В Русия арестуваха 12 души заподозрени за тероризъм

Руските власти са арестували в Калининград 12 души , заподозрени във връзки с екстремистката групировка "Ислямски джихад - джамаат муджахедин".

Обратно в новината

Коментари - В Русия арестуваха 12 души заподозрени за тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само един трябва да се самомахне и това е лилиПутин.

Калининград да бъде обявен за специална военна зона и всякакви екс-граждани на републики щателно да бъдат проверени и изселени насилствено зад Урал.

Бог да прости греховете на задържаните.

Ей, редакторче на статията, вземи се ограмоти какво е анклав. Калининград е ЕКСКЛАВ на Русия. Анклав е на държавата, с която граничи. И тъй като граничи с две държави, това вече не го прави анклав. За да стане по-весело, той граничи и с море, което го прави полу-ексклав. Ватикана е анклав на Италия, например. Да - сложна е теорията на ан- и ексклавите. Има държави ан- и ексклави, има и територии ан- и ексклави. Ма съм умен бе !

АКО В РУСИЯ ЗАПОЧНАТ ДА АРЕСТУВАТ САМО ПО ПОДОЗРЕНИЯ, ТРЯБВА ДА АРЕСТУВАТ ПОЧТИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!! ТАМ ВСИКИ СА ПОТЕНЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НЯКОЯ БЛЯДОЧКА !!!

така се прави - Браво, и се надявам след три дни да прочетем, че присъдата им е изпълнена!!! ПП и шеревите да си изпият апчетата

Сигурно са били от опозицията на Путин

А тези терористи които свалиха самолета на Качински и самолетът на малайзийските авиолинии "Боинг" 777, който беше свален през юли в Източна Украйна

Тях не могат да ги пипнат, те се командват от Вашнгтон...

и тези, същите, които се бият в Донбас, и тези, същите които "заграбиха" Крим, и тези, същите, които бомбардират ИДИЛ в Сирия. Та да превърнем Русия в огромен концлагер и да избием всички руснаци.