Близо половината руснаци искат оставка на Медведев

52% от руснаците не вярват на премиера на Русия Дмитрий Медведев, според изследване на социологическия институт "Левада център".

Обратно в новината

Коментари - Близо половината руснаци искат оставка на Медведев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

социологическия институт "Левада център" не беше ли на Сорос?!

Медведев е от прозападноориентираните рудименти на елциновото управление и Путин беше принуден да го търпи в името на някакъв консенсус, скалъпен още от време оно, между него и елцин! Но времето му изтича и Путин ще се отърве от Медведев!

Абе знаехме ние че Елцин продължава да е виновен за всичко!

Наближават президентските избори в РФ и Фининтерна почва да клати лодката... Нищо ново под слънцето. Банкстерите не искат руснаците отново да изберат Путин на поста...

Спукана му е работата на 'Фининтерна' срещу такъв 'борец' като Путин :Р

Не само Путин е срещу фининтерна!

Щом руския народ е глупав, защо Путин ,Медведев и още стотици руски милиардери да не го доят?! Лошо е само,ако тези руски милиардери грабят българския народ, чрез българи предатели.

КАКВО СТРАНННО ИМА В ТОВА -КАТО Е ЕВРЕЙ ДА НЕ ГО СВАЛЯТ ОТ ЗАМАЕМАЩАТА ДЛЪЖНОСТ

ко викате ? кремльовска пропаганда? а ?

Орбан: Сорос разруши живота на милиони европейци. Центърът е създаден през 2003 г. Като организация, съставена от експерти, отцепили се от държавния Всесъюзен център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ). Финансира се изцяло от борсовия спекулант Джордж Сорос. Аналитичният център на Юрий Левада е съставен от истински соросути...Родоотстъпници, платени и всеядни червей - соросути !

евреи срещу евреи или от трън та на глог !надявам се руснаците от нееврейски произход да си дават сметка ,какво ще получат впоследствие ...путин трябва да ги сложи в усмирителни ризи ,поне за 20 години или да раздава на населението вместо хляб по един ак 47(74)! то и бб го може ,но не му изнася !

Статията е плод на новата директива на НАТО за пропагандната война срещу Русия. В старата директива Русия и народа на Русия се демонизираха. Това не свърши работа на западните политпорнографи. Вместо да намразят Русия, европейците намразиха още повече западната пропаганда. Сега на европейците ще разказват историята не за "лошата Русия", а за "лошата власт в Русия". Акцентът пада върху разрива между управляващите и гражданите на Русия. Доктрината е стара. Още преди 70 години предателят генерал Власов казваше, че обича Русия, но мрази управляващите. (Власов воюваше на страната на фашистка Германия.)

Нормалните руснаци настрана, огромна пропаст вече зее между 2те други големи групи - ватните сталинисти, настояващи за връщане на 'истинския социализъм' и про-путинските псевдо-монархисти.

Лошо няма, и без това Медведев си е чиста проба либераст, с уклон към Педалсъюза и Краварника. Само дето онова рядко лайно -Навални си го имаше на изтекли записи в нета, как се договаря за пари, с боклуците от Краварското посолство в Москва. Който иска, да го гледа в туба:)

А 'либерастите' в правителството КОЙ назначава?

Много хубава новина. Ливада център е най добрия център нали. Много ми харесва как пишат. Голями новини ни казват.

дира много некадърно сте обработили статията.много неща не ви се вързват.като маниполирате информацията,не взимате под внимахие че има хора които пътуват всеки месец до русия.други които не пътуват четат руски саитове,така че манипулацията ви не може да се сбъдне.няма никаква истина в това което сте написали.

Гледах клипа на Навални срещу Медведев. Няма никаква информационна или правна стойност. Става за пропаганда, но не става за съда. Само твърдения, без доказателства.

А не е ле работа на прокуратурата да си извади ръцете от га и да си свърши работата. Или тя само работи с 'политическите врагове' ?

ТРЪМП НЕ ГО ОБИЧАТ 65%:))

Статията смърди на DW.

Много стар трик, но за Русия става. За плачевното състояние на икономиката трябва някой да изгърми. Масово фалират заводи и предприятия. Само за последните 6 месеца "прекратиха временно дейността си", както обикновено пишат тяхните медии, заводите ЗИЛ, двата най-голями пенсионни фонда, обогатителния комбинат в района на Класноярск, машиностроителните предприятия във Владивосток и много други. Някой ще го "отпере". За още повече щастливци.

"За плачевното състояние на икономиката трябва някой да изгърми. Масово фалират заводи и предприятия." - ама ти наистина ли вярваш на малоумщините, които ти пишат на лиШчетата? :)))))

ЗИЛ не фалира масово последните 6 месеца ,а още преди години ! Ти най-добре провери да видиш какво чудо се строи на мястото на завода !

ЗИЛ официално фалира на 23.01.2017. За това се съобщава на сайта на РМИ. Двата фонда "прекратиха временно дейността си" през декември 2016. РосМаш е пуснал работниците си в безсрочен отпуск от февруари т.г. и т.н. Читать нада Федя, а то партийним секретарем станеш!

Николай l относился к России, как учитель к вечно жаждующим нашкодить детям. Он был очень строг и заботился, чтобы дети не очень взрослели. Так ими удобнее было управлять. Как говорил его министр просвящения Уваров: Если я сумею продлить детство России еще на полстолетия, то буду считать миссию выполненной. И император с удовлетворением мог подвести итог. В России все молчит, ибо благоденствует.

Аналитичният център на Юрий Левада бе включен в списъка на организациите с нестопанска цел в Русия, които са чуждестранни агенти.Това обяви днес пресслужбата на руското министерство на правосъдието, цитирана от ТАСС. Фактът, че организацията съответства на признаците на нестопанска организация, която изпълнява функциите на чуждестранен агент, е установен в хода на извънпланова документална проверка от главното управление за Москва към министерството, гласи изявлението. В него се уточнява, че Центърът Левада (или Левада център, както е известен в Русия) е под номер 141 в списъка на чуждестранните агенти. Центърът е създаден през 2003 г. Като организация, съставена от експерти, отцепили се от държавния Всесъюзен център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ). Финансира се изцяло от борсовия спекулант Джордж Сорос. Аналитичният център на Юрий Левада е съставен от истински соросути...Родоотстъпници, платени и всеядни червей - соросути ! Експертите му, групирани около руски социолога Юрий Левада (1930 2006), правят първите в СССР и Русия социологически проучвания преди изборите за Държавна дума и за президент.

Sep 6, 2016 - Аналитичният център на Юрий Левада бе включен в списъка на организациите с нестопанска цел в Русия, които са чуждестранни агенти.

То и повече от половината българи не искат ББ, но циганите го преизбраха пак..

то бива самочувствие, но чак пък да се мяташ за половин българия

Истината е че либералфашизоидите се опитват сега през слабите места да ударят по Путин ,като използват за целта Медведев ,който по-рано смятаха за "либерал" ,но изглежда с нещо не им угоди ! Действително голяма част от руснаците не приемат икономическата политика на правителството ,която смятат за твърде либерална /дясна/ по нашему . Но така ли е в действителност ? Въпреки ,че хората там имат много основания да критикуват трябва да се признае ,че въпреки срива цените на нефта и санкциите ,не беше прекратена нито една от социалните програми . Безработица почти няма ,за разлика от ЕС където е над 10% и надхвърля над 25% при младежите в някой страни .доходите на хората не паднаха с толкова както предвещаваха някой... не е спряно строителството на нито един важен обект ,като строежа на 12 нови стадиона и инфраструктура за световното по футбол ,строителството на магистрали и мостове , продължават програмите за насърчаване на бизнеса и селското стопанство ,огромни средства отделени за развитие на Севера и Далечния изток ,модернизация на армията ,преселение на руснаците от бившите републики и чужбина ,огромни средства за насърчаване на раждаемоста , програми за развитие на селските райони и тн....

а как руснаците помагат на северна кореа? как сев кореици работят в руския далечен изток?

Харесва ми израза "бивш олигарх". Звучи някак жалостиво - горкият той, секнали му олигахлъка. Защо ли нямаме и у нас бивши олигарси?

Олигарсите директно ги назначава 'слънцеликия'. На един такъв му отмъкнаха Башнефт миналата година - той само подви опашка като бито куче и даже благодари.

За тоя Навални CNN първи направиха филм. Уж щеше да им показва документи, уличаващи в корупция руската администрация, но показа само свои снимки, как отива на зъболекар с метрото. А това за Медведев не го вярвам, защото проведе вътрешни реформи във страната си, които доведоха до по добри показатели на жизнения стандарт, във условия на криза.

путлерските официози известия, правда,..., та да видиш колко се е подобрил жизнения стандарт в условия на криза ? Само през 2016-та резервният фонд е намалял четири пъти, за да попълват бюджетни дупки, а прехваленото "импортозамещение" върна добре познатия дефицит по магазините.

"...дефицит по магазините" - мунчо, ти кога си бил в Русия или я караш на принципа "бате веднъж чул, че на един му разказвали"? Частичен, само частичен дефицит може да има на част от специфичните западноевропейски хранителни продукти, например станалите нарицателни оригинални Пармезан и Хамон (ти мунчо, знаеш ли какво представляват те?), но те съвсем успешно се заменят с алтернативни продукти, със същите качества и вкус.

Скоро ще поискат и главата на Жужин с високите токчета!! А ако путлерясите продължат да ограбват народа си въпреки всичко-скоро ще им спретнат истинска революция! Интересно ще бъде ако се случи през октомври-точно на стогодишнината от предната революция!!!

Колко скоро? Когато се дават прогнози, се посочват и срокове... поне в рамките на определен времеви интервал. :))))

до октомври

Иска им се и на нашите такъв размах, ама нямаа. Ще се задоволяват с по-дребни кражби, докато не остане нищо за крадене, което не е далеч.

Малееее, сега Путин трябва да търси друго джудже да му бъде двойник....

А Левада, дали би си направила труда, да направи проучване, относно отношението на руснаците към Навални, Ходорковски? Колкото до Медведев, смяната му ще бъде от полза най-вече за Путин, който не винаги споделя либералните виждания на своя премиер. От друга страна, разбира се, Медведев е много удобен, като магнит за отрицателните емоции и недоволството, каквита, както във всяка страна, естествено има и Русия. Той просто играе "лошото ченге", на чийто фон "доброто ченге" Путин изглежда още по-привлекателен за редовия руснак..

Западняшки опити да лансират "агент Невални" за президент? С Хордоковски нещо не странА май? Тия да не си мислят че руснаците са тъпи? Навални ще получи някой и друг глас от платените гласоподаватели и толкова. Накрая 1-2% и язък за парите на соросоидите :)

Също като при нас. Онзи с розовите бузки и Сорос наляха сума ти пари в трите простестърски партии, най-вече в коалиционния партньор на ДЕОС и накрая нъцки. Парламент през крив макарон. :)))) Сорос явно остарява и оглупява, едно време инвестициите му бяха къде-къде по-успешни. :)))

Агенция "Левада" си е филиал на Световното Министерство на Истината сътворено от Сорос и другите сатанисти.

Искат,ама нямааа.В русия оставките се подават в мазетата на кремъл с куршум в тила...Справка таварищ Берия.Властта на жужетата ,може да бъде свалена само със всенароден майдан на хората!С избори няма как да стане ,защото те са манипулирани.За червените боклуци ,които ще гракнат тука,че това няма как да стане,ще кажа : И Янукович мислеше така...

Моше да ти прошепна-Втория език в Израел е руски.Путин да не Ви анексира като Крим:))))

Това не е Моше, а Айше, известна още като Щерита - мургавелката с розова поличка от тюл, родена в мъжко тяло и женска физиология.

Тия идиоти руснаците да не мислят, че Медведев краде самоволно, без позволението на най-големия крадец на света - шефа му Путин?

Правете разлика! 52 % НЕ ВЯРВАТ!! Това е по-добре и от БГ и от Франция! А едва 1/6 или 18% искат това за което пишете.

Най-мокрият сън на Западните бандити ,е влечугото Ходорковски президент ,война на Кавказ и в това време реки от Руските богатства да текат на Запад.....и когато се събудят разбират ,че някой бежанец от Северна Африка ги е унодил през ноща !

А другият е Китай да стане демократична държава а не управлявана от компартията както е сега. но чакай...това тях не ги интересува след като корпораците могат да си произвеждат боклуците на ниски цени...

Навални е един истински герой на нашето време! Пожелавам му успех!

няма да свханат иронията xaxa

Затова трябва да има нещо между ушите ти!!!!

парадокса в Русия е че от известно време насам има много свободия (дори повече от ужким демократичните държави) но продължат да бъдат обвинявани в липса на свобода. Медийте в Русия се контролират много по малко от тези в Запада където винаги работят в унисон. И на малките деца е ясно че не Путин и Ко пречи на западняците а факта че показва характер.

СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ СЪЩЕСТВУВА И У НАС:НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРОБЛЕМА!

Това се казва Лъжлива Новина ! Навални е мошеник от класа и крадец ! Да откраднеш стотици милиони и Прокуратурата да е доказала това деяние се нарича наглост ! На пари от еврея Ходорковски се правят фалшивите новини ! Как са го вмъкнали това видео в Българския нет не разбирам!

фондациите на дедо шорош работят и у нас

Със сигурност Медведев не живее само на заплата. Трябва да си много наивен за да мислиш така. Но това не е проблема. Проблема е че хора като навални не биха били по различни в това отношение но най вероятно биха продали интересите на тази огромна държава на западните си спонсори.

А аз се чудех защо са толкова щастливи?:)))

пък аз се чудя ние що сме толкова нещастни след като имаме прави краставици и щастливи кокошки...

Както е добре известно, в генофонда на големите като маса народни популации, нормално простотията винаги е в повече... Не съм русофоб, защото същото е и при американците, китайците, индийците и т. н. Колкото по голяма популацията на даден етнос, толкова повече тъпанари...! Вчера пишеха, че никога руснаците не били по доволни от сега при Путин - ДОЛНА ЛЪЖА И ПРОПАГАНДА...!!!!!! Най добре са били при Сталин, а ние ги помним как ХОРОШО живееха при другаря Брежнев та до другаря Горбачов, който им разказа отново историята...

Руснаците ненавиждат либералната сган на Медведев. Ако Путин изпусне и този шанс да ги разчисти окончателно, както изпусна шанса след Крим - спукана му е работата и ще види главата си на кол Хага.