Нагла кражба на детска количка от мол (видео)

Нагла кражба на скъпа детска количка е извършена от магазина на "Хиполенд" в мол Сердика в София. Крадците са заснети от камерите, а от магазина молят за помощ.

Обратно в новината

Коментари - Нагла кражба на детска количка от мол (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто искат да увеличат раждаемостта и да произведат още данъкоплатци и електорат - вие не давате! Я се стегнете! Напраете се, че не сте видели.

Във всяка количка по едно бебе-полицай под прикритие и наакано, че да ги видим тогава. Мажете ръкохватките с метален прах и пищят на изхода.

Няма ли аларми в този магазин? Не са ли маркирани стоките и при изнасяне да се чува алармата?

Ейй, тия много руси бе, да не са финладци?

Кажете в статията ,че са мангусти ве- страх ли ви е, какво ?!

Къде са така наречените консултант-продавачи?Те за какво са там!

Не може продавача да е виновен, че някой влиза в магазина единствено с цел да краде. На много места по света, продавачи и касиери изобщо няма, а клиентите се обслужват сами на автоматични устройства. А, я ми кажи, вие след като допускате и подхранвате циганската популация, как си представяте някой от тия двамата (или по-точно милионите като тях) в позицията на продавачи или охранители . . . . ?!

БРЦК

Проблема не е в циганите или в кражбите. Дори и да няма цигани - кражби винаги ще има!!! Проблема е ,че НЯМА НАКАЗАНИЯ. Не може рецидивисти с по хиляди доказани кражби да се разхождат на свобода !!!

Навремето, преди години, имах работа по инсталациите на MoS, MoP, Галерии и прочее. Истината е, че никой не гледа камерите, защото това струва мангизи - персонал. Вероятно някой е забелязал липсата и чак тогава са прегледали записите - късно! Иначе елегантно се справиха.

Мангали.... Винаги съм твърдял, че поне 50% от пропадията на тая държава се дължи на циганите, ведно с нашата толерантност, търпимост, жал или както искате го наричайте.

едни чехли в Метро имат "забоден" датчик срещу кражба, който може да се свали само със специално устройство, тези колички защо нямат?Пискалника на изхода защо не се обади?

Имам 13 години в системата в София и мога да ви кажа от първа ръка, че 95% от престъпленията в столицата се извършват от цигани, 8/10 от които рецидивисти. Хващали сме ги стотици пъти и те все са на свобода.

Не се засягай, но преди време по коледа ни обраха някакви мнгали-джебчии в Била до РУМ-а в Младост, охраната ги хвана, изчакахме полицията, докато отидем до РПУ-то ченгетата ги бяха понатупали и претарашили. Посрещнаха ни с думите - пари в тях не намерихме, няма нужда от жалби. Е те така работи 'системата', кой според теб е по-гадния, откровения престъпник или прикрития зад 'системата'? Не се обиждай, ти може и да си различен.

Така е!Кражбите на българите са наедро-тук панаир,там банка и те така цял един народ!Тук-там някой краде и книги,ама не за да ги чете, а да ги продава на битака,възвишена нация.Смърт за крадливите цигани,да живеят крадливите българи!

Мдаа, на милион българи стотина крадат. На милион мангали, 90 % крадат! Сложиш ли на везна открадното, май на равно се пада. И докато няма адекватни наказания, няма да се оправим...

КЪде са продавачките ,че не се виждат ?

добре, де, само като усетят тъмнозелената миризма би трябвало продавачките да са нащрек и очите на четири. тъмнозелени на каса за плащане до сега не съм виждал, иначе цели катуни обикалят по моловете и им святкат очите къде какво да откраднат.

лаптопите във техно маркет са по 700 кинта ама са вързани и нямат колелца подяволите хахахах.... един приятел така влезе за 10 секунди да си купи цигари и на излизане му нямаше колелото.... всичко в София трябва да ти е под око, иначе те така въх тюх и т.н.

Пеевския техномаркет скоро и без това няма да съществува. Прасето го е източило и има дългове, повече отколкото струва.

Е, какво толкова. Посланикът ни във САЩ - Поптодорова краде кремове за лице по летищата, та "братята роми" няма да крадат. Да не са прости да работят???? Има кой да работи и да плаща данъци - вие и аз. Политици, мутри и цигани не работят в "демократична" България.

Ами ще крадат, един служител нямаше в този магазин.

И какво и е наглото на кражбата. Циганетата си влязоха, харесаха си една количка и си излязоха с нея. Това че продавачките са се скатали някъде и си цъкат на телефоните за да си видят лайковете у фейсбуко. Те искаха да си платят количката, ама няма кой да им вземе парите :)

По скоро елегантно, нали?

По моловете върлуват банди прилично облечени бразилци. Вероятността да ви откраднат GSM (примерно) в мол е по-голяма отколкото на улицата в кофти квартал.

OmPoBeH

Има аларми за стотинки в буквалния смисъл на думата - стотинки. Като продават скъпа стока защо не си сложат от въпросните аларми, вместо 1000.00 лв, артикулът ще струва 1000.32 лв. Според мен е финансово по-изгодния вариант от това да се разправят с Ц.И.Г.А.Н.И.

Luna0102

Искали са да си поиграят- ще се състезават с бебешки колички. На победителят му се пада удоволствието да зареди хладилника на вересия.

ВИдимо Костинбродски мангали...., които крадат хладнокръвно. ...Антропологични черти, походка, излъчване на цигани... Охраната да ги изнамери ида измии срама от лицето си. Успех!

Рядко ходя в големите търговски центрове. Това ,което ми прави впечатление е, че е пълно с цигани. Всички облечени с маркови дрехи. Добре изглеждат, дори може трудно да познаеш ,че са цигани. Обикалят , обикновено семейно....Изобщо пазаруването ми е напрегнато...Но държавата им се радва и си ги отглежда. Те взимат детски , а ние си скъсване з....ците, за да отгледаме едно дете....

Супер изобретателни.... ха-ха.... но се вижда, че жената говори по телефона, освен ако не симулира. Значи могат да се засекат в този момента и да ги хванат. Освен, ако тя не е с къса коса и руса вече например.......

Да стигнеш до там наистина е унижение на човека. Но не всеки млад баща има пари да купи скъпа количка, а на всеки родител му се иска детето му да се вози на такава. Вярно, това няма да обещае успешно бъдеще на бъдещия възрастен човек, но родителските надежди и желания в началото винаги са максимални.

Госпожо, очевидно, че не е стигнал до там. Вече имат една количка, нали? Май другата няма да им е за да возят детето, нали?

Те и тази дето я имат може да я видим на някоя друга камера, открадната от друг магазин или апартамент !

За твое сведение на циганите не им се налага да купуват или да плащат за каквото и да е ! Техните кражби и убийства се защитават от БХК, Америка против България, Отворено Общество, Всички комитети в Брюксел, както и всяко едно уж-Българско правителство !

ДПС развъди циганите, маолумнико! ДПС !! Което наскоро се разбра, че е с руско, кремълско управлене !

OmPoBeH

На мен ако ми се кара кораб трябва ли да отвлека кораб защото не мога да си позволя да си го купя ?! Никаква гражданка не си ти, само така ти се иска. Най обикновенна селядурка със непоправимо закостеняло селяндурко мислене си ти, тези от кадрите на охранителните камери са същите.

младият баща ,все пак има някакъв шанс...млад здрав ще бачка допълнително ,ама не знам как тези "бащи" на по 83 ще се справят с мизерната си пенсийка :)))

Да, да... Те и за това са откраднали яке за няколко хиляди лева. За това имат и няколко колички. Нали ?

Глупава си като Амеба

Крадците са безвкусно облечени цигани. Правят по 100 деца и се чудят как да ни сервират сметката, ние да им ги отглеждаме. Това обаче не се вижда от тези камери.

Чудя се защо са всичките тези камери в магазина, къде са продавачките ,защото не видях продавач дори на определеното за това място и ако толкова лесно се изнася неплатена стока , се чудя как още има стоки в този магазин???

Продавачките още ли не са уволнени ?!?

тея ми приличат на цигани?

Хаха, колко са изобретателни, ама не са виновни мангалите, а безхаберниците българи - служители в магазина, които както се вижда се скатават някъде и ги няма никъде!

да ти кажа ли кой е? полицията, дето ги пази. Родната полиция...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

да бе..точно УСА и ЕУ са ти виновни, че гласуваш 28 години за ДПС и БСП... Иначе за другото имаш плюсче

КАТО, ГЛЕДАМ ВИДЕОТО, МАЙ СА ОТ НАШТЕ МУРГАВЕЛИ, КОИТО НАРИЧАМЕ "РОМИ", А НЕ ЦИГАНИ, АМА НЕЙСЕ....

мангали, какво друго да кажа, ако ми изтриете коментара, ще може да им заличите циганските физиономии, не можете, те иска да крадат, а ние да работим, това е, до кога ще ги търпим, вместо да ги натоварим да вървят на м......та си!!

За тези, които се радват, че Хиполенд са окрадени: Едва ли виждаме семейството на Робин Худ, който въздава справедливо разпределение на доходите като краде. Тези са си крадци, отглеждат крадци. На 23-и са откраднали от Хиполенд, днес вероятно от някого от нас....най-малко, защото като гледам зализания боклук с мускулите може и да малтретира или тероризира някого. Не се радвам. Искам да ги хванат, да ги разнесат по всички медии и всяка надежда да изплуват я в парламент, я в общински съвет да се унищожи в зародиш!!

Убеден съм ,че това е дело на новодошлите столичани(селяните от провинцията). Как всички селяндури си продадоха нивите и дойдоха да цивеят в столицата? И то не къде и да е а "Лозенец" или ЕнДеКато на "пилоните. Ако може в зала 1 на балкона за да ситупат климчетата. Майка ви гадна селяндурска

Добре бе аристократе....

е сашка, тая тема те отпуши да си избиеш всички аристократични, кореняк софийски комплекси.

Така е брат...И като замиекат и помъкнат денковете ми идва да вия.Облекъл армани , а не си измил лицето.И навсякъде навират простоията си.Мъка....

ей зъсегнъ мъ, чуек. я тамън се нанесъх ф лозенец на златоврах у нову апартаменчи :-D

да разбираме ли, че кореняк-софиянци (каквото и да означава това) никога нищо не крадат и са най-честните хора? Крадецът си е крадец, независимо откъде е и трябва да му се чупят ръцете.

Много гнусно изказване! Като сте толкова софиянци и толкова специални, вземете се научете първо да пишете и говорите правилно! И да, за да не си съчиняваш истории не съм в София и нямам намерение да идвам :D

от София съм, но тук бъркаш това няма общо с провинцията това си е чиста циганска работа, не мисля че трябва да се делим на такива и онакива, а трябва да се обединим, за да се справим с тази пасмина мангалите!

Всичко разбрах. Само не разбрах за чий Гуй са тея камери, дето са ги нацвъкали навсякъде. Чеп за зеле не става от тях очевидно.

Само се питам Къде са били продавачките? или са пишели в телефоните.В много магазини така са заети с това ,че не забелязват клиентите

Имали са ФАС-брейк.

Кокошкарски истории, от които дира прави Слон. Цялата помия, която се излива в този сайт е с цел оскотяване на все още неоскотелите.

Нагла кражба е това с тока и газта, това си е обикновена кражба.

Простият Ганьо бЕзнЕсмен не е ли чувал, че се слагат едни устройства на стоките, дори и на потници, които се махат на касата. Иначе пищят ако излезеш с тях. Българска работа, малко им е даже откраднатото.

Точно казано. Българският бизнесмен, ако има как с трици маймуни да храни, най-добре ще е. Типичен представител на пост-социалистическия бизнес - никакви инвестици или минимални такива, ниски заплати на служителите и само да смуче...

Детска количка 700 лева...сигурно има и по-скъпи... Баща ми си продаде ладата за 500 лева...беше в движение и се нуждаеше само от пребоядисване...Баси и детската количка... :(((((((

като ти дойде времето да купуваш (ако не ти дадат познати количка, защото това се практикува също много), тогава ще видим какво и за колко ще намериш. То и телефон и лаптоп струват пъти повече от ладата ама какъв е извода всъщност на такова сравнение?

Извода е, че съвременния човек хвърля грешни пари почти за нищо...

2001 купих китайска сгъваема количка за 20 лв от Илиянци. Изкара две деца с малки ремонти и я оставих здрава до кофите.

Е защо до кофите!?! Да я бяхте подарили на някое друго семейство!

много отдавна е твоята история, за да се коментира цената и т.н. Ще кажа само, че като човек бутал 4 колички (някои подарени, някои купени, летни и зимни, модели различни) има огромна разлика в комфорта на бутащия (за детето не казва още). Та може да се кара с количка за < 100лв и количка 800лв (някои бяха на 4-5 бебе и още ставаха) ама да ми се хвалиш, че няма разлика...няма кой да се хване.

Колега, имам интерес към Ладата. Как може да се свържем да я купя?? Поздрави.

Колкото и да е жалко това ни чака.

Първото нещо, което ми направи впечатление е, че записът е с много ниско кочество. Второ - няма сложени камери, които да снимат от различни ъгли. Не видяхме на записа как мъжа и жената си разменят количките и покупките. Трето - защо няма елетронна защита на количките??? Ако мога да конкретизирам с две думи - лош мениджмънт на магазина.

Има си охрана, полиция и пр. На нас какво ни влиза в работата да вършим работата на някой друг? Спрете с тия кокшкарски истории ами напишете нещо смислено.

За голямо съжаление в цялата страна цари пълна диващина...кражби,убийства,рекет,изнудване...и като ,че ли колкто по-голяма далавера /измама/направиш,толкова си по-добър...къде отиде ценностната система за добрина,честност,отговорност ???

Що ни занимавате с такива глупости БЕ тая количка 5 милиярда ли струва та тези двамата ги давате по всички новини............. некви дребни престъпници

еми втръсна им на хората оная новина за 4-5 милиарда ли колко бяха

Кога ще публикувате и моята обавя, dir!? От простора ми изчезнаха камизолката, сутиена и прашките, и трите са на La Perla, на стойност 342 лв. Пазя касовия бон!

Не че нещо, ама в този мол много често се забелязват цигани. Не крадат само те разбира се, но пък и магазините да дават пари за охрана, иначе ще дават пари за фирата.

аз го видях този с количката пред мола вчера, беше около 5. з0-6.00 беше нисък мургав мелез. веднага се сетих, че е гепил количката, носеше и едно шише в едната ръка. лицето му беше ромско мургаво, но не типично ромско лице, с къс нос, приличаше на дебил, на умствено ограничен.погледнах го в очите, а тоя ме гледаше нагло. очите, носа и устата му бяха много близко групирани. вървеше в посока подуене. мога да го позная, днес ще ходя до хиполенд да ги информирам.

Затова в щатските магазини има позиция - greeter. Служител който стои на входа и поздравява всички които влизат, а всъщност наблюдава кой как с какво влиза и излиза

В цял свят се краде яко от големите шопове ,че и от по малки магазини ,крадат бедни и богати ,бели и черни ,някой от нямане ,други за емоцията и това е проблем на охраната и мениджмънта на шопа ,колкото до тази количка цената и е 118 $ с ДДС така ,че тия търговци направо си търсят някой да ги окраде.

Какви са тези шопи?!