Нали така, другарке - милионерка за един ден?

10 реда и нищо по същесто....

Написаното не е за тъпанари.

Москва потърси отговорност за милионите налети в продажни медии и тролове, но властта не е в БСП и парите, които са вложени няма да могат да се върнат с печалба, да не говорим, че реалират загуба. Текат тежки проблеми в крадливата партия.

Посочи една, която не краде безобразно.

28 години, преход в който комунистите станаха едри капиталисти, за сметка на българския народ. Чак сега ли се разсмърдя. Та много от изедниците ни вече се пържат в ада. Останалите са за затвора, а това са всички ръководни фактори в БСП-ДПС.

БКП-2 и БКП-3 правят егати панаирите - хляб и зрелище за народа!

Ей безхаберници, спрете да ни хвърляте пясък в очите с поредните лични драми ами започнете да работите , заплатаджий марляви! Започнете веднага вдихане на доходите на хората щото няма да искара и 1 г този парламет, ще ви изведем с ритници от парламента!

Убедил съм се отдавна, че нашият парламент е храм на любовта!

Радвай се народе как ще стигнеш 180 място по ''свобода на словото'' след като мутрите за поредн път ще да ти затварят ушите и устата..Това което правят мутропатриотите е направо ''демокрация'' да знаете а после оплювате Нинова че е казала че такава демокрация ни е отнела много...когато реалността го показва

..."Не издавайте отново присъди от тази трибуна. Има ред, закони и Конституция в държавата. Какво правихте досега, та не разследвахте приватизацията на Пловдивския панаир? И ако сте хора, които държат на законите, реда и Конституцията, знаете къде е прокуратурата, знаете къде е съдът, отивайте още днеска, завеждайте дела срещу когото трябва и да се спази редът и Конституцията в държавата!"... цвъки, нещо да кажеш в своя защита?! Няма...

...Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че България е била осъдена СЕДЕМ ПЪТИ в Страсбург, заради това че председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, като вътрешен министър, е посочил виновни преди съдът да се е произнесъл, с което е нарушил човешки права...

Тия от "цирк дьо солей" могат доста да научат, дет се вика вода могат да носят на наште!

...Мнозинството депутати решиха парламентарният контрол да се предава пряко по БНТ2, а не по БНТ1, както досега... 2 Въпроса: - БНТ национална телевизия ли е и ползва ли се със специален бюджет за "националната" й функция?! - Кой се плаши от ПУБЛИЧНОСТ и ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ?!

Да си показва синьото елече по ТВ...какво нещастие,другари...

Ефирно и безплатно! Ханал 1 (БНТ 1) Емир 2 (БНТ 2) Босфор ТВ (БТВ) Новак (Нова) Булгаристан он ер (България он ер) Бь нь ть Еч Дий (БНТ HD) В София се хващат и: Анал 3 - незаконно ли излъчват, защо депутатите не казаха за този канал Фен Фолк Фен ТВ Нь Тойс (Дь войс) Европастан (Европа) Честито, една антена в София и гледайте за здраве и още живот!

Скоро излизаме със Слави Трифонов пред НС да осъществим "парламентарен контрол" пред НС. Поканваме и всички излъгани пенсионери с НЕувеличената заплата от 300лв,!

От някоя дупка ли?Или от Посирано,а?

Излизаме от домовете си, които ще топлим с 30% по-скъпо, зареждаме с последни стотинки от "евтиният бензин", тръгваме по въпросните скъпи и окрадени магистрали и заставаме пред НС, за да искаме промяна

Е що па с него, от трън, че на глог! Аман от такива водачи...

Ами с кой друг, 27 години чакам пред фейсбука някой?

а бе няма лида се намерив българия един не корумпиран съдия прокурор и адвокат да ги сложи в панделата другарката нинова другаря иван костов другаря гергов другаря ковочки другаре донев другаря банев другаря дончев другаря гриша ганчев и още червени буржоа стига вече са мърсили природата

у нас корупцията не е до шия ,а над шията ,шефа е от вашингтон !

А защо забрави другаря БОКо, другаря Цвък, другарката Свинетка, МайкаТиЦачев, другарчето Делянчо, и т.н. до последния мутромилиционерогербераст нагло ограбил или унищожил бъдещето на обикновените българи....? А?...

стигнах до извода : на калпавите и Господ не би могъл да помогне !

Плетката пак се оплита... препирните продължават, кражбите НА ЕДРО си продължават, а вие драги зрители се забавлявайте с партийните глупости: кой какво бил казал? другият как му отвърнал? и т.н., за да може после спокойно да им платите сметката на части - една част през ЧЕЗ, друга през Топлофикация, трета през някой мобилен оператор... и така гушенето продължава. Същата хранилка, но в по-очеваден вариант е разиграна и в Тотото. Защото има глупави хора, които нямат пари, но са решили, че последните 2 лв в джоба им ще отидат за ... късмет. А те реално и винаги отиват пак в тези партии!

Нинова е права ...искам да знам с колко пари е ощетена държавата заради показните акции на престъпника Цветанов ...

Къде си виждал,бе?

Даже,когато съгреши,дори...

Канал 3 гледайте! И там излъчват парламент с изписване НА ЖИВО. А БНТ не слагат на живо затова.

Незаконно може да излъчват

Сложете си там и новините на турски и ашкосум на вас. БНТ2 дори не зная на кой канал ми е и дали въобще съм я добавил?

Карай нататък, кучетата лаят и керванът си върви...

ЖАЛКОООО, НЯМА ДА МОЖЕ ТАЗИ ДЕБЕЛАНА ДА СЕ КИПРИ ПРЕД ТАЛАВИЗОРО, ДА Я ГЛЕДАТ ЛЕЛКИТЕ И ДА ЦЪКАТ !!!

Какъв соц-цинизъм! Кой да разследва сделката?! Сотир Цацаров, който като Шеф на пловдивския Съд одобрява оценката на Панаира на 25% от реалната цена ли?! Същият Сотирчо, дето Гергов го вика в офиса си да му разбърка кафето?! Престъпници, при това цинично нагли!

Нинова, Цветанов не ви е чел присъдата. Той само ви попита. Да се надяваме че прокуратурата най после ще ви разследва за панаира , Булгартабак и не само за тях. Заради такива като теб народът е беден. Присъдата ще ви чете съдът.

Голю , тия ги приказвай на жена си ,ти вярваш ли , че на Нинова която досега е била опозиция може да и се размине като на Цецо шестака ...Тиквун ще навърши девет години от как той управлява , нали ако имаше нещо нямаше да чакат ти да ги информираш

В никоя нормална страна не предават по националната телевизия така наречения парламентарен контрол. Има отделни канали за такива предавания. Друг е въпросът дали въобще трябва да има такова нещо "парламентарен контрол", който да пречи на правителството да си върши работата.

И тук канала е определен,но това за следващия улов на скат

трябва да има парламентарен контрол!!! това че в други страни няма, не значи, че и у нас не трябва да има!!! научете се да си живеете в другите страни и да не обяснявате какво да бъде тук.

Да се разнищи докрай престъплението с Пловдивския панаир! Ще влезе ли вече някой в затвора? Далавераджии-цял народ гради, ликвидаторът лапа

Да влиза в затвора само Илия Запрянов,че иначе останахме без герб- е храсти покрай ''Марица"

На 28 години!!!...Нинова става шеф на Трансимпекс! После в Булгартабак. Гледаме сега и с Пловдивския панаир се занимавла ''прилежно''. Много кадърна в дейността - от лявата ръка в десния джоб.

Хайде сега и на "Тарнсимпекс". Дайте малко по грамотде де- хахахахахх

Трансимпекс !

Трансекспорт, Трансимпортекспорт, Булгартабак, Пловдивски панаир приватизирани (експрориирани) от Нинова&Co.

Задава се страшна цензура! БиБИ, ШиШи, Цаци и ЦвЦВ са изпаднали в делириум. Смяна на водещи и тв предавания, продаване на телевизии, натиск върху издатели, отпадане на парламентарен контрол, Беновска, Труд, Телеграф, платени контрапротести.

НИНОВА БИЛА ЛЪЖА, , А Б.Б. И ЦВ.ЦВ.- ИСТИНА.БОЖЕ! НИНОВА Е ПОНЕ УМНА, А ТЕЗИ ДВАМАТА - ТИКВИ. ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА. В ПАРЛАМЕНТА- ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ....

Цяла България го знае.

Лелката която отнема Пловдивския панаир от народа и го продава на собствената си Партия чрез Гергов, иска да управлява България?! Това е връх на мерзостта.

Г-жи и г-да "народни" представители, защо си мислите, че нас ни интересува как се карате, та да искате да ви гледаме по БНТ1? Вие не сте нормални хора, вие сте политици. Аз ще се обидя и ще се срамувам ако някой ми каже, че съм политик. Вие не се ли срамувате? Ако имах власт, щях да забраня излъчването на безумията ви по която и да е телевизия. Завинаги!

Да се осигури пълен комфорт на Бацито оти иначе фурга оставки.

За съжаление и двамата са абсолютно прави в критиките си къд другия за престъпленията и нарушенията му! И Нинова за неподготвените и дори неграмотни изказвания на Цветанов, както и за това, че Нинова е съпричастна в престъпленията по кражбите на активите на Пловдивския панаир в полза на Гергов. И това е всъщност огромния проблем в и на България, ЧЕ ДОБРИ НЯМА - ТАМ, ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА! И това не е изобщо случайно, разбира се, а е плод на съвсем предумишленаа и преследвана години наред ОТРИЦАТЕЛНА СЕЛЕКЦИЯ НА БОСОВЕТЕ НА МАФИЯТА, НА КУКЛОВОДИТЕ в България и управленията й и всички по-важни аспекти на живота в страната - бизнес, медии, право, икономика, финанси и банки, дипломация, дори и образование, култура и здравеопазване! Затова над 2.5 милиона българи напуснаха страната! А когато от някъде си тръгнат отвратените, ОСТАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ! Да подтертая - не визирем, не говоря за хорвата, за "обыкновение българи, А ЗА "НЕОБИКНОВЕНИТЕ", КАТО ТЕЗИ В СТАТИЯТА!

След предизборните обещания започна сезона на скандалите. Наслаждавай се народе и пий една студена вода ъгейн!

Тая Нинова много нагла. Продава на Гергов Панаира който е символ не само на Пловдив , но и на България! Сега иска разследване?!

Глупав си като амеба.... няма значение ГЕРБ ли е БСП ли е - всеки крадец трябва да влезне в затвора !

А къде видя цитирана партия?

Тая Нинова за много далавери трябва да я разследват

Мъгла се пуска, общата картина се губи... Интересно за мен е, че продължава да минава оправданието - другите са по-зле... Докога така... Излиза обвинение, че някой е откраднал 100 000 лева, а той връща е вие откраднахте 120 000 ..... Народа мълчи, аз мълча, вие дето пишете тука и четете мълчите.... Толкова ли сме глупави, толкова ли материала остана лош, добрия навънка ли отиде по чужбина... Има нещо сбъркано в цялата ситуация - ген ли е, манталитет ли... ужасно е